DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Mantorp Söndag 1/3

29 Februari 2020 - 13:02

Det är Mantorp som gäller när Grand Slam 75 spelet ska avgöras på söndagen och här nedan följer min lösning av omgången. När vi nu har kommit in i mars månad så är det återigen tillåtet att tävla utan skor om så önskas.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-5 på nummer 11 Bicc's Avalon som har gjort två starter efter lång frånvaro för sin nya tränare Fredrik Wallin. Han inledde bra med seger trots att han galopperade i starten näst senast. Gången efter det så blev det också galopp och han slutade oplacerad. Det har varit voltstart båda gångerna men nu är det bilstart istället och det tror jag kommer att fungera bättre så felfri nu så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger. 

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 9 Devs Dragon som vann ett Klass I försök på Kalmar från ledningen näst senast. Gången efter det så var han ute i Klass I finalen på Solvalla och tog då återigen hand om ledningen och var på väg mot segern när han tappade stilen och slog på en galopp. Här kliver han ner rejält i klass så trots att han har fått bakspår nu så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger. 

GS75 Tips Mantorp Söndag 1/3
GS75-1 3,6,11
GS75-2 4,7
GS75-3 6,10,11,13
GS75-4 3,5
GS75-5 11 Bicc's Avalon
GS75-6 9 Devs Dragon
GS75-7 Alla

576 rader x 1 = 576 kr

DD Tips Mantorp Söndag 1/3
DD-1 9 Devs Dragon
DD-2 4,5,7,9,11

5 rader x 40 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Head For Home har inte startat sedan hon galopperade bort sig i Breeders' Crown semifinalen i oktober men nu kommer hon ut i en intressant årsdebut. Hon kan öppna lite över medel så om Rikard N Skoglund är på offensiven så tror jag det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan det bli seger direkt i comebacken så hon ska räknas tidigt här, 6 Beluga West har ingen vacker programrad men hon har varit ute i rätt tuffa sällskap. Hon behöver ha ett lopp i ryggar så kan Peter Zadel som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så är hon vass om hon får spara speeden fram till upploppet och då kan hon dyka upp i segerstriden här. Barfota runt om nu är ett plus för henne.

11 Veiled har gjort tre starter med skor utan att riktigt få till det. Innan det så var hon duktig med två raka segrar på barfotabalansen. Dåligt utgångsläge här men om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon blanda sig i segerstriden. Barfota runt om nu är en klar fördel för fyra av hennes fem vinster är tagna utan skor och dessutom blir det jänkarvagn den här gången meddelar man från stallet, 5 Mellby Eye Catcher har en del anhängare. Hon gjorde det bra när hon avgjorde till seger senast. Efter det har hon pausat ett tag men är hon lika bra som senast så kan det räcka en bit här men hon får ändå inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Head For Home
Spets efter 500m: 3 Head For Home
Skrällen: 9 Indian Front
Ranking: A 3 B 6,11,5,9,7,8,1 C 4,10,2,12

GS75-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Eye In The Sky har inlett tävlandet starkt. Han har segrat i tre av de fyra senaste starterna. Nu har han inte startat på ett par månader men har tränat bra och har även gått två banjobb och även om han inte har samma form som i höstas så kan det räcka långt här i comebacken. Han är startsnabb så jag tror att Claes Svensson kör hästen till ledningen och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota fram nu vilket är optimalt för honom.

4 Aguero är jämn och säker och gör bra insatser mest hela tiden även om segrarna har uteblivit. Senast var han tvåa i ett lopp som vanns av King Of Everything. Löser det sig med positionerna och om Jakob Smith kan servera honom en fin löpning så kan han få en efterlängtad seger här, vid ytterligare gardering kan 13 Rally Gunnar som inte har någon vidare rad vara tänkbar. Han gjorde debut i ny regi för Ulf Stenströmer senast och försvann då med galopp. Kan han hålla ordning på benen nu och om Rikard N Skoglund kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten om det blir bra tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Eye In The Sky
Spets efter 500m: 7 Eye In The Sky
Skrällen: 4 Aguero
Ranking: A 7,4 B 13,8,5,14 C 2,11,9,1,10,3,6,12

GS75-3
Ett K75-lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Tullibardine Boe är stark och kommer till den här starten med två raka segrar. Hon trivs med Richard L Jansson i vagnen och kan hon få en fin resa här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här trots dubbla tillägg jämfört med hästen på startvolten, 6 Nesta Bob vann på ett bra vis efter att ha kommit till ledningen efter ett drygt halvvarv för fem starter sedan. Efter det så har det blivit tre stycken galoppmisslyckanden innan han skötte sig senast. Då tog han ledningen men släppte efter en bit och avslutade sedan bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Horatio Fortuna. Innerspår i volten här men med en lyckad start så tror jag Johanna Lind kan köra sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in.

11 Big Marke återkom efter lång frånvaro senast och gjorde det bra som tvåa i ett lopp som vanns av Brandy Flame. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och här kan han nog få en bra start så kan Christel Berntsson som kör hästen hitta en bra position så kan han bli farlig den sista biten, 13 Jas avslutar ofta loppen bra och var inte långt ifrån segern för tre starter sedan men han fick nöja sig med andraplatsen bakom Cadillac Dimanche. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet så har han en vass spurt att ta till och blir det bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 10 Tullibardine Boe
Spets efter 500m: 6 Nesta Bob
Skrällen: 13 Jas
Ranking: A 10,6 B 11,13 C 9,8,5,7,12,2,1,4

GS75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Carisma Sisu som var mycket stark när hon senast vann ett sprinterlopp från dödens på Solvalla. Även vid andraplatsen gången innan det så kämpade hon berömvärt så formen är mycket god. Hon kan öppna bra vid laddning så om Ulf Ohlsson provar så kanske hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet är mycket vunnet här men hon är bra nog att hon kan vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

3 Fame Boko ska göra ett par starter till innan hon ska betäckas i april. Hon har varit ute mot rätt tufft motstånd men Per Lennartsson vill se henne i ledningen nu om hon kommer dit men det är flera startsnabba hästar med i loppet så det är inte säkert hon kommer till täten men skulle det lyckas så kan det räcka en bit här. Barfota runt om och bike nu kan ge en extra växel, vid ytterligare gardering kan 9 Counterfeightr som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro vara tänkbar. Senast så kom han med en rejäl avslutning men fick inte tag i Adde S.H. som vann det loppet utan han fick nöja sig med andraplatsen. Kan han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 5 Carisma Sisu
Spets efter 500m: 5 Carisma Sisu
Skrällen: 4 Order By Heaven
Ranking: A 5,3 B 9,4,6,2,7,1 C 8

GS75-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 11 Bicc's Avalon som har gjort två starter efter lång frånvaro för sin nya tränare Fredrik Wallin. Han inledde bra med seger trots att han galopperade i starten näst senast. Gången efter det så blev det också galopp och han slutade oplacerad. Det har varit voltstart båda gångerna men nu är det bilstart istället och det tror jag kommer att fungera bättre så felfri nu så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger.

Vid gardering kan 6 O'Boy som kommer till den här starten med fin form vara tänkbar. Näst senast så höll han mycket bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Elton Brick. Det följde han upp med en säker spetsseger och kan han komma till ledningen igen så kan det räcka en bit här, 8 Tour Possession kördes offensivt till spets och höll sedan undan till seger efter ett snabbt förstavarv även om travet inte flöt perfekt senast. Han har blivit behandlad efter det men nu är det kort distans för första gången och kan Petter Engblom få till en bra styrning så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 11 Bicc's Avalon
Spets efter 500m: 6 O'Boy
Skrällen: 7 Torte Lini
Ranking: A 11 B 6,8,7,1,5,10 C 12,4,3,2

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Devs Dragon som vann ett Klass I försök på Kalmar från ledningen näst senast. Gången efter det så var han ute i Klass I finalen på Solvalla och tog då återigen hand om ledningen och var på väg mot segern när han tappade stilen och slog på en galopp. Här kliver han ner rejält i klass så trots att han har fått bakspår nu så tror jag han har god chans att runda det här gänget till seger.

Vid gardering kan 3 Mr Crazed som kom snett på det senast så den starten kan vi glömma vara tänkbar. Han har efter det varit struken för feber så formen nu är ett frågetecken. Han är startsnabb och tar nog ledningen initialt men han är bättre med ett lopp i ryggar så om någon mer betrodd kommer tidigt så tror jag han släpper och skulle han sedan få en lucka så kan han bli farlig den sista biten men jag tror inte det räcker till seger, 6 Au Gratin är stark men det handlar om årsdebut här så det kan saknas en del till toppformen. Kan Jorma Kontio servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Devs Dragon
Spets efter 500m: 3 Mr Crazed
Skrällen: 3 Mr Crazed
Ranking: A 9 B 3,6,4,2,8,11 C 1,10,7,5

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 9 Metallica I.R. kommer med fin form till den här starten. Näst senast så fick hon en fin resa och spurtade in till seger och det följde hon upp med att avsluta bra till andraplatsen efter en invändig löpning i ett V75 lopp som vanns av American Hill. Kan Lars-Åke Söderholm få till en bra styrning här så kan hon bland sig i segerstriden igen, 4 Veritas Grif är ojämn och var inte som bäst senast men hon kan bättre än så. Gången innan det så fastnade hon med sparade krafter i ett V75 lopp som vanns av I'm A Believer. Hon kan öppna bra så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota runt om nu är en fördel.

7 Alexia Marshall kommer från en seger i en enklare omgivning. Kan Magnus Jakobsson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 11 My Liberty fullföljde godkänt till femteplatsen i ett V75 på Åby som vanns av Zenzero Jet näst senast. Senast så försvann hon med galopp direkt så hon är inte att lita på men om hon behagar hålla sig i rätt gångart nu så har hon gott kunnande och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 5 Olivina har inte vunnit på länge. I karriärens 38:e start nu så kommer hon ut över kort distans för första gången och med Rikard N Skoglund i vagnen här så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 9 Metallica I.R.
Spets efter 500m: 4 Veritas Grif
Skrällen: 5 Olivinia
Ranking: A 9,4 B 7,11,5,1,2,6,10 C 3,8,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:14  Lopp 6: Don Viking
Trav - Bergsåker - Vinnare
2.90
20:30  Hertha Berlin - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1 draw no bet
1.69
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
02:00  Dallas - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.03
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 768 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bergsåker Fredag 25/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming