DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Hamburg Söndag 13/10

13 Oktober 2019 - 11:13

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Hamburg i eftermiddag med Grosser Preis von Deutschland som höjdpunkt och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-3 på nummer 7 Goldy Stardust som närmast kommer från en andraplats i tyska Breeders Crown. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och i ett litet fält med endast fem motståndare så tror jag hon blåser till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så blir hon svårfångad.

Min andra spik kommer i GS75-5 på nummer 6 Newport Beach som har inlett karriären lovande med en vinst och en andraplats på två starter. Senast så gjorde han comeback efter nästan ett års tävlingsfrånvaro i ny regi för Josef Franzl när han efter att ha fått trava i dödens tog en överlägsen seger. Med det loppet i kroppen kan han vara ännu vassare till den här starten och här tror jag att Roland Hülskath skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag han blir svårfångad men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

GS75-1 2,3,5,6
GS75-2 3,4,5,7,10
GS75-3 7 Goldy Stardust
GS75-4 1,5,6,8,9
GS75-5 6 Newport Beach
GS75-6 2,4,11,12
GS75-7 11,13

800 rader x 1 = 800 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,4,11,12
DD2: 11 Staro McMillan

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 1680 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Halva Von Haithabu kommer med en fin rad och gör sällan en dålig insats. Han är väldigt startsnabb så jag tror han tar hand om ledningen och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här, 5 Tsunami Diamant flög fram över upploppet senast och nådde andraplatsen bakom Orlando Jet. Kan Robin Bakker som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, 6 Generaal Bianco vann motsvarande lopp ifjol och det är klart att Peter Untersteiner åker till Hamburg med förhoppningen om att det ska bli seger även i år. Löser det sig med positionerna så har han en vass avslutning och kan utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 3 Halva Von Haithabu
Spets efter 500m: 3 Halva Von Haithabu
Skrällen: 2 Thai Investment
Ranking: A 3,5,6 B 2 C 4,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Fyraåringslopp över 2200 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Quick Winner hade tre raka segrar innan han var lite sämre senast men då tävlade han med skor så nu blir det barfota fram precis som vid segern näst senast vilket är ett plus. Han är stark och rejäl och trivs bäst i ledningen eller utvändigt ledaren så jag tror att Michael Nimczyk sänder framåt omgående och han ska räknas tidigt här, 10 Riven kommer från Italien med en fin rad. Kan Jaap Van Rijn som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 Ibracadabra fick göra mycket av grovjobbet i dödens senast och höll bra till andrapriset. Här har han ett dåligt läge men om Victor Gentz kan slinka ner i en hyfsad position så kan han bli farlig över upploppet, 3 San Pardo vann med galopp senast. Felfri nu så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här, 4 Shabani B.R. har inte startat på länge men gör en intressant debut i ny regi och kan bli att räkna med direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 5 Quick Winner
Spets efter 500m: 5 Quick Winner
Skrällen: 2 Iban Beuckenswyk
Ranking: A 5 B 10,7,3,4 C 2,11,6,1,8
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-3
Ett Stolopp över 2200 meter och jag har spikat nummer 7 Goldy Stardust som närmast kommer från en andraplats i tyska Breeders Crown. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och i ett litet fält med endast fem motståndare så tror jag hon blåser till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så blir hon svårfångad. Det blir skor runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag precis som vanligt meddelar man från stallet, vid gardering kan 3 Opalis som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Hon är startsnabb och gynnas av ett trevligt utgångsläge så hon borde få en fin position härifrån men jag tror inte hon räcker till mot min spik så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Goldy Stardust
Spets efter 500m: 7 Goldy Stardust
Skrällen: 3 Opalis
Ranking: A 7 B 3,5 C 6,4,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett lopp över 2200 meter och jag har streckat fem hästar, 5 That’s Art kommer närmast från en överlägsen seger på Åby. Nu är det betydligt hårdare motstånd men han är kvick iväg så jag tror att siktet är inställt på ledningen och skulle han komma till spets och få bestämma en del så kan han rinna undan till vinst, 1 Crown Wood vann väldigt lätt senast och han kan öppna snabbt även om innerspåret på den här banan inte är det bästa men kan han hålla rygg på tipsettan så kan han bli farlig via open stretchen till slut. 9 Volare Gar är väldigt startsnabb så bakspåret är inte alls bra för honom men kan han få gå med i fina ryggar så har han en vass speed som biter bra till slut. Barfota fram för första gången är intressant, 6 Khalid har vi sett i Sverige tidigare när han var i Thorsten Tietz regi. Han var inte så stort slagen som tvåa från dödens senast och om Roland Hülskath kan servera honom en fin löpning så kan han duga mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 That's Art
Spets efter 500m: 5 That's Art
Skrällen: 6 Khalid
Ranking: A 5,1 B 9,6,8,2,3,10,7,12 C 4,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-5
Ett lopp över 2200 meter och jag har spikat nummer 6 Newport Beach som har inlett karriären lovande med en vinst och en andraplats på två starter. Senast så gjorde han comeback efter nästan ett års tävlingsfrånvaro i ny regi för Josef Franzl när han efter att ha fått trava i dödens tog en överlägsen seger. Med det loppet i kroppen kan han vara ännu vassare till den här starten och här tror jag att Roland Hülskath skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag han blir svårfångad men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Eventuellt blir det barfota bak den här gången vilket kan ge hästen ytterligare en växel, vid gardering kan 3 Junior Kite som spurtade till en enkel seger i debuten senast efter att han fått en bra löpning vara tänkbar. Från ett trevligt spår så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Newport Beach
Spets efter 500m: 6 Newport Beach
Skrällen: 9 Anio C.K.
Ranking: A 6 B 3,4,9 C 10,5,2,7,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Deutschland Cup - Fyraåringslopp över 2200 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Free Bird fullföljde bra till fjärdeplatsen i en tuff omgivning senast. Med ett lopp på rulle så kan han avsluta mycket vasst och kan blanda sig i segerstriden här, 2 Dats So Cool vann med knapp marginal näst senast och gången efter det så spurtade han bra som tvåa i ett lopp som vanns av Gambit Brodde. Han kan öppna rätt så bra så skulle Rikard Skoglund som kör hästen lyckas nå spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Laurel Park hade två raka segrar innan det slutade med ett galoppmisslyckande senast. Nu är det åter ordinarie kusk Michael Nimczyk i vagnen och trots ett svårt läge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 11 Undigious Diamant har tagit tre segrar på sex starter i Peter Untersteiners regi. Senast räckte han inte till mot tufft motstånd och dessutom gick loppet i högervarv och det passade inte så bra då han blev sämre i svängarna då. Klaffar det med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 4 Free Bird
Spets efter 500m: 2 Dats So Cool
Skrällen: 3 Indy Flevo
Ranking: A 4,2 B 12,11,3,7,8,6 C 5,10,9,1
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Grosser Preis von Deutschland - Fyraåringslopp över 2200 meter och jag har streckat två hästar, 11 Staro McMillan kördes till ledningen med varvet kvar och vann sedan lätt och var inte trött i mål senast. Här är utgångsläget inte det bästa men om det löser sig med positionerna och Ken Ecce kan servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot över upploppet och han ska räknas tidigt här, 13 Seismic Wawe gjorde första starten för Timo Nurmos senast och vann då enkelt efter att tidigt ha kommit till ledningen. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången. Nu är det ett dåligt läge med många hästar att runda men strular det inte på vägen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Det blir barfota fram eller barfota runt om meddelar man från stallet, vid ytterligare gardering kan 1 Inspector Bros som är väldigt startsnabb vara tänkbar om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets.

Min Vinnare: 11 Staro McMillan
Spets efter 500m: 1 Inspector Bros
Skrällen: 2 Zinco Jet
Ranking: A 11,13 B 1,5,2,4,6,12,14,8 C 7,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming