DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Rättvik 26/6

26 Juni 2021 - 01:17

På Söndag är det den klassiska V75-omgången på Kalmartravet, vilket gör att GS75 går av stapeln på en lördag den här veckan. Tävlingarna hämtar vi från Rättvik och jag spelar med två spikar. I GS75-4 spikar jag 12 Ivory Di Quattro och jag spikar även 2 Hell Bent For Am i GS75-5.

Nedan följer min lösning på omgången.

Gs75 Rättvik Lördag 26/6
GS75-1 1.3.4.5.7.9
GS75-2 9.12
GS75-3 2.7.10.11.12
GS75-4 12 Ivory Di Quattro
GS75-5 2 Hell Bent For Am
GS75-6 1.2
GS75-7 1.4.6.7.9.11.12

840 rader x 1 kr = 840kr

Dagens Dubbel Rättvik Lördag
DD-1 1 Nadal Broline
DD-2 1.4.9.12

4 rader x 50kr = 200kr

GS75-1 2140m Auto
9 Graham Hill är en Muscle Hill-avkomma som har imponerat än så länge i sin karriär och har tagit tre segrar och en andraplats på karriärens fyra starter. Det verkar vara en talangfull häst som är under stark utveckling.Även om det är en häst som tål att göra jobb på egen hand så ser han ut att bli väl mycket betrodd av åtminstone de tidiga spelarna, och motstånd saknas inte.
Från det här utgångsläget, känns han given att gardera i min bok.

3 Dozen Of Oysters släppte ledningen senast mot ett tufft sällskap och hakade på bra till en tredjeplats bakom vinnande Borups Victory. Nu är det läge för full laddning mot ledningen och Claes Sjöström är tydlig med att han vill köra i den positionen. Han mötte favoriten näst senast och höll tappert från ledningen men orkade inte hålla undan för Graham Hill den sista biten då. Nu har Graham Hill ett sämre läge och jag är inne på att Dozen Of Oysters kan leda hela vägen nu och han får mitt tips i loppet.

1 Carl Halbak var betrodd senast och många trodde att han skulle vara en allvarlig utmanare till Mellby Jinx i den senaste starten men dagen spolierades tyvärr med en galopp när ett varv återstod. Han har gjort bra ifrån sig i treårings-loppen under året och även om innerspåret kan bli en fälla så är han en allvarlig utmanare om det löser sig under vägen.

5 Atomic Face gick i mål med sparade krafter senast och jag gillade intrycket vid segern näst senast när han slog loppets klara favorit Beat Generation med tio längder. Läget är bra och han borde kunna hitta ett bra slagläge i andraspår.

Jag betalar även för 4 Viking Tilly samt 7 Devils Tongue.

Min Vinnare: 3 Dozen Of Oysters
Spets efter 500m: 3 Dozen Of Oysters
Skrällen: 5 Atomic Face
Rankingen A: 3.9 B:1.5.4.7 C: 6.12.8.10.11.2

GS75-2 2140m Volt
Den andra avdelningen är ett kallblodslopp över tre volter där det ser ut som att fyra hästar sticker ut lite från övriga på förhand. Spelarna kommer förmodligen ha svårt att bestämma sig mellan dessa och spelmässigt känns det inte som det roligaste loppet på förhand. Streckar man dessa fyra sitter man förmodligen säkert men jag behöver strecken till andra lopp och försöker låsa loppet på två hästar.

2 Sjöli Basse är en norsk gäst som har tagit fina steg i sin utveckling på slutet och har tagit två raka segrar. Han har 20, respektive 40 meters försprång på sina värsta konkurrenter och han borde kunna avancera fram till ledningen i ett tidigt skede. Det låter väldigt bra från stallet och tränare Steinseth tror att hästen är redo att springa en hög 28-tid nu och skulle han lyckas med den bedriften så är det inte svårt att räkna ut att det blir väldigt svårt för konkurrenterna att hinna ikapp.

Jag kan dock inte spela utan 12 Lill Hans som glänste vid segern senast på en hög 28-tid över lång distans. Läget är såklart inte bra med 40 meters tillägg på 2 Sjöli Basse och det kan bli för långt fram när det är medeldistans nu. Han har styrkan som sitt främsta vapen och räds inte att göra jobbet på egen hand ute i spåren och lyckas han bara komma igen vettigt från sitt tillägg så tror jag att hans styrka kan bli avgörande till slut.

9 Crussi Dull är kanske den som har visat mest fart i fältet och han imponerade vid segern senast, men han kämpade rejält med stilen över upploppet och var mycket nära att galoppera bort segern. Han förstärks av Björn Goop till den här starten och om han lyckas hålla hästen i trav hela vägen så är han med och utmanar om segern.

6 Mjölner J.R är stark och har vunnit fyra av karriärens sju starter men även han sliter med stilen och är inte att lita på. Stämmer det under vägen så är han med och utmanar men jag har ingen större känsla att han ska vinna det här loppet.

Min Vinnare: 2 Sjöli Basse
Spets efter 500m: 2 Sjöli Basse
Skrällen:
Rankingen A: 2.12 B:9.6 C: 10.7.5.1.8.3.11.4

GS75-3 2140m Auto
11 Breeze är ett sto som jag verkligen gillar och hon är under kraftig utveckling och blir bara bättre och bättre för varje start. Hon har varit ute i tuffa sällskap hela tiden på slutet och gör det bra varje gång och speeden är hennes främsta vapen. Utgångsläget behöver inte vara fel med ett smygläge och om hon får rätt draghjälp under vägen så tror jag att det blir svårt för övriga ekipage att hänga med över upploppet.

12 Glamorous Rain har gjort det väldigt bra så här långt med tre segrar på fyra försök och hon ska såklart räknas även nu. Nu är det dock andra förutsättningar när hon ska starta från ett bakspår och jag är inte övertygad om att hon är tillräckligt snabb för att speeda ner det här sällskapet, och det kan bli för långt fram.

7 Aranka Face är tidig på kupongen, jag var först inne på att Ulf Ohlsson hade kunnat forcera sig fram till tät, trots sitt startspår men det låter som att det kommer bli svar invändigt. Hon gjorde det klart bra som fyra senast i ett tufft treåringslopp och innan dess hade hon tre raka segrar i raden. Med tanke på att det väntas svar invändigt så finns det risk för att hon får göra jobbet utvändigt ledaren, men när dom värsta motståndarna på förhand har fått ett bakspår borde hon räcka långt oavsett.

2 Faith Trot var jättebra i debuten på svensk mark och höll klart bra som trea från dödens och var klart bra även senast mot väl tufft motstånd. Hästen är stänkrädd och det låter på Tomas Petersson som att det blir full gasning mot ledningen nu och även om det är tuffa hästar emot så skulle det kunna vara en rolig skräll i loppet.

Jag betalar även för 10 Global Confession som verkar ha rätt inställning och som har vunnit tre av karriärens fem starter.

Min Vinnare: 11 Breeze
Spets efter 500m: 2 Faith Trot / 7 Aranka Face
Skrällen: 2 Faith Trot
Rankingen A: 11 B: 12.7.2.10.1.4.9 C:5.6.8.3

GS75-4 3140m Volt
Den fjärde avdelningen är ett stayerlopp över fem volter och även om det är en tuff uppgift att hämta in 60 meters försprång på ledande J.J Stitch så tycker jag det ser ut som en lämplig uppgift för min spik över den dryga distansen. Jag spikar 12 Ivory Di Quattro som startar i den fjärde volten, vilket gör att han har hela 60 meter fram till J.J Stitch som startar ensam på den främre volten. Senast gjorde han tyvärr bort sig med en galopp, efter att ha fått en tuff resa och blivit hängande ute i spåren.Han är inte speciellt osäker av sig och jag ser det som ett olycksfall i arbetet. Starten innan dess var han ute mot tuffast möjliga motstånd i Harper Hannover och gjorde det klart bra som sexa efter en bra avslutning i skymundan. Det är en stark och rejäl häst som trivs över den dryga distansen och som tål att göra mycket jobb på egen hand. Han har tjänat nästan tio gånger så mycket pengar som J.J Stitch och trots sitt svåra utgångsläge, tror jag att hans styrka fäller avgörandet till slut.

Motbud
1 J.J Stitch har som sagt ett väldigt passande utgångsläge när han startar ensam på den främre volten, och med 60 meters försprång på sina värsta konkurrenter. Björn Goop kommer göra ett rejält försök från ledningen för att göra det svårt för tilläggs-hästarna att komma in i matchen och det kan bli långt fram om Björn Goop håller ett jämt tempo där framme. Han var mycket fin i årsdebuten, när han vann från ledningen men senast tycker jag att han borde kunnat hålla bättre från tät och trots sitt försprång tror jag det blir svårt att hålla undan över upploppet mot mer meriterade hästar.

10 Remarkable Feet har inte glänst i sina senaste starter och har fått vara ifrån tävlandet ett par månader nu. Han står bra inne i loppet och skulle han få ett bra lopp i ryggar så vet vi att han har en bra speed att bruka över upploppet.

För den som letar en storskräll så nämner jag 8 Ready Doc som har visat att han är såväl stark som snabb tidigare. Han har dock varit hopplöst osäker i år och har galopperat mer eller mindre varje start. Skulle han hitta tillbaka till topparna som han visade i höstas och vintras så skulle det kunna vara en rolig skräll, om allt klaffar.

Min Vinnare: 12 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 1 J.J Stitch
Skrällen: 8 Ready Doc
Rankingen A: 12 B:1.10.11.8.5.9 C: 13.6.7.2.4.3

GS75-5 2140m Auto
2 Hell Bent For Am blir min andra spik i omgången. Han gjorde comeback i slutet av Maj och vann pliktskyldigt direkt i återkomsten efter att ha varit ifrån tävlandet sedan i september. Senast var han ute i högklassiga loppet Prix Readly Express och slogs mot de allra bästa fyraåringarna. Precis som i årsdebuten så var det ett pampigt intryck när han oturligt körde upp i en konkurrents vagn och galopperade strax innan upploppet. Han hade med stor sannolikhet varit med på fotot om han inte hade galopperat och formen borde vara ännu bättre nu med två lopp i kroppen. Jag tror att Örjan Kihlström öppnar tillräckligt fort för att kunna hålla ut 3 Chiru och 4 Head Run från start och sitter i ledningen omgående, och från den positionen borde det vara en toppchans till en snabb revansch. Skulle han misslyckas med att hitta till ledningen, blir det såklart en tuffare uppgift men jag tror att det är en bra chans att Örjan Kihlström löser det oavsett, och han är definitivt inte beroende av någon ledning för att vinna loppet.

Motbud
3 Chiru har tagit ytterligare några kliv till den här säsongen och var femma i Prix Readly Express efter en snabb avslutning senast. Den här gången är det inte lika tufft emot och utgångsläget är bra. Skulle han lyckas med att ta en längd på Hell Bent For Am och hitta till ledningen så blir han svårslagen och oavsett så är han det främsta motbudet till min spik. Han har tävlat barfota i de två senaste starterna och i skrivande stund ser man ut att återgå till att tävla med skor. Det känns såklart som ett litet minus, men han har tävlat bra med skor också. Jag tycker dessa två höjer sig över mängden men bakom räknas främst 4 Head Run som är snabb från början och borde kunna hitta en bra position från det här läget och han är segervan med fyra segrar på sju försök.

11 Kurri Jari Boko visade höga toppar under fjolåret och var faktiskt trea i Prix Readly Express efter en bra resa på innerspåret. Han känns lite bortlottad från det här utgångsläget men om det skulle bli hård körning där framme så är han absolut inte borta om det klaffar.

Jag nämner även 6 Comes With Age som kan flytta på sig riktigt snabbt och håller bra form för dagen. Han möter förmodligen några för bra den här gången men när Magnus A Djuse sitter upp för första gången så brukar det kunna ge bra effekt. Storskräll.

Min Vinnare: 2 Hell Bent For Am
Spets efter 500m: 2 Hell Bent For Am
Skrällen: 6 Comes With Age
Rankingen A: 2 B: 3.4.11.6 C: 10.1.7.8.5.9.12

GS75-6 2140m Auto
1 Nadal Broline är knapp spetsfavorit från sitt innerspår och han verkar ha hittat förnyade krafter och känns klart på gång nu. Näst senast slog han många högklassiga hästar i Paralympiatravet när han från ett svårt utgångsläge kunde spurta in till en andraplats bakom elitlopps-hästen Aetos Kronos. Senast startade han från ett bakspår på Åmåltravet och som vi vet är det väldigt svårt att vinna från ett bakspår på den banan och ta något över upploppet. Han var ändå klart bra som trea bakom vinnande Lucifer Lane efter 1.08.8 sista 800 meter. Nu har han fått ett bra läge bakom bilen och skulle Björn Goop lyckas med att hålla ut utvändiga ekipage från start så borde det vara en bra chans att få besöka vinnarcirkeln nu. DD-spik.

Jag dubblar ändå mitt system med 2 Milligan’s School som har vunnit det här loppet två år i rad och som har fått ett bra utgångsläge bakom bilen. Skulle Nadal Broline bli över från sitt innerspår, borde det vara en bra chans att kunna avancera fram till ledningen och då är det hästen att slå. Senaste loppet är bara att glömma när han fick trafikproblem under vägen och han var bra som fyra i Prins Daniels lopp gången innan. Precis som vid den starten så väljer man att rycka skorna på samtliga hovar och från ett bra utgångsläge är Milligan’s School en tidig utmanare.

9 Sorbet vet vi alla vad hon kan i sina bästa stunder och stallet rapporterar att hon har tränat på bra i veckan. Hon har dock varit rejält sjuk och drabbats av hög feber och hon borde vara påverkad av det nu och jag tror inte att hon är där formmässigt till den här starten.

8 Jaguar Dream är framtids-hästen i fältet och han besitter skyhögt kunnande. Han har gjort en storslagen comeback under året efter lång skadefrånvaro och har verkligen visat vilken hög kapacitet han besitter. Formen är det inget fel på och senast vann han ett lopp i silverdivisonen från dödens. Man är dock med försiktig med sin stjärna och verkar tävla med skor nu, vilket är ett klart minus. Med det i åtanke och att han startar från spår 8 mot meriterade guldhästar så väljer jag att stå över den här gången på min kupong.
Skulle man ändra till barfotabalans innan spelstopp så tycker jag han är värd en markering på kupongen.

Jag har svårt att se vinnaren hamna utanför ovan nämnda hästar men om man letar skräll så ska man aldrig räkna bort evighetsmaskinen 6 On Track Piraten, när han får tävla på hemmaplan.

Min Vinnare: 1 Nadal Broline
Spets efter 500m: 1 Nadal Broline / 2 Milligan’s School
Skrällen: 6 On Track Piraten
Rankingen A:1.2 B:9.8 C: 6.10.12.11.4.5.3.7

GS75-7 2140m Auto
4 Global Brilliance kan öppna fort från start och är den troliga ledaren i loppet och om hon får bestämma lite i ledningen, vilket inte ser ut som någon omöjlighet så skulle hon mycket väl kunna rinna undan.
Motståndet är enklare än senast och även om jag helst hade sett att hon tävlat barfota, som vid segern i oktober så har hon visat att han tävlar bra med skor också.

1 M.T Perette rekordsänkte senast och håller toppform för dagen. Hon borde få en bra resa i ryggen på ledaren nu och får hon bara luckan över upploppet så kan hon bli svår för övriga att hänga med den sista biten. Innerspåret skulle dock kunna bli en fara, och det måste lösa sig under vägen.

9 Clockwork ser ut att bli helt borttappad av spelarna, men det här är en häst som besitter ett väldigt högt kunnande och han är alltid med där framme till slut. Läget är passande och kan han smyga med i ryggar under vägen så blir jag inte förvånad om Clockwork sätter nosen först till slut.

12 Honey Mearas var tvåa från dödens i Drottning Silvias Pokal senast och gjorde ett väldigt starkt lopp. Läget är såklart inte bra nu men Örjan Kihlström brukar vara skicklig på att måtta in över upploppet och hon är ett givet streck på kupongen.

Jag betalar även för 6 Clandestine, 7 Barbro Kronos samt 11 Loaded Maria.

Min Vinnare: 4 Global Brilliance
Spets efter 500m: 4 Global Brilliance
Skrällen: 9 Clockwork
Rankingen A: 4.1.9.12 B:6.7.11 C:5.3.10.8.2

Lycka till 0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
19:00  Almtuna - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.75
20:45  Sampdoria - Spezia
Fotboll - Serie A - 1
1.74
21:00  Arsenal - Aston Villa
Fotboll - Premier League - X2 / Asian +0,5
2.04
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Romme 22/10
Insats: 504 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming