DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Örebro 21/2

21 Februari 2021 - 02:45

GS75 söndag hämtar vi från Örebro och det är Dubbel-Jackpot med extra mycket pengar att spela om.

Jag spelar med tre spikar i omgången. 7 Coin Perdu i den första avdelningen som normalt sätt ska vinna sitt lopp och utöver den spiken tar jag ställning för 13 Hoonigan i den tredje avdelningen där jag tycker att ett par hästar höjer sig. Jag spikar även 9 Twigs Honor i den sjätte avdelningen som ska ha en bra chans om min analys av loppet stämmer. 

GS75 Söndag Söndag 21/2
GS75-1 7 Coin Perdu
GS75-2 1.2.3.4.5.9
GS75-3 13 Hoonigan
GS75-4 2.3.4.9.10
GS75-5 1.6.8.11.12.15
GS75-6 9 Twigs Honor
GS75-7 3.5.8.9.10.12

1080 rader x 1kr = 1080kr

Dagens Dubbel Örebro 21/2
DD-1 9 Twigs Honor
DD-2 3.5.8.9.10.12

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibe

GS75-1 2640m Volt
7 Coin Perdu är en trygg spik i den inledande avdelningen. Det är en häst som har haft många problem under sin karriär men har svarat för en stark comeback. Det är en undantagshäst i grund och botten och mot det här motståndet ska det vara en straffspark. Det är ett litet fält och risken för att det blir trafikproblem är därför inte speciellt stor. Erik lär köra framåt omgående för att få kontakt med hästarna på den främre volten och det känns inte som att någon sedan ska kunna hota Coin Perdu och jag blir inte förvånad om han till och med kan ta över ledningen inom 500 meter trots 40 meters tillägg. Spik.

Motbud
4 Je T’aime Explosiv kommer med formen på topp och vann i senaste start efter ett perfekt lopp i ryggar och kunde säkert spurta ner Adiago Trot över upploppet. Att han skulle kunna hota favoriten är inte sannolikt men om Coin Perdu skulle göra bort sig av någon anledning är han tidig på sin fina form och han trivs över distansen.

Min Vinnare: 7 Coin Perdu
Spets efter 500m: 7 Coin Perdu
Skrällen: 4 Je T’aime Explosiv
Rankingen A: 7 B: 4.6.2.5 C:3.1.8

GS75-2 1609m Auto
4 Scarybeary Lixarve har en bra chans om han skulle komma till ledningen men eftersom det finns en startsnabbhäst invändigt som gör sina bästa lopp i ledningen finns det risk att det kan bli hård körning om ledningen vilket kan komma att kosta. Han möter annars lite enklare motstånd än vad han har mött på slutet och skulle han komma till spets omgående är det den troliga vinnaren.

2 Engla S.S är den som skulle kunna bråka om ledningen. Hon har förvisso sett formlös ut men jag vet att stallet tycker att hästen är klart bättre i ledningen och de kommer göra allt de kan för att svara ut övriga ekipage från start. Hon måste höja sig för att utmana om segern men hon kan kanske tända till om hon får köra i spets den här gången.

9 Holy Moses Mearas är en toppstammad häst efter Muscle Hill och har visat att det finns mycket kapacitet i sig. Nu har han inte startat sedan i december och han känns svårbedömd till denna start men med lite körning där framme borde han räcka långt trots avsaknad av lopp.

3 Therion verkar vara på gång formmässigt och kommer från två starka insatser där hästen har slutat tvåa och den här gången kan det vara dags för seger. Näst senast blev det ett tufft lopp utvändigt ledaren men han höll bra trots det och senast var han knappt slagen när han spurtade in till en andraplats efter ett lopp i ryggar.

Min Vinnare: 4 Scarybeary Lixarve
Spets efter 500m: 4 Scarybeary Lixarve
Skrällen: 2 Engla S.S
Rankingen: A:4.9.3 B:2.1.5 C:6.11.12.10.8.7

GS75-3 2140m Volt
Här tycker jag tre-fyra hästar höjer sig över mängden och jag väljer att ta ställning och spikar mig ur loppet.

13 Hoonigan började tävla sent och trots att hästen har hunnit bli sex år har hon bara gjort två starter i karriären. Det har blivit seger vid båda starterna och hon har visat att hon fungerar i såväl ledning som när hon får göra jobbet på egen hand. Det är förvisso tjugo meter att ta in på det värsta motbudet men Erik brukar komma i väg bra i volten och jag tror att vi kommer att få se en offensiv styrning. När jag dessutom bedömer galopprisken som hög på 7 Moonlight Zon väljer jag att spika Hoonigan. Skulle 7 Moonlight Zon sköta sig tycker jag ändå det är bra chans att kunna besegra den utvändigt.

Motbud
7 Moonlight Zon har springspår och tjugo meters försprång på min spik och skulle hon få aktionen att stämma hela loppet kommer hon säkert att kunna utmana. Det är alldeles för mycket frågetecken dock och jag är inte säker på att hon går i väg felfritt. Hon har dessutom varit ifrån tävlandet länge och formen är ett frågetecken.

11 Snowden Still räknas tidigt bakom min spik och är en av de bättre hästarna i loppet och han har gjort det bra varje gång. Nu är det dock voltstart för första gången och det låter från stallet som att det kan komma att bli ett problem. De varnar för galopprisken och det är ytterligare något som talar till min spiks fördel.

Min Vinnare: 13 Hoonigan
Spets efter 500m: 7 Moonlight Zon
Skrällen
Rankingen A: 13 B:7.11 C: 8.10.3.2.15.6.9.4.5 D:1.14.12

GS75-4 1609m Auto
9 Hector Boko är loppets bästa häst men brukar vara hetsig till och från. Från ett besvärligt utgångsläge över kort distans känns det givet att gardera. Skulle Jepson komma igen vettigt från sitt bakspår är han med och gör upp om det men det kan häxa och han är bara en av flera mig.

3 Yankee Boy är snabb från start och det är troligen dem som spetsar initialt. Det känns som att han gör sina bästa lopp i ryggar och det är troligt att man väljer att släppa ledningen till 4 Mega Star. Hur som helst får han en bra resa och även om formintrycket inte har varit något extra skulle han kunna vinna från ledarryggen om han får fritt över upploppet.

4 Mega Star är också snabb från start men han är osäker och det är viss galopprisk. Skulle han klara av starten och komma till spets ökar chanserna för att gå felfritt hela loppet och på Örebrotravet är ledningen alltid fördelaktigt. Han var väldigt fin vid segern på Solvalla för fem starter sedan men därefter har det strulat. Är han lika bra som på Solvalla räcker det väldigt långt nu.

Min Vinnare: 4 Mega Star
Spets efter 500m: 4 Mega Star
Skrällen: 3 Yankee Boy
Rankingen A:4.9.3 B:2.10.6.11 C:5.7.8.12.1

GS75-5 2100m Auto
8 Vanja har tävlat i betydligt tuffare gäng och tävlat på V75 och normalt sett vinner hon det här loppet om formen är där. Skulle hon dessutom kunna forcera sig till spets i ett tidigt skede ökar möjligheterna till seger. Hon är inte naturligt startsnabb och det kan komma att kosta för att nå den positionen från ett besvärligt utgångsläge. Med det i åtanke och att det är årsdebut väljer jag att gardera, men hon ska räknas oavsett upplägg.

6 Papaya Roadrunner är mycket bättre än vad raden visar och det har varit en hel del strul i sina senaste starter och hon har hamnat långt bak i fältet. Nu kan hon utnyttja sin startsnabbhet för att få ett lopp i den främre träffen och det låter optimistiskt från stallet. Taktiken är glasklar och det blir laddning från start för att sedan släppa över ledningen till någon mer betrodd och från ledarryggen ska hon räknas tidigt om hon bara får chansen över upploppet.

1 Saphir C.D ödslade alldeles för mycket energi i ledningen senast och var alldeles för het för dagen. Den här gången vill man troligen ha ett lopp i ryggar och om det bara löser sig från innerspåret ska hon räknas tidigt. Den här gången är hon dessutom kuskförstärkt med Carl-Johan Jepson och det känns klart intressant.

12 Lamona Håleryd är ojämn i sina prestationer men topparna är väldigt höga och skulle det bli lite tempo på loppet kommer hon att slå de flesta med sin vassa spurt.

Min Vinnare: 8 Vanja
Spets efter 500m: 6 Papaya Roadrunner/8 Vanja
Skrällen: 6 Papaya Roadrunner
Rankingen A: 8 B:6.1.12.15.11.13.2.7 C:14.9.4.10.5.3

GS75-6 2100m Auto
9 Twigs Honor är förvisso inte helt att lita på men om han bara håller sig i trav bör det vara en toppchans att vinna det här loppet. Det är alltid ett frågetecken för formen när det är årsdebut men motståndet skrämmer inte och hästen har gått ett ban-jobb som var till belåtenhet och känslan är att han kommer att vara väl förberedd direkt. Det är en häst som var med i Svensk Trav-kriterium och han har överkapacitet för den här typen av lopp. Jag tror att han kommer komma igenom perfekt från sitt bakspår i en startsnabb rygg för att sedan försöka ta över ledningen i ett andra skede. Lyckas han med det finns det ingen som kan slå favoriten utvändigt. Hästen är inte beroende av att köra i ledningen och det är bra chans oavsett upplägg.

Motbud
2 Mr Julian är snabb från start och är den troliga ledaren inledningsvis. Som jag läser loppet kommer han att släppa ledningen 9 Twigs Honor som har kunnat ta rygg på Mr Julian från start. Han kommer att få ett fint lopp på innerspåret i rygg på favoriten och om Twigs Honor har en sämre dag skulle han kunna utmana om segern.

11 Activist är kapacitetsmässigt det största hotet mot min spik men läget är besvärligt och han gör sina bästa lopp i den främre träffen.

Min Vinnare: 9 Twigs Honor
Spets efter 500m: 9 Twigs Honor
Skrällen: 2 Mr Julian
Rankingen A:9 B:2.11.4.6.8.3.1. C:10.5.7

GS75-7 2100m Auto
10 Don’t Be Weak har segrat i hälften av karriärens starter och skulle han vara på samma nivå som vid segrarna blir jag inte förvånad om dom sveper hela fältet. Hästen har dock varit ifrån tävlandet lite och har varit förkyld under den perioden och det är osäkert vart man står formmässigt. Känslan är att det blir ett snällt upplägg för att sedan köra till slut och det kan bli för långt fram.

5 Mellby Highball drog vinstlotten när det gäller spårlottningen och med de värsta konkurrenterna från ett bakspår kan det vara så enkelt att Mellby Highball leder från start till mål. Jag tycker dock inte att stilen är klockren alla gånger och helt övertygad om ledning är jag inte även om han får ses som spetsfavorit.

Jag vill varna för 8 Beluga Winner som endast är spelad till 1% i skrivande stund och han brukar kunna avsluta riktigt snabbt över upploppet när han får gå i ryggar så länge som möjligt. Med en strykning invändigt tror jag att det blir full laddning från start för att hitta en bra position och med rätt draghjälp på vägen kan storskrällen vara ett faktum.

Min Vinnare: 5 Mellby Highball
Spets efter 500m: 5 Mellby Highball
Skrällen: 8 Beluga Winner
Rankingen A:5.10 B:12.8.9.3.1 C:11.4.2.6

Lycka till 
Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V64 Tips Kalmar/Bollnäs 22/10
Insats: 800 kr - DrTrav
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming