DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Solvalla Söndag 26/4

25 April 2020 - 13:47

Söndagens Grand Slam 75 tävlingar hämtar vi ifrån Solvalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i GS75-2 på nummer 5 Galileo Journey som har inlett karriären på bästa vis med tre raka segrar på lika många starter. Det började med två spetsvinster men senast så fick han istället vandra större delen av loppet i dödens men på upploppet så satte han klorna i den ledande Up New Moon och han avgjorde sedan till en mycket lätt seger sedan enda hotet White Cross Esme galopperat bort sig. Debut bakom bilen nu men med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag siktet är inställt på ledningen och från spets så tror jag han säljer sig dyrt. 

Min andra spik kommer i GS75-6 på nummer 11 Djokovic som har vunnit hälften av sina tio starter hittills i karriären. I årsdebuten näst senast så slog han på en galopp i slutkurvan men gången efter det gick det betydligt bättre. Han tog då över ledningen från Angel From Above med 1500 meter kvar av loppet och från spets så höll han undan till seger före en duktig Uret. Spåret här är inte det bästa för Bold Eagle sonen men kan Mattias Djuse se till att hålla honom i rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in attacken. 

GS75 Tips Solvalla Söndag 26/4
GS75-1 5,7
GS75-2 5 Galileo Journey
GS75-3 1,4,5,6,9,10,12
GS75-4 1,2,3,5,10
GS75-5 2,7,11
GS75-6 11 Djokovic
GS75-7 3,5,6

630 rader x 1 = 630 kr

DD Tips Solvalla Söndag 26/4
DD-1 11 Djokovic
DD-2 3,4,5,6,10,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Perfect Gede kommer till den här starten med mycket fin form. Näst senast så travade han i ledningen över lång distans men orkade inte riktigt hela vägen för Love Håleryd och Celsius Evo tog sig förbi så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Gången efter det tog han hand om ledningen in i första kurvan och vann sedan mycket lätt från den positionen.

Spåret här är lite långt ut men han är väldigt kvick iväg och han gör sina bästa lopp i ledningen så jag tror att Micael Stjernström laddar rejält den första biten och kommer han till täten utan att ödsla alltför mycket kraft så blir han inte lätt att plocka ner. Blir det inte spets så blir det tuffare för honom att vinna loppet.

5 Got To Dash visade upp gott kunnande ifjol och kommer nu ut i en spännande årsdebut. Han har tränat på bra och känns rejäl i intervallträningen fast han är inte på topp direkt här i årsdebuten fast från stallet tror man ändå att han gör en bra prestation. Han kan öppna rätt bra så kan Ulf Ohlsson som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

i övrigt kan 3 Idreamicanfly som avslutade positivt till femteplatsen i det loppet som tipsettan vann från ledningen senast vara tänkbar. Hon behöver ha ett lopp i ryggar så får hon ligga på rulle och få spara speeden så länge som möjligt så kan hon ha viss chans här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Perfect Gede
Spets efter 500m: 7 Perfect Gede
Skrällen: 11 One Two Beat
Ranking: A 7,5 B 3,11,2,6,4,10 C 8,9,12,1

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Galileo Journey som har inlett karriären på bästa vis med tre raka segrar på lika många starter. Det började med två spetsvinster men senast så fick han istället vandra större delen av loppet i dödens men på upploppet så satte han klorna i den ledande Up New Moon och han avgjorde sedan till en mycket lätt seger sedan enda hotet White Cross Esme galopperat bort sig. Debut bakom bilen nu men med en offensiv Jorma Kontio i vagnen här så tror jag siktet är inställt på ledningen och från spets så tror jag han säljer sig dyrt.

Vid gardering kan 3 Amorcer Levallo som återkom efter en tids frånvaro på bästa vis senast vara tänkbar. Han satt då en bit ner i kön men via en stark avslutning så plockade han ner ledaren och höll även undan för övriga motståndare till seger. Med lopp i kroppen nu så kan han få en fin resa i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här motståndet.

6 Rhapsody Point tog ledningen men släppte sedan till Shalako på den första långsidan men sedan så fick hon luckan in i slutsvängen och hon tackade för den med att spurta ner sitt motstånd till en säker seger. Kan Rikard N Skoglund slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan det räcka en bit här men jag tycker att min spik har en större segerchans.

Min Vinnare: 5 Galileo Journey
Spets efter 500m: 5 Galileo Journey
Skrällen: 12 Ready Doc
Ranking: A 5 B 3,6,12,9,7,2 C 11,1,10,8,4

GS75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 4 Expendables agerar lite ojämnt men han har två vinster på de tre senaste starterna. Senast så tog han över ledningen med varvet kvar till mål och från den positionen så stack han undan till en överlägsen seger. Han kan öppna mycket fort vid laddning från start så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

6 Casimir Tof agerade lite segt i Sverigedebuten senast. Med lopp i kroppen nu är en bättre prestation att vänta. Han är rätt snabb iväg så kan Hannu Torvinen som sitter i sulkyn slinka ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Get Involved har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen kan vara i antågande. Han hakade på bra till andraplatsen bakom Paulino senast. Han kan öppna fort men det kan bli tufft att ta en hel längd på tipsettan så det finns risk för dödens här men oavsett så ska han ändå räknas tidigt här.

1 Donatello Wibb har slutat oplacerad i årets båda starter. Senast så var det tufft motstånd i Breeders' Crown men Lars-Åke Söderholm tycker han har tagit ett par kliv under vintern och utvecklats och aktionen flyter allt bättre nu. Innerspåret nu kan bli en fälla men hittar han loss i god tid före mål så kan han bli farlig över upploppet.

10 Puketorps Ikarus har gjort det bra vid två raka segrar. Senast så plockade han ner sitt motstånd till seger från dödens. Kan Klaus Kern få till en bra styrning så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 4 Expendables
Spets efter 500m: 4 Expendables
Skrällen: 12 Let It Be Me Tooma
Ranking: A 4,6,5 B 1,10,12,9 C 2,8,3,7

GS75-4
Ett K50 lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Cuarto Käbb har mycket fin form och kommer till den här starten med två raka segrar. Näst senast så kom han med en med en härlig avslutning och fångade in The Lucky One som hade kopplat greppet kort före mål.

Gången efter det så hade han dubbla tillägg över medeldistans men det var många strukna så han landade utvändigt om ledaren efter en bit och in på upploppet så avgjorde han väldigt lätt i en klen omgivning. Han är egentligen allra bäst med ett lopp i ryggar men han är stark så distansen är inga problem så kan Carl Philip Lindblom servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot över upploppet så han ska räknas tidigt här.

2 Isa höll bra till andraplatsen bakom Mellby Hurricane från ledningen senast. Hon är mycket snabb iväg så här kan det bli tidig ledning och skulle hon få bestämma som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt här. Hon är oprövad över den långa distansen men barfota runt om nu kan ge en extra växel.

10 Uret hade ett dåligt utgångsläge och fick alldeles för långt fram till Choco Garline som vann det loppet senast. Här har han springspår på tillägg så vid en lyckad start så borde han kunna ramla ner i en hygglig position och kan då vara med och utmana om en framskjuten placering här. Reko Seppä som kör hästen har vunnit en gång på sina 17 starter som kusk och det var just med den här hästen i slutet av 2018 så med lite klaff kan det vara läge för en ny vinst.

3 Lets Go Again landade utvändigt om den ledande First Wild på den sista bortre långsidan och plockade ner sitt motstånd till en säker seger näst senast. Kan Jelena Fironova få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Commander Victory var ensam på startvolten och vann från ledningen över tre varv för tre starter sedan. Distansen är bra med tanke på att han är mer stark än snabb så här kan han få en fin resa i den främre träffen och han kan då vara med och tampas om en framskjuten placering igen. Första barfota fram nu är en spännande förändring.

Min Vinnare: 5 Cuarto Käbb
Spets efter 500m: 2 Isa
Skrällen: 7 Real Caviar
Ranking: A 5 B 2,10,3,1,8,9,7,13,12 C 11,15,14,4,6

GS75-5
Centaurs lopp - Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Guli Roy gick en mycket vass avslutning till seger näst senast. Gången efter det så satt han djupt ner i kön innan han gick med i rygg på Guli Rubin med varvet kvar till mål och från den positionen så fullföljde han starkt även om det bara blev en fjärdeplats bakom B.W.Rune. Med formen på topp så kan han bli farlig här om Rikard N Skoglund kan servera honom en fin löpning så han ska räknas tidigt här.

7 Demex är jämn och säker och gör sällan en dålig insats. Senast var han ute i finalen av Dubbelcupen på Romme där han fick en tung resa i dödens och han höll klart bra till andrapriset bakom Tangen Haap som gick segrande ur det loppet. Han är både stark och snabb och han är oöm för positioner så klarar han ett snävt spår i volten nu så kan han vara med och tampas om segern här.

2 Gomnes Hans T. har inte alls fått till det för sin nya tränare Jan Ove Olsen. På två starter så har han galopperat båda gångerna. Nu har han perfekta förutsättningar med endast en motståndare på startvolten så felfri här så ligger vägen öppen för tidig ledning och kommer Ulf Ohlsson som kör hästen till spets här så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 11 Guli Roy
Spets efter 500m: 2 Gomnes Hans T.
Skrällen: 1 Vollanfaks
Ranking: A 11,7,2 B 1,12,9,4 C 3,8,6,10,5

GS75-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Djokovic som har vunnit hälften av sina tio starter hittills i karriären. I årsdebuten näst senast så slog han på en galopp i slutkurvan men gången efter det gick det betydligt bättre. Han tog då över ledningen från Angel From Above med 1500 meter kvar av loppet och från spets så höll han undan till seger före en duktig Uret. Spåret här är inte det bästa för Bold Eagle sonen men kan Mattias Djuse se till att hålla honom i rätt gångart så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in attacken.

Vid gardering kan 9 Moon Zappa som levererade en stark avslutning och fångade in den ledande Crash Axe till en knapp seger senast vara tänkbar. Kan Ulf Ohlsson smyga med i en vettig rygg så kan det räcka långt här med en liknande spurt som senast.

3 Surprise Rose klev fram utvändigt om den ledande Galileo Am med varvet kvar till mål och från den positionen så höll hon starkt till andraplatsen bakom denne. Från ett trevligt utgångsläge här är det inte omöjligt att Mika Forss kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge men jag tror hon får tufft att stå emot min spik.

1 Piece Of Glory kommer ut i en intressant årsdebut som även är första starten på svensk mark här. Fint utgångsläge så hon kan få ett passande lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Djokovic
Spets efter 500m: 3 Surprise Rose
Skrällen: 1 Piece Of Glory
Ranking: A 11 B 9,3,1,12,4,5,10 C 7,2,8,6

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Vine Vision kommer med fin form till den här starten. Näst senast så satt han en bit ner i kön innan han satte in attacken på den sista bortre långsidan och in på upploppet så satte han klorna i ledaren och dansade undan till en säker seger.

Gången efter det så satt han i fjärde ytter innan han gick med i rygg i tredjespår på Victory Topline under slutvarvet och han avslutade starkt men åt Harley D.E. som vann från ledningen fanns det inget att göra och han fick även släppa en bra spurtande Marvellous Tooma förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han är bara medelsnabb ut men om Claes Sjöström kan hitta ner i en bra position så kan han bli svår att stå emot när han sätter in slutstöten så han ska räknas tidigt här.

6 Leonas Sami klev fram utvändigt om ledaren senast men orkade inte och tappade mycket. Innan det var han ute i Klass I finalen på Solvalla där han avslutade rätt bra i skymundan till femteplatsen bakom Image Rapida som vann det loppet. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen nu undvika dödens så har han en vass spurt att ta till och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Wingmaster vinner inte direkt ihjäl sig vilket 2 vinster på 29 starter i karriären visar. Med två lopp innanför västen nu så kan formen vara i antågande. Senast så hade han ett dåligt läge och hamnade illa till så han kunde inte ta så mycket. Bättre läge nu och intressant med Hannu Torvinen i vagnen så får han ett passande lopp i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 5 Vine Vision
Spets efter 500m: 4 Il Mio Hooligan
Skrällen: 11 Mr Deauville
Ranking: A 5 B 6,3,4,10,11,1,7,2 C 12,8,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming