DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Eskilstuna 29/11

29 November 2020 - 05:05

GS75 från Eskilstuna och det ser ut som en ganska favoritbetonad omgång och att använda endast GS7-alternativet behöver inte vara fel. Jag spelar med tre spikar i omgången och samtliga är favoriter och vi gör ett litet försök att fälla klasshästen Coin Perdu i avslutningen. 

GS75 Eskilstuna 29/11
GS75-1 5 Mellby Hurricane
GS75-2 3 Silver Load
GS75-3 1.2.6.7.8.9.10.12
GS75-4 3 Dark Roadster
GS75-5 4.6.14.15
GS75-6 1.3.4.6.7.8.9.10.12
GS75-7 3.4.8

864rader x 1 krona = 864 kr (spelar endast för vinst vid 7 rätt)

DD Tips Eskilstuna 29/11
DD-1 1.6
DD-2 3.4.8

6 rader x 40kr = 240:-

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
5 Mellby Hurricane ser ut att ha en väldigt lämplig uppgift här och det känns relativt tryggt att inleda omgången med en spik. Intrycket näst senast var läckert, förvisso i ett lopp där man var storfavorit men man vann bekvämt efter att ha avancerat fram utvändigt ledaren och avgjorde med enkelhet den sista biten. I sin senaste start blev det fel mot tuffare motstånd. Här ser det ut som att man kan avancera till tät i ett tidigt skede och därifrån kan man bestämma tempot och övriga får vara mycket bra om man ska kunna hota min spik.

Utmanare:
8 Kapten Kidd har hög kapacitet men är ojämn i sina prestationer och inte helt att lita på. Man har lottats till ett besvärligt utgångsläge och det ser ut som att man kommer att få göra jobbet utvändigt ledaren här och då får hästen göra ett riktigt topplopp för att kunna plocka ner Mellby Hurricane. Ett givet motbud om man garderar.

10 Giordano Soa är segervan och har segrat vid nästan hälften av sina starter. Man har inte visat den där toppformen på ett tag och även om man har sin bästa bit tillslut så behövs det tempo på tillställningen för att kunna blanda sig i segerstriden. Man har varit bra med täta starter tidigare och skulle det mot förmodan bli högt tempo på tillställningen så är man med och hotar om segern.

Min Vinnare 5 Mellby Hurricane
Spets efter 500m: 5 Mellby Hurricane
Skrällen: 8 Kapten Kidd
Rankingen: A: 5 B: 8.10.4 C:3.1.2.7.6.9

GS75-2 1640m Auto
3 Silver Load har en passande uppgift här och blir spik två i omgången. Senast var hästen ute på v86 och stötte på betydligt tuffare motstånd än det här när man satt fast med mycket krafter sparat invändigt. Man gick i mål i fin stil som sexa bakom bland annat Behind Bars och Magnificent Tooma. Man går ner rejält i klass således och har lottats till ett bra spår. Man är startsnabb och körs tidigt till spets och sedan tror jag inte att det händer så mycket i loppet därefter.

Utmanare:
1 Danois Simoni är troligen värsta hotet mot min spik med det finns flera minusfaktorer här som gör att jag tror att det blir svårt att besegra 3 Silver Load. Man har lottats till spår 1 vilket är ett minus då man inte är startsnabb och det finns stor risk att man blir över invändigt. Hästen är dessutom mer stark än snabb och man har aldrig startat över kort distans tidigare och man är troligen bäst över längre distanser. Om man ska kunna hota min spik måste man hitta ut från innerspåret omgående och köra fram utvändigt ledaren och vinna på styrka, för jag tror inte att det går att vinna loppet på speed den sista biten här.

I övrigt låter det inte särskilt uppåt något annat ekipage men om man vill betala för någon ytterligare så var 4 Taste of Space hygglig efter galoppen senast. Man hade höga förhoppningar på hästen som tvååring och nu testar man att rycka skorna för första gången vilket säkert kan ge en bra effekt.

Min Vinnare: 3 Silver Load
Spets efter 500m: 3 Silver Load
Skrällen: 4 Taste of Space
Rankingen: A:3 B: 1.4.2.9 C: 5.6.11.12.10.8.7

GS75-3 2140m Auto
Lågklassigt lopp och omgångens på förhand mest svårlösta lopp i min bok.
3 Rally Helge väljer jag att ranka överst här då den kommer från seger i sin senaste start då man gjorde comeback efter en tids frånvaro. Det var ett billigt lopp och det är lite tuffare emot nu men man vann i fin stil och såg ut att ha krafter kvar över mål. Man laddar för spets här igen och därifrån så ska man räknas.

8 Arcipelago Jet är säkert bästa hästen här och man har varit bra vid två raka segrar. Det är ingen häst att hålla i handen dock, då hästen är väldigt osäker samt har lätt för att bli het och inte riktigt kunna hushålla med sina krafter. Lyckas man hålla den här knepiga hästen lugn så är man garanterat med på målfotot men det kan lika gärna bli galopp och är därför svårbedömd.

7 Koscis Boko besitter säkerligen en del kapacitet men man tar inte riktigt i under loppen och har inte fattat vad det går ut på än. Det är debut bakom bilen nu men det tror man inte ska vara några problem och då man varit startsnabb i volt så kan man hitta en bra position om man besitter samma startsnabbhet bakom bilen. Man testar att köra med helstängt huvudlag för första gången vilket borde vara ett plus på en häst som inte tar i under loppen. Ett roligt drag.

Min Vinnare: 3 Rally Helge
Spets efter 500m: 3 Rally Helge
Skrällen: 7 Koscis Boko
Rankingen: A1.8.7.12 B:2.6.9.10 C:3.4.5.11

GS75-4 1640m Auto
3 Dark Roadster har hittat en lämplig uppgift med spetsläge och när man har anmält med såväl barfota-balans och den amerikanska biken så tycker jag att det är en vettig spik. Taktiken lär vara solklar. Det blir full laddning mot spets och sedan försöker man stanna där hela vägen in i mål och det ska vara en toppchans här. Man kommer med två nollor i raden men det har varit upplägg som inte alls passar hästen och man har dessutom gått med skor och vanlig vagn. Motståndet känns dessutom mer överkomligt nu. Spik!

4 Yoghurt Composite skulle kunna ställa till det för min spik, hästen är mycket startsnabb och skulle kunna utmana om ledningen här och når man spets så ökar möjligheten att vinna även om motståndet känns i tuffaste laget. Man gör kanske ett försök att köra till första biten för att sedan kunna hitta ner i rygg på Dark Roadster. Inte jättehet men kommer få en bra position.

10 Inspector skulle gynnas om det blir lite körning i loppet och har meriter som duger för detta lopp då man har segrat på v75 tidigare. Man har varit ifrån ett tag och man tror från stallet att man behöver något lopp i kroppen innan man presterar på topp. Löper man upp till sitt kunnande kan man utmana om rätt lopp.

5 Tottenham är formstark men behöver ha det serverat för att vara som bäst. ska med på kupongen om man tar med några hästar.

Min Vinnare: 3 Dark Roadster
Spets efter 500m: 3 Dark Roadster
Skrällen: 4 Yoghurt Composite
Rankingen: A: 3 B: 10.5.4.7.6.1.8 C:11.2.12.10

GS75-5 2640m Volt
Kapacitetsmässigt så är det ingen tvekan om att 14 Volare Gar är den bästa hästen. Man gjorde comeback i sin senaste start och blev betrodd direkt. Man gjorde det godkänt från positionen utvändigt ledaren men det var inte riktigt det där formintrycket och man kunde aldrig vara med och hota om segern. Hästen fullföljde dock helt okej som trea. Man har säkert gått framåt med loppet men det känns ändå inte som någon man vill gå på rakt ut här utan man får visa lite mer innan man kan tro på hästen fullt ut.

15 Young King kommer med formen på topp och i sin senaste start så slog man talangfulla Västerbo Pokerface efter ett lopp i ryggen på den stora favoriten och när luckan fanns på upploppet kunde inte Västerbo Pokerface stå emot den speediga Young King. Här får man nog en bra rygg under slutvarvet på Volare Gar och man har god chans att slå övriga ekipage med sin speed igen.

Draget är 6 Dolly Dream här även om man inte direkt har imponerat med sulky. Man har dock visat form i montéloppen och med springspår i volten så sitter man tidigt i tät och om de betrodda på den bakre volten har en sämre dag kanske man kan rinna undan här. Distansen är ett plus då man är mer stark än snabb. Känslan är väl att det blir svårt att stå emot 14 & 15 men ett roligt streck till låg procent.

4 Un Mec Do’r har kapacitet för ett sådant här lopp. Spår 4 i volten känns inte optimalt men klarar man av att hantera det så är man nog med långt framme. Stallformen hos Goop har väl inte varit den bästa på slutet men om favoriterna kommer bort så kan man nog sticka nosen först här. Man tror att man gör ett bra lopp från stallet men man är ändå osäkra på hur långt det räcker mot tufft motstånd på den bakre volten.

Min Vinnare: 15 Young King
Spets efter 500m: 6 Dolly Dream
Skrällen: 6 Dolly Dream
Rankingen: A: 15.14 B:6.4.11.12.3 C: 8.6.2.10.7.5.1.9.13

GS75-6 2140m Auto.
Ett väldigt öppet lopp med många hästar med chans på segern.

1 Claire de Quattro känns väldigt intressant från den här positionen. Man går bra i ledning men känslan är att man går ännu bättre i ryggar och i sin senaste start avslutade man vasst vilket var ett bra intryck efter att ha varit sjuk i Borrelia. Man har gått framåt med det loppet och man kan öppna snabbt. Oavsett om man väljer att köra i ledning eller nöjer sig med ledarryggen så känns uppgiften intressant här.

6 Aurora Borealis är jag övertygad om att den är den bästa hästen i fältet. I sin senaste start satt man fast på v75 och nu känns motståndet klart överkomlig. Hästen är stark och rejäl och tål att göra jobbet utvändigt ledaren och jag blir inte förvånad om man bara visar sig vara starkast här. Man kommer med största sannolikhet även att köra med jänkarvagn nu. Hästen känns lite ojämn i sina prestationer men om man löper upp till sitt kunnande så har man en bra chans här. Att hästen är spelad till 4% i skrivande stund finner jag smått otroligt.

3 Emma Rae är en häst som jag har ”jagat” lite. Man gör alltid stabila och jämna insatser och formen känns bra även om man har svårt att sätta nosen först. Man kommer att få en bra position här från sitt utgångsläge och ska inte glömmas bort i ett öppet lopp och man är säkerligen med långt fram här.

4 Greta Journey ska räknas på sitt kunnande men man låter inte alltför uppåt från stallet då man har haft problem med hästarna under hela året. Man meddelar dock att hästen känns fin och har gått ett bra banjobb men man vill ändå ligga lite lågt och se att hästen gör ett bra lopp först och främst. Man lägger upp taktiken efter hur hästen känns för dagen men man gör sina bästa lopp i ledningen och gör säkert ett försök på den positionen.

10 Lovely O.O är stark och kommer från seger och från ett formtoppat stall och man räds inte grovjobbet. Räknas utan strul.
Jag tycker att nästan vem som helst kan vinna detta lopp och här tar man så många som plånboken tillåter.

Min Vinnare: 1 Claire Di Quattro
Spets efter 500m: 1 Claire Di Quattro
Skrällen: 6 Aurora Borealis
Rankingen: A: 1.6.3.4.10 B.9.8.7.12 C:11.5

GS75-7 2140m Auto
Ett mycket fint och sevärt lopp avslutar GS75 omgången.

8 Coin Perdu har nu gjort två starter (tre med kvallopp) efter att man varit borta från travbanan i två år på grund av sina skadeproblem. I Comebacken såg man fin ut och vann på ett imponerande sätt i ett gäng som hästen bara skulle slå på förhand. I sin senaste start var man favoritspelad men man valde ett passivt upplägg för att köra den sista biten men det blev för långt fram till vinnaren. Känslan är att man hade vunnit med ett mer offensivt upplägg. Man är såklart försiktig med hästen efter så lång frånvaro men normalt sätt så är det hästen att slå här men det saknas inte motstånd här och man har inte råd att vara allt för passiv mot det här motståndet.

Det roliga draget här är 3 Super Nice som är en häst som jag följt noga och snart borde en seger komma även om motståndet är tufft här. Man har gjort några starter i regi Westholm nu och har gått framåt för varje start och senast var man mycket bra och hängde på i ryggen på duktiga From The Mine och höll bra hela vägen in i mål. Här borde man få en bra position och jag vågar inte spela utan Super Nice.

4 Final Dream har varit otroligt fin vid sina senaste starter och man imponerade vid segern på v75 sist. Man låter optimistiska från stallet trots tufft motstånd och det blir full laddning för spets och når man den positionen så är det värsta hotet mot Coin Perdu. Det finns dock risk att man får göra jobbet utvändigt eller att det kostar en del kraft för att nå tätpositionen då man har aviserat att man vill köra i ledning med startsnabba 1 Star Advisor Joli och då minskar segerchansen avsevärt såklart.

Jag nöjer mig med tre hästar men tar man ytterligare någon häst så är 9 Alone närmast ett streck. Man såg hetsig ut senast och fungerade inte alls vid den starten, man är dock härdad i tuffa gäng och man besitter en grundkapacitet som står sig bra här. Kan man lifta med i ryggar inför upploppet så slår man de flesta om man är förbättrad.

Min Vinnare: 8 Coin Perdu
Spets efter 500m: 4 Final Dream
Skrällen: 3 Super Nice
Rankingen: A:8 B 4.3.9.1.5.6 C:7.2.10.11.12

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming