DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 fredag 06/09

6 September 2019 - 12:33

Fredagens V64 tävlingar avgörs på Umåker med Jackpot och vi får se fina hästar då det är fyra stycken Breeders' Crown uttagningar på programmet och här följer min analys av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 4 Dante Godiva som har inlett karriären i bästa stil med fyra segrar och en andraplats på fem starter. I den senaste starten så svarade han för en strålande insats när han vann trots en tidig galopp. Från ett perfekt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och jag tror att det kommer att bli en rejäl körning i loppet och sitter han i andra eller tredje ytter så tror jag han blir svår att stå emot när Mika Forss som kör hästen sätter in slutstöten.

V64-1 1,2,4,8,10
V64-2 1,2,5
V64-3 2,3,4,6,7
V64-4 4,12
V64-5 2,8,10,12
V64-6 4 Dante Godiva

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 2,8,10,12
DD2: 4 Dante Godiva

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Joker C.D. har bara vunnit ett lopp i år men det var i ett tufft V75-lopp. Nu kan han dra fördel av sin startsnabbhet och få en fin resa på innerspår eventuellt i ledningen eller vinnarhålet och han ska räknas tidigt här, 4 Guli Storm vinner inte så ofta men han är ofta med där framme och han gjorde det senast bra som tvåa bakom Don Viking. Här kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering, 8 Guli Tor återkommer nu efter ett par månaders frånvaro men han har gått bra efter uppehåll tidigare och om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka långt här, 10 Hallsta Vinnex delade andraplatsen med Guli Storm långt bakom vinnande Don Viking senast. Han är inte så mycket streckad men om det löser sig med positionerna så kan det vara en trevlig skräll.

Min Vinnare: 1 Joker C.K.
Spets efter 500m: 1 Joker C.K.
Skrällen: 10 Hallsta Vinnex
Ranking: A 1 B 4,8,10,2,5,7,12 C 9,11,3,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Ess Springrock var fin vid segern senast och hon är snabb ut så om Ulf Ohlsson laddar iväg vad som går så tror jag hon sitter i spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Troligen barfota fram för första gången nu är intressant, 1 Groupie Doll var duktig vid vinsten i den senaste starten och från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i rygg på tipsettan och kan då bli farlig med en eventuell lucka till slut och hon ska räknas tidigt här, 5 Global Avenue inledde karriären bra men galopperade och blev diskad tre starter i följd och tvingades ut i kvallopp inför den här starten. Felfri nu så har hon goda fartresurser och kan bli farlig den sista biten om Per Linderoth kan servera henne ett bra lopp.

Min Vinnare: 2 Ess Springrock
Spets efter 500m: 2 Ess Springrock
Skrällen: 3 Mayfair Amok
Ranking: A 2,1,5 B 3,11,7,4,9,12 C 8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Au Pair Girl var ute i ett V75 lopp på Jägersro i lördags och rullade då över i galopp i första kurvan men gick starkt efter den och nådde sjätteplatsen bakom vinnande Evoque. Gången innan det så satt hon fast med mycket sparat i ett kval till Derbystoet och om Per Lennartsson som kör hästen kan hitta en vettig position så kan det vara läge för en seger, 6 Miss Silver gjorde en mycket bra insats när hon plockade ner sitt motstånd via 09,4 sista 800 meterna från dödens för tre starter sedan. Senast så dummade hon sig bakom bilen men felfri nu så kan hon dyka upp i segerstriden och hon ska räknas tidigt här, 2 Pippi Roc vann direkt i regidebuten för Henrik Svensson efter en bra avslutning senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och kan då bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 3 Fanny Chenal såg näst senast ut att gå mot segern i ett uttagningslopp till Derbystoet fast hon stannade till rejält och Staro Miami hann fram till segern på linjen. I finalen sedan så hade hon inte mycket att hämta där hon fick nöja sig med en sjätteplats. Hon är kvick ut och kan nå spets tidigt här men som jättefavorit på V64 spelet med Peter Ingves i sulkyn så provar jag att gå emot. Skor runt om istället för barfota runt om som det har varit i de två senaste loppen är även ingen fördel.

Min Vinnare: 4 Au Pair Girl
Spets efter 500m: 3 Fanny Chenal
Skrällen: 2 Pippi Roc
Ranking: A 4,6 B 2,3,7 C 11,8,9,5,12,1,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
El Suecos lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 12 Van Gogh Z.S. har gjort en bra comeback och ståtar nu med två raka segrar. Näst senast vann han i överlägsen stil efter att ha körts fram till dödens med dryga varvet kvar och gången efter det så blev det en ohotad seger efter att han nått spets efter ett halvvarv. Här har han ett risigt utgångsläge men han är stark och rejäl så jag tror att Per Lennartsson tar ett tidigt initiativ och sänder framåt mot dödens när positionerna är intagna och skulle så bli fallet så är han med och gör upp om segern på nytt, 4 Zodiac Kronos har gjort två starter i nuvarande regi och han har vunnit båda. Från det här läget så tror jag att Rikard N Skoglund kan nå ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 8 Ellis Pride som gjorde comeback efter ett års frånvaro senast vara tänkbar. Han gick då på med 600 meter kvar av loppet och plockade ner sitt motstånd över upploppet. Här är utgångsläget mindre bra men om det löser sig med positionerna här så kan han ha vissa möjligheter fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Van Gogh Z.S.
Spets efter 500m: 4 Zodiac Kronos
Skrällen: 8 Ellis Pride
Ranking: A 12,4 B 8,2,7,9,3,11 C 10,1,5,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Remarkable Feet satt fast i ett försök till SprinterMästaren näst senast och gången efter det så gjorde han bort sig med galopp. Han har matchats mot det här loppet och även om utgångsläget blev dåligt så är han stark och kan vinna det här från dödens om det skulle behövas och han ska han räknas tidigt här, 10 Even's Cool Boy kommer med en fin form och han är van vid att ställas mot årgångstopparna så om Robert Dunder som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Aiming To Win hade två raka spetssegrar innan han senast fick ett lopp i rygg på ledaren och höll farten godkänt till andraplatsen bakom vinnande Dexter Brick. Här tror jag att Ulf Ohlsson har siktet inställt på ledningen och skulle det inte kosta alltför mycket krut att nå spets så kan han leda loppet länge, 8 Lexington Tooma kommer med två raka segrar och han var klart bra vid vinsten från dödens i den senaste starten. Löser det sig med positionerna här så kan Ove A Lindqvists styrning bli att räkna med över upploppet igen.

Min Vinnare: 12 Remarkable Feet
Spets efter 500m: 2 Aiming To Win
Skrällen: 1 Buzzer Beater
Ranking: A 12 B 10,2,8,1,4,5,6 C 9,3,7,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Dante Godiva som har inlett karriären i bästa stil med fyra segrar och en andraplats på fem starter. I den senaste starten så svarade han för en strålande insats när han vann trots en tidig galopp. Från ett perfekt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och jag tror att det kommer att bli en rejäl körning i loppet och sitter han i andra eller tredje ytter så tror jag han blir svår att stå emot när Mika Forss som kör hästen sätter in slutstöten, vid gardering kan 2 Easy Cash som vann i ohotad stil från ledningen senast vara tänkbar. Han är mycket vass den första biten och från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Galileo Am avslutade mycket vasst via 10 tempo sista 800 meterna och fångade in den ledande Easy Cash senast. Innerspåret här kan ställa till det men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 4 Dante Godiva
Spets efter 500m: 2 Easy Cash
Skrällen: 9 Västerbo Crush
Ranking: A 4 B 2,1,9,3,10 C 11,5,8,7,12,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.91
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
21:00  Tottenham - Everton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:00  Degerfors - Umeå
Fotboll - Superettan - 1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
22:00  Barcelona - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -2
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 6/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming