GS75 Tips Vaggeryd 22/8

Publicerad på 22 Aug 2021 - 02:52

DrTrav

DrTrav

22 Aug 2021 - 02:52

Söndagens GS75-tävlingar hämtar vi från Vaggeryd. Nedan följer mina GS75-tips.

Jag spelar med två spikar. 6 Restless Heart i den andra avdelningen och 4 Nadal Broline i den sjätte avdelningen.

GS75 Tips Vaggeryd Söndag 22/8
V75-1 1,2,9,10
V75-2 6 Restless Heart
V75-3 2,3,6,7
V75-4 3,6,9,11
V75-5 2,4,6
V75-6 4,6,9,11
V75-7 4 Nadal Broline

768 rader x 1 = 768 kr

DD Tips Vaggeryd Söndag 22/8
DD1: 4,6,9,11
DD2: 4 Nadal Broline

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Gs75-1 1640m auto
9 Aramis Face är en treåring som inledde karriären lovande genom att ta två raka segrar på bra sätt. Därefter blev han favorit i ett tufft Margareta-lopp och fick se sig besegrad även om han slog hästar som Incase Of Fire och Mellby Joker. I den senaste starten gjorde man comeback efter en tids frånvaro på grund av sjukdom, med tanke på det får Aramis Face klart godkänt. Nu med den genomköraren i kroppen bör formen vara framflyttad en del till dagens start. Bakspår över kort distans är självklart inget plus, men sett till sitt kunnande och vad han möter ska han ändå ses med bra segerchans i loppet.

1 Bunch Of Budgies gjorde debut för Björn Goop i den senaste starten. Det va inget som sprudlade kring hästen då men Bunch Of Budgies hade inte heller startat sedan i Oktober och behövde troligtvis loppet. Grundkapaciteten är bra och har man dessutom gått framåt formmässigt skulle man från bra utgångsläge kunna hitta till ledningen och sen gå undan över kort distans. Streckas.

Nämner även 2 Imparator Boko som är lite ojämn i sina prestationer, men visade bland annat i den senaste starten att han har höga toppar. Då skrällde man på Åmål till 23,17 på toton. Han kan öppna kvickt från start och är ett motbud i spetsstriden och lyckas han ta sig dit är han även ett segerbud i loppet.

Min Vinnare: 9 Aramis Face
Spets: 1 Bunch Of Budgies
Skrällen: 10 Ameral Lima
Ranking: A 9,1,2,10 B 11,3,5,4,12 C 7,6,8

Gs75-2 2140m volt Monté
6 Restless Heart har visat sig vara en mycket kapabel monté häst. Hon fick tidigt ett rykte om att vara osäker och det var en hel del galopper på kontot. Men nu i disciplinen monté har Restless Heart verkligen gjort sig förtjänt av att slippa det epitetet. Hon har nämligen slutat topp-2 i sina nio framträdanden med sadel och har i fem av starterna segrat. I den senaste starten visade Restless Heart återigen upp fint kunnande när hon stod för en vass avslutning och fick endast se sig besegrad av kapable Self Explosive. Ikväll är motståndet enklare och med en liknande prestation som senast är det ingen som kommer kunna stå emot Restless Heart över upploppet. Spik.

Motbud
11 Fighting Gehör (struken) fick se sig besegrad av Restless Heart senast. Då testade man att gå barfota runt om vilket inte fick önskvärd effekt. Men detta är också en individ som visat sig passa bra i disciplinen monté. Han har på sina åtta monté framträdanden aldrig slutat sämre än femma och har fyra stycken topp-2 placeringar. Nu återgår man till skor på samtliga hovar och kanske kan man ge tipsettan en tuffare match ikväll.

Nämner även 3 Hövding Sting (struken) som bara har en seger hittills i karriären, men gjorde det också väldigt bra den gången. Nu står man näst intill perfekt i loppet på start har läge för ledningen, kommer man dit är detta en skräll som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Restless Heart
Spets: 3 Hövding Sting
Skrällen: 11 Fighting Gehör
Ranking: A 9,1,2,10 B 11,3,5,4,12 C 7,6,8

Gs75-3 2140m auto
4 Gitane d'Inverne har stått för en fin utveckling under året och har hunnit med att segra på V75. Idag är utgångsläget bra och sett till motståndet är det detsamma som hon är van att möta. Gitane d'Inverne har även fått två lopp i kroppen efter ett längre uppehåll inför kvällens start vilket känns positivt. Tillsammans med Stefan Persson i vagnen bildar de ett ekipage som ska räknas in i segrartiden.

6 Brenda Grif har visat upp bra kunnande men har också presterat aningen ojämnt. I den senaste starten såg man inte som bäst ut, men Brenda Grif besitter en fin inställning och krigar hela vägen in i mål. För två starter sedan stod hon för en vass avslutnting och gick 10,5 sista 800m utan att se helt körbar ut. Ikväll är det debut för nya tränaren Magnus Dahlén och har han lyckats hitta rätt med aktionen så kommer detta sto ha mycket pengar tjäna framöver. Anmält med amerikansk vagn. Givet streck.

Framhåller även 2 Miss Moneypenny som gör det bra varje gång. I den senaste starten hade hon ett tufft utgångsläge över kort distans och hon blev tempotorsk den gången. Men avslutningen var klart bra. Hans Crebas som tränar skrällde så sent som i Onsdags med en 1% på V75 och har nu fått fint utgångsläge i litet fält. Med de rätta positionerna ikväll kommer hennes avslutning bita bra över upploppet.

Min Vinnare: 4 Gitane d'Inverne
Spets: 2 Miss Moneypenny
Skrällen: 2 Miss Moneypenny
Ranking: A 4,6,2 B 7,9,8 C 3,1,5

Gs75-4 2640m volt
6 Bandit Frontline (struken) har bra kunnande för klassen och besitter fart som även kommer duga en bit upp i klasserna. Han är stabil och över medel iväg i voltstart och med endast två hästar på mellanvolten räknar jag med att Kim Eriksson som sitter i vagnen tidigt tar ett initiativ och kör fram för att överta ledningen. Ser inte att någon på start skulle ha häst för att svara upp ledningen i ett lopp över 2640m. Bandit Frontline har styrka, fart och inställning som kommer göra honom svårslagen från ledningen och han är given förstahäst i loppet.

9 Golden Evasion kommer med två bra prestationer till kvällens start. I den senaste starten vann man på ren inställning efter att kört fram i dödens med 600m till mål. Hon är mer stark än snabb och även om det är debut över 2640m så är känslan att det kommer passa Golden Evasion bra. Dessutom är det första gången med Björn Goop i vagnen vilket är ett plus.

Skrällen är 3 Easter Valley som kommer till kvällens startar med smygande form. Detta är en fyraåring som är under utveckling. Jag läser loppet så att man tar ledningen initialt och sen släpper den positionen när favoriten kommer fram och ställer frågan. Väl i rygg på ledaren är man sen garanterad ett snällt lopp och skulle kunna vara en riktig kioskvältare om luckan uppstår över upploppet.

Min Vinnare: 6 Bandit Frontline
Spets: 6 Bandit Frontline
Skrällen: 3 Easter Valley
Ranking: A 6,9 B 3,11,1,8,4,15,13,10 C 12,2,14,7

Gs75-5 2640m volt
4 Eagle Rock har en spännande uppgift på förhand ikväll. Han är enda treåringen i loppet och han är klart minst rutinerad med blott sina tre starter i livet. Men Eagle Rock har på sina tre starter redan visat upp bra kunnande. I den senaste starten vann han enkelt från ledningen och skulle han komma iväg bra från sitt fjärdespår i volten ikväll är det tänkbart att man hittar till spets även här. Det är debut över 2640m vilket såklart är ett frågetecken men när motståndet inte skrämmer nämnvärt ska Eagle Rock ha bra chans att hålla undan från ledningen. Är anmält barfota runt om för första gången i livet vilket är spännande.

6 Silent Honor står 20m bakom Eagle Rock men har visat att formen är i stigande. Han kommer med två positiva insatser i ryggen. Silent Honor är stark och trivs över distansen. Vid gardering är detta ett givet streck.

Nämner även 2 I.D.Undeniable som gjorde debut för André Eklundh i den senaste starten. Fick det inte alls att stämma till 100% då och är ikväll är man ute efter lite revansch. Hästen har bra grundkapacitet men är osäker i aktionen. Skulle man komma iväg felfritt duger han för att blanda sig i segerstriden. Har fått ett lopp i kroppen nu efter lite vila.

Min Vinnare: 4 Eagle Rock
Spets: 4 Eagle Rock
Skrällen: 6 Silent Honor
Ranking: A 4 B 6,2,9,13,3,7,1,10,8 C 11,5,15,14,12

Gs75-6 2140m auto
6 A Secret Word är en sexåring som besitter bra kunnande, men dessvärre har han nu galopperat i två av sina tre senaste starter. Men för två starter sedan höll han sig till rätt gångart hela loppet och då vann från dödens. Med en liknande prestation idag får konkurrenterna det tufft att vara före A Secret Word i mål. Han tål att göra en hel del grovjobb själv vilket innebär att han inte är beroende av något speciellt löpningsförlopp. Felfri är segerchansen hög.

11 Cruise är rutinerad trots sina fem år och har varit ute mot tuffare motstånd än vad han ställe emot ikväll under sommaren. I den senaste starten stod man för en okej avslutning via open stretch. Cruise kan en hel del i grunden och när man väl är inne på att gardera loppet så är detta ett givet streck.

Framhåller även 9 Global Wizard som idag gör första starten för sin nya tränare Robert Bergh. Detta är en individ som visat upp bra kunnande tidigare och har kapacitet för att vara med i segerstriden. Formen är ett frågetecken men har nya tränaren lyckats få ordning på den ska man inte nonchaleras här.

Nämner även 4 Nairajah som inte vinner så ofta men är van att möta tuffare än vad han gör idag. Är kvick iväg från start och skulle man hitta till ledningen kan man bita ifrån sig bra.

Min Vinnare: 6 A Secret Word
Spets: 4 Nairajah
Skrällen: 11 Cruise
Ranking: A 6 B 11,8,4,7,5,14,2 C 1,13,15,8,3,10

Gs75-7 2140m auto
Vi avslutar Gs75 med att spika, 4 Nadal Broline. Detta är en elvaårig hedersmärr som har gjort det bra som tvåa i sina tre senaste starter. Formen är bra och han kan öppna kvickt från start. Han är den troliga ledaren av loppet och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga. Men samtidigt är Nadal Broline inte heller beroende av ledningen för att vinna, vilket öppnar upp för kusken och tränaren Björn Goop i hans taktiska val. Motståndet är något enklare idag jämfört med de två senaste starterna om man bortser från främst motbudet Wild Love därför väljer jag att ta ställning och spika den av dessa som på förhand kommer få bäst löpning.

Motbud
9 Wild Love gjorde bort sig med galopp direkt i Malmö Stads Pris i den senaste starten. Men för två starter sedan satt hon fast med krafter kvar och norsken oryckt i Årjängs Stora Sprinterlopp. Wild Love går bra bakifrån vilket innebär att utgångsläget inte är så dåligt och med en normal prestation idag är man med och utmanar min spik om segern. Givet streck för den som garderar loppet.

Nämner även 6 Tabasco C.D. som var inte som bäst i den senaste starten och återkommer nu efter ett lite kortare uppehåll. Han gynnas av att det blir barfota bak och kan öppna snabbt från start. Skulle man välja ryggen på min spik är man garanterad ett fint lopp och uppenbarar sig luckan tillslut kan han avsluta vasst.

Min Vinnare: 4 Nadal Broline
Spets: 4 Nadal Broline
Skrällen: 6 Tabasco C.D.
Ranking: A 4 B 9,6,1,10,8 C 7,2,3,5

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto