V64 fredag 05/07

Publicerad på 5 Jul 2019 - 15:02

DrTrav

DrTrav

5 Jul 2019 - 15:02

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Arvika med Arvikas Jubileumslopp som höjdpunkt. Det är Jackpot ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 1 Quite A Charm som gjorde comeback efter tre månaders frånvaro senast och behövde loppet då och med den genomköraren i kroppen här så tror jag på en klart förbättrad insats här. Från innerspåret i volten här så tror jag hon kommer få en bra start och då borde det som sämst bli vinnarhålet men jag tror att det är en god chans att Niclas Benzon som kör hästen lyckas hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svår att plocka ner.

V64-1 1,4,5,9,10
V64-2 5,11,12
V64-3 1,4,5,8,9
V64-4 2,6,9
V64-5 2,3,6
V64-6 1 Quite A Charm

675 rader x 1 = 675 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,6
DD2: 1 Quite A Charm

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Zolo Sensation avslutade bra näst senast och följde upp det med en fin spetsseger på Åmål senast. Kommer Magnus Jakobsson som kör hästen till spets utan någon större strid så är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här. Han verkar trivas bra på 800 metersbanor eftersom de tre senaste vinsterna är tagna i Åmål, 9 Mill Ultra drog på i ledningen senast och höll bra till andraplatsen bakom vinnande A Taste Of Honey då. Här sitter hon i andraspår omgående och med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden här, 1 Dontstopbelievin har ingen vidare form men kan få en fin löpning på innerspår här och skulle en lucka uppenbara sig så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Zolo Sensation
Spets efter 500m: 4 Zolo Sensation
Skrällen: 5 Aifur
Ranking: A 4,9 B 1,10,5,7,6 C 3,8,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 12 Texida svek senast men hon var duktig vid vinsten för tre starter sedan och om Ida Eriksson som kör hästen kan få en bra start från sitt springspår på tilläggsvolten så borde hon kunna hitta en hyfsad position och då kan hon bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, 5 Moe Jokern tog karriärens andra seger i den senaste starten när han vann på just Arvika. Här har han ett snävt femtespår i volten men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan han nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 11 Egge Piril fick en jobbig resa och galopperade senast men innan det så hade han två raka segrar och felfri här så kan han duga en bit mot det här gänget om det klaffar med positionerna. Det blir skor runt om samt en vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar Magnus Jakobsson.

Min Vinnare: 12 Texida
Spets efter 500m: 5 Moe Jokern
Skrällen: 1 Stensvik Teddy'n
Ranking: A 12,5,11 B 3,14,1,4,10,2,8 C 7,9,13,15,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2500 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Goetmals Joe har fyra vinster på tio starter och kommer nu med färsk form då han har tagit två vinster på de tre senaste starterna. Han var duktig vid vinsten från dödens senast och han kan öppna bra men det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen då innerspåret på Arvika inte är det bästa men om Niclas Benzon som kör hästen skulle lyckas med det så är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här, 4 What A Creation har ett trevligt utgångsläge och kan få en fin resa och med en bra avslutning här så kan hon blanda sig i segerstriden, 9 Veritas Grif kommer med tre raka galoppmisslyckanden i raden men felfri här så finns det kapacitet för att utmana om en framskjuten placering om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Effin Dibs var ute på Arvika i sin senaste start och gick väldigt starkt sista 600 meterna och såg ut att gå mot segern men hon blev störd på upploppet och det kan mycket väl ha varit segern som rök där men klaffar det med löpningsförloppet nu så kan hon få sin revansch här.

Min Vinnare: 1 Goetmals Joe
Spets efter 500m: 1 Goetmals Joe
Skrällen: 4 What A Creation
Ranking: A 1 B 4,9,8,5,3,6,7 C 10,2,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 1700 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Global U.Neverknow är inte att lita på och galopperade bort sig direkt från start senast men gången innan det så var han duktig när han blev trea på Jarlsberg i ett lopp som vanns av Credicone och felfri här så tror jag han kan få en bra start och då kan det bli ledningen eller vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden här, 6 Poet Broline är startsnabb och trivs bra i ledningen så Niclas Benzon gör säkerligen ett allvarligt försök att ta sig förbi tipsettan och då kan det vara han som sitter i spets och om han skulle få bestämma en del i spets så kan han rinna undan till vinst men även om det inte blir ledningen så kan han bli farlig från dödens, 9 Celtic har gått jämnt och bra hela året och med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 2 Global U.Neverknow
Spets efter 500m: 6 Poet Broline
Skrällen: 9 Celtic
Ranking: A 2,6 B 9,8,1,10 C 4,5,7,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Arvikas Jubileumslopp över 1700 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Star Advisor Joli är en startkatapult som inte kom förbi Photo Lavec senast men avslutade positivt till andraplatsen bakom denne då och här tror jag att Niclas Benzon siktar in sig på att hålla ut de utvändiga hästarna för att komma till spets och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och kan då bli svår att plocka ner över den korta distansen, 3 Food Money har visat mycket fin form på sistone. Näst senast tog han ledningen i ett tidigt skede och stack undan till en enkel seger och gången efter det så var han ute på Rättvik och fick backa sig loss i sista sväng och avslutade då bra till andraplatsen bakom en överlägsen Milligan's School. Han är kvick iväg men det är inte säkert att han kan ta sig till spets om invändiga konkurrenter vill köra i ledningen men han är bra nog att reglera det här fältet från dödens om det skulle behövas, 6 Fossens Bonus tog årets första seger på Momarken senast och skulle det bli hårt tempo där framme så kan han bli farlig över upploppet. Det var barfota runt om senast men nu blir det skor runt om istället.

Min Vinnare: 2 Star Advisor Joli
Spets efter 500m: 2 Star Advisor Joli
Skrällen: 5 Dupree
Ranking: A 2 B 3,6,5,1 C 7,4,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 1 Quite A Charm som gjorde comeback efter tre månaders frånvaro senast och behövde loppet då och med den genomköraren i kroppen här så tror jag på en klart förbättrad insats nu. Från innerspåret i volten här så tror jag hon kommer få en bra start och då borde det som sämst bli vinnarhålet men jag tror att det är en god chans att Niclas Benzon som kör hästen lyckas hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så tror jag hon blir svår att plocka ner, vid gardering kan 6 Eerin Am som var ute mot tufft motstånd senast och går ner i klass här vara tänkbar och nu kan hon utmana om spets om kusken skulle pricka starten från springspåret och skulle hon lyckas med det så kan det räcka långt här, 11 Belinda Thrust blandar och ger lite i sina prestationer fast hon gjorde det bra vid en knapp seger i ett P-21 lopp näst senast och får hon en bra löpning med bra ryggar att gå i under slutrundan här så fäller hon många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 1 Quite A Charm
Spets efter 500m: 1 Quite A Charm
Skrällen: 11 Belinda Thrust
Ranking: A 1 B 6,11,10,7,5 C 2,9,12,4,3,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto