DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Halmstad Måndag 13/4

12 April 2020 - 17:02

Måndagens Grand Slam 75 tävlingar avgörs på Halmstad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-4 på nummer 1 Devs Dragon som har utvecklats mycket det senaste halvåret och har tagit fem vinster på de åtta senaste loppen han har gjort. Två raka vinster har han nu men egentligen borde det ha varit fyra raka segrar för han galopperade bort segern i Klass I finalen på Solvalla kort före mål för tre starter sedan. Den långa distansen är passande och han har tagit tre vinster på lika många starter som Carl Johan Jepson som kör honom nu har kört honom tidigare. Han är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och om inte något ekipage trycker upp ett högt tempo utvändigt så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen här. 

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 4 Disco Volante som har tagit tre raka segrar i den högsta klassen. Senast i finalen av gulddivisionen på Solvalla så tog han över ledningen från Zack's Zoomer på den första långsidan och från den positionen så stack han sedan undan till en klar seger före en bra avslutande Reckless. Senast han gästade Halmstad i mitten på mars så tog han ledningen från spår 8 bakom bilen och vann sedan väldigt lätt på 10,1 över aktuell distans. Trevligt utgångsläge nu så här tror jag på tidig ledning igen och sedan är loppet över. 

GS75 Tips Halmstad Måndag 13/4
GS75-1 5,6,7
GS75-2 7,9,12
GS75-3 3,4,11,12,13,14
GS75-4 1 Devs Dragon
GS75-5 5,8,10,12
GS75-6 4 Disco Volante
GS75-7 3,5,6

648 rader x 1 = 648 kr

DD Tips Halmstad Måndag 13/4
DD-1 4 Disco Volante
DD-2 3,5,6

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Power Lane har gjort det bra hittills och har vunnit två lopp på lika många starter. Nu är det andra förutsättningar med autostart för första gången och dessutom spår långt ut. Motståndet är också mycket tuffare nu men kan Christoffer Eriksson hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten så han ska ändå räknas tidigt här.

6 Kattis J.Boko har inlett karriären lovande med två vinster på fyra starter. Näst senast så blev det en enkel seger från ledningen. Gången efter det så blev det en galopp efter 700 meter men hon gjorde en bra upphämtning efter den. Felfri nu och om Björn Goop kan servera henne ett passande lopp så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering igen.

5 Brilliant Smile travade i ledningen i ett Margaretalopp på Solvalla senast men orkade inte riktigt hela vägen och slutade precis utanför prisplaceringarna. Med en lyckad start här så kan hon sitta i ledningen i ett tidigt skede även här och skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

Min Vinnare: 7 Power Lane
Spets efter 500m: 5 Brilliant Smile
Skrällen: 2 Fetlock Joint
Ranking: A 7,6,5 B 4,1 C 2,3,8

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 The Gambler noterade första förlusten i ett felfritt lopp senast när han bara blev tvåa bakom Mellby Hoffa i ett Margaretalopp från dödens. Efter den insatsen så har han fått en träningspaus men håller han sig till rätt gångart här är det inte omöjligt att Adrian Kolgjini kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet här. Skulle det inte bli spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

12 Cassiopeia har varit struken två gånger på raken för transporthinder. Senast så skulle hon ha debuterat i ny regi för Bo Westergaard men nu kommer debuten här istället. Hon har vunnit 10 av 34 lopp hon har gjort och hon är väldigt startsnabb så spåret här är ingen fördel men kan Björn Goop slinka igenom rätt så vettigt så kan hon bli farlig när attacken sätts in. Det blir barfota runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn, säger Bo Westergaard.

9 Loveexplosion H.C.har gjort det rätt bra i tre starter efter en längre frånvaro. Senast så travade han i ledningen men orkade inte stå emot en bra avslutande Riva Renn och fick även släppa Prapai R. förbi sig kort före mål så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Bakspår nu passar bra då Christoffer Eriksson tycker han är bättre bakom andra hästar och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här. Barfota runt om nu är ett plus.

Min Vinnare: 7 The Gambler
Spets efter 500m: 7 The Gambler
Skrällen: 3 Benjamin S.H.
Ranking: A 7 B 12,9,6,10,3,1,2 C 5,8,11,4

GS75-3
Ett K150-lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 13 Matteo har inlett karriären på ett tilltalande vis och har bara förlorat vid ett tillfälle efter fem starter hittills. Den gången han inte vann så blev han tvåa knappt slagen av Nymo. Senast så kunde han ta över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så höll han sedan till en delad seger med Mellby Empire. Chansartat utgångsläge nu med bakspår på tillägg men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig den sista biten så han ska ändå räknas tidigt här.

4 Digital Crunch har lämnat Stefan Melanders träning och kommer nu ut i en intressant årsdebut i ny regi för Hanna Lähdekorpi. Han har ännu ingen seger men han har varit ute i rätt tuffa gäng så kan Pekka Lähdekorpi som kör hästen nu få till en bra styrning här så kan det vara läge för karriärens första seger.

3 Grace Lane är egentligen ute över lite väl lång distans men nu ska man testar att rycka skorna för första gången vilket är intressant och med endast två motståndare på startvolten så tror jag att Preben Sövik skickar hästen till ledningen och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka en bit här.

11 Go For Fun tog karriärens hittills enda seger för tre starter sedan när han provade den långa distansen för första gången. Han landade då utvändigt om den ledande Accra med 600 meter kvar till mål och från den positionen så knäckte han ledaren och höll även undan för övriga ekipage till seger. Kan Peter Zadel som kör hästen nu hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han vara långt framme på nytt.

14 Bunny Follo fullföljde klart bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Maestro Crowe näst senast. Tufft läge nu men med lite klaff så kan hon överraska här.

12 Mai Tai har inte visat något extra och är ännu utan seger efter 27 starter. Eventuellt ska hon utrustas med ett helstängt huvudlag för första gången och det kanske kan bli ett lyft i rätt riktning och skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag så kan hon smälla till med en skräll.

Min Vinnare: 13 Matteo
Spets efter 500m: 3 Grace Lane
Skrällen: 14 Bunny Follo
Ranking: A 13,4 B 3,11,14,12,7,10,5,9,6 C 2,15,1

GS75-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 1 Devs Dragon som har utvecklats mycket det senaste halvåret och har tagit fem vinster på de åtta senaste loppen han har gjort. Två raka vinster har han nu men egentligen borde det ha varit fyra raka segrar för han galopperade bort segern i Klass I finalen på Solvalla kort före mål för tre starter sedan. Den långa distansen är passande och han har tagit tre vinster på lika många starter som Carl Johan Jepson som kör honom nu har kört honom tidigare. Han är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och om inte något ekipage trycker upp ett högt tempo utvändigt så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen här.

Vid gardering kan 12 Chablis D.K. kommer med tre raka segrar vara tänkbar. Han skulle ha startat på Jägersro i mitten på mars men blev struken för transporthinder då så det har gått ett tag mellan starterna nu. Iskallt utgångsläge här men han trivs annars över den långa distansen och han tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan och får han lite hjälp med tempot så kan han komma in i matchen men jag tycker min spik har större segerchans.

2 Far From Over är ännu segerlös efter 33 starter. Han är väldigt galopplysten och har galopperat i fem starter på raken. Han gjorde en strålande upphämtning efter en startgalopp till andraplatsen bakom Jumeirah Boko näst senast så kan Björn Goop som får chansen bakom hästen för första gången se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara långt framme här men att vinna blir nog tufft så han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Devs Dragon
Spets efter 500m: 1 Devs Dragon
Skrällen: 11 Racing Ribb
Ranking: A 1 B 12,2,5,3,11,4,10,7 C 6,9,8

GS75-5
Wången Cup - Ungdomslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Rosy Wine var inte som bäst i vintras och har pausat men nu känns hon fin och hon gick jobb inne på Jägersro i tisdags och man var nöjda med henne från stallet då. Bakspåret nu är litet minus men kan Isabella Bergh få till en bra styrning och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon avsluta loppet vasst. Barfota runt om den här gången vilket är ett stort plus för henne.

5 Happy Celebration kommer ut i första starten sedan juni ifjol. Peter Untersteiner är ny tränare sedan ett par månader tillbaka och hon rapporteras vara väl förberedd inför den här starten. Hon kan kliva iväg bra från start och är Henriette Larsen på offensiven så kanske hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede av nummer 3 Afrodite Miguan som jag tror tar spets initialt men den hästen gör sina bästa lopp i ryggar så hon släpper nog så blir det spets för Happy Celebration här så kan hon vara långt framme direkt i comebacken.

8 Feel The Rush hade två raka segrar inför den senaste starten. Hon tog då över ledningen efter 700 meter och från den positionen så höll hon bra men kunde inte stå emot en bra avslutande Bring Me Money så hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon har ännu aldrig varit sämre än tvåa efter sex starter och klaffar det med löpningsförloppet från ett dåligt utgångsläge här så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

12 Tiffany Cash är inte att lita på och har många galopper i raden. Nu kommer hon ut i en intressant årsdebut och kan hon hålla ordning på benen här så besitter hon gott kunnande och får hon lite hjälp med tempot och en vettig rygg att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 10 Rosy Wine
Spets efter 500m: 5 Happy Celebration
Skrällen: 11 Amazing Sensation
Ranking: A 10 B 5,8,12,11,3,1,4,9 C 2,6,7

GS75-6
Yngve Larssons Memorial över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Disco Volante som har tagit tre raka segrar i den högsta klassen. Senast i finalen av gulddivisionen på Solvalla så tog han över ledningen från Zack's Zoomer på den första långsidan och från den positionen så stack han sedan undan till en klar seger före en bra avslutande Reckless. Senast han gästade Halmstad i mitten på mars så tog han ledningen från spår 8 bakom bilen och vann sedan väldigt lätt på 10,1 över aktuell distans. Trevligt utgångsläge nu så här tror jag på tidig ledning igen och sedan är loppet över.

Vid gardering kan nummer 8 Heart Of Steel som var anmäld till Paralympiauttagningen i förra veckan på Jägersro fast poängen räckte inte för att komma med där så då fick han gå ut i det här loppet istället vara tänkbar. Han är väl förberedd inför comebacken meddelar man från stallet. Han är startsnabb men har ett risigt utgångsläge så det finns risk att han hamnar illa till här men kan Peter Untersteiner ramla ner i en hygglig position så kan han ha vissa möjligheter men att han ska besegra min spik det tror jag blir tufft.

9 Osterc galopperade bort en andraplats bakom Gulfstream Am kort före mål i Sverigedebuten senast. Björn Goop upp nu är intressant och kan han få smyga med i en bra rygg innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Disco Volante
Spets efter 500m: 4 Disco Volante
Skrällen: 8 Heart Of Steel
Ranking: A 4 B 8,9,7,5,3,6 C 1,12,11,2,10

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Bring Me Bajern har gjort två starter i ny regi för Håkan K Persson och han har vunnit båda från dåliga utgångslägen. Bättre spår här och han kan kliva iväg rätt bra från start och med ledningen inom räckhåll så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir jänkarvagn den här gången istället för vanlig vagn och ett helstängt huvudlag istället för helstängt med hål i som han har haft tidigare.

5 Shapes har inlett karriären lovande med två vinster och en andraplats på tre starter hittills. Senast så fick han ta över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och då vann han sedan enkelt från den positionen. Han har inte visat någon direkt startsnabbhet men kan Björn Goop få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om en fin placering på nytt.

6 Matilda Cash gjorde bort sig med galopp i årsdebuten senast. Kan hon hålla ordning på benen så har hon gott kunnande och då är hon också startsnabb och kan utmana tipsettan i kampen om ledningen och kan Conrad Lugauer servera henne ett passande lopp så kan hon bli att räkna med här.

Min Vinnare: 3 Bring Me Bajern
Spets efter 500m: 3 Bring Me Bajern
Skrällen: 12 Inox River
Ranking: A 3,5,6 B 1,9,12,4,11,10 C 7,2,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming