DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 fredag 12/07

12 Juli 2019 - 12:53

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Axevalla och samtliga avdelningar är fyllda av uttagningslopp till StoChampionatet och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-1 på nummer 7 Conrads Rödluva som underpresterade i Drottning Silvias Pokal i maj när hon fick nöja sig med andraplatsen, men det visade sig att hon hade en halsinfektion då. Efter det har hon vunnit ett Breeders' Crownlopp i Rättvik. Här tror jag att Örjan Kihlström kör till och får ta över över ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över men hon är bra nog att vinna loppet även från andra positioner med om det skulle behövas.

V64-1 7 Conrads Rödluva
V64-2 1,2,6,11
V64-3 2,3,7,10,11
V64-4 3,11
V64-5 11,12
V64-6 4,6,8,10,11

400 rader x 1 = 400 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 12 Zeta Kronos
DD2: 4,6,8,10,11

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har spikat nummer 7 Conrads Rödluva som underpresterade i Drottning Silvias Pokal i maj när hon fick nöja sig med andraplatsen, men det visade sig att hon hade en halsinfektion då. Efter det har hon vunnit ett Breeders' Crownlopp i Rättvik. Här tror jag att Örjan Kihlström kör till och får ta över över ledningen i ett tidigt skede och sedan är loppet över men hon är bra nog att vinna loppet även från andra positioner med om det skulle behövas. Inga ändringar är planerade utan det blir skor runt om samt ett öppet huvudlag och jänkarvagn som senast meddelar man från stall Daniel Redén, vid gardering kan 3 Global Vintage som hängde med bra som tvåa bakom just Conrads Rödluva senast vara tänkbar. Hon kan öppna bra och kan nå ledningen initialt men jag tror att Jorma Kontio släpper när den stora favoriten ställer frågan och kan då kanske lifta med till en final.

Min Vinnare: 7 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 7 Conrads Rödluva
Skrällen: 3 Global Vintage
Ranking: A 7 B 3,4,11,10,1 C 8,9,2,5,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Fantasia Sisu vann ett lärlingslopp
på V75 i Halmstad så sent som i lördags. Hon kan är hygglig från start och är lättplacerad och kan hon ramla ner i ett vettigt slagläge så har hon en bra spurt att tillgå till slut och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 11 Racing Brodda inledde året i fin stil med två raka segrar innan det blev en femteplats i finalen av Drottning Silvias Pokal. Senast så var hon ute i Rättvik och fick då göra jobbet utvändigt om ledaren och galopperade då i samma veva som hon blev rundad av Conrads Rödluva. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt, 2 A'Nana De Bohem gav ett riktigt fint intryck när hon vann finalen av Diamantstoet under Elitloppshelgen näst senast. Gången efter det så satt hon långt ner i kön och galopperade bort sig. Här är utgångsläget fint men hon är inte så kvick iväg men om Oskar J Andersson som kör hästen kan servera henne en bra löpning så kan hon bli farlig över upploppet, 1 Adi Gallia har inte vunnit något lopp sedan mars ifjol men hon är ofta med långt framme och från innerspåret här så tror jag det kan bli tidig ledning och om Nicklas Westerholm skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Fantasia Sisu
Spets efter 500m: 1 Adi Gallia
Skrällen: 9 I'm Sailing
Ranking: A 6,11 B 2,1,9,8,5,7 C 4,3,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Miss Sober har galopperat i de två senaste starterna men hon reparerade galoppen starkt och nådde tredjeplatsen bakom vinnande A'Nana De Bohem senast. Nu kommer hon från ett tävlingsuppehåll men man har haft detta loppet i sikte och som snabbast har hon gått ett 18-jobb inne på Åby. Robert Bergh låter nöjd med förberedelserna och hästen har inget emot den långa distansen och felfri här så tror jag att hon sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon bli svårfångad från den positionen. Det blir framskor denna gång istället för barfota runt om som senast, 2 Flaming Ace Sisu kommer med två raka andraplatser. Hon avslutade senast starkt bakom vinnande Valetta och gången innan det slog hon tipsettan som dock hade en galopp på vägen. Med bra form från ett trevligt utgångsläge här så är hon vass om hon får spara speeden fram till upploppet och kan då duga en bit mot det här gänget, 11 Don't Be Shy har vunnit hälften av sina åtta starter hittills och hon avgjorde till en enkel seger näst senast men gången efter det så slutade det med en galopp men felfri här så kan hon utmana om en framskjuten placering även om utgångsläget inte är det bästa. Det blir jänkarvagn istället vanlig vagn nu men barfota runt om och norskt huvudlag som senast meddelar Peter Untersteiner, 10 Indiana Boko har två lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten men hon har inget kul utgångsläge här men löser det sig med positionerna och hon kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon bli att räkna med över upploppet, 3 Miss Silver hade två raka galopper innan hon var duktig som tvåa i ett lopp som vanns av I Am Rapida senast. Felfri här från ett bra utgångsläge här så kan hon få ett vettigt lopp och kan då ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 7 Miss Sober
Spets efter 500m: 7 Miss Sober
Skrällen: 3 Miss Silver
Ranking: A 7 B 2,11,10,3,5,6,1,8 C 4,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 11 A Sweet Dance kommer från en seger över aktuell distans och det är ett segervant sto som har vunnit 11 av 18 starter hittills. Här har hon bakspår men om Stefan Söderkvist som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan hon bli svår att stå emot över det långa upploppet här och hon ska räknas tidigt, 3 Head For Home galopperade senast men gick en bra avslutning och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Hankypanky Rubyred då. Hon är rätt så kvick ut så jag tror att Rikard N Skoglund laddar mot ledningen och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 8 Vikens Fingerprint som höll bra till andraplatsen bakom tipsettan näst senast. Gången efter det så vann hon enkelt från spets men jag tror det blir tuffare att komma till ledningen från det här läget men om Oskar J Andersson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 A Sweet Dance
Spets efter 500m: 3 Head For Home
Skrällen: 6 Zeeland Kronos
Ranking: A 11,3 B 8,6,4,5,9 C 10,2,7,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 12 Zeta Kronos visade att formen är i antågande när hon avslutade starkt via 10,8 sista varvet från fjärde par utvändigt senast och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Conrads Rödluva. Här har hon fått ett besvärligt utgångsläge men om Björn Goop kan hitta en bra rygg att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 11 Activated skrällde rejält när hon plockade hem Drottning Silvias Pokal i sin senaste start. Nu är det två månader sedan det framträdandet fast hon gick ett bra banjobb nyligen i 15 tempo i 2000 meter meddelar Fredrik Wallin som tränar och om Carl Johan Jepson kan servera henne en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, vid ytterligare gardering kan 9 Ottens Flamma som blev fast med sparade krafter näst senast men gången efter det så höll hon farten bra till seger i ett V86 lopp i Åmål vara tänkbar. Hon är gynnad av den långa distansen då hon är mer stark än snabb och kan duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Zeta Kronos
Spets efter 500m: 4 Bear Victory
Skrällen: 9 Ottens Flamma
Ranking: A 12,11 B 9,1,2,4,10 C 8,5,7,3,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Uttagningslopp StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Real Caviar testade barfota runt om för första gången senast och släppte då ledningen till Hankypanky Rubyred och fullföljde starkt till andraplatsen bakom denne. Här tror jag att Torbjörn Jansson som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och då är det inte säkert att hon vill släppa om inte den stora favoriten kommer omgående men oavsett så ska hon räknas tidigt här, 11 Hankypanky Rubyred tog över ledningen från tipsettan efter 700 meter senast och gick undan till seger. Här är det bakspår men med en offensiv Jorma Kontio i sulkyn är jag inne på att hon söker sig framåt när tempot när tempot har bedarrat där framme och då kan hon plocka en ny seger från dödens om det skulle behövas, 6 Quarcia gick på i fjärdespår med 400 meter kvar av loppet senast och med en bra spurt via 11,8 sista 800 meterna så hann hon fram till seger och om Kim Moberg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig den sista biten och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 4 Real Caviar
Spets efter 500m: 4 Real Caviar
Skrällen: 6 Quarcia
Ranking: A 4,11 B 6,8,10 C 1,5,2,9,3,7,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.10
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
17:30  BK Häcken - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.09
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 864 kr - DrTrav
16:55  DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming