DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Gävle 24/1

24 Januari 2021 - 00:41

GS75 söndag från Gävletravet och jag spelar med två spikar i omgången som jag tycker har hittat vettiga uppgifter.

Jag spikar 8 Tangen Svenn i GS75-2 samt 2 Deal Done Zet i GS75-6.

GS75 Söndag Gävle 24/1
GS75-1 1,3,8,11
GS75-2 8 Tangen Svenn
GS75-3 2,3,4,5
GS75-4 1,3
GS75-5 1,2,4,5,9,12
GS75-6 2 Deal Done Zet
GS75-7 2,6,7,8

768 rader x 1 kr = 768kr

Dagens Dubbel 24/1
DD-1 2 Deal Done Zet
DD-2 2,6,7,8

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m auto
3 Versace Face är orutinerad och har bara gjort fyra starter i karriären hittills. Men trots sina få starter har denna fyraåring visat hög kapacitet för klassen. För två starter sedan vann man enkelt efter att ha travat stora delar av loppet utvändigt om ledaren. Han har öppnat kvick från start och Versace Face är min tidiga ledare av loppet idag. Örjan Kihlström håller i tömmarna för första gången och tillsammans bildar de ekipaget för övriga att slå. Förstahäst.

8 The Revenant kommer med fin form, två andraplatser och en seger på det tre senaste starterna. För tre starter sedan vann man på imponerande vis. För två starter sedan var det debut på svensk mark, och det blev seger direkt. I den senaste starten gick man en vass avslutning, klockan stannade på 12,4 sista 500m. Hittar man ner i en vettig position från start kommer man utmana min första häst om segern.

1 Bonfire Ås har ett passande smygläge, från denna positionen kommer man få en fin resa. Skulle det sen lösa sig och man får luckan in på upploppet ska man inte nonchaleras. Skräll.

Min Vinnare: 3 Versace Face
Spets efter 500m: 3 Versace Face
Skrällen: 1 Bonfire Ås
Ranking: A 3,8 B 1,11,10,5,2,12 C 7,6,9,4

GS75-2 2640m auto
Här kommer dagens första spik 8 Tangen Svenn. Detta är en talangfull fyraåring från stall Öystein Tjomsland. Tredje starten i livet då ställde man upp i Svenskt Kallblodskriterium, det blev galopp den dagen. Men det säger endel om hans kapacitet. På de sex senaste starterna har man tre segrar, och det finns en gemensam nämnare. Det är kusken Ulf Ohlsson som suttit i vagnen vid samtliga tre segrar. Ulf Ohlsson har ett hundraprocentigt seger facit när han suttit upp bakom Tangen Svenn. Idag har de återigen en bra uppgift på pappret och jag väljer att spika.

Motbud
1 Jack M.R. klarar distansen utan problem. För två starter sedan stod man för en bra upphämtning efter galopp. FRån detta utgångsläge är man garanterad en fin resa och skulle min spik ha en sämre dag och Jack M.R. håller sig till rätt gångart är man med och gör upp. Givet streck vid gardering.

5 Liheim Freddy har bra kunnande men har också svårt att få ihop aktionen under ett helt travlopp. Ikväll blir det första gången med duktiga Torbjörn Jansson och är det någon som klarar av att köra stökiga kallblod så är det han. Ska inte nonchaleras vid gardering.

7 Läckra Leffe är ytterligare en herre som har svårt att hålla sig till rätt gångart. Men fart och kunnande finns för att vara med långt framme här om allt fungerar. Men med 32 galopper på 38 starter så är det ingen man litar på direkt.

Min Vinnare: 8 Tangen Svenn
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Jack M.R.
Ranking: A 8 B 1,5,7,9,2 C 3,6,4

GS75-3 2140m auto
5 Enge Eros gör comeback efter fyra månaders tävlings frånvaro. Men från stallet låter man optimistiska och meddelar att Enge Eros är väl iordning inför dagens start. Detta är en talangfull femåring som under Juli och Augusti i fjol hade tre raka segrar i resultatraden. Man kan öppna okej från start och skulle man komma till ledningen här i ett andraskede blir man tuff för övriga att plocka ner. Förstahäst men givet att gardera med tanke på comebacken.

2 Zenone Bar är något ojämn i sina prestationer, men när man presterar på toppen av sin förmåga håller man bra kapacitet för klassen. Med perfekt utgångsläge och kvick från start. Lever Zenone Bar upp till sitt kunnande är man med och gör upp om segern idag. 


3 She's Ready kommer med fin form, har fyra segrar på sina fem senaste starter. Detta är ett sjuårigt sto som bara blivit bättre och bättre för varje start är på slutet. She's Ready är en Ready Cash avkomma som är kvick iväg från start. Men hon är inte beroende av ledningen för att vinna loppet. Hon är stark och rejäl och det ska bli spännande att se vilken taktik kusk och tränare Marie Hafstad Eriksson väljer med sin travare.

Min Vinnare: 5 Enge Eros
Spets efter 500m: 2 Zenone Bar/3 She's Ready
Skrällen: 4 Zagor Grif
Ranking: A 5,2,3 B 4,9,10,6 C 1,8,7

GS75-4 1640m auto
Ett kallblodslopp som i min bok står mellan två hästar, 1 Roli Eld och 3 B.W.Rune.

1 Roli Eld gör i och med dagens start sitt tredje framträdande för tränaren Daniel Redén. De två tidigare starterna har resulterat i en seger och en andraplats. Det troliga är att Redéns träning för framåt Roli Eld, och nu med två lopp i kroppen bör vi få se en ännu bättre insats idag. I den senaste starten visade Roli Eld att han fungerade bra med skor på hovarna och gick 23,4 sista varvet. Idag med perfekt utgångsläge är man min tidiga ledare av loppet och från den positionen blir man tuff för övriga att lås. Förstahäst.

3 B.W.Rune är främsta hotet Roli Eld. Han kommer till dagens start med fin form. I den senaste starten gick man med i spåren under slutvervet och klockan stannade på 21,5 sista varvet. Denna sexåring är under fin utveckling, men riskerar att få göra en del grovjobb själv här. Men B.W.Rune har en fin inställning och kommer inte ge sig utan strid här i första taget. Jag dubblar systemet.

Min Vinnare: 1 Roli Eld
Spets efter 500m: 1 Roli Eld
Skrällen:
Ranking: A 1,3 B 6,9,5 C 2,8,7,4

GS75-5 2640m auto
9 Bugatti Miles var tidigare hos Per Nordström och var bland annat ute i ett uttagningslopp till Svenskt Travderby för fyra starter sedan. Idag gör denna femåring debut hos sin nya tränare Daniel Redén, vilket är intressant. Bugatti Miles har inte startat på tre månader men är man iordning vilket man kan förvänta sig från en så erfaren tränare som Daniel Redén så är segerchansen bra. Dessutom hoppar Örjan Kihlström i vagnen för första gången bakom Bugatti Miles. Förstahäst.

12 Inge B.Svärlig har bra kunnande och kapacitet för klassen. Denna sexåring gör också comeback ikväll efter tre månaders tävlingsfrånvaro. Men tränare och kusk Petter Lundberg låter optimistisk inför dagen start. Hittar man en vettig position från start här så ska man inte nonchaleras, han tål även att göra en del jobb själv om det skulle behövas. Givet streck bakom den stora favoriten.

5 Vickie Frontline är ett sjuårigt sto som är kvick iväg från start. Hon har visat tidigare att hon trivs bra på Gävles travoval, med två segrar på fem försök. Det troliga är att man sitter i rygg på ledaren efter en bit och skulle lyckan uppenbara sig över upploppet betalar jag gärna för de 3% man är streckad på i skrivande stund. Skräll.

Min Vinnare: 9 Bugatti Miles
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Vickie Frontline
Ranking: A 9,12 B 5,2,4,1,10,6 C 3,11,7,8

GS75-6 1640m auto
Här hittar vi kvällens andra spik 2 Deal Done Zet. Detta är en lovande talang som bara varit utanför pallen vid ett framträdande i karriären och tränas av skickliga Daniel Redén. Idag återkommer Deal Done Zet efter två månaders frånvaro men från stallet meddelar man att han tränar bra inför dagens start. Från perfekt utgångsläge sitter man i ledningen tidigt och från den positionen behöver motståndarna vara riktigt bra för att slå honom. Skor på samtliga hovar är inget som oroar, man har tidigare tagit fyra segrar med den balansen. Spik för mig.

Motbud
9 Ian Boko har inte den mest smickrande resultatraden, men denna sexåring är bättre än vad resultatraden antyder. I den senaste starten var man ute på V75, men var inte som bäst för dagen. Från detta utgångsläge kommer man sitta i en bra position direkt och för den som väljer att gardera är Ian Boko ett givet streck.

6 Karls Helge kommer med form. I den senaste starten gick man ett bra slutvarv i spåren, klockan stannade på 15,7 i 1000m. Det var första gången med Ulf Ohlsson senast och han sitter upp även ikväll.

Vill även nämna 4 Edwardscissorhands som är streckad på 1% i nuläget och är intressant att ha med på systemet om man plockar med några hästar här. I den senaste starten orkade man inte från ledningen, men nu är loppet ett varv kortare och skulle min spik ha en sämre dag är man inte oäven jämfört med resterande konkurrenter.

Min Vinnare: 2 Deal Done Zet
Spets efter 500m: 2 Deal Done Zet
Skrällen: 4 Edwardscissorhands
Ranking: A 2 B 9,6,4,11,1,7,3 C 10,5,8,12

GS75-7 2140m auto
2 Morotai Degato kommer till dagens start med en formkurva som pekar uppåt. För två starter sedan vann man en klass-II final och i den senaste starten stod man för en vass avslutning och klockan stannade 10,8 sista 700m. Från bricka två kommer man ladda iväg för att försöka nå ledningen och lyckas man med det kommer man bita ifrån sig bra. Förstahäst.

6 Fleet Admiral är ojämn och har svårt att hålla sig till rätt gångart, har galopperat bort sig i fem av sju senaste starterna. Idag gör man comeback efter tävlingsuppehåll. Skulle man trava hela loppet besitter man både styrka och kapacitet för att vara med och göra upp om segern.

7 Boulder Luke kommer med formen på topp och med en färsk seger i bagaget från senaste starten. Då stod man för ett fin intryck från ledningen, 13,2 sista 800m. Eftersom främsta motbuden gör årsdebuten ikväll känns Boulder Luke intressant på systemet med tanke på bevisad form.

Min Vinnare: 2 Morotai Degato
Spets efter 500m: 2 Morotai Degato
Skrällen: 7 Boulder Luke
Ranking: A 2,6 B 7,8,9,10,5,1 C 11,3,4,12

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming