DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Östersund Söndag 29/3

28 Mars 2020 - 14:03

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Östersund på söndag och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-1 på nummer 1 Dyrgripen som har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så tror jag på en klart bättre insats här. Han fick trava större delen av loppet utvändigt om den ledande Mesty och knäckte denne in på upploppet men kunde inte stå emot Moonrise som fått en perfekt löpning i rygg på Dyrgripen så han fick nöja sig med andraplatsen. Här har han innerspår i volten så vid en lyckad start här så tror jag att Ulf Ohlsson sitter i spets omgående och från ledningen här så är det hästen att slå. 

Min andra spik kommer i GS75-2 på nummer 4 Ulvsåsen som har inlett karriären på bästa vis med två raka segrar på lika många starter. I årsdebuten senast så tog han hand om ledningen och vann sedan plättlätt från den positionen. Man meddelar från stallet att man har kört ett jobb med honom i måndags i 30 tempo i 1600 meter och han kändes väldigt bra då. Här tror jag att Per Linderoth söker sig framåt mot spets eller dödens omgående och då tror jag han har god chans att förlänga segerraden. 

GS75 Tips Östersund Söndag 29/3
GS75-1 1 Dyrgripen
GS75-2 4 Ulvsåsen
GS75-3 2,4,8
GS75-4 2,3,5,8,10,12,14,15
GS75-5 1,2,3
GS75-6 3,4,8,9
GS75-7 1,9

576 rader x 1 = 576 kr

DD Tips Östersund Söndag 29/3
DD-1 3,4,8,9
DD-2 1 Rutbo Roffe

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Dyrgripen som har årsdebuten avklarad och med det loppet i kroppen nu så tror jag på en klart bättre insats här. Han då fick trava större delen av loppet utvändigt om den ledande Mesty och knäckte denne in på upploppet men kunde inte stå emot Moonrise som fått en perfekt löpning i rygg på Dyrgripen så han fick nöja sig med andraplatsen. Här har han innerspår i volten så vid en lyckad start här så tror jag att Ulf Ohlsson sitter i spets omgående och från ledningen här så är det hästen att slå. Murphybländare på högersidan samt barfota bak nu meddelar Markus Pihlström.

Vid gardering kan 4 Sergent d'Inverne som är väldigt galopplysten vara tänkbar. Han har galopperat i 13 av 19 starter hittills i karriären så han är inte att lita på men när han har skött sig så har det blivit fyra segrar också så felfri nu så kan han duga en bit mot det här gänget. Han gjorde en start för Olle Carlsson i höstas och det slutade som vanligt med ett galoppmisslyckande men nu har han fått nyttig vinterträning och är redo för comeback så kan Mats E Djuse få till en bra styrning här så kan han utmana min spik, 5 Juliana Rags fick bestämma i ledningen och gick undan till seger på Leangen näst senast. Nu kommer hon ut i första starten på svensk mark. Kan Noralf Brækken få smyga med i en vettig rygg fram tills det är läge att sätta in slutstöten så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Dyrgripen
Spets efter 500m: 1 Dyrgripen
Skrällen: 7 Ten C.C.Face
Ranking: A 1 B 4,5,8,3,7,10 C 9,2,6,11

GS75-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Ulvsåsen som har inlett karriären på bästa vis med två raka segrar på lika många starter. I årsdebuten senast så tog han hand om ledningen och vann sedan plättlätt från den positionen. Man meddelar från stallet att man har kört ett jobb med honom i måndags i 30 tempo i 1600 meter och han kändes väldigt bra då. Här tror jag att Per Linderoth söker sig framåt mot spets eller dödens omgående och då tror jag han har god chans att förlänga segerraden.

Vid gardering kan 11 Vessle Moen som har gjort ett par bra insatser på sistone även om det inte har räckt till någon seger vara tänkbar. Han är som många kallblod inte att lita på men om han kan hålla ordning på benen nu så kan det räcka en bit mot det här gänget. Springspår på tilläggsvolten nu så om Magnus A Djuse som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så har han en bra avslutning att ta till, 3 Bara Blixten galopperade bort en framskjuten placering för tre starter sedan. Gången efter det så hängde han på bra till tredjeplatsen i det loppet som Ulvsåsen vann från spets senast. Det följde han upp med att avsluta klart bra till andraplatsen i ett lopp som Mjölner Apollo vann från ledningen. Kan Stefan Edin ge honom ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter här men jag tror inte han besegrar min spik.

Min Vinnare: 4 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 4 Ulvsåsen
Skrällen: 11 Vessle Moen
Ranking: A 4 B 11,3,1,10,6,7 C 9,5,2,8

GS75-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Listas Alice har inte startat på ett tag men hon var med i ett provlopp förra lördagen på Bergsåker. Hon har risk för att bli hetsig av sig när hon får gå utan rygg men från ett fint läge här borde hon kunna få ett passande lopp i ryggar och kan hon få vänta med slutstöten så länge som möjligt så kan hon bli farlig över det långa upploppet i Östersund.

4 New Direction kommer ut i sin första start sedan oktober ifjol så det kan saknas en del till toppformen. Hon kan öppna hyggligt och det är möjligt att hon kan få ta över ledningen i ett andraskede från nummer 7 Mesty som jag tror är snabbast iväg och skulle hon nå spets och få bestämma som hon vill i täten så kan det räcka till seger direkt i comebacken här, 8 Gala Shadow var ensam på start och trummade på i ett bra tempo där framme i ledningen men på sista bortre långsidan så var krafterna slut och hon stapplade sedan i mål på trötta ben långt efter Miss Duffy som vann det loppet senast. Det är mer passande sprinterdistans den här gången och nu förstärker Ulf Ohlsson som har vunnit med henne tidigare i sulkyn och kan hon hitta ner i en vettig position här så kan hon vara med och utmana om segern.

Min Vinnare: 2 Listas Alice
Spets efter 500m: 4 New Direction
Skrällen: 1 A Peptalk
Ranking: A 2,4,8 B 1,6,5,7 C 9,3,10

GS75-4
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat åtta hästar, 15 Klack Tekla kom med en stark avslutning till seger i den senaste starten. Tufft läge nu med många hästar att runda men det är lång distans och får hon sitt smyglopp så kan hon bli farlig den sista biten och då kan det räcka till en ny seger här, 10 Buska Blyg vann 4 lopp på 15 starter ifjol. I comebacken senast så slutade det med dubbla galopper så han är inte att lita på. Den genomköraren i kroppen kan ändå ha gjort honom gott och nu kör Robert Bergh själv och i ett felfritt lopp här så kan han blanda sig i segerstriden igen.

3 G.G.Ojjdo är minst rutinerad i fältet med endast sju starter hittills. Han har inlett karriären bra med fem vinster och ett andrapris på dessa. Han är mer stark än snabb men det kan bli så att Tomas Pettersson som kör hästen kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför tuff press under vägen, 5 Slotts Pila satt en bit ner i kön innan hon vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och då forcerades hon till spets in i slutsvängen och stack sedan undan till en överlägsen seger senast. Ställer inte femtespåret i volten till med bekymmer här så kan hon vara med och hugga om en fin placering på nytt, 14 Harnsta Spiken skrällde rejält vid vinsten i den senaste starten. Löser det sig med positionerna och om han kan få en del draghjälp under vägen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 15 Klack Tekla
Spets efter 500m: 3 G.G.Ojjdo
Skrällen: 14 Harnsta Spiken
Ranking: A 15,10 B 3,5,14,2,8,12 C 1,7,9,13,11,6,4

GS75-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Shocking Superman var väldigt duktig när han rundade sitt motstånd och plockade hem Silverörnen på Solänget i september i överlägsen stil. Gången efter det gjorde han bort sig i finalen i den högsta klassen på Solvalla. Nu kommer han ut i årsdebut och har ingen toppform men han är väl förberedd så i ett litet fält här så kan det räcka en bit mot det här gänget trots att det inte är hundraprocentig form nu.

3 From The Mine avslutade fjolåret starkt med en seger i finalen av silverdivisionen på Solvalla i början på november. Catarina Norqvist meddelar att det har varit svåra förhållanden att träna på under vintern men allt är bra inför comebacken nu. Han är ruskigt startsnabb när man laddar fullt ut med honom så här kan det bli tidig ledning och från spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle det inte bli ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 1 Kövras So Far fullföljde klart godkänt på en bra tid nere i Frankrike över kort distans senast. Det var första starten på några månader så han kan vara vassare med den genomköraren i sig. Trevligt utgångsläge här och han kan kliva iväg bra från start så här tror jag det kan bli spets eller vinnarhålet och med en fin löpning i den främre träffen så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 2 Shocking Superman
Spets efter 500m: 3 From The Mine
Skrällen: 7 Super Zantos
Ranking: A 2 B 3,1,6,7 B 4,5

GS75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Let's Go Ernie har gjort två starter för sin nuvarande tränare Nicklas Westerholm. I debuten så tog han hand om ledningen i ett tidigt skede men han blev sedan överflyglad på den sista bortre långsidan när So Chic tog sig förbi men han kom sedan med en vass avslutning och var då starkast över upploppet. Senast var han ute i ett V75 lopp på Bergsåker och kom då med en bra spurt ute i banan men åt Payet som vann från ledningen fanns det inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Han hade lättats i balansen senast men han blev lite för lätt och var inte helt körbar så nu blir det barfota bak och han är väldigt stark och den dryga distansen ska vara en fördel och då kan han bli svår att stå emot över det långa upploppet här.

8 Aperfectdream har inte startat sedan november 2018 men han var fin i kvalet fast det kan nog ändå behövas något lopp i kroppen innan toppformen infinner sig men om Robert Bergh kan servera honom ett bra lopp så kan han bli att räkna med direkt i comebacken här, 3 Axl Brown har varit struken inför en tilltänkt start i mitten på februari för hosta så formen nu är oviss. Han har två vinster över den långa distansen i raden och här kanske han kan komma till ledningen smärtfritt och skulle så bli fallet så kan han duga en bit mot det här motståndet, 4 Pleasure For Cash har lämnat Robert Dunder och kommer nu ut i en spännande debut för Oscar Berglund. Han har galopperat en hel del i tidigare regi men i ett felfritt lopp här så kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 9 Let's Go Ernie
Spets efter 500m: 3 Axl Brown
Skrällen: 7 Fidji Rags
Ranking: A 9 B 8,3,4,7,11,12 C 2,5,1,10,6

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Rutbo Roffe tog en meriterande seger efter tidig ledning senast. Spåret nu är väl inte det bästa för han kan bli lite hetsig så det föreligger en viss galopprisk men har han en bra dag så är han väldigt snabb iväg så blir inte innerspåret ett problem här så tar han nog hand om ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Blir det inte ledningen här så kan det bli en invändig löpning och med en eventuell lucka till slut så kan han slå till med en ny seger.

9 Norrbo Odin galopperade i en tidig del av loppet senast men han kom tillbaka bra och slutade sjua i ett V75 lopp som vanns av Fylking. Kan han hålla ordning på benen nu och om det löser sig med positionerna och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här även om distansen kanske är lite i kortaste laget för honom, vid ytterligare gardering kan 2 Haga Bruden som gick bra som tvåa långt bakom en överlägsen Spang Viktor senast vara tänkbar. Utgångsläget här är passande eftersom hon kan kliva iväg bra från start så kommer hon till ledningen så körs hon nog i den positionen men hon är inte beroende av att trava i spets för att ha chans här även om ledningen är närmaste vägen till mål.

Min Vinnare: 1 Rutbo Roffe
Spets efter 500m: 1 Rutbo Roffe
Skrällen: 7 Optandsfröken
Ranking: A 1,9 B 2,8,4,7,11 C 10,3,6,5,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming