DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Östersund Söndag 17/11

17 November 2019 - 10:30

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Östersund i eftermiddag och här följer min lösning av omgången.

De flesta hästarna kommer troligen att tävla med broddar och skor runt om idag.

Jag spikar endast i GS75-4 på nummer 6 Mon's Sirocco som har gjort två starter efter en liten paus. Hon fick trava en stor del av loppet som först i andraspår senast och gjorde det rätt bra när hon blev trea bakom vinnande Fair Enough Am. Hon tog två raka segrar i somras efter att ha kört sig till ledningen så här tror jag att Nicklas Westerholm är ute efter ledningen igen och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till täten så tror jag hon blir svårfångad för övriga ekipage här.

GS75-1 3,5,9,11
GS75-2 2,9
GS75-3 2,5,6,13,14
GS75-4 6 Mon's Sirocco
GS75-5 2,13
GS75-6 2,4,10
GS75-7 2,5,8

720 rader x 1 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,10
DD2: 2,5,8

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Global Uppermost har gjort två starter efter lång frånvaro i ny regi för Daniel Wikberg. I regidebuten så gick han ett bra upplopp efter en invändig löpning och nådde andrapriset bakom Fugazi Mary. Senast blev det galopp men om han kan hålla ordning på benen nu och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här, 9 Picasso Tribut tog sin hittills enda seger från ledningen i ett billigt lopp för fem starter sedan. Från bakspåret här så kan han få en fin smygare och kan han få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här, 11 Dream De Night visade gott kunnande vid segern näst senast. Med lite klaff och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 3 Eclair Sisu gör första starten sedan juli så formen nu är ett frågetecken. Från ett trevligt utgångsläge här så kanske Olle Wäjersten som sitter upp bakom hästen kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Dragon Starfly drar en del streck men han är hopplöst osäker och det är ingen häst som får plats på mitt system.

Min Vinnare: 5 Global Uppermost
Spets efter 500m: 3 Eclair Sisu
Skrällen: 11 Dream De Night
Ranking: A 5 B 9,11,3,1,7,8,6,2,10 C 4,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Oki Hörsta har gjort två starter för sin nuvarande tränare Aleksi Kytölä och i den senaste starten så kom karriärens första vinst efter en fin resa. Då var det första gången Magnus A Djuse körde och han återfinns i sulkyn även den här gången. Han är startsnabb och det låter från stallet att man vill köra i ledningen här och eventuellt första gången i bike nu är mycket intressant, 9 Zazzi Royal Review gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och galopperade då kort efter start. Efter det så gick hon inget speciellt men behövde troligen loppet och kan vara klart förbättrad till den här starten. Kort distans nu är en fördel så om Per Linderoth som sitter upp bakom hästen kan få smyga med i en vettig rygg så kan hon utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan 3 Duke Snapper som är väldigt galoppbenägen vara tänkbar om han skulle hålla ordning på benen den här gången. Han är svår i voltstart men nu är det autostart så då kanske han går iväg felfritt och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 2 Oki Hörsta
Spets efter 500m: 2 Oki Hörsta
Skrällen: 1 Granit Palema
Ranking: A 2,9 B 3,4,1,7,10,11,5 C 6,8,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Lassbyns Heta Lina var knappt slagen som tvåa av Kalltekla näst senast. Senast så vann hon med gott om krafter kvar och med endast en motståndare på startvolten här så tror jag Carl-Ivar Larsson som sitter upp bakom hästen har ledningen i sikte och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i ledningen så kan det räcka långt här, 13 Guli Orkan vann enkelt efter en perfekt resa senast. Han är ännu obesegrad efter tre starter tillsammans med Ove A Lindqvist i vagnen så om det löser sig med positionerna och blir bra tempo på tillställningen så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 6 Myr Tötta har som många kallblod nära till galoppen men hon stod för en stark insats när hon tryckte upp tempot utvändigt ledaren innan hon tog över och gick sedan undan till en klar seger för tre starter sedan. Med en liknande prestation här så kan hon blanda sig i segerstriden igen, 14 Björnivar fick backa sig loss men avslutade sedan riktigt bra i vida spår till fjärdeplatsen bakom Myr Tötta senast. Med lopp i kroppen och bättre distans nu så är han klart intressant till en låg procent på spelet, 5 Nygårds Josefin tar ofta till galopp men sist Ulf Ohlsson körde henne så blev hon tvåa långt efter vinnande Brenne Bitti så felfri nu så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Lassbyns Heta Lina
Spets efter 500m: 2 Lassbyns Heta Lina
Skrällen: 14 Björnivar
Ranking: A 2,13 B 6,14,5,15,12 C 3,7,1,11,10,9,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Mon's Sirocco som har gjort två starter efter en liten paus. Hon fick trava en stor del av loppet som först i andraspår senast och gjorde det rätt bra när hon blev trea bakom vinnande Fair Enough Am. Hon tog två raka segrar i somras efter att ha kört sig till ledningen så här tror jag att Nicklas Westerholm är ute efter ledningen igen och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till täten så tror jag hon blir svårfångad för övriga ekipage här, vid gardering kan 9 Even´s Good Girl som har gjort flera starka insatser utan att det har räckt till seger vara tänkbar. Hon fullföljde rejält med full fart över mål till andrapriset bakom Mellby Hyacint senast så kan hon få smyga med i en vettig rygg under slutrundan så biter hennes avslutning bra till slut, 5 Sectumsempra höll godkänt från ledningen näst senast och gången efter det så fastnade hon med sparade krafter. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara långt framme fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Mon's Sirocco
Spets efter 500m: 6 Mon's Sirocco
Skrällen: 5 Sectumsempra
Ranking: A 6 B 9,5,11,12,1 C 10,8,2,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 13 Charlie Mearas gjorde sin senaste start i juli 2017 och kommer nu ut i ny regi för Oscar Berglund. Han har hög kapacitet och är obesegrad felfri efter 14 starter och såg fin ut i kvalloppet och är nu väl förberedd inför den här starten. Här har han springspår på tilläggsvolten så om Emilia Leo kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här, 2 Foppa Sisu återkom efter en tids frånvaro och gick då en rejäl avslutning fram till seger senast. Från ett trevligt läge här så kan det bli tidig ledning och med ett lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången så han ska räknas tidigt bakom den stora favoriten här, vid ytterligare gardering kan 10 Tempel L.B. som hamnade i lite dåliga ryggar och fick för långt fram senast vara tänkbar om det klaffar med löpningsförloppet nu men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 13 Charlie Mearas
Spets efter 500m: 2 Foppa Sisu
Skrällen: 12 Jack Zon
Ranking: A 13,2 B 10,12,9,3,7,1,4 C 15,6,8,14,5,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

GS75-6
Bertil Bäckmans Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Alfie var tvåa i Sto-Sm bakom Minelli senast. Nu återkommer hon efter en tids frånvaro men hon är startsnabb och från ett perfekt utgångsläge här så tror jag på tidig ledning och skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan det vara läge för årets första seger, 10 Guli Tor gick en bra avslutning och var inte långt efter vinnande Karlängs Linda men fick nöja sig med andraplatsen för tre starter sedan. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Don Viking var duktig vid vinsten från dödens näst senast. Gången efter det så gjorde han bort sig med galopp med knappa varvet kvar till mål. Han är stark så här tror jag att Ove A Lindqvist synar dödens i ett tidigt skede och från den positionen så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 2 Alfie
Spets efter 500m: 2 Alfie
Skrällen: 10 Järvsö Tor
Ranking: A 2,10,4 B 7,9,6,12 C 11,5,3,8,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Importedfrmdetroit gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han har varit lite osäker med framspår bakom bilen tidigare så det är en liten galopprisk men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan han få en fin löpning i den främre träffen här så han ska räknas tidigt, 2 Voulez Vous visade gott kunnande när han rundade sitt motstånd till en säker vinst i ett lopp över tre varv senast. Gången innan det slutade han trea på V75 bakom vinnande Eder Bob. Han kan öppna bra och när det är aviserat att man vill släppa med invändig häst så kan det bli tidig ledning här och skulle han få trolla bort en del av loppet där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 8 Island Life var ute i Silverdivisionen på Eskilstuna senast där han blev trea bakom vinnande Esprit Sisu. Här kliver han ner i klass så om det löser sig med positionerna från ett jobbigt utgångsläge här så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 5 Importedfrmdetroit
Spets efter 500m: 2 Voulez Vous
Skrällen: 10 Owen Face
Ranking: A 5,2,8 B 1,10,6,4 C 3,9,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming