DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

GS75 Tips Umåker Söndag 8/3

7 Mars 2020 - 15:08

Det är Grand Slam 75 tävlingar ifrån Umåker på söndagen och här nedan följer min lösning av omgången. Värt att tänka på är att senast Umåker arrangerade tävlingar var det isbana men nu väntar grusbana istället.

Jag spikar endast i GS75-5 på nummer 7 Knifetown Hall som galopperade omotiverat i ledningen med dryga varvet kvar senast. Gången före det så kvävde han sig så det loppet är bara att glömma. Han känns väldigt bra i ordning för dagen meddelar man från stallet så kan Nicklas Westerholm servera honom en fin löpning här så är motståndet överkomligt och felfri här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.45 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

GS75 Tips Umåker Söndag 8/3
GS75-1 2,3
GS75-2 4,5,7,10,11
GS75-3 5,6,13,15
GS75-4 3,7,9
GS75-5 7 Knifetown Hall
GS75-6 4,5
GS75-7 6,7,9

720 rader x 1 = 720 kr

DD Tips Umåker Söndag 8/3
DD-1 4,5
DD-2 6,7,9

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - LeoVegas - Casumo

GS75-1
Vi inleder GS75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Variety Show travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Bottnas Easy Cash och kopplade greppet på denne i slutsvängen som då försvarade sig med galopp så han stack undan till en överlägsen seger senast. Han är snabb iväg och med inte så många hästar på startvolten så tror jag att Robert Dunder skickar hästen till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Redhot Tap Dancer kommer med formen på topp. I den senaste starten så hade han innerspår bakom bilen och höll upp ledningen och fick sedan bestämma en del där framme i ledningen och sedan så vann han mycket enkelt. Voltstart nu är ett problem så det föreligger en viss galopprisk men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan nummer 10 Scarlets Mirakel som kördes väldigt passivt i ett försök i bronsdivisionen som vanns av Religious senast och sågs aldrig med någon chans vara tänkbar. Kan han få gå med i en bra rygg fram till upploppet så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Variety Show
Spets efter 500m: 3 Variety Show
Skrällen: 9 Uncertain When
Ranking: A 3,2 B 10,9,8,6,1 C 4,7,5

GS75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Digital Asset gick en bra avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Xanthis Exciting senast. Med ett lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Debut bakom bilen nu så det är osäkert hur fort han kan öppna men han har varit snabb iväg i voltstart och kan han få en bra start här så kan han sitta bra till i den främre träffen omgående och då kan han vara med och göra upp om segern här, 5 Make Someone Happy kördes till ledningen och vann sedan väldigt enkelt från den positionen näst senast. Han är kvick iväg så jag tror han tar hand om ledningen inledningsvis men kommer det någon betrodd så kanske man släpper men oavsett så kan han få en fin resa så han ska räknas tidigt här.

10 Avaboy inledde karriären lovande som tvååring med en seger och en andraplats som bästa resultat. Han har inte startat på ett tag nu men han har fått mycket grundträning och han kommer troligen att behöva loppet men klaffar det med löpningsförloppet så kan det ändå räcka en bit här, 7 Big Dreams fick det fint serverat i rygg på ledaren innan han tog sig loss och han avgjorde då på ett bra vis till seger näst senast. Gången efter det så gick han bra efter galopp. Rikard N Skoglund upp nu och kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här, 11 B.W.T.Devil har ingen vidare rad och hon har varit borta från tävlandet länge. Nu blir det debut i ny regi för Mika Haapakangas och felfri nu så kan hon bli farlig om det klaffar med löpningsförloppet och blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 4 Digital Asset
Spets efter 500m: 5 Make Someone Happy
Skrällen: 11 B.W.T.Devil
Ranking: A 4,5 B 10,7,11,9,8,6,3 C 1,2,12

GS75-3
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Bäck Svart har endast en seger på 19 starter men han kommer till den här starten med två raka andraplatser. Han gjorde en stark insats i dödens på Wild Donnan senast men kom aldrig förbi. Nu är han ensam på springspår på startvolten så med en lyckad start här så tror jag han kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Grude Tilla satt fast i en kall rygg innan hon kom loss och avslutade sedan mycket vasst fram till femteplatsen i ett lopp som vanns av Klack Pansar senast. Spåret nu är inte bra och det blir nog ingen snabbare start men om hon kan hitta en vettig position och få ett passande lopp i en bra rygg fram till upploppet så har hon en härlig avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit här.

13 Kaksi Can ställde till med en rejäl överraskning när han storskrällde från ledningen näst senast. Här har hon springspår på tilläggsvolten så om Robert Kärrman träffar bra från början så kan hon sitta vettigt till direkt så klaffar det med löpningsförloppet så kan hon dyka upp i segerstriden här, 15 Lill Alfred hade två raka segrar innan han fastnade med sparade krafter senast. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand så trots tufft utgångsläge nu så kan han vara långt framme här fast det är nog ingen fördel med grusbana istället för vinterbana.

Min Vinnare: 6 Bäck Svart
Spets efter 500m: 6 Bäck Svart
Skrällen: 10 Ros Svarten
Ranking: A 6 B 5,13,15,10,7,2,4,14,9 C 11,8,12,3,1

GS75-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Queen Of Knights har gjort två starter efter en tids frånvaro. Näst senast så blev det en tidig galopp men gången efter det så pressade hon sig till ledningen in i slutsvängen och höll även undan för övriga ekipage till seger. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge och kan då vara med och göra upp om segern här. Hon kommer att tävla med brodd i skorna som vanligt så det blir inga ändringar säger Roger Nilsson.

9 Haukland Survivor har gjort två starter efter lång frånvaro utan att riktigt få till det. Kan hon få smyga med i en bra rygg och få vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och då kan hon ställa till med en överraskning här, 7 Clipping Oklahoma har inte startat på ett tag men kommer nu ut i en intressant debut i ny regi för Aleksi Kytölä. Kan hon hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli att räkna med direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 3 Queen Of Knights
Spets efter 500m: 3 Queen Of Knights
Skrällen: 9 Haukland Survivor
Ranking: A 3 B 9,7,6,2,1 C 11,4,5,8,12,10

GS75-5
Ett Fyraåringslopp - Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Knifetown Hall som galopperade omotiverat i ledningen med dryga varvet kvar senast. Gången före det så kvävde han sig så det loppet är bara att glömma. Han känns väldigt bra i ordning för dagen meddelar man från stallet så kan Nicklas Westerholm servera honom en fin löpning här så är motståndet överkomligt och felfri här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 3 My Way I.H. som tog sin hittills enda seger från ledningen vara tänkbar. Hon var dock inte alls bra i sin senaste start och hon har haft problem med halsen och har varit borta från tävlingsbanorna länge. Hon har bara fått tung träning och hon är inte toppad på något vis till den här starten så hon kommer troligen att behöva loppet meddelar man från stallet. Kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så kan det ändå räcka en bit här, 1 Bag In Box är orutinerad och har bara gjort tre starter. Hon vann i debuten men efter det har hon inte riktigt fått till det fast från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp på innerspår och kan då lifta med till en fin placering men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Knifetown Hall
Spets efter 500m: 2 Bang Boomerang
Skrällen: 1 Bag In Box
Ranking: A 7 B 3,1,9,2,5 C 8,4,6

GS75-6
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Demex är jämn och säker och är ofta med långt framme. Näst senast så var han ute i ett V75 lopp på Åby och hängde då med bra till tredjeplatsen bakom Trö Hera som vann det loppet. Gången efter det så tog han över ledningen med 1350 meter kvar av loppet och sedan så blev det en enkel seger. Med en offensiv styrning så tror jag han sitter i ledningen efter ett drygt halvvarv på nytt och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

4 Norrlands Scott har varit ute i rätt tuffa gäng. Näst senast så tog han ledningen men släppte sedan när Demex ställde frågan och sedan så fick han ingen lucka men hängde med bra till andraplatsen där bakom. Senast slutade han oplacerad i ett lopp som vanns av Rutbo Roffe. Han är startsnabb så jag tror han tar ledningen inledningsvis men kommer den stora favoriten tidigt så släpper man nog och skulle han sedan få en lucka till slut så kan han ställa till med en överraskning, vid ytterligare gardering kan 10 Guli Roy som vann fem av fjorton starter ifjol vara tänkbar. I årsdebuten senast så galopperade han bort sig efter ha fått ett tufft lopp. Felfri nu så kan han bli farlig den sista biten om Rikard N Skoglund kan få till en bra styrning.

Min Vinnare: 5 Demex
Spets efter 500m: 4 Norrlands Scott
Skrällen: 4 Norrlands Scott
Ranking: A 5,4 B 10,7,8 C 11,1,12,6,3,2,9

GS75-7
Vi avslutar GS75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 So Chic var kvick iväg och tog hand om ledningen och från den positionen så stack hon undan till en klar seger för tre starter sedan. Efter det har det blivit två raka galopper men det var en framskjuten placering som försvann med galoppen näst senast. Rikard N Skoglund upp nu är intressant och kan hon få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen så hon ska räknas tidigt här.

6 Let's Go Ernie tog inte en enda seger ifjol på tio starter men nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Nicklas Westerholm. Med en offensiv styrning här så tror jag han kan nå ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här, 7 Quantum Kemp kommer ut i ny regi för Mika Haapakangas. Han meddelar att det nog är den bästa hästen han någonsin tränat. Han har varit riktigt bra i jobben och från stallet tror man han kommer att svara för en bra prestation så klaffar det med löpningsförloppet här så kan han blanda sig i segerstriden här även om det kan saknas en del till toppformen.

Min Vinnare: 9 So Chic
Spets efter 500m: 6 Let's Go Ernie
Skrällen: 3 Pacino Brave
Ranking: A 9,6,7 B 8,5,3,1,2,4 C 12,11,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
01:15  Rams - Bears
Amfotboll - NFL - 1 -4,5
1.74
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming