DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Umåker 31/1

30 Januari 2021 - 21:33

GS75 från Umåkers Isbana på söndag vid sidan av det franska storloppet. Jag spelar med två spikar i omgången som jag tror vinner från ledningen.

Den första spiken kommer i den andra avdelningen där B.W Rune bör ha toppchans att vinna. Jag spikar även Importedfromdetroit i den fjärde avdelningen som trivs med förutsättningarna.

GS75 Söndag Umåker 31/1
GS75-1 2.5.9.10
GS75-2 7 B.W. Rune
GS75-3 6.12
GS75-4 4 Importedfromdetriot
GS75-5 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11.12
GS75-6 5.12
GS75-7 2.3.4.7.10.11

1056 rader x 1kr = 1056kr

Dagens Dubbel Umåker 31/1
DD-1 12 Bourne Dominion
DD-2 2.3.4.7.10.11
6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

GS75-1 2140m Auto
5 Evens Good Girl ser ut att bli storfavorit här och det ska förmodligen vara så. Hon håller absolut toppform för dagen och segrade i ett ganska tufft gäng i sin senast start och inkasserade sin andra raka seger. Motståndet ser beskedligare ut den här gången och det borde såklart vara en bra chans igen men jag köper inte riktigt det stora favoritskapet. Hästen var segerlös på 21 försök innan hon tog sin första seger och fick det serverat i sin senaste start mot en för dagen dålig storfavorit i Voltaire P.Hill. Hon kommer inte till ledning av egen kraft och jag hoppas att hon får trava loppet utvändigt ledaren och då är jag inte helt övertygad om att hon löser det här. Det finns en viss risk att hon blir släppt till ledning efter en bit och då är det självklart en toppchans men jag vill försöka fälla den här favoriten.

2 Upper Crust var inte som bäst i sin senaste start men läget var besvärligt och hästen fungerar inte alls på samma sätt i ryggar. Den här gången är det läge för spets och hon var mycket fin vid segern från spets för tre starter sedan. Hon gör sina klart bästa lopp i ledningen och jag både tror och hoppas att man väljer att köra i den positionen den här gången. Det kanske är lite för tufft emot den här gången men jag tror att hon kan rinna undan från spets här.

9 Västerbo Burberry är nog loppets bästa häst och har ett passande smygläge den här gången. Det låter från stallet som att hästen inte är där formmässigt än men mot ett beskedligt motstånd ska hon räknas tidigt med rätt ryggar.

10 Thrilling vill jag varna för. Jag trodde på hästen redan vid förra starten till låg spelprocent men hon var inte där formmässigt då. Nu har hon fått ett lopp i kroppen och bör ha gått framåt med det. Roligt streck till låg spelprocent.

Min Vinnare: 5 Evens Good Girl
Spets efter 500m: 2 Upper Crust
Skrällen: 10 Thrilling
Rankingen A: 5.2.9 B:10.4.6.1.12 C:8.3.11.7

GS75-2 2640m Volt
7 BW.Rune fick gå utvändigt över kort distans mot Roli Eld i sin senaste start och den uppgiften var övermäktig. Den här gången ser det betydligt mer lämpligt ut och det ska vara en toppchans att vinna det här loppet från samtliga positioner. Lång distans är väl kanske inget plus egentligen men jag tycker att hästen är så pass mycket bättre att han ska vinna det här ändå. Jag tror dessutom att B.W Rune kommer att vara först fram och överta ledningen relativt tidigt och därifrån blir han mycket svårslagen. Spik.

Motbud
8 Don Viking är det värsta och kanske enda motbudet i loppet. Den tolvåriga valacken har hållit bra form en längre tid men ”ettorna” i raden har kommit i billiga gäng och ska inte övervärderas. Skulle Don Viking komma före B.W Rune i starten och ta över ledningen är det ingen lätt nöt att knäcka men jag tror att B.W Rune är huvudet högre oavsett löpningsförlopp.

Min Vinnare: 7 B.W Rune
Spets efter 500m: 7 B.W Rune
Skrällen:
Rankingen A:7 B:8 C:6.1.3.5.4.2

GS75-3 2140m Auto
6 Walther på G har förmodligen en lämplig uppgift här. Han är mycket startsnabb och kommer att sitta i ledningen tidigt och där gör han sina klart bästa lopp. I sin senaste start fungerade han mycket bra på Umåkers Isbana och vann på en bra tid över kort distans och det är ett spikförslag i omgången. Jag har dock hittat tvåa andra spikar i omgången och vill betala för ytterligare en häst när distansen är längre.

12 Wilmer Gel var trög i sin senaste start men det fanns förklaringar till det då hästen hade varit behandlad och fått pausa lite inför den starten. Man tror från stallet att hästen kommer att vara klart förbättrad nu och ett offensivt upplägg är att vänta. Chansen att vinna loppet är att köra fram utvändigt ledaren och sätta ett högt tempo eftersom hästen är mer stark en snabb och om hästen löper upp till sitt kunnande blir jag inte förvånad om han slår favoriten från dödens.

Det står främst mellan dessa två men för skräll-letarna kan 9 Caraway vara intressant. Han var faktiskt före Wilmer Gel i mål i den senaste starten och trivs med årstiden och isbana. Han Behöver få det serverat i ryggar men med tempo på loppet kan det gå vägen.

Min Vinnare: 6 Walther på G
Spets efter 500m: 6 Walther på G
Skrällen: 9 Caraway
Rankingen: A:6.12 B:9.10.1.7.3.5.4 C:11.8.2

GS75-4 2140m Auto
4 Importedfromdetroit blir min andra spik i omgången. I sin senast start var han ute på V75 men det var för tufft emot den gången och avslutade ändå bra i skymundan. Näst senast blev det galopp men hästen är normalt sett inte osäker och jag ser det som ett olycksfall i arbetet. För tre starter sedan startade han på Umåker och vann enkelt på isbanan den gången. Jag tror att 2 spetsar initialt för att sedan släppa över ledningen till min spik och där ifrån ska det vara en god segerchans.

Motbud
10 Fabian B.R känns som det värsta hotet men han har fått ett besvärligt utgångsläge den här starten men med tanke på att man fick ett oerhört tufft lopp senast kanske det kan vara passande med ett snällare lopp i ryggar den här gången. Det krävs tempo för att kunna komma in i matchen och jag tror det blir svårt att slå Importedfromdetroit om den får bestämma i ledningen men kapacitetsmässigt räcker han långt här.

3 Oleander Face kan vara en rolig skräll vid gardering och hästen älskar verkligen att tävla under vintern och på isbana. Nu har han fått ett bättre utgångsläge den här gången och borde kunna hamna bra på det. Senast gick han ett starkt slutvarv med läget var hopplöst den gången och från ett bättre läge kan han kanske slå till nu istället.

Min Vinnare: 4 Importedfromdetroit
Spets efter 500m: 4 Importedfromdetroit
Skrällen: 3 Oleander Face
Rankingen: A: 4 B:10.3.1.11.8.2.7.9 C:5.6

GS75-5 2140m Volt
Ett stökigt kallblodslopp där det är många osäkra hästar som kommer till start och jag väljer att strecka samtliga ekipage och hoppas på skräll.

7 Bara Prinsen vann senast han startade på Umåker men galoppen var nära till hands hela tiden. Nu har han fått ett springspår och vid felfri avgång är det den troliga ledaren av loppet och från den positionen tror jag det är en bra chans. Motståndet är lättare den här gången och väl i ledningen borde galopprisken minska. Det är dock inget att hålla i handen såklart men på ett mindre system kan det vara en chansspik.

5 Måntrollan har visat en del fart för ett sådant här lopp men hon är inte heller att lita på. Senast vann hon från utvändigt ledaren trots en galopp på vägen och formen verkar vara på sin plats. Vi får se hur hon hanterar det kluriga spåret i volten men hon måste räknas tidigt felfri.

9 Gordon Ålj är stark och rejäl och till skillnad från merparten av motståndarna så är han travsäker. Det är dock aldrig lätt att ta tjugo meter men jag tror vi får se ett offensivt upplägg. Han har tagit framskjutna placeringar vid varje start och kan visa sig starkast och om en del hästar dessutom gör bort sig blir det färre ekipage att runda.

1 Prima Salvia är loppets roliga drag. Hästen såg fin ut i en pigg avslutning senast och har visat en hel del fart. Hon ser ut att kunna få ett fint lopp på innerspåret nu och om luckan kommer i tid kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 7 Bara Prinsen
Spets efter 500m: 7 Bara Prinsen
Skrällen: 1 Prima Salvia
Rankingen: A:7.5.9.1.2 B:8.10.6.3.11.4

GS75-6 2640m Auto
12 Bourne Dominion ska ha en toppchans att vinna det här loppet om han har stilen med sig och är lika bra som i de två senaste starterna där det har slutat med seger. Näst senast vann man enkelt från ledningen med gott om krafter kvar över mål och senast avgjorde man via en vansinnigt snabb forcering ute i spåren under slutrundan. Hästen ser lite knepig ut emellanåt men verkar trivas på isen och det är bra chans till en tredje raka seger.

6 Socrates Face vill jag dubbla mitt system med. Jag är väldigt förtjust i den här hästen och jag tror att hästen har gått framåt med ett lopp i kroppen nu. Det är en väldigt stark häst som passar över distansen och även om hästen inte kan öppna något från start tror jag att det är bra chans att sitta i ledningen inom 500 meter eftersom de värsta motbuden har fått ett bakspår. Väl i ledningen kan det räcka hela vägen.

Bakom mina två hästar räknas främst 10 Flight Deck och 11 Xtra G.T.

Min Vinnare: 12 Bourne Dominion
Spets efter 500: 6 Socrates Face
Skrällen: 6 Socrates Face
Rankingen A: 12 B:6.10.11.7.2.8.3.4.9 C: 6.1.13

GS75-7 2140m Auto
3 Gelato är väl ingen raket från start men ändå tillräckligt snabb för att kunna spetsa den här gången. Från ledningen bör det vara en hygglig chans att vinna det här loppet men det oroar att han aldrig har vunnit från ledningen på hela sju försök. Formen verkar annars vara på topp och kommer från en rejäl insats när han slog flera tuffa konkurrenter och näst senast var han trea på V75. Enklare emot den här gången och ska räknas mycket tidigt.

7 Just Celebration har haft toppform i höst och vinter och har vunnit lopp vid tre tillfällen. Senast var han dessutom tvåa på V75 efter en vass spurt när han fick luckan med hundra meter till mål. Det såg ut som att det fanns krafter kvar över mål och det blir kanske revansch den här gången?. Den här gången finns det risk att man tvingas göra jobbet utvändigt ledaren men han ska räknas oavsett upplägg på sin fina form.

11 Kryptonite Zon är nog loppets bästa häst och har blivit allt bättre i sin nya regi. Hästen har varit struken inför det här loppet men det var inte på grund av att hästen varit nedsatt på något sätt utan man hade helt inte möjlighet att ta sig till tävlingsbanan den dagen. Får han ett bra löpningsförlopp kan han runda allt.

4 Conrads Gregor är mycket bättre än raden men har otroligt svårt att få det att stämma med aktionen. Han har visat hög kapacitet tidigare i karriären och om man får ordning på hästen igen blir den intressant att följa framöver. Intressant till låg spelprocent nu.

Min Vinnare: 3 Gelato
Spets efter 500m: 3 Gelato
Skrällen: 4 Conrads Gregor
Rankingen A: 3.7.11 B:4.10.2 C: 12.1.5.9.6.8

Lycka till med spelet 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming