DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Hagmyren 5/4

5 April 2021 - 00:31


V75-racet är över och det vankas GS75 från Hagmyren. Även om det finns några troliga favoriter är det samtidigt lågklassiga lopp och det är inte helt lättlöst. Jag spelar endast med en spik i omgången. Jag går ut hårt med spik på 6 Elsås Storm som det känns som att det är vinna eller försvinna för men sett till kunnandet bedömer jag det som en spelvärd spik trots sitt favoritskap.

Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Måndag Hagmyren 5/4
GS75-1 6 Elsås Storm
GS75-2 3.10
GS75-3 1.2.8.10.12
GS75-4 2.3.4.7.8.9.13.14
GS75-5 4.7.9
GS75-6 5.6
GS75-7 4.5

960 rader x 1 kr = 960kr

DD Måndag Hagmyren 5/4
DD-1 5.6
DD-2 4.5

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
6 Elsås Storm är ett kallblod jag gillar men han har gjort bort sig med två raka galopper i sina senaste två starter. Innan dess radade han upp topprestationer med fem segrar och en andraplats på sex försök. Han är helt klart inte att lita på men jag tycker att det är loppets klart bästa häst och känslan är att han mest tävlar emot sig själv. Nu har han pausat i ett halvår men han rapporterna säger att han är väl förberedd direkt och jag bedömer segerchansen som högre än galopprisken och håller han sig bara i trav tycker jag att han borde vinna det här loppet. När procenten inte är högre än 36% i skrivande stund väljer jag att blunda och spika och hoppas att han har vaknat på rätt sida den här gången.

Motbud.
4 Frivoll Galilei är matchad i tuffa gäng och till skillnad från favoriten har han två lopp i kroppen och han imponerade under fjolårssäsongen. Han kan öppna hyggligt från start och det är ingen omöjlighet att man kan svara ut favoriten från start och då kommer man säkerligen att bjuda upp till en tuff kamp. Han är dock ett par år yngre och jag tror inte att det finns samma hårdhet som hos min spik men skulle Elsås Storm göra bort sig eller vara lite ringrostig kan det räcka hela vägen.

2 Solhöjdens Lucifer är inte alls så tokig och verkar ha formen på plats och gick bra efter en inledande galopp senast. Skulle det klaffa med positionerna är det inte en otänkbar vinnare.

Min Vinnare: 6 Elsås Storm
Spets efter 500m: 4 Frivoll Galilei
Skrällen: 2 Solhöjdens lucifer
Rankingen A: 6 B: 4.2.9.5.3.8.7 C: 11.1.12.10

GS75-2 2140m Auto
3 No Name är klar förstahäst för mig med tanke på sin startsnabbhet och med värsta motbudet på förhand från ett bakspår är det sannolikt en bra chans att leda det här loppet från start till mål. Tidsmässigt står hon sig bra i loppet och även om insatsen senast inte var som bäst är det troligen en av loppets bästa hästar och hon var fin när han vann enkelt från ledningen 10/3.

10 Global Boost är tillsammans med tidigare nämnda häst den enda som har vunnit lopp än så länge i karriären. Näst senast var hon positiv som tvåa från dödens och senaste starten kan vi glömma när hon blev störd till galopp. Det har inte stämt aktionsmässigt alla gånger men om hon håller ihop travet är hon med och slåss om segern.

Jag har inget jättedrag bakom dessa men ska jag nämna någon gillade jag intrycket på 6 L.G Boko senast samt 5 First Mover som har gjort hyggliga insatser när han hållit sig i rätt gångart.

Min Vinnare: 3 No Name
Spets efter 500m: 3 No Name
Skrällen: 6 L.G Boko
Rankingen A: 3.10 B:6.5.1.7.9.8.4

GS75-3 1640m Auto
2 Bork Linda vann på ett överlägset sätt i sin senaste start. Hon har inte startat sedan november nu och även om det är bra chans till seger är det inget jag litar på i en årsdebut. Det är förvisso ett enormt kuskplus till den här starten men hon är inte helt lätthanterlig och jag är inte säker på att hon är i ordning direkt i årsdebuten. Som klar favorit finns det värde i att gardera.

12 Järvsö Ola har lopp i kroppen och borde vara mer förberedd för en bra prestation än favoriten. Han slog Bork Linda med god marginal senaste de ställdes mot varandra och även om läger inte är till sin fördel borde han kunna ge favoriten en match.

8 Björli Fröya har ett springspår på tillägg och kommer att gå en bra position omgående och var positiv som tvåa senast och hon känns inte borta med rätt draghjälp.

1 Angödelen är enormt osäker men när hon är ensam på den främre volten kan hon kanske komma iväg felfritt och fartmässigt är hon inte så tokig.

Min Vinnare: 2 Bork Linda
Spets efter 500m: 1 Angödelen/2 Bork Linda/8 Björli Fröya
Skrällen: 8 Björli Fröya
Rankingen A:2.12 B:8.1.10 C: 11.4.7.13.3.9.5.6

GS75-4 3140m Volt
14 Doctor Doxey Zens gör årsdebut och har 40 meters tillägg nu men normalt sett känns det som loppets bästa häst och vid ett offensivt upplägg kan han mycket väl slå detta gäng den tunga vägen. Han är anmäld barfota till denna start vilket känns klart intressant om så blir fallet. Mathias Andersson brukar inte hålla tillbaka i sina styrningar med den här hästen och det blir mitt förstaval trots läget.

4 Galileo Am borde kunna vara först fram i ett andra skede och ställa frågan om ledningen. Blir han släppt till den positioner är det såklart en bra chans därifrån men hästen imponerade inte under senare halvan 2020 och med avsaknad av lopp är jag ändå frågande till vart formen står.

2 And Stitch är snabb från start och är den troliga ledaren inledningsvis. Hon har ett högt kunnande i sina ljusa stunder och har varit bra på v75 tidigare. Från ledarryggen känns hon klart intressant till 1% i skrivande stund.

9 Messiah har startat frekvent i Finland och gjorde comeback på svensk mark senast och såg fin ut i en snabb avslutning.

13 Flash Hammering är en gammal V75-vinnare som gör debut i ny regi efter en tids tävlande på fransk mark. Han känns svårbedömd nu, men kunnandet finns.

Min Vinnare: 14 Doctor Doxey Zens
Spets efter 500m: 4 Galileo Am
Skrällen: 2 And Stitch
Rankigen: A: 14.4.9. B:2.13.7.3 C: 12.11.10.6.5.1

GS75-5 2640m Auto
9 Monster Mustach känns verkligen som en nästagångare efter sina senaste prestationer och det här verkar vara ett riktigt fartfyllt kallblod. Fredrik Fransson talar väldigt gott om hästen och senast varnade han kraftig för sin häst när han var totalt borttappad på streckspelen. Trots en inledande startgalopp lyckades hästen sluta tvåa efter en stark avslutning och om han är lika bra som efter galoppen senast blir han svårslagen nu vid felfri avgång.

7 Årdals Finpåvin håller toppform för dagen och var inte långt efter den obesegrade hästen L.Q Widde i mål senast. Lång distans är kanske ingen fördel men med rätt draghjälp kommer han att spurta ner de flesta även denna start.

4 Lill Hans är inte att lita på men han är snabb från start och har varit förbättrad aktionsmässigt på slutet. Jörgen Westholm har bra form för dagen och från ledningen borde han räcka långt i det här sällskapet.

Jag försöker att stänga loppet på tre hästar men det känns som ett öppet lopp streckar man fler ekipage nämner jag 10 ÅsaSindy, 3 Ängsbalder och 6 Jack M.R.

Min Vinnare: 9 Monster Mustasch
Spets efter 500m: 4 Lill Hans
Skrällen: 9Monster Mustach
Rankingen A: 9.7.4 B: 10.3.6 C: 11.8.5.2.1.12

GS75-6 2140m Auto
Här tror jag att vi kommer att få se en duell mellan två hästar och jag har svårt att skilja dessa åt och väljer att strecka båda.

6 Qiulius On Stage var fin vid sin debut på svensk mark och visade startsnabbhet. Han spetsade enkelt och från ledningen vann han sedan i ohotad stil med gott om krafter sparade. Trots ett sjätte-spår ser det ut att kunna bli ledning igen och mot ett liknande motstånd som vid segern borde det såklart räcka långt även den här gången. Det är dock ett rejält kuskminus till denna start och jag tror att det finns en bättre häst i fältet.

5 Cuenca trodde jag väldigt på i den senaste starten och hästen insats var klart godkänd. Han hamnade i en trött rygg under slutrundan och det blev för långt fram till slut men han avslutade klart bra som tvåa. Med en mer offensiv styrning tror jag att han hade kunnat vinna den tunga vägen den gången och det är bra chans till revansch nu i stället. Han kan troligen inte svara ut 6 från start och då finns det risk för att det blir grovjobb men häst mot häst tror jag att han är bättre än 6 Qiulius On Stage. Jag är dock inte övertygad om att han vinner den tunga vägen. Tänkbart spikförslag men jag fegar den här gången.

Min Vinnare: 5 Cuenca
Spets efter 500. 6 Qiulius On Stage
Skrällen:
Rankingen A:5.6 B: 7.8.4.2.12.9.11.12 C:3.10.1

GS75-7 1640m Auto
4 Bolt Kronos har varit fantastisk fin på slutet och har radat upp ettor i raden. Har har en toppchans att vinna det här loppet från såväl ledningen som övriga positioner men jag måste förhålla mig till streckprocenten och i skrivande stund är han spelad till osannolika 81%. Det finns en startsnabb häst utvändigt som jag hoppas kan ta sig förbi från start och över kort distans hoppas jag att man inte släpper till den stora favoriten. Skulle procenten sjunka avsevärt under söndagen är det förmodligen en vettig spik men det är spel vi pratar om och jag måste försöka fälla.

5 Athos Dei Greppi är blixtrande snabb från start och jag tror att han kommer att ta en längd på favoriten om man väljer att ladda för fullt från start. Han gör nu sin tredje start på svensk mark och senast var det ett bra intryck från ett opassande läge. Han har radat upp segrar i Italien och jag hoppas att man väljer att köra i ledningen om man kommer dit och när det skiljer så pass mycket i procent måste jag försöka gå emot och dubblar systemet.

Min Vinnare: 4 Bolt Kronos
Spets efter 500m: 4 Bolt Kronos/5 Athos Dei Greppi
Skrällen: 5 Athos Dei Greppi
Rankingen A: 4.5 B: 2.10.3.6.7.1 C: 8.9.12.11

Lycka till med spelet 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 5000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

100% bonus upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 +1 (asian)
1.57
13:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - Che ö 13,5 skott
1.65
15:00  Östersunds FK - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 1 hörnor
6.25
15:00  Milan - Salernitana
Fotboll - Serie A - 1 och håller nollan
1.81
15:00  Malmö - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1 + hålla nollan
2.10
15:00  AIK - IK Sirius FK
Fotboll - Allsvenskan - 1+ nolla & 2 +4,5 hörnor
1.80
15:15  Frölunda - Linköping
Ishockey - SHL - 1
1.60
16:00  Wolverhampton - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.70
16:15  Barcelona - Real Betis
Fotboll - La Liga - X2
2.77
18:00  Skellefteå AIK - Malmö
Ishockey - SHL - 1
1.85
18:00  Roma - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.00
18:30  Watford - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 3 mål (asian)
1.69
18:30  Atletico Madrid - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.10
19:00  Florida - St Louis
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.625
20:45  Napoli - Atalanta
Fotboll - Serie A - Över 2,5 mål
1.90
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.25
14:00  Akropolis - Skövde
Fotboll - Kval till superettan - BLGM
1.74
18:00  Sampdoria - Lazio
Fotboll - Serie A - 1X
1.85
20:45  Juventus - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.70
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Lia - 1
2.18
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Melkers Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Reducerade 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
15:30  TV Systemet 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 138 kr
Insats: 138 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melkers Jackpott 415kr
Insats: 415 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 Melker 125kr
Insats: 125 kr -  
Köp här!
16:00  V75 RoK - Big Unikt
Insats: 499 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Rekatochklart - 200
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
14:50  Söndagsstöten JACKPOT Gs75
Insats: 250 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips 4/12 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bergsåker 4/12
Insats: 1200 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bergsåker 4/12
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Norrköping - Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5
1.69

Livestreaming