DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Romme 6/12

6 December 2020 - 08:14

GS75 på söndag hämtar vi från Rommetravet. Jag spelar med tre spikar i omgången och hoppas att det skräller lite i övriga lopp. Nedan följer min lösning på omgången.

GS75 Tips Söndag 6/12
GS75-1 6 Roli Eld
GS75-2 6 Epimetheus
GS75-3 1.2.3.4.6.7.8.10.11.12
GS75-4 6 Rocky Tilly
GS75-5 2.5.7.11.12
GS75-6 2.4.5.8.9.12
GS75-7 4.8.9

900 rader x1kr=900kr

Dagens Dubbel
DD-1 12.5
DD-2 4.8.9

6 rader x 40kr =240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Volt
Ett kallblodslopp inleder omgången och det känns som att man kan inleda omgången med en spik här.
6 Roli Eld är huvudet högre än sina konkurrenter och gör sin andra start i regi Daniel Redén. Senast så gjorde man det bra i debuten när man blev avslagen sista biten av formtoppade Våler Nikolai. Man har säkert gått framåt med det loppet och det ska vara en toppchans här. Man har galopperat mycket tidigare i karriären men stallet tycker inte att hästen känns speciellt osäker och här kan man ta det försiktigt i volten för att sedan köra framåt och jag gissar att man sitter i tät inom 500 meter. Konkurrenterna låter inte alltför hoppfulla att man ska kunna besegra Roli Eld och det hästen tävlar mot sig själv här. Jag litar på att man håller sig i trav och trots att den blir stor favorit så väljer jag att hamra in spiken direkt.

Utmanare:
7 Smedheim Solan är väl den som är närmast till hands vid gardering. Man har klart mest pengar på sig i loppet och man har hög grundkapacitet och bra meriter. Man har fått ett par lopp i kroppen och om favoriten har en dålig dag så kan man kanske hota här. Även om upplägget blev tufft i den senaste starten så tyckte man inte att det riktiga trycket fanns där, men man är säkert bättre nu. Ändå tufft att besegra favoriten.

Min Vinnare: 6 Roli Eld
Spets efter 500m: 6 Roli Eld
Skrällen: 7 Smedheim Solan
Rankingen: A:6 B.7.5.2 C.8.1.4.3

GS75-2 2140m Auto
Här kommer min andra spik i omgången. Jag tycker att tre hästar höjer sig och väljer att ta ställning för positionsvinnaren 6 Epimetheus.
Hästen har än så länge inte vunnit något lopp men man har mött tuffa hästar och har allt som oftast fått tuffa lopp. Även om man inte är någon raket från start så är man Snabbare ut än favoriten och om man inte spetsar av egen kraft får man ta över ledningen i ett andra skede här i min bok. Från spetspositionen blir man sedan svårslagen och Money Smile får vara mycket bra om man ska besegra min spik från dödens.

Utmanare:
5 Money Smile är främsta och kanske enda hotet mot min spik. Man får ofta göra jobbet själv eftersom man inte är startsnabb och kapacitetsmässigt så är det säkert den bästa hästen här. Man har två segrar och två andraplatser på karriärens fyra starter och det är möjligt att man är bra nog att vinna den tunga vägen. Senast var man bra som tvåa efter att ha fått göra grovjobbet och gick 1.12 sista 800m. Ett starkt motbud till min spik.

Min Vinnare: 6 Epimetheus
Spets efter 500m: 6 Epimethus
Skrällen:
Rankingen A: 6.5 B:7 C: 1.8.3.4.2.9

GS75-3 2140m Auto
Ett stökigt kallblodslopp som är svårt att reda ut och här tar man så många man har råd med tycker jag,

7 Åsa Klipp känns som bästa hästen i fältet. Det är en stark och rejäl häst som återkommer efter lite vila nu. Den här gången går man ner i klass då man har matchats mot tufft motstånd tidigare. Det föreligger viss galopprisk men om man håller sig i trav så kan man vara ensam på banan här. Det kanske saknas lite form nu men på kapacitet rankar jag hästen överst.

10 Grådö Bo väljer rankar jag tidigt då man kommer med bra form med en skrällseger i bagaget i sin senaste start. Nu ska man lättas ytterligare i balansen och på pappret är det lättare emot denna gång. Man är dessutom travsäker och med rätt resa så är man med på målfotot här.

Skrällen i loppet kan 12 Årdals Snuppa vara. Man har varit ifrån tävlandet länge och man är hopplöst osäker. Det är ett ganska billigt lopp dock och fartmässigt står den sig bra när hästen fungerar. Det är såklart svårbedömt hur pass mycket man är i ordning direkt efter paus men är ett roligt streck i ett stökigt lopp.

Min Vinnare: 7 Åsa Klipp
Spets efter 500m: 4 Klack Loke
Skrällen: 12 Årdals Snuppa
Rankingen: A: 7.10.11.8.12 B:4.2.3.6.1 C:5.9

GS75-4 2140m auto
6 Rocky Tilly väljer jag att spika denna gång i ett litet fält. Man har pausat i en månad för att det inte har funnits några vettiga lopp att starta i men träningsrapporterna är goda. Det finns frågetecken för de värsta konkurrenterna som har varit ifrån en längre tid och det ser även ut som att det skulle kunna bli bra fart på loppet med flera startsnabba. Man behöver inte vara med i någon startrusning här och i ett litet fält så borde det inte strula alltför mycket med positionerna. Näst senast avslutade man vasst som tvåa och senast satt man fast med krafter kvar på v75. Jag tror att det är bra chans att man visar sig vara starkast den sista biten här.

Utmanare:
4 Vivacious Allie skulle kunna nå spetspositionen här och då blir man att räkna med. Man har tagit sina flesta segrar från ledningen och har faktiskt 5/5 från spets när man startat i Sverige. Det kan dock kosta att komma dit då man nästan alltid försöker köra i spets med 3 Vacqueyras som mer eller mindre bara fungerar i den positionen, även 5 Highspirit är vass från start och spetsstriden är oviss. Kommer man till tät utan att det kostar för mycket tycker jag det är främsta motbudet mot min spik.

2 Sign Me Up Too är svårbedömd och har varit borta länge på grund av sjukdom. Man har inte heller kunnat träna hästen riktigt som man vill i ban-jobben. Kapacitetsmässigt står man sig bra i det här loppet men man säger från stallet att detta är ett test och att man kommer behöva loppet i kroppen, även om man har gått bra efter vila tidigare.

Min Vinnare: 6 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 4 Vivacious Allie
Skrällen: 4 Vivacious Allie
Rankingen: A: 6 B: 4.2.1.8.5.3

GS75-5 2140m Auto
2 Showtimejackflower har varit klart bra på slutet vid två raka segrar. Nu har man återigen spetsläge och från den positionen är det hästen att slå. Träningsrapporterna är bra och man är gynnad av barfotaförbudet då hästen alltid tävlar med skor. Det finns dock risk att man inte får sitta ifred där framme då det finns starka utmanare som gärna sätter upp tempot utvändigt.

5 Lets Go Ernie är den jag tror kommer köra fram utvändigt ledaren i ett tidigt skede. Hästen är mer stark än snabb och jag tror man kommer sätta upp ett jämnt och hårt tempo utvändigt ledaren och försöka vinna på sin styrka. Dessa två tycker jag höjer sig en aning men vid tempo kan ett par hästar komma in i matchen.

12 Young King är missgynnad av skor och det blev dessutom galopp i senaste starten. Har dock visat form före det och med tempo kan man komma in i matchen även om jag tycker den är lite överspelad i skrivande stund.

11 Diable D’Inverne är endast spelad på 1 % i skrivande stund vilket är på tok för lite. Man vinner inte lopp så ofta och det är en kantboll såklart men jag tycker att man visade formintryck när man satt fast i ett ganska tufft gäng i sin senaste start. Det blir korsdrag i kuponghögen om den vinner och jag måste plocka med hästen på systemet när den blir så lite spelad.

Min Vinnare: 2 Showtimejackflower
Spets efter 500m: 2 Showtimejackflower
Skrällen: 11 Diable D’Inverne
Rankingen: A: 2.5 B:12.7.11.8.4.6 C:10.9.3.1

GS75-6 2140m Auto
2 Isa kommer från seger från ledningen i ett lopp över kort distans. Man är snabb från start och lär köras till den positionen omgående och såklart chans därifrån. Jag tror hästen är bättre över kort distans och är inte övertygad om att man kommer orka hålla undan den sista biten.

12 Jamaica Boko tror jag är bästa hästen och jag rankar ekipaget överst trots det besvärliga utgångsläget. Man visade ett fint intryck sist när man faktiskt ”vann” loppet även om det inte syns i programmet eftersom man lite onödigt blev diskad för trängning. Man satt då i ledarryggen och avslutade sylvasst och avgjorde med enkelhet. Kommer man bara vettig till så tror jag att man kan vara starkast tillslut här

5 Mellby Hope blev för trött i sin senaste start och orkade inte hålla ihop travet den sista biten i ett v75-lopp. Man tror från stallet att man har gått framåt med det loppet och kommer vara med och segerstrida här. Det är lättare emot denna gång och trots att man förmodligen får göra jobbet utvändigt ledaren här så tror jag att man kan plocka ner ledaren åtminstone.

Dessa tre hästar höjer sig lite men 8 Lamona Håleryd har höga toppar. Den är väldig ojämn i sina prestationer men en bra dag kan man vinna här. Man är snabb från start och kommer förhoppningsvis hitta en bra position i andraspår och jag blir inte förvånad om man är med på fotot.

Min Vinnare: 12 Jamaica Boko
Spets efter 500m: 2 Isa
Skrällen: 8 Lamona Håleryd
Rankingen A: 12.5.2 B:8.4.9.7 C:11.6.1.3.10

GS75-7 2140m Auto
9 Galileo Journey kommer med tre raka favoritsegrar och det är klart att det är en bra chans att triumfera här igen. Man blir med stor sannolikhet klar favorit igen och det rensar bra bakom favoriten. Segrarna kommer från den främre träffen och även om man tål att göra jobbet själv så blir man troligen lite mer synad denna gång och jag provar att fälla.

4 Selfie Brodde har haft fina framgångar i monté under 2020 och formen är det säkerligen inget fel på. I sin senaste start gjorde man comeback med sulky i ett v75 lopp. Man slutade oplacerad då men kunde aldrig komma till i loppet då man var fast i andra spår och försökte hitta ut. När man inte lyckades med det fick man smita ner på innerspår men hamnade i en trött rygg och halkade neråt i fältet. Intrycket var dock otroligt fint i skymundan och den här gången kommer man hitta en bättre position och då tror jag att man är med och gör upp om det här. Pass upp!

8 Devs Defintif är inte alls tokig och har matchats tufft. Lite lättare emot denna gång. Vinner inte så ofta men gör alltid bra insatser och farlig att räkna bort även om det måste klaffa lite.

Min Vinnare: 9 Galileo Journey
Spets efter 500m: 2 Freckless
Skrällen: 4 Selfie Brodde
Rankingen: A: 9 B:4.8.2.6.7.3.5.10 C11.12.1

Lycka till med spelet idag!

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming