DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Färjestad 1/2

1 Februari 2021 - 08:20

V64 hämtar vi från Färjestad under måndagskvällen och jag spelar med två spikar i omgången.

7 Bara Du Chene i V64-3 som jag tror har bra chans att ta sin första seger i karriären samt 8 Carat Du Gotier som bör ha en toppchans i V64-6.

V64 Tips Måndag Färjestad 1/2
V64-1 1.4.6.7.8.11.12
V64-2 1.4.6.7
V64-3 7 Bara Du Chene
V64-4 1.2.5.7.9
V64-5 1.2.3.9.10
V64-6 8 Carat Du Gotier

700 rader x 1 kr = 700kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Färjestad 1/2
DD-1 1.2.3.9.10
DD-2 8 Carat Du Gotier

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Auto
Den inledande avdelningen känns mycket svårlöst i min bok och det känns som att taktiken med 1 Isan kan bli avgörande för loppet.

1 Isan och 4 Kitsune är båda snabba från start och skulle det bli körning mellan dessa två finns det några i loppet som är bra när de får spara på sin speed. Man flaggar från stallet att 1 Isan går bättre i ryggar och det är möjligt att man väljer att släppa ledningen till 4 Kitsune. Jag hoppas att man väljer att testa i ledningen den här gången med tanke på att hon visade form som fyra i ett tufft V75 lopp senast. Båda ska räknas tidigt.

10 Stella Pona har hög kapacitet och är troligen den som skulle gynnas mest om det skulle bli körning om ledningen. Hon är som bäst när hon får gå lopp i ryggar och spara på sin speed så länge som möjligt och i sin senaste start såg det ut som att hon satt fast med allting sparat.

7 Witty är precis som Stella Pona som bäst när hon får spara på speeden. Hon är bättre än raden och kan vara en obehaglig överraskning för spelarna med rätt resa.

Jag betalar även för 6 Ashram, 8 Apple Rose samt 11 Looks Likeaqueen.

Min Vinnare: 10 Stella Pona
Spets efter 500m: 1 Isan
Skrällen: 7 Witty
Rankingen: A:10.1.4 B:7.11.8 C:6.10.3.9.2.5

V64-2 1640m Auto
Ett lopp över kort distans där jag känner mig relativt trygg med tre hästar på kupongen.

4 Don’t Be Shy har varit bra från positionen utvändigt ledaren i två raka starter där han har tagit en seger och en andraplats. Nu har han fått ett bättre utgångsläge och vägen ligger öppen för ledningen den här gången och det bör vara en god segerchans. Det är dock ingen häst som vinner på beställning och den korta distansen kan vara en nackdel.

7 Empty The Tanks tror jag är en bättre häst än favoriten och han brukar gå starkt efter uppehåll. Det ser ut som att han kommer att gå göra grovjobbet utvändigt ledaren den här gången men jag blir inte förvånad om han slår favoriten från den positionen. Det är såklart aldrig lätt att slå ledaren utvändigt men jag är inne på att det här är en bättre häst i grunden.

1 Kristine Lilly är anmäld med bike till den här starten och det känns väldigt intressant. Hon är ojämn i sina prestationer men det var ett fint intryck vid segern för fyra starter sedan och med en fin resa på innerspåret kanske hon kan hota över upploppet om det faller väl ut med den amerikanska sulkyn.

6 Listas Psycho är väldigt svårbedömd men har visat fart för att kunna vinna ett sådant här lopp. Han är hygglig ut från start och borde kunna hitta ett vettigt läge i andraspår. Ett roligt streck till låg spelprocent.

Min Vinnare: 7 Empty The Tanks
Spets efter 500m: 4 Don’t Be Shy
Skrällen: 1 Kristine Lilly
Rankingen A:7.4 B:1.6.9.5.10.11,2 C:12.8.3

V64-3 2140m Auto
Här tycker jag att två hästar höjer sig över övriga och jag väljer att ta ställning och spikar.

7 Bara Du Chene har ännu inte vunnit något lopp vilket är lite anmärkningsvärt och det känns som att det kan vara läge att ta sin första seger nu. Senast kom han tillbaka starkt till en andraplats efter att ha galopperat och han brukar alltid gå fort den sista biten. Han har dock osäkra tendenser och det kan vara våghalsigt att spika men jag tar ändå ställning. Håller man bara hästen i trav hela vägen tror jag vi kan förvänta oss en riktigt bra insats och att Bara Du Chene inkasserar sin första seger i karriären.

Motbud
6 Art of Diamond är ingen lätt motståndare och hon kan förmodligen utnyttja sin startsnabbhet för att överta ledningen efter en bit. Precis som Bara Du Chene har hon haft problem att sätta nosen först över mållinjen och jag är lite frågande till inställningen den sista biten. Jag tror att det blir en spännande duell mot Bara Du Chene men jag håller den sistnämnda som huvudet högre och jag tror att han avgör över upploppet.

Min Vinnare: 7 Bara Du Chene
Spets efter 500m: 6 Art of Diamond
Skrällen:
Rankingen A:7 B:6 C:5.1.2.10.11.8.12.15.9.3.13.14.4

V64-4 1640m Volt
9 Jokke Ålj står för klassen i gänget och det är möjligt att han bara rundar sina konkurrenter här. Senast var han ute mot ett betydligt tuffare gäng och han går ner i klass till den här starten. Han har haft form en längre tid och har tagit flera segrar under hösten men det brukar dock vara svårt för kallblod att ta in tjugo meter över kort distans och jag vill testa att gardera.

2 Oss Can har galopperat två gånger i rad men han var fin vid två raka segrar i somras. Det är svårt att veta vart hästen står formmässigt i och med att han har gjort bort sig med galopper på slutet men om han håller ihop aktionen ska han räknas.

1 Mine Lotta är bra när hon får spara på sin speed och även om hon kanske inte var som bäst vid sin senaste start måste hon räknas tidigt nu. Det ser ut att kunna bli ett lopp i ledarryggen den här gången och i ett relativt litet fält så är chanserna goda att få chansen över upploppet och då blir hon farlig med sin avslutning.

5 Mjölner Loke har varit bra i Norge och verkar besitta en hel del fart och kommer med formen på topp. Jag tror att detta är hästen som sitter i ledningen inom 500m om man bara klarar av det luriga startspåret och där ifrån kan han bli svårslagen.

Streck även för 7 Aston som är en fartfylld häst i grund och botten men som oftast gör bort sig med galopp. Om han fungerar är han inte mycket sämre än någon annan här och det är en rolig skräll som helt ospelad.

Min Vinnare: 9 Jokke Ålj
Spets efter 500: 5 Mjölner Loke
Skrällen: 7 Aston
Rankingen A:9.5.1 B:2.7.10.8.3.4.6

V64-5 2140m Auto
1 Claude Debussy såg otrolig formstark ut i sin senast start och det var nog segern som rök när han galopperade under sitt avancemang med 400 meter till mål. Hästen har ofta problem med kurvorna och om man får ordning på den biten kommer man förmodligen vinna en del lopp framöver. Innerspåret kan vara en fara och man kan förmodligen inte försvara någon ledning men om man hittar ut från innerspåret och hanterar kurvorna bättre den här gången kan det mycket väl bli revansch nu.

9 Big Shot var bra från ledningen som tvåa i sin senaste start efter ett snabbt slutvarv men han fick se sig besegrad i dom sista stegen. Starten innan dess var han relativt betrodd i ett v75-lopp men han fick en jobbig resa den gången och tröttnade. Motståndet ser lämpligt ut den här gången och det känns som ett passande smyg-läge. Han har tagit rejäla kliv i sin nya regi och om det inte blir trafikproblem på vägen är han bra nog att runda samtliga.

2 Ithinkiama Genius är en grundkapabel herre som har tävlat i Finland under en period men han har levererat på svensk mark tidigare. Raden i Finland är inte särskilt imponerande med tre galopper på de fem senaste starterna men hästen har fått pausa ett par månader från tävlandet och det kan ha gjort hästen gott. Det är svårt att veta var hästen står formmässigt men på sitt kunnande är han intressant till låg spelprocent.

Streck även för 3 Rally Gunnar som har fått ett lopp i kroppen och har hög kapacitet. Jag tror att han är först fram att få överta ledningen av startsnabba 3 Ingemar Palema och där ifrån kan han mycket väl rinna undan. Statistiken med skor är dock inte så tilltalande och det är möjligt att det är en nackdel. Ändå given på kupongen.

Jag betalar även för 10 Rajah Silvio som inte alls fick till det under 2020 men som är bättre än vad raden visar och han har vunnit i tuffa sällskap tidigare i karriären.

Min Vinnare: 1 Claude Debussy
Spets efter 500m: 3 Rally Gunnar
Skrällen: 2 Ithinkiama Genius
Rankingen A:1.9 B:2.3.10.7.5 C:4.6

V64-6 2640m Auto
8 Carat Du Gotier var trea i ett stentufft lopp i sin senaste start och var endast slagen av Hazard Boko och Hawk Cliff den gången. Distansen var fel då och hästen lever mer på sin styrka än sin snabbhet. Nu är det längre distans och motståndet är betydligt mer överkomlig. Jag tror att fransmannens styrka kommer att bli avgörande och det ska vara en toppchans att vinna det här loppet. Jag tvekar inte när jag hamrar in spiken.

Motbud
1 Choco Garline är en startsnabb häst och är den troliga ledaren i loppet och med 40 meters försprång på min spik känns det som den farligaste motståndaren. Det är ett litet frågetecken om formen är där nu med bara ett lopp i kroppen efter vila men han kommer säkert vara förbättrad till den här starten. Jag tror att distansen är i det längsta laget men om formen är där och han får bestämma i ledningen kan han vinna här. Jag tror dock inte att man orkar stå emot min spik sista biten.

Jag har svårt att se något annat hot i loppet även om 12 Conrads Wilhelm gav ett fint intryck senast och han är bra om han får spara på speeden så länge som möjligt. Hästen fungerar över alla distanser och med rätt ryggar kommer han säkerligen ta en framskjuten placering.

Min Vinnare: 8 Carat Du Gotier
Spets efter 500m: 1 Choco Garline
Skrällen: 12 Conrads Wilhelm
Rankingen: A:8 B:1.12.7.11.3.5.4 C:9.2.6.10

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman 

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Aston - 2021-02-01 09:31

Spikar nr 7 i lopp 4 :-)

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming