DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Kalmar Söndag 2/2

1 Februari 2020 - 14:47

Det är Grand Slam 75 tävlingar på Kalmar den här söndagen och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i GS75-5 på nummer 6 Image Rapida som såg fin ut som fastlåst i ett tufft V75 lopp som vanns av Devs Dragon senast. Han är inte jättesnabb ut men öppnar hyggligt och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Han är dock inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet utan han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. 

GS75 Tips Söndag 2/2
GS75-1 4,5,8
GS75-2 1,2,3,4,7,8,9,12
GS75-3 6,7
GS75-4 7,8,10
GS75-5 6 Image Rapida
GS75-6 9,11
GS75-7 2,3,12

864 rader x 1 = 864 kr

Dagens Dubbel Tips 2/2
DD-1 9 Admirer
DD-2 2,3,6,10,12

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Princess S.W. hade tre raka segrar innan hon gav sig lite väl enkelt från ledningen i ett V75 lopp på Charlottenlund mellan jul och nyår när Ofelia O.E. tog sig förbi. Här har hon dragit det sämsta spåret men hon är snabb iväg och trivs i ledningen men det är inte säkert att hon kommer till spets här men hon är bra nog att hon kan göra en del jobb i utvändig position på egen hand om det skulle behövas så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

5 It's Time är härdad mot tufft motstånd inom V75 spelet. I den senaste starten så hade han lite problem att hänga med och galopperade bort sina möjligheter med 400 meter kvar av loppet. Kan han hålla sig till rätt gångart så är han kvick iväg och då tror jag han kör sig till spets initialt och då körs han troligen i den positionen och skulle han slippa alltför tuff press under vägen så kan han rinna undan till seger, 4 Breidabliks Cognac galopperade i starten senast. Han är inte att lita och det föreligger en viss galopprisk även här men om han skulle sköta sig så har han gott kunnande och kan då dyka upp i segerstriden här om Marc Elias kan servera honom en fin löpning, 9 Global Raceway drar en del streck för han avslutade positivt efter en invändig löpning i ett V75 lopp på Kalmar som vanns av Franklin Face senast. Kan han få smyga med i en bra rygg under slutvarvet så kan det räcka en bit här också men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 8 Princess S.W.
Spets efter 500m: 5 It's Time
Skrällen: 1 Ulriika Highness
Ranking: A 8 B 5,4,9,2,1 C 3,6,7

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 1 Livi On The Run har gjort bort sig med en tidig galopp i de två senaste loppen. Felfri nu så tror jag han kan kliva iväg bra från början och skulle han lyckas hålla upp ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Universal Face har gjort två bra insatser för sin nya tränare Fredrik Persson. Dåligt läge här och han är inte så snabb från start så det finns risk att han hamnar illa till och han är inte att lita på för han har galopperat i sju av nio starter hittills i karriären. Kan han hålla sig i rätt gångart och kan slinka ner i en vettig position så kan han utmana om en framskjuten placering här.

9 Beauty Rivner har ännu ingen seger efter 13 starter. Hon har gjort tre starter i Peter Untersteiners regi efter en tids frånvaro nu och kan hon få smyga med i en vettig rygg och det blir bra tempo på tillställningen så kan hon dyka upp i segerstriden här, 3 Navaho Ghostdance höll starkt från utvändigt ledaren till andraplatsen i ett lopp som vanns av M.T.Oberon näst senast. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan då bli att räkna med här, 12 Frosted gjorde debut i ny regi för Patricia Van Der Meer senast. Det blev dock en start utan värde för hon försvann med en tidig galopp då men felfri nu och om hon kan få lite draghjälp under vägen så kan hon komma in i matchen om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 1 Livi On The Run
Spets efter 500m: 1 Livi On The Run
Skrällen: 4 Just Wish Boko
Ranking: A 1,7 B 9,3,12,2,8,4 C 11,5,6,10

GS75-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Moncler Bo tränas numera av Patricia Van Der Meer och han har vunnit båda sina tidigare lopp på svensk mark. Dessa har tagits efter tidig ledning så här tror jag att Kim Eriksson sänder framåt direkt och skulle han få ta över ledningen smärtfritt så är mycket vunnet här och då blir han svår att plocka ner för övriga ekipage. Senast vann han utan att kusken behövde rycka det norska huvudlaget. Det blir fortsatt norskt/halvstängt huvudlag och vanlig vagn meddelar man från stallet. Han är dock väldigt stor favorit i nuläget så jag vill ha med ett motbud.

6 Classic Gal var duktig när hon vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Båda karriärens tidigare vinster är tagna i Kalmar och kan Dan-Åke Olsson servera henne en fin löpning eventuellt i vinnarhålet så kan hon utmana den stora favoriten med en lucka till slut, vid ytterligare gardering kan 5 Silver Glen som har galopperat i tre av de fyra senaste loppen vara tänkbar. Näst senast så skötte han sig och avslutade då positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av B.B.S.Solarsystem. Kan han hålla ordning på benen och om Robert Andersson kan få till en bra styrning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Moncler Bo
Spets efter 500m: 7 Moncler Bo
Skrällen: 6 Classic Gal
Ranking: A 7,6 B 5,1,4 C 9,2,3,11,10,8,12

GS75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Stella Pona har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. I den senaste starten så avslutade hon mycket fort men fick inte tag i I'm Just A Jade som höll undan till seger från ledningen så hon fick nöja sig med tredjeplatsen. Hon måste köras på chans så spår sju i volten är inte det bästa nu men om Micael Stjernström kan hitta ner i en hygglig position och få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så biter hennes avslutning bra och det är långt upplopp i Kalmar och då kan det räcka hela vägen till seger.

8 Beluga West gick bra i skymundan i Kalmar senast i ett V75 lopp som vanns av Sunday Sonata. Hon är van vid hårdare motstånd än det här och klaffar det med löpningsförloppet så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här, 7 Olga Utca fick inte riktigt chansen senast och hon såg ut att ha en del sparade krafter då. Även hon är van vid tufft motstånd och hon kliver ner i klass här. Hon är inte så snabb iväg men desto starkare till slut och hon tål att gå en repa i spåren under slutrundan och kan utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 10 Stella Pona
Spets efter 500m: 1 Valnes Havanna
Skrällen: 3 La Reine Nalan
Ranking: A 10,8,7 C 6,15,14,3,1,2 C 9,5,11,12,4,13

GS75-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Image Rapida som såg fin ut som fastlåst i ett tufft V75 lopp som vanns av Devs Dragon senast. Han är inte jättesnabb ut men öppnar hyggligt och det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Han är dock inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet utan han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Durello som blev tempotorsk i kön senast och sedan så fick han gå tufft under slutrundan så det blev fel den gången vara tänkbar om Joakim Lövgren kan servera honom ett bra lopp. Han kan öppna rätt så vettigt så här kan det bli en fin resa i den främre träffen men han känns klart bättre barfota runt om så att han måste tävla med skor nu är ingen fördel, 7 Tartaurus Face kommer ut i första starten sedan juli ifjol så formen nu är svårbedömd. Han har efter vinsten i debuten gått segerlös i de 17 efterföljande starterna och jag tror inte han vinner i comebacken här heller men om Adrian Kolgjini kan få till en bra styrning så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Image Rapida
Spets efter 500m: 6 Image Rapida
Skrällen: 7 Tartaurus Face
Ranking: A 6 B 4,7,2,12,8,3 C 5,9,1,10,11

GS75-6
Ett Stayerlopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Admirer har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Näst senast så vann han mycket enkelt från ledningen och gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han gick han på med knappa varvet kvar och höll sedan okej till femteplatsen i ett lopp som vanns av M.T.Nordic Spirit. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand under slutrundan om det skulle behövas men jag tror att Marc Elias är offensiv och söker en position i den främre träffen eventuellt i ledningen efter ett halvarv och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här.

11 Sevilla har formen på topp och avslutade bra fram till en lätt seger senast. Han trivs bra över den långa distansen och är obesegrad i Kalmar efter två tidigare starter på den banan. Han har känts riktigt bra i träningen efter segern senast meddelar man från stallet. Han är stark och trots 40 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 8 Twinkle Face som var ute över kort distans senast och det är inte hennes bästa vara tänkbar. Nu kommer hon ut i ett lopp där distansen är ett varv längre och det passar henne bättre och löser det sig med positionerna så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Admirer
Spets efter 500m: 2 Sergie Phefirst
Skrällen: 8 Twinkle Face
Ranking: A 9,11 B 8,10,2,15,1 C 12,14,7,4,6,13,5,3

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 The Real Face har inte startat sedan augusti ifjol så formen nu är svårbedömd och han kan behöva loppet. Efter segern i ett V75 lopp i den senaste starten så drog han på sig en skada och han har varit borta länge på grund av det. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att han kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han körs i den positionen så länge lampan lyser och då kan han rinna undan till seger i comebacken här. Värt att tänka på är dock att han aldrig har vunnit på sex gånger när han har kommit tillbaka efter frånvaro.

2 Vertigo N.P. visade inget extra i ett montélopp senast. Han är ingen blixt iväg men här sitter han i andraspår omgående och kan William Ekberg som kör hästen få till en bra styrning här så kan han utmana om en framskjuten placering, 12 Ivana Boko möter enklare motstånd nu än tidigare. Uselt läge dock men om hon kan komma iväg bra och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn igen meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 3 The Real Face
Spets efter 500m: 3 The Real Face
Skrällen: 5 Lönshults Johannes
Ranking: A 3,2,12 B 6,10,4,11,5,1 C 7,9,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming