DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Östersund

1 November 2020 - 00:59

Söndagens GS75-tävlingar hämtas från Östersundstravet. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 10 Bold Heuvelland i den första avdelningen och 10 Naheed i den fjärde avdelningen.

GS75 Tips Östersund Söndag

GS75-1 10 Bold Heuvelland
GS75-2 3,5,6,11,12
GS75-3 1,2,4,6
GS75-4 10 Naheed
GS75-5 5,6,8,10,11,12
GS75-6 6,9,13
GS75-7 2,12

720 rader x 1 = 720 kr

DD Tips Östersund Söndag

DD1: 6,9,10,13
DD2: 2 Zooropa

4 rader x 70 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibe

GS75-1 2140m auto
10 Bold Heuvelland har inlett med två väldigt lätta vinster i nya regin och ger ett rejält intryck. Man har dessutom hela fem segrar av sex möjliga i karriären. Bold Heuvelland har visat att han tål att göra en hel del jobb själv i loppen. Motståndet skrämmer inte och uppgiften på pappret ser lämplig ut. Från stallet ger man denna fyraåriga valack 10 av 10 när man ska bedöma hur bra chans detta är i loppet. Min spik.

Motbud
3 Global Wannabe kunde inte stå emot i spurten senast men hon har en stigande form efter tävlingsuppehåll och trivs att vara med i främre träffen under loppen. Global Wannabe har två lopp i kroppen inför kvällens start och det ryktas om från stallet att man vill prova jänkarvagn för första gången idag, vilket skulle vara en intressant utrustningsdetalj.

7 Cosmic Photo är väldigt osäker och har galopperat i hälften av sina starter. Kapacitet finns när man håller sig till rätt gångart. Men man har tagit sina segrar från ledningen och ikväll har man spår långt ut vilket gör läget chansartat på förhand.

Min Vinnare: 10 Bold Heuvelland
Spets efter 500m: 3 Global Wannabe
Skrällen: 3 Global Wannabe
Ranking: A 10 B 3,7,9,4,6,2,8 C 1,5,11,12

GS75-2 1640m volt

3 Frivoll Galilei tog sin första seger senast och gav ett bra intryck. Man passerade då mållinjen med sparade krafter och vann i enkelt. Frivoll Galilei är van att möta tuffa konkurrenter ifrån årgångslopp och ska ha kunnat byggt på sig hårdhet ifrån de starterna. En hårdhet som troligtvis kommer bra till pass idag. i min bok är detta förstahästen att slå för övriga.

5 Diesel Harry är svår och galopprisken är stor. Men i senaste starten stod man för en fin upphämtning efter galopp, klockan stannade på 1,25 sista 1500m. Håller Diesel Harry siig ara till rätt gångart duger man bra i klassen. Från stallet meddelar man att Diesel Harry har kapacitet för att utmana om segern bara han sköter sig.

12 Yxbacka Lyrik är både snabb från start och besitter en fin slutspurt. Så idag är utgångsläget perfekt, springspår på tillägg. Prickar Ove A Lindqvist starten kan man vara ifatt startvolten tidigt. Hittar man sen bra ryggar och får spara speeden så länge som möjligt kommer man fälla många tillslut.

11 Bara Blixten var positiv tvåa senast och från springspåret kan även denna något yngre fyraåriga valack sitta bra på det direkt ifrån start. Ska ej nonchaleras med rätt resa.

Min Vinnare: 3 Frivoll Galilei
Spets efter 500m: 3 Frivoll Galilei
Skrällen: 12 Yxbacka Lyrik
Ranking: A 3,5,12 B 11,8,1,14,13,10 C 15,2,6,4,7,9

GS75-3 1640m auto
2 Art Brown har utvecklats bra under säsongen och sättet han avgjorde gentemot sina konkurrenter senast var bästa intrycket hittills. Med formen på topp och ett perfekt utgångsläge där man redan från start sitter i ett andraspår. Tror man kommer vara med långt framme idag.

4 Trumpie har två bra insatser från ledningen med sig till dagens start och är en utmanare i spetsstriden. Tror dock inte man kan stå emot 6 Turmalin Yankee från start. Idag är det dessutom ett lopp över 1640m vilket jag ser som ett plus för denna treåring.

1 Bowling el Mar har visat fina toppar i sin nya regi hos Daniel Wäjersten. Idag kommer man med ett lopp i kroppen efter lite vila och ska till dagens start troligtvis provas i jänkarvagn samt helstängt huvudlag vilket är en intressanta utrustningförändringar. Kommer försökas ladda iväg vad som går från start.

6 Turmalin Yankee har fått en nytändning i nya regin. Spurtseger senast men för bäst prestationer från ledningen. Man är väldigt snabb från start och Ulf Ohlsson är tillbaka i vagnen igen till dagens start, han lär ladda iväg vad som går för att ta hand om ledningen direkt och sen försöka hålla lampan tänd hela vägen över mållinjen med Turmalin Yankee. Spets och slut?

Min Vinnare: 6 Turmalin Yankee
Spets efter 500m: 6 Turmalin Yankee
Skrällen: Bowling el Mar
Ranking: A 6,1,2,4 B 8,9,10,3,5,12 C 11,7

GS75-4 2140m auto

10 Naheed är en vinnarhäst som inledde med två fina vinster i nya regin Oscar Berglund. I senaste strten galopperade man dock i segerstriden på V75. Går ner i klass till dagens start och är ytterligare en individ som kusken Magnus A Djuse gav 10/10 när han skulle bedöma sina möjligheter i dagens start. Jag litar Magnus Djuse och tycker han värderar sina chanser bra och tror således på en dubbel för honom på GS75 spelet. Min andra spik.

Motbud
9 Brunello Hall som har sin styrka som främsta vapen. Han har verkligen tänt till sedan han fick börja tävla barfota runt om, så blir det också i dagens start. I senaste starten fick man gå sista 1400m i tredjespår och höll ändå tappert till en fjärdeplats. Dock har man varit struken för hälta efter den starten och det kanske är ett frågetecken kring formen idag? Även om man från stallet låter nöjda med honom i träningen.

1 Zodiac Kronos var tuff vid vinsten från utvändigt ledaren näst senast men vek ner sig från samma position senast. Kan få ett bra smyglopp härifrån.

8 Huddlestone blandar i sina prestationer, men när man vaknar på rätt sida så står man för fina prestationer. Chansartat utgångsläge idag och kan strula med spår långt ut på vingen.

Min Vinnare: 10 Naheed
Spets efter 500m: 10 Naheed
Skrällen: 9 Brunello Hall
Ranking: A 10 B 9,1,8,2,4,3 C 12,6,13,5,7,11

GS75-5 2140m auto 
12 Tangen Elvira har fart och kapacitet som gör henne till den bästa hästen i fältet. Men likt 8 Norrbo Odin är man ingen att lita på trav mässigt. Men i senaste starten såg man bättre ut och travade hela loppet, kan man hittat rätt med denna sjuåring så finna kunnande att runda samtliga idag.

8 Norrbo Odin har svårt att hålla sig till rätt gångart. Men i senaste starten travade man hela vägen och då kom också segern. Man stod för en bra prestation efter man fått göra grovjobbet själv utvändigt ledaren. Denna sjuåring har styrkan som sitt främsta vapen och skulle man hittat rätt nu, att man travar hela loppet idag också så ska man inte nonchaleras.

10 Storm Teddy har 14 vinster på 34 starter och han har vid tidigare besök i Sverige stått för fina prestationer. Formen ska vara god meddelar man från stallet. I senaste starten stod man för en stark upphämtning efter galopp. Man duger för klassen man befinner sig i och hittar man en vettig position från start så kommer Storm Teddy ha ett tufft slutvarv att tillgå. Kan räcka hela vägen till seger.

11 Månremus har haft en positiv säsong bakom sig och går som bäst när han får anfalla bakifrån och spara speeden tillslut. Med rätt ryggar in på slutvarvet kommer ingen gå säker idag. Läget är inte det bästa men ska trots detta räknas in i seger snacket idag.

Min Vinnare: 10 Storm Teddy
Spets efter 500m: 5 Gullkongen
Skrällen: 8 Norrbo Odin
Ranking: A 10,12,8 B 5,11,6,2,1,3 C 4,7,9

GS75-6 2140m volt
6 Let's Go Ernie är en tuff sexåring som hittat rätt igen efter sitt uppehåll. Han har två lopp i kroppen inför dagens start och Let's Go Ernie har även stått för två bra insatser i dessa lopp. Formen är på topp och här ser det upplagt ut för att tidig kunna köra fram och överta ledning och därifrån har man enligt mig en god chans att leda runt om.

9 Donners Am har inte fått till det när man varit ute på V75 på slutet, senast fick man sen lucka och sköt till bra. Det såg inte ut att vara tomt på krafter i mål heller. Idag går man ner lite i klass och får man användning av de sparade krafterna ifrån senast kommer man bli att räkna med idag.

13 Shocking Superman är tillbaka efter halsoperation, formen är ett frågetecken men kapacitet och kunnande vet vi duger bra för ett lopp som detta. Från stallet meddelar man att Shocking Superman inte kommer gå med maximal balans idag, men att han känns väldigt fin i träning efter operationen. Man låter även spända på att se hur han presterar idag. Kanske kommer ut som en ny häst och sköljer över allt och alla?

10 Eder Bob är gedigen och för sällan ett dåligt lopp. Är härdad mot tuffare motstånd än vad man ställs emot idag. Med klaff spurtar han ner många till slut. Outsider.

Min Vinnare: 6 Let's Go Ernie
Spets efter 500m: 6 Let's Go Ernie
Skrällen: 9 Donners Am
Ranking: A 6,9,13 B 10,11,7,12,8 C 4,1,2,5

GS75-7 2140 auto
2 Zooropa inledde året med tre vinster men fick efter de segrarna det inte riktigt att fungera och fick därför en paus efter det. Tillbaka nu och gjort fyra starter. Hon är allra bäst med rygglopp för att kunna utnyttja speeden på bästa sätt. Men idag går man ner i klass, och det finns troligtvis som alternativ att överta ledningen tidigt och sen kör där nu mot något enklare motstånd. Oavsett upplägg så är man från spår två garanterad ett bra lopp och ska ses med hög segerchans i mina ögon.

12 Global U.S.A. övertygade stort förra säsongen men i år har det inte riktigt lossnat fullt ut. Men i de senaste starterna har man sett fin ut och kanske är man påväg att få det att lossna ordentligt igen? Läget är inte optimalt men kapacitetsmässigt så kan man runda samtliga härifrån.

7 Flight Danseur har tänt till i ny regi för Henrik Sjöquist och vann på bra sätt från ledningen näst senast. Senast stod man för en bra upphämtning efter galopp och såg väldigt pigg ut. En skräll ifall favoriterna kör bort sig.

Min Vinnare: 2 Zooropa
Spets efter 500m: 2 Zooropa
Skrällen: 7 Flight Danseur
Ranking: A 2,12 B 4,7,6,8,1,5,9,10 C 11,3

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Rögle - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
1.86
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
01:00  NY Rangers - Philadelphia
Ishockey - NHL - 1
2.00
02:00  Rockets-Clippers
Basket - NBA - 1 Wood U19,5 poäng
1.76
13:30  Liverpool - Newcastle
Fotboll - Premier League - NEW ö 2,5 hörnor
1.80
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
21:00  Real Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.86
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 23/4
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Powerplay Tips Fredag 23/4
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Åby 23/4
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Åby 23/4
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming