DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Färjestad Söndag 22/3

21 Mars 2020 - 13:25

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar avgörs på Färjestad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 4 Maze Runner som var strålande bra i den senaste starten. Han tog då hand om ledningen och trots bra tempo på loppet så vann han väldigt enkelt på ett bra vis. Samtliga fem tidigare segrar är tagna över sprinterdistans så här tror jag det blir full laddning mot spets igen och från ledningen här så tror jag han blir svårstoppad. Skulle det inte bli ledningen så blir det tuffare att vinna loppet. 

Min andra spik kommer i GS75-5 på nummer 6 Rapide Cash som näst senast var ute i finalen av Diamantstoet på Solvalla och då tog hon ledningen men släppte när Aura S.L. kom farande på den första långsidan och sedan så tog hon sig loss i slutkurvan och gick i närkamp med ledaren men fick inte tag i denne så hon fick nöja sig med andrapriset. Här är det lättare motstånd och då hon är startsnabb så tror jag siktet är inställt på ledningen här så kan hon nå spets och få dirigera som hon vill där framme i täten så tror jag hon har en god chans att vinna det här loppet. 

GS75 Tips Färjestad Söndag 22/3
GS75-1 4 Maze Runner
GS75-2 3,10
GS75-3 1,2,3,4,7,10,11
GS75-4 1,3,6,9,13
GS75-5 6 Rapide Cash
GS75-6 2,6,10
GS75-7 2,4,6

630 rader x 1 = 630 kr

DD Tips Färjestad Söndag 22/3
DD-1 6,10
DD-2 2,4,6

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Maze Runner som var strålande bra i den senaste starten. Han tog då hand om ledningen och trots bra tempo på loppet så vann han väldigt enkelt på ett bra vis. Samtliga fem tidigare segrar är tagna över sprinterdistans så här tror jag det blir full laddning mot spets igen och från ledningen här så tror jag han blir svårstoppad. Skulle det inte bli ledningen så blir det tuffare att vinna loppet.

Vid gardering kan 1 Puccy Italia som senast var ute i ett försök i silverdivisionen och där fick hon en invändig löpning och hon fick sedan aldrig luckan utan hon kom i mål med sparade krafter vara tänkbar. Hon är startsnabb och kan snuva min spik på ledningen men jag tror att hon får nöja sig med vinnarhålet istället och skulle så bli fallet så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut, 5 Wollafur kom med en mycket vass avslutning senast men han var försent ute så det räckte inte till mer än tredjeplatsen i det loppet som min spik vann senast. Får han ett passande lopp i ryggar så kan han bli farlig den sista biten med en liknande spurt som senast fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Maze Runner
Spets efter 500m: 4 Maze Runner
Skrällen: 5 Wollafur
Ranking: A 4 B 1,5,10,11,9 C 6,2,7,12,8,3

GS75-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Divine League tog karriärens första seger i den senaste starten. Hon fick ett lopp i rygg på ledaren innan hon hittade loss med halvvarvet kvar till mål och och in på upploppet så plockade hon ner ledaren och höll sedan undan för övriga ekipage till seger. Bakspår nu är inte det bästa men om hon kan komma igenom rätt så vettigt så hon kan få ett fint lopp i en bra rygg så kan hon bli att räkna med här. Eventuellt hybridvagn nu och det kan vara intressant för hon har alltid tävlat i en vanlig vagn.

3 Livi Opal H.M. hade två raka andraplatser innan hon galopperade bort sig på upploppet senast men det var inte slutsålt i tanken när galoppen kom senast. Får hon smyga med i en bra rygg och få vänta med att sätta in slutstöten så länge som möjligt så kan hon bli farlig den sista biten här. Paw Mahony tror att hon går en låg 15-tid och gör hon det så borde det räcka en bit mot det här gänget, vid ytterligare gardering kan 2 Janis Brown som gjorde det bra vid vinsten näst senast vara tänkbar. Hon fick då ett lopp i vinnarhålet innan hon kom ut och sedan så avgjorde hon på ett bra vis till seger. Hon kan öppna rätt så vettigt så kan hon nå ledningen smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 10 Divine League
Spets efter 500m: 2 Janis Brown
Skrällen: 5 Papaya Roadrunner
Ranking: A 10,3 B 2,7,6,5,1 C 4,9,8

GS75-3
Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 1 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 1 Tjötta Godtfred kommer till den här starten med fin form. Näst senast så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack och via en stark avslutning så spurtade han ner den ledande Tana Faxen till seger. Gången efter det så avslutade han återigen bra men fick inte tag i Klack Tekla så det slutade med en andraplats. Blir inte innerspåret en fälla här så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut, 2 Mån Viktor vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Gången efter det var han klart sämre men här blev det ett bra utgångsläge och han är rätt snabb iväg så här tror jag att Mikael J Andersson har siktet inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här. Eventuellt första gången med rycktussar nu är intressant.

3 Jokke Ålj hade fem raka segrar innan han fick nöja sig med tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Faks Kungen i årsdebuten senast. Efter det så blev han förkyld och stod över en del i träningen och det låter som att det blir ett försiktigt upplägg här men med lite klaff så kan det ändå räcka en bit här, 10 Björlifanner satt för långt bak men avslutade positivt fram till femteplatsen i ett lopp som vanns av Guli Glöd senast. Kan han få gå med i en bra rygg fram tills Per Lisell väljer att sätta in attacken så kan han bli farlig den sista biten och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 1 Tjötta Godtfred
Spets efter 500m: 2 Mån Viktor
Skrällen: 10 Björlifanner
Ranking: A 1,2 B 3,10,4,7,11 C 5,9,8,6,12,13,14

GS75-4
Bequine-Professional Horse Care - B-tränarserie - K50-lopp - Omgång 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Prince Palema var jämn och säker i tidigare regi och kommer nu ut i en intressant debut för sin nya tränare Linus Svensson. Han har aldrig varit sämre än trea efter sju starter på svensk mark. Han är mycket tränad fast han har inte gått några snabbare tider men om Linus Svensson kan ge honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Mimmi Dynamite har årsdebuten avklarad så med lopp i kroppen nu så kan hon vara bättre till den här starten. Här kan hon få en fin löpning på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon utmana om en framskjuten placering så hon ska räknas tidigt här, 3 Goetmals Joe var inte som bäst senast och han har inte startat på ett par månader. Han brukar gå rätt bra efter vila så kan Chris Trotter som kör hästen för första gången i lopp få till en bra styrning här så kan han duga en bit mot det här gänget. Han är anmäld barfota men kommer troligen att tävla med skor.

6 McClintock gör sällan en dålig insats. Han kan öppna lite över medel så kan han slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig den sista biten. Det kan blir barfota runt om nu och det kan ge en extra växel fast samtidigt har han lättare för att galoppera då men felfri här så kan han vara långt framme, 13 Lovely Vacation kommer ut i första starten sedan augusti så det är ovisst hur formen är nu. Spåret är dåligt och han kan behöva loppet men med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 9 Prince Palema
Spets efter 500m: 4 Towbar
Skrällen: 4 Towbar
Ranking: A 9,1 B 3,6,13,4,7,10,12 C 2,5,15,8,11

GS75-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Rapide Cash som näst senast var ute i finalen av Diamantstoet på Solvalla och då tog hon ledningen men släppte när Aura S.L. kom farande på den första långsidan och sedan så tog hon sig loss i slutkurvan och gick i närkamp med ledaren men fick inte tag i denne så hon fick nöja sig med andrapriset. Här är det lättare motstånd och då hon är startsnabb så tror jag siktet är inställt på ledningen här så kan hon nå spets och få dirigera som hon vill där framme i täten så tror jag hon har en god chans att vinna det här loppet.

Vid gardering kan 2 Jasmin Band som var riktigt bra vid ett par vinster i början av året vara tänkbar. Den här gången är hon anmäld barfota fram och kan Niclas Benzon servera henne en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara långt framme här, 15 Stardust Melody har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara vassare till den här starten. Hon blev då tvåa i ett montélopp som vanns av Edio. Dåligt läge här men med lite klaff och bra tempo på tillställningen så kan hon bli farlig över upploppet fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Rapide Cash
Spets efter 500m: 6 Rapide Cash
Skrällen: 15 Stardust Melody
Ranking: A 6 B 2,15,14,8,1,5,13,9,3,12 C 7,4,10,11

GS75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Un Mec d'Or var godkänd femma i ett V75 lopp som vanns av King Of Everything senast. Gången före det så hade han mest troligt vunnit med en lite tidigare lucka från rygg på ledaren men nu blev det en andraplats bakom Drooping som vann det loppet istället. Kan Björn Goop hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

6 Kinky Boots har vunnit fyra av sju starter hittills. Nu kommer han ut i årsdebut men han är rätt kvick iväg och det är inte omöjligt att Carl Johan Jepson kan komma till ledningen i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner. Han är dock inte helt stabil för han har ett par galopper i raden men felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Epson försvann med en startgalopp senast. Innan det misslyckandet så hakade hon på godkänt till andraplatsen bakom Maestro Crowe. Trevligt utgångsläge nu och hon kan öppna fort så med en fin löpning i den främre träffen så kan hon bjuda de mer betrodda hästarna på en match här.

Min Vinnare: 10 Un Mec d'Or
Spets efter 500m: 6 Kinky Boots
Skrällen: 2 Epsom
Ranking: A 10,6 B 2,4,7,9,1,5 C 3,8,12,11

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Viking's Topline försvann med en tidig galopp näst senast. Gången efter det så satt han långt ner i kön men han gick med i ryggar på slutvarvet och spurtade mycket bra men det räckte inte till mer än en fjärdeplats bakom Athos Race som vann det loppet. Fint utgångsläge här så här borde han kunna få ett bra lopp i andraspår och när Anders Svanstedt sedan väljer att sätta in slutstöten så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

4 Emmylou vann enkelt i ett montélopp på Romme och hon hade gott om krafter kvar över mål senast. Med lopp i kroppen nu tror jag hon ska gå framåt lite formmässigt till den här starten och nu blir det troligen barfota runt om meddelar David Persson. Kan Emilia Leo servera henne ett bra lopp här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Venvici Roc har inte övertygat i två starter för Björn Goop. Han har dock haft dåliga lägen vid båda de tidigare starterna så nu har han fått ett bättre spår. Han har visat bra startsnabbhet i Italien så här blir det nog full laddning mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 2 Viking's Topline
Spets efter 500m: 6 Venivici Roc
Skrällen: 3 Sheena's Boy
Ranking: A 2,4,6 B 3,5,7,12 C 8,1,9,10,11

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

2 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
malisa - 2020-03-21 23:14

Händer det att du är nära någon gång ?
Du tippar trav varje dag så du borde vara permanent skriven i lopp arkivet ...
Orkar du ge mig / oss nån redovisning av det innan vi börjar rygga dina förslag i brist på annat i virus tider .
Tack på förhand.

malisa - 2020-03-21 23:11

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Barcelona - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1
2.07
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming