DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12

6 December 2019 - 15:42

Söndagen bjuder på Grand Slam 75 tävlingar ifrån Färjestad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 11 Valetta som inte har vunnit på ett tag fast hon har varit ute i riktigt tuffa omgivningar hela tiden. För tre starter sedan så fullföljde hon godkänt till femteplatsen bakom vinnande Racing Brodda i Derbystoet. Hon har tagit samtliga fyra tidigare segrar med skor runt om så trots dubbla tillägg här så tror jag hon har god chans att runda det här gänget till seger. Öppet huvudlag och vanlig vagn nu när det är voltstart meddelar man från stallet.

Min andra spik kommer i GS75-4 på nummer 1 Jokke Ålj som har övertygat på slutet och ståtar nu med tre raka segrar. Nu är det kort distans för första gången men det tror jag ska fungera bra. Han kan öppna fort och med endast två motståndare på startvolten här så tror jag Per Ludvig Nilsen som kör hästen kan hålla upp ledningen och från spets så tror jag han blir svårstoppad här.

GS75-1 1,5,6,9
GS75-2 11 Valetta
GS75-3 5,7,11
GS75-4 1 Jokke Ålj
GS75-5 1,3,8
GS75-6 1,7,10
GS75-7 1,6,7,8,9,10

648 rader x 1 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 10 Father Of Sun
DD2: 1,6,7,8,9,10

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Budets Lasse vann säkert från spets över aktuell distans senast. Han trivs klart bäst i ledningen så jag tror att Ville Karhulahti är ute efter ledningen på nytt och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Han gick med skor vid vinsten senast så det är inget som ska ställa till det, 5 Joe Martini fick ett alldeles för tufft lopp senast med tredjespår innan han nådde ner i utvändigt ledaren efter ett halvvarv. Han kan öppna bra och kan Carl Johan Jepson hålla ut tipsettan i startögonblicket så kanske det är han som kan komma till ledningen istället och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 9 Gogo Hall var hårt betrodd senast men fick då trava utvändigt om tipsettan och det blev för tufft så Frode Hamres fyraåring fick nöja sig med andraplatsen. Insatsen var ändå stark och med en fin löpning här så kan han få sin revansch här, 1 Radjah D'Inverne travade i ledningen senast och gick okej till tredjeplatsen bakom vinnande Ippon Futura. Han gör sina bästa lopp i ryggar ryggar och det borde det kunna bli här då han bara är medel ut och den långa distansen är en fördel så med en lucka till slut så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 6 Budets Lasse
Spets efter 500m: 6 Budets Lasse
Skrällen: 4 Lins Tanic
Ranking: A 6,5 B 9,1,3,4 C 7,8,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
KMAB Stoserie - Finalomgång över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Valetta som inte har vunnit på ett tag fast hon har varit ute i riktigt tuffa omgivningar hela tiden. För tre starter sedan så fullföljde hon godkänt till femteplatsen bakom vinnande Racing Brodda i Derbystoet. Hon har tagit samtliga fyra tidigare segrar med skor runt om så trots dubbla tillägg här så tror jag hon har god chans att runda det här gänget till seger. Öppet huvudlag och vanlig vagn nu när det är voltstart meddelar man från stallet, vid gardering kan 1 Copiko som startar 40 meter framför min spik vara tänkbar. Hon kan öppna bra och skulle Michael Larsson som kör hästen dra i ett jämnt hårt tempo där framme i ledningen så kan hon leda loppet länge men jag tror inte hon räcker hela vägen till seger, 3 Dropluggage Racing har inte startat på två år men kommer nu ut i en intressant debut för André Eklundh. Med en fin löpning i den främre träffen så kan hon duga en bit mot det här gänget i comebacken men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Valetta
Spets efter 500m: 1 Copiko
Skrällen: 8 Wordfeud
Ranking: A 11 B 1,3,8,7,9,6 C 4,10,2,5
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Marvellous Tooma tog sig till final i det svenska Kriteriet när han vann försöket. I finalen sedan så slutade det med ett galoppmisslyckande. Senast var han ute i ett V75 lopp Bjerke där han fick nöja sig med femteplatsen bakom vinnande Muscle Lane. Han kan inte vara med i någon spetskörning men om Frode Hamre är på offensiven så kanske han kan få ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här. Han är inte beroende av att gå i ledningen utan han går bra med ett lopp i ryggar också så han ska räknas tidigt här, 11 Into The Sun är en norsk gäst som kommer med två raka tredjeplatser. Han har en stark slutrunda att ta till och kan han få lite draghjälp här så fäller han många hästar till slut, 7 Colonello gick en stark avslutning via 12,4 sista 800 meterna till femteplatsen bakom vinnande Cavalier Brodde senast. Kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så biter hans avslutning bra till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 5 Marvellous Tooma
Spets efter 500m: 2 Symphonic Lincoln
Skrällen: 7 Colonello
Ranking: A 5 B 11,7,4,2 C 3,10,6,1,8,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Jokke Ålj som har övertygat på slutet och ståtar nu med tre raka segrar. Nu är det kort distans för första gången men det tror jag ska fungera bra. Han kan öppna fort och med endast två motståndare på startvolten här så tror jag Per Ludvig Nilsen som kör hästen kan hålla upp ledningen och från spets så tror jag han blir svårstoppad här, vid gardering kan 10 Osens Prinsessa som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Det är tufft med dubbla tillägg över kort distans men hon är stark och rejäl och hon tål att göra en del grovjobb på egen hand så om min spik skulle komma bort eller ha en sämre dag så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 14 Ramstad Balder har varit struken för feber inför en tilltänkt start så formen nu är ett frågetecken. Från det här läget så kan det bli en bra start och klaffar det med löpningsförloppet så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Jokke Ålj
Spets efter 500m: 1 Jokke Ålj
Skrällen: 14 Ramstad Balder
Ranking: A 1 B 10,14,2,3,9,5 C 11,12,13,6,4,8,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
E3 Bonus - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 She Follow Me har gjort två bra insatser efter frånvaro. Hon fick en väldigt jobbig löpning senast men hon fullföljde tappert till tredjeplatsen bakom Iceland Falls och Bansky. Här kanske hon kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så är mycket vunnet för hon har tagit sin hittills enda seger från ledningen med skor runt om fast det är långt ifrån säkert att hon kommer till täten men oavsett så ska hon räknas tidigt här, 1 Whispering Star gjorde det mycket bra vid vinsten för tre starter sedan. Efter det så har det blivit två raka galoppmisslyckanden men om hon skulle lyckas hålla ordning på benen här så kan hon öppna bra och skulle Mikael J Andersson som kör hästen nå ledningen så vet dom flesta att den kusken släpper aldrig och då kan hon få trolla bort en bit av loppet i spets och kan då rinna undan till en seger, 8 Simb Rubinette hamnade långt bak men hon gick en rejäl avslutning till fjärdeplatsen bakom vinnande Ninja's Kiss senast. Hon hade varit sjuk inför det framträdandet så med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten så kan hon få lite draghjälp under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 She Follow Me
Spets efter 500m: 1 Whispering Star
Skrällen: 7 Up To Joy
Ranking: A 3 B 1,8,7,6 C 2,4,9,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Father Of Sun kommer med fin form. Senast så travade han i vinnarhålet innan han kom loss med 250 meter kvar av loppet och avslutade mycket fint till andraplatsen bakom vinnande Idreamicanfly. Bakspåret här är inte det bästa då han är startsnabb men om Emilia Leo kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet, 7 G.R.J.'s Wolverine var ute i ett V75 lopp senast och galopperade då i startrusningen. Innan det misslyckandet så hade han två raka segrar från dödens. Felfri nu så tål han att göra en del grovjobb på egen hand och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Next Love van knappt men säkert från ledningen näst senast. Med bevisad startsnabbhet här så kanske Per Ludvig Nilsen som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan det räcka till en ny seger. I annat fall så kan han bli farlig från rygg ledaren om en lucka skulle uppstå till slut.

Min Vinnare: 10 Father Of Sun
Spets efter 500m: 1 Next Love
Skrällen: 1 Next Love
Ranking: A 10 B 7,1,5,8,3,2,4,6,12 C 9,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Leonas Sami hamnade i en dålig rygg men levererade sedan en plusbetonad avslutning efter det till tredjeplatsen bakom Tättman senast. Gången innan det så gick han starkt som trea efter startgalopp. Här har han ett tufft startspår men om Kim Eriksson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här, 9 Helios Di Quattro avslutade klart godkänt till andraplatsen bakom Rolex Tilly senast. Att det är skotvång är ingenting som oroar eftersom han alltid tävlar med skor och kan han få gå med i ryggar fram till upploppet och få spara speeden så fäller han många hästar till slut och ska då räknas tidigt här, 7 Grand Illusion kommer med två raka andraplatser och han blir allt bättre. Han är dock bäst barfota så skor nu är inte optimalt. Kan han få smyga med i ryggar så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Hugo Brew levererade en vass spurt när han kom loss efter en invändig löpning till seger för tre starter sedan. Senast så avslutade han återigen bra men fick nöja sig med andraplatsen bakom Tättman. Med ett lopp på innerspår och en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 8 Leonas Sami
Spets efter 500m: 6 Niklas M.J.
Skrällen: 10 Gigolo
Ranking: A 8,9 B 7,1,6,10,5,2 C 3,12,4,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming