DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Rättvik Söndag 11/10

10 Oktober 2020 - 14:34

Grand Slam 75-tävlingarna avgörs på Rättvik. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 9 Global Attention i den andra avdelningen samt 6 Allez Allez i den tredje avdelningen.

GS75 Tips Rättvik Söndag 11/10
GS75-1 1,2,3,4,6,7
GS75-2 9 Global Attention
GS75-3 6 Allez Allez
GS75-4 2,3,9
GS75-5 2,5,9
GS75-6 1,2,3,8
GS75-7 6,8,10

648 rader x 1 = 648 kr

DD Tips Rättvik Söndag 11/10
DD-1 1,2,3,8
DD-2 10 Coin Perdu

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75 TIPS RÄTTVIK SÖNDAG 11/10

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 7 Helio De Fromentel har galopperat en del och han är ännu utan seger efter nio starter i karriären. Han gick bra efter galopp och kom i mål som fyra i ett lopp som vanns av Excellent Liss näst senast. Gången efter det så kom han med en stark avslutning men han fick aldrig tag i Haitkin Am som tog fjärde raka segern så det slutade med en andraplats. Fredrik Wallin meddelar att han tränar väldigt starkt och felfri nu och om det klaffar med löpningsförloppet så kan det vara läge för en fullträff.

6 Winners Lane har gjort det rätt bra i sina tre starter i livet och första segern ligger inom räckhåll. Han avslutade positivt och kom i mål som tvåa bakom Izola Silvåkra som vann från ledningen senast. Det var första starten på ett tag så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han är anmäld barfota bak för första gången och kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen servera honom en fin löpning så kan det räcka långt mot det här motståndet.

1 Dreams Happen fick en invändig löpning och när hon kom loss så avslutade hon godkänt och kom i mål som trea i ett lopp som vanns av Queen Ratzeputz näst senast. Gången efter det så travade hon i rygg på den ledande Blossom Kronos och när hon fick luckan på upploppet så sköt hon till vasst och tog sig förbi ledaren men längre ut i banan spurtade Crevisse strålande så det slutade med en andraplats. Hon är startsnabb fast innerspåret på Rättvik kan vara lite lurigt men lyckas Rikard N Skoglund som kör åt Jörgen Westholm hålla upp ledningen så är mycket vunnet. Skulle hon få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger.

3 Don’t Be Cruel har precis som tipsettan aldrig vunnit lopp. Han galopperade bort sig näst senast och senast så kunde han inte riktigt följa med och han höll farten okej och kom i mål som femma bakom den finska Kriterievinnaren Sahara Jaeburn. Farten den finns där och han kommer säkert att göra ett bra lopp fast Björn Röcklinger som tränar hästen tror inte att han är redo att segerstrida men får han ett passande lopp så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 7 Helio De Fromentel
Spets efter 500m: 1 Dreams Happen
Skrällen: 2 Master Of Zon
Ranking: A 7,6 B 1,3,4,2 C 5,10,11,8,9

GS75-2
Ett K150 lopp Ungdomslopp - Spårtrappa över 2140 meter. Jag har spikat 9 Global Attention som har galopperat en del men han gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han kom då med en stark avslutning och då sänkte han den ledande Dakar Brodde på upploppet. Gången efter det så fick han tävla med ett helstängt huvudlag fast han blev alldeles för spänd och galopperade bort sina möjligheter. Nu återgår man till öppet huvudlag och bakspår här kan vara positivt så kan han hålla ihop aktionen den här gången så tror jag han blir svår att stå emot när David Grundmann som finns i vagnen väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 15 Kurt Cobain vara tänkbar. Han har förtvivlat svårt att gå felfritt. Inför kvalet senast så testade man lite nya grejer och då fungerade han och gör han det även nu när det blir allvar så duger han en bit mot det här motståndet fast galopprisken är överhängande. Han kommer troligen att tävla med skor samt i en hybridvagn och med ett stängt huvudlag meddelar Joakim Elfving.

12 Jeanne d'Arc Boko var fin vid en breddloppsvinst från ledningen näst senast. Det var Angelica Klockar som körde hästen då och samma kusk får förtroendet igen. Hon växer en klass i ledningen och hon brukar vara rätt dålig bakifrån faktisk och spåret här är det sämsta tänkbara. Det blir ett snällt upplägg och Mikael Cedergren som tränar hästen tror inte hon har någon vinstchans men får hon ett passande lopp så kan hon ha vissa möjligheter men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Global Attention
Spets efter 500m: 1 Feeling Fat
Skrällen: 5 Fläsk Ken
Ranking: A 9 B 15,12,1,4,2,11,13,5,6 C 14,8,3,7,10

GS75-3
Ett Montélopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Allez Allez som har tänt till på sistone och tagit två raka segrar under sadel. Näst senast trummade han på i ledningen och vann väldigt lätt. Gången efter det så travade han på nytt i ledningen och trots att han fick en del press av Jacqueline Boko så lämnade han sina konkurrenter på upploppet och tog en klar seger. Han möter lite vassare motstånd nu men med den startsnabbheten han har visat upp på sistone så tror jag att Christina A Hande som sitter upp på hästen nu kan nå ledningen igen och från spets så tror jag han säljer sig dyrt. Blir det inte ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också.

Vid gardering kan 7 Selfie Brodde vara tänkbar. Han hade ingen chans mot min spik när de möttes i den näst senaste starten men han gjorde det bra som tvåa. I den efterföljande starten så satt han djupt nere i kön och hade mycket långt fram till en hårt dragande Master Of Trix i ledningen men den hästen kastade in handduken rejält på upploppet och då sög han sig närmare och närmare och till slut så blev det en lätt seger. Kan Emilia Leo få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

3 Framante gjorde det bra när han vann sina två första starter i montédisciplinen. Han var inte mer än godkänd vid fjärdeplatsen bakom Ävja Palema gången efter det. Han fick hosta efter den senaste starten och han fick stå över två månader från träningen. Nu har han tränat på bra och känns fin meddelar man från stallet men det kan vara så att han behöver ett lopp i kroppen innan formen sitter där. Får han ligga på rulle och spara speeden fram till upploppet så kan han ha vissa möjligheter men jag tror inte han räcker till seger.

Min Vinnare: 6 Allez Allez
Spets efter 500m: 6 Allez Allez
Skrällen: 1 Zagor Grif
Ranking: A 6 B 7,3,1,2,4 C 8,5

GS75-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Hanapier har ännu efter sju starter i karriären ingen seger. Han har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Han fick en löpning i tredje invändigt innan han hittade loss på upploppet och då avslutade han godkänt och kom i mål som femma i ett lopp som vanns av B.W.T.Falcon näst senast. Gången efter det så kom han med en mycket vass avslutning långt ute i banan men i segerstriden kort före mål så galopperade han över mål och det var en fin placering som försvann i det läget så nu vann Holdfast Am istället. Man hade lättat honom mycket då så det blir en annan balans den här gången. Han kan öppna rätt bra och skulle Magnus A Djuse lyckas nå ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Grand Canyon Sisu har inlett karriären starkt för Oskar J Andersson. Två segrar och två tredjepris på fem starter har det blivit hittills. Nu har han inte startat sedan december ifjol och han har som snabbast gått ett 20-jobb inne på Romme och han sköter träningen som han ska meddelar man från stallet. Han har gott kunnande men med tanke på den långa frånvaron och bakspår nu så ligger Oskar J Andersson lågt och han är främst nöjd om han gör en bra insats men han är bra nog att han kan vinna direkt i comebacken.

3 Uto Broline gjorde det bra vid tre raka segrar under sommaren. Han är både stark och snabb. Han var sämre senast och galopperade innan bilen släppte fältet. Det visade sig att han hade en halsinfektion då. Han har efter det varit struken två gånger men han har sedan tränat på och Jessica Simpsson är nöjd med honom. Han kan bli lite ivrig från start och han är svår att ladda med men i ett felfritt lopp nu så kan han vara långt framme om Mats E Djuse kan få till en bra styrning.

Min Vinnare: 2 Hanapier
Spets efter 500m: 2 Hanapier
Skrällen: 1 Digital Pen
Ranking: A 2 B 9,3,6,1,8,5,4 C 12,10,7,11

GS75-5
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen meeting 6 försök 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 U.R.Faxe gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han tog då hand om ledningen och från spets så vann han på ett bra vis före Våler Nikolai. Gången efter det så fick han en resa i fjärde invändigt innan han tog sig loss och då avslutade han starkt men han fick aldrig tag i Hvalstad Odin som vann före Månlykke A.M. så det slutade med en tredjeplats. Kan Rikard N Skoglund servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

2 Mo Sjur har varit ute mot tufft motstånd den sista tiden. Han gick en bra avslutning senast på Bergsåker fast han kom inte ifatt Grisle Odin G.L. så han fick nöja sig med andrapriset. Han har inte vunnit på ett tag men med bara två motståndare på startvolten så kanske Jan Roar Mjölneröd kan köra sig till spets i ett tidigt skede av loppet. Skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det är inte säkert att det blir ledningen här men ett bra lopp i den främre träffen borde det kunna bli och med rätt resa så kan det vara läge för en seger.

9 Vestpol Gladiator har gjort fyra starter efter lång frånvaro i ny regi för Anders Wallin. Han kom med en stark avslutning till seger för tre starter sedan. Senast så fullföljde han bra och kom i mål som fyra i ett lopp där Hvalstad Odin drog det längsta strået. Han har springspår på tilläggsvolten här och vid en lyckad start så kan han sitta i en fin position direkt fast det finns en viss risk att han hamnar i dödens och då kan det bli tufft att räcka till seger. Det fungerade fint barfota runt om senast så man siktar på samma balans igen.

Min Vinnare: 5 U.R.Faxe
Spets efter 500m: 2 Mo Sjur
Skrällen: 11 Brenne Järven
Ranking: A 5 B 2,9,4,11,12,8,7,6 C 1,3,10

GS75-6
K150 - Like a Horse Körsvensserie över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Bottnas Future satt fast och kom i mål med en del sparade krafter näst senast. Gången efter det så kom hon med en mycket vass spurt och då räckte det till en andraplats bakom Love No Pain som drog det längsta strået. Tråkigt utgångsläge nu så det finns risk att hon hamnar en bit bak men kan hon få lite draghjälp under slutrundan så biter en liknande avslutning som senast bra till slut och då kan hon vara långt framme.

1 Isa var ute mot tufft motstånd i ett uttagningslopp till Derbystoet näst senast. Där räckte hon inte till och hon slutade oplacerad i ett lopp där Orlando kom med en härlig avslutning och plockade ner Grande Diva Sisu på upploppet. Hon var efter det struken inför en tilltänkt start för ett par veckor sedan för en hovböld. Hon gick i ledningen över lång distans på Bollnäs senast och det gick inte för hon kastade in handduken totalt och slutade oplacerad i ett lopp där Love No Pain spurtade in till seger. Nu är det ett varv kortare och det är mer passande för henne. Hon är kvick iväg och kommer hon till spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

2 Lamona Håleryd har en helt missvisande rad. Formen är betydligt bättre än så. Hon försvann med en startgalopp senast. Felfri nu så är hon väldigt startsnabb så jag tror det kommer att bli full laddning för spets men det kan vankas svar invändigt och blir det en utdragen spetsstrid så kan det öppna upp för andra hästar.

3 Easy Pace var blek senast så det finns frågetecken kring formen. Hon var annars duktig när hon vann i Bollnäs för tre starter sedan. Trevligt utgångsläge nu och kan Jimmy H Andersson som finns i vagnen få till en bra styrning så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 8 Bottnas Future
Spets efter 500m: 1 Isa
Skrällen: 10 Beluga Winner
Ranking: A 8 B 1,2,3,10,12,4,5 C 7,11,6,9

GS75-7
Vi avslutar GS75 med Dalatravets Stayerserie över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Coin Perdu gör en spännande comeback. Kriterietvåan från 2017 har inte startat sedan han galopperade bort sig i uttagningsloppet till Derbyt 2018. Det var ett gaffelband som ställde till det efter derbykvalet och därefter har han fått gott om tid på sig att komma tillbaka. Han är väl förberedd inför sin comeback viket han visade i kvalet där han gick en 15-tid. Det kan saknas en del till toppformen men han besitter gott kunnande så klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med direkt i återkomsten här.

8 Sauveur har varit borta ännu längre än tipsettan. Den senaste starten gjordes sommaren 2017. Nu blir det debut i ny regi för Mercedes Balogh. Han har varit med i ett provlopp och travade runt 13 tempo över 1600 meter då och ännu Snabbare över upploppet. Han kändes väldigt fin och höll ihop aktionen på ett bra vis och han var inte speciellt trött efteråt meddelar man från stallet. Får han ett passande lopp så kan han duga mot det här motståndet.

6 Global Tailwind har varit ifrån ett par månader. Han har varit riktigt bra i jobben och det är ingen tvekan om att han är på igång igen. Joakim Elfving meddelar att han inför comebacken kört i 16,5 i 2140 meter. Han har 20 meters försprång på de mer betrodda hästarna och kan Rikard N Skoglund dra fördel av det och om han kan servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 10 Coin Perdu
Spets efter 500m: 2 Bally T.N.
Skrällen: 6 Global Tailwind
Ranking: A 10 B 8,6,7,9 C 4,2,5,1,3

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming