DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 fredag 13/09

13 September 2019 - 13:00

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Östersund och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 6 Gazoline Mearas som galopperade bort sig i debuten för fyra starter sedan fast efter det så har det blivit tre raka segrar. På Solvalla senast så kunde han ta över ledningen efter ett drygt halvvarv och höll sedan undan till en säker seger över lång distans. Skulle han få ta över ledningen i ett tidigt skede på nytt så är mycket vunnet men han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 10 Beware som har visat toppform i sina senaste starter med en seger och två andraplatser. I den senaste starten så gick hon på i tredjespår med 750 meter kvar av loppet men blev avslagen sista biten utav Louise då. Nu hoppar Emilia Leo upp i sulkyn och kan hon hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan här så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 2,6,9,10
V64-2 6,7,9
V64-3 6 Gazoline Mearas
V64-4 Alla
V64-5 10 Beware
V64-6 1,5,11,14

528 rader x 1 = 528 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 10 Beware
DD2: 1,5,11,14

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Majet Af Djupmyra galopperade i starten senast men hon kom tillbaka starkt fram till seger via 14 tempo sista 2000 meterna. Felfri nu så borde hon kunna få en bra start från springspåret här och om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Vincent Zaz gör en intressant start i ny regi för Oscar Berglund här. Han är kvick ut i volten så jag tror att Emilia Leo har ledningen i sikte här och om spets kan nås i ett tidigt skede så kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Orlando Triss spurtade mycket vasst fram till seger näst senast och gången efter det så avslutade han bra när det blev fritt från rygg ledaren på upploppet fram till andraplatsen i ett lopp som vanns av Kövras So Far. Med formen på topp så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 10 Ippon Futura gick bra som trea senast i ett lopp som vanns av My Dream Art. Han vinner inte lopp så ofta men skulle det bli överpace på loppet så kan han komma in i matchen om han kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet.

Min Vinnare: 6 Majet Af Djupmyra
Spets efter 500m: 2 Vincent Zaz
Skrällen: 10 Ippon Futura
Ranking: A 6,2 B 9,10,8,7 C 1,3,4,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Fyraåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Rokne Råll gick undan till en överlägsen seger i Hoting i början på juli för fyra starter sedan och efter det så har han hunnit med att vinna ytterligare två gånger på svensk mark. I den senaste starten så tog han över ledningen på sista bortre långsidan och gick då undan till seger på ett nytt rekord. Kan Arild Eggen servera honom en bra löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt och han ska räknas tidigt här, 9 Storm Teddy har vunnit 10 av 18 tidigare starter i karriären. Här startar han 40 meter bakom tipsettan men han är van vid att möta tufft motstånd och han är gynnad av det lilla fältet här då det inte är så många hästar att runda och han kan bli svår att stå emot den sista biten, 6 Kalltekla höll farten bra till andraplatsen från dödens näst senast och gången efter det så blev det seger från ledningen. Här kan det bli tidig ledning på nytt och skulle Mats E Djuse som kör hästen få bestämma en del i täten så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 7 Rokne Råll
Spets efter 500m: 6 Kalltekla
Skrällen: 2 Hara Prutten
Ranking: A 7,8,6 B 2,8 C 4,1,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Gazoline Mearas som galopperade bort sig i debuten för fyra starter sedan fast efter det så har det blivit tre raka segrar. På Solvalla senast så kunde han ta över ledningen efter ett drygt halvvarv och höll sedan undan till en säker seger över lång distans. Skulle han få ta över ledningen i ett tidigt skede på nytt så är mycket vunnet men han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas, vid gardering kan 3 First Ideal Man som var positiv som tvåa i ett lopp som vanns av Bo Diddley senast vara tänkbar. Han kan öppna rätt så vettigt så det kan vara loppets tidiga ledare men det är inte omöjligt att man släpper när min spik ställer frågan och skulle så bli fallet så kan han lifta med till en framskjuten placering i rygg på min vinnare, 7 Atlas Vendil har varit osäker tidigare men har skött sig i de två senaste loppen och kommer nu från en spetsseger på Bergsåker. Felfri nu så kan han vara långt framme igen om det klaffar med positionerna här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Gazoline Mearas
Spets efter 500m: 6 Gazoline Mearas
Skrällen: 7 Atlas Vendil
Ranking: A 6 B 3,7,1,4,5 C 8,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 6 Tangens Lilja var riktigt duktig vid tre raka segrar men senast var hon ute i ett långlopp i V75 spelet på Bergsåker och galopperade då bort sig med 200 meter kvar av loppet fast hon var slagen i det läget. Felfri nu så tror jag att Ingvar Nyberg kan servera henne en fin löpning och hon ska räknas tidigt här, 7 Gjerv Prinsessa har vunnit sina två senaste starter i Sverige. Hon vann på ett bra vis i Östersund senast när hon kontrade ut Järvsömalla och vann med knapp marginal. Hon kan öppna rätt så vettigt så jag tror att Morten Valstad har ledningen i sikte här och skulle hon nå spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Nygårds Hillevi gick bra i skymundan bakom vinnande Granetta senast och i ett felfritt lopp nu så kan hon bli att räkna med här om det löser sig med positionerna. Barfota runt om nu precis som senast, 1 Järvsöfjellan fick en fin resa i rygg ledaren för tre starter sedan på Hoting och hittade sedan ut och avgjorde på ett bra vis över upploppet. Med en fin smygare på innerspår här så kan hon bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 6 Tangens Lilja
Spets efter 500m: 7 Gjerv Prinsessa
Skrällen: 10 Nygårds Hillevi
Ranking: A 6,7,10 B 1,4,11,9,8,3 C 5,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Beware som har visat toppform i sina senaste starter med en seger och två andraplatser. I den senaste starten så gick hon på i tredjespår med 750 meter kvar av loppet men blev avslagen sista biten utav Louise då. Nu hoppar Emilia Leo upp i sulkyn och kan hon hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan här så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Det blir skor runt om samt ett open-eye huvudlag som hon har haft på slutet meddelar man från stallet, vid gardering kan 7 V.S.Selma som gick godkänt till fjärdeplatsen från kön senast och gången innan det så var hon duktig vid en överlägsen seger från ledningen vara tänkbar. Nu får Ulf Ohlsson chansen bakom henne för första gången och trots ett spår långt ut här är det inte omöjligt att hon kan pipa till ledningen och skulle det inte kosta alltför mycket krut att nå spets så kan hon duga en bit mot det här gänget, 4 Global Wannabe kunde inte stå emot Van Gogh Z.S. senast men vann på ett bra vis vid starten innan. Kan hon hitta en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Beware
Spets efter 500m: 7 V.S.Selma
Skrällen: 2 Appassionata
Ranking: A 10 B 7,4,9,1,2,3,6 C 11,5,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Osah's Bolt har varit mycket bra i sin nya regi för Anna-Lena Göransson där det har blivit fyra segrar och en galopp på de fem senaste loppen. Inför den senaste starten så hade han varit borta ett tag och var bara tunt jobbad men kom fram utvändigt ledaren med 600 meter kvar av loppet och plockade ner sitt motstånd från den positionen. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om Emilia Leo kan servera honom en bra resa här så blir han svår att stå emot den sista biten och han ska räknas tidigt här, 14 Kathedral Zon avslutade klart bra till seger efter ett fint rygglopp för fyra starter sedan och gången efter det så vann hon enkelt från spets. Kan Daniel Wäjersten hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet och om han kan bli fint framdragen så fäller han många hästar till slut, 1 Dancer Halbak fick trava en stor del av loppet i dödens senast men kunde trots det avgöra på ett bra vis och han har vunnit på svensk mark tidigare så om inte innerspåret ställer till bekymmer nu så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Bergakungen F. gjorde sin senaste start i december 2017 så formen nu är svårbedömd. Han har visat god startsnabbhet tidigare i karriären så om Rikard N Skoglund som kör hästen kan hitta till spets i ett tidigt skede så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 11 Osah's Bolt
Spets efter 500m: 5 Bergakungen F.
Skrällen: 8 Forza K.
Ranking: A 11,14 B 1,5,8,15,3,2,7,6 C 10,13,4,12,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
16:00  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - Lei ö 15,5 skott
2.37
17:00  Mikkel Michelsen
Speedway - EM - Vinnare
13.00
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
17:27  Lopp 8: Ies Juvel
Trav - Halmstad - Plats
2.00
17:30  Brage - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.95
18:30  Wolves - Arsenal
Fotboll - Premier League - Ars ö10,5 frisparkar
1.61
20:00  Leverkusen - Bayern M
Fotboll - Tyska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.82
21:00  Chelsea - Watford
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.15
21:45  Lazio - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips 4/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 4/7 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming