DrTrav

GS75 Tips Örebro Söndag 20/10

20 Oktober 2019 - 10:44

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Örebro i eftermiddag när det fina tvååringsloppet Svampen med 455 000 kr i förstapris ska avgöras och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 1 Valley Brodde som gjorde debut i ny regi för Daniel Reden senast och gav då ett mycket fint intryck när han trots att han hade sämsta läget bakom bilen rundade sitt motstånd och vann enkelt över kort distans. Med det loppet i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han kan öppna rätt så vettigt fast det är inte säkert att han håller upp ledningen initialt men om Örjan Kihlström skulle bli överflyglad den första biten så tror jag han borde kunna ta sig ut i andraspår och ska då ha en god chans att ta en ny seger.

Min andra spik kommer i GS75-7 på nummer 6 Deede Star som var väldigt bra när han plockade hem Klass II finalen på Solvalla senast. Han travade då först i andraspår med dryga varvet kvar och var stark och tog ner den ledande Highspeed Dynamite över upploppet och kunde även stå emot attackerna bakifrån och vann lätt. Nu är det tuffare motstånd men han har visat sig att han kan öppna fort och skulle Örjan Kihlström som kör hästen nå spets så tror jag han blir svårfångad från den positionen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

GS75-1 1 Valley Brodde
GS75-2 1,2,4,7,9
GS75-3 1,5,9
GS75-4 1,2,3,4,6,7
GS75-5 6,7,8,14
GS75-6 5,8
GS75-7 6 Deede Star

720 rader x 1 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5,8
DD2: 5,6

4 rader x 50 = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 1 Valley Brodde som gjorde debut i ny regi för Daniel Reden senast och gav då ett mycket fint intryck när han trots att han hade sämsta läget bakom bilen rundade sitt motstånd och vann enkelt över kort distans. Med det loppet i kroppen så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han kan öppna rätt så vettigt fast det är inte säkert att han håller upp ledningen initialt men om Örjan Kihlström skulle bli överflyglad den första biten så tror jag han borde kunna ta sig ut i andraspår och ska då ha en god chans att ta en ny seger, vid gardering kan 10 Leader Brodde som är jämn och säker även om han inte vinner så ofta vara tänkbar om Mattias Djuse kan hitta en vettig rygg att gå i och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud, 4 Southwind Hydro är ännu utan seger i år men hängde med godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Everton från vinnarhålet senast och han är härdad mot hårt motstånd så med en fin löpning här så kan han vara långt framme men jag tror inte det räcker till seger.

Min Vinnare: 1 Valley Brodde
Spets efter 500m: 1 Valley Brodde
Skrällen: 4 Southwind Hydro
Ranking: A 1 B 10,4,6,5,9 C 11,3,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett Treåringslopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Mister Donald har gjort tre starter tidigare och han höll godkänt som tvåa i debuten och gången efter det så vann han enkelt från ledningen. Senast travade han också i spets och sänkte sitt rekord rejält även om han bara blev trea i mål då. Kan Björn Goop hitta till ledningen i ett tidigt skede och få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka till en ny seger här, 7 Dwayne Zet har inte startat på några månader så formen nu är en aning svårbedömd och dessutom riskerar han att hamna på vingel här men om Örjan Kihlström kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering här, 2 Unarmed Face kördes till ledningen i ett tidigt skede och drog sedan undan till en ohotad seger från den positionen näst senast. Han är inte att lita på men om han skulle hålla ordning på benen här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med över upploppet, 1 Get Involved gör debut bakom bilen och är svårbedömd hur han kan öppna men om inte innerspåret blir en fälla så kan det det räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Mister Donald
Spets efter 500m: 4 Mister Donald
Skrällen: 2 Unarmed Face
Ranking: A 4 B 7,2,1,9 C 6,3,5,10,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Sukpoint C.C. gjorde comeback efter tre månaders frånvaro i ny regi för Ulf Stenströmer senast. Han gick då en bra avslutning i vida spår fram till andraplatsen bakom vinnande Ottens Dibaba. Han är kvick ut och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge och han ska räknas tidigt här. Eventuellt jänkarvagn nu är intressant, 5 Poem In Motion har inte startat på ett tag och har varit struken för en sårskada i början av månaden. Hon är startsnabb och kan snuva tipsettan på ledningen och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad över den korta distansen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Il Diablo travade i ledningen näst senast men fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Findus M. då. Gången efter det så var han ute i Lärlings-SM på Åby där det slutade med en startgalopp men felfri nu så har han gott kunnande och klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden här, 7 Aiming to Win drar en del streck. Han galopperade bort sig med krafter kvar 350 meter från mål senast. Nu aviseras det ett snällt upplägg för han ska ha det här loppet inför stundande Breeders' Crown om en vecka och av den anledningen så får han inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Sukpoint C.C.
Spets efter 500m: 1 Sukpoint C.C.
Skrällen: 8 Vikens Dome
Ranking: A 1 B 5,9,8,7,3,4,2 C 11,6,10,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
STL Klass II, Försök 6 i Meeting 7 över 2100 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Le Crack Sox tog en överlägsen seger från ledningen för tre starter sedan och efter det så har han noterat två raka andraplatser. Här finns det risk att han får göra en del grovjobb men oavsett så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge här. Barfota bak nu är intressant, 3 Zingy Kronos blandar och ger i sina prestationer men hon kan öppna fort och skulle hon sno åt sig ledningen så tror jag Erik Adielsson kör i den positionen då samtliga hennes tre tidigare vinster är tagna från spets, 1 Cruise travade i ledningen senast men var slagen redan med 600 meter kvar av loppet, banan var mycket dålig den dagen och dessutom gick han med skor vilket kan ha varit en del av förklaringen till den dåliga insatsen. Han kan öppna helt okej men det är långtifrån säkert att det blir någon ledning men det kan lösa sig bra med en lucka till slut eller om kusken kan ta sig ut i andraspår omgående. Eventuellt barfota runt och bike meddelar man från stall Goop, 2 Love Håleryd går bra varje gång nu och gick en stark avslutning och var rätt nära vinna på Årjäng senast även om det står en femma i kolumnen eftersom det var fem hästar på linjen då. Nu har han ett bra läge fast han får gå med aluminiumskor runt om istället för barfota runt om som det var senast och det är ett minus.

Min Vinnare: 4 Le Crack Sox
Spets efter 500m: 3 Zingy Kronos
Skrällen: 6 Västerbo Crush
Ranking: A 4,3 B 1,2,6,7,8,9 C 5,10,11,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
Diamantstoet, Försök 7 - Spårtrappa över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Velegance galopperade i ett tidigt skede näst senast men hon gick sedan en stark upphämtning till fjärdeplatsen bakom vinnande Ivana Boko. Gången efter det så fick hon sin revansch när hon gick på i fjärdespår med 650 meter kvar av loppet och via 10 tempo sista 800 meterna rundade hon sitt motstånd till seger. Här är läget dåligt men om Peter Untersteiner kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Moon Zappa har fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Senast så kördes hon till ledningen i ett tidigt skede och gick sedan till en enkel seger från den positionen och kan Ulf Ohlsson som kör hästen hitta ner i en bra position så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt, 7 Ies Elisabet har gjort det bra varje gång på slutet utan att få sätta nosen först. Senast så travade hon i vinnarhålet innan hon fick luckan på upploppet och avslutade mycket positivt men fick inte tag i ledande Ghostintheshell utan fick nöja sig med andraplatsen. Hon är snabb ut vid laddning så det är inte omöjligt att Emilia Leo som sitter upp bakom hästen kan nå spets och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 14 Timotejs Godis har ingen vidare rad och har ett tufft utgångsläge med många hästar att runda men hon är härdad mot hårt motstånd och med lite klaff och överpace på loppet så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 8 Velegance
Spets efter 500m: 7 Ies Elisabet
Skrällen: 14 Timotejs Godis
Ranking: A 8,6 B 7,14,10,3,11 C 15,9,4,5,2,1,13
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Svampen Örebro - Tvååringslopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar, 5 Sayonara vann i fin stil från spets senast och här tror jag att Carl Johan Jepson har ledningen i sikte på nytt och skulle hon få bestämma en del i täten så kan det räcka till en ny seger och hon ska räknas tidigt här, 8 Global Badman är obesegrad efter tre starter hittills. Spår 8 bakom bilen över kort distans är inte optimalt och dessutom är det första gången på en ny bana då han enbart tävlat på Bergsåker tidigare men om det löser sig med positionerna så har han visat upp gott kunnande och kan då blanda sig i segerstriden igen, vid ytterligare gardering kan 12 Custom Cheval som har radat upp fyra raka andraplatser vara tänkbar. Han gick ett starkt upplopp senast och var inte långt ifrån att ta sin första seger. Svårt läge här men med en vettig rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på loppet så fäller han många hästar till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Sayonara
Spets efter 500m: 5 Sayonara
Skrällen: 12 Custom Cheval
Ranking: A 5,8 B 12,4,9,6,10,7 C 11,2,1,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 7 över 2609 meter och jag har spikat nummer 6 Deede Star som var väldigt bra när han plockade hem Klass II finalen på Solvalla senast. Han travade då först i andraspår med dryga varvet kvar och var stark och tog ner den ledande Highspeed Dynamite över upploppet och kunde även stå emot attackerna bakifrån och vann lätt. Nu är det tuffare motstånd men han har visat sig att han kan öppna fort och skulle Örjan Kihlström som kör hästen nå spets så tror jag han blir svårfångad från den positionen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 5 All Star som har visat fin form en längre tid vara tänkbar. Senast så gjorde han det bra som trea i Bronsfinalen bakom vinnande From The Mine och kan Peter G Norman servera honom en fin löpning här så kan han vara långt framme på nytt, 9 Bo C. galopperade bort sig senast men hade innan det radat upp flera bra prestationer. Han har blivit åtgärdad efter senast och den långa distansen är inga problem och med en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 6 Deede Star
Spets efter 500m: 6 Deede Star
Skrällen: 5 All Star
Ranking: A 6 B 5,9,8,3,11,10,4 C 2,1,7,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
20:36  Lopp 7: Given
Trav - Åby - Vinnare
2.75
22:15  Guimaraes - Sporting
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.80
18:30  Bochum - St. Pauli
Fotboll - 2. Bundesliga - Under 2,5 mål
2.00
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Torsdag 4/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Åby Torsdag 4/6
Insats: 560 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby Torsdag 4/6
Insats: 210 kr - DrTrav
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming