V64 fredag 17/05

Publicerad på 17 Maj 2019 - 15:02

DrTrav

DrTrav

17 Maj 2019 - 15:02

Det är V64 tävlingar ifrån Romme med Jackpot ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 1 Orvar Mollyn som ståtar med tre raka segrar. Med endast två motståndare på startvolten här så tror jag att Dagfinn Aarum som kör hästen håller upp ledningen och i den positionen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage. Han har fyra segrar på sju försök han travat i spets och han har även tre segrar på sex tidigare starter på Romme.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 4 Knifetown Lover som har haft en fin vinter och återkommer nu efter en träningsperiod. Han är ingen blixt från start men jag tror att Nicklas Westerholm kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och sedan ser jag ingen som ska trycka upp tempot och då får han nog bestämma en del och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så tror jag han blir svårslagen här. Han trivs över lång distans och har besegrat tuffare motstånd än det här tidigare och jag tror på en bra chans direkt i comebacken.

V64-1 1,2,3,4,5,7,9,10,12,15
V64-2 1,2,3,4,5
V64-3 1 Orvar Mollyn
V64-4 1,2,3,4,7,10
V64-5 2,3
V64-6 4 Knifetown Lover

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 2,3
DD2: 4 Knifetown Lover
2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tio hästar, 2 Oh Lord har inte startat på länge och kan behöva loppet men med Carl Johan Jepson i sulkyn här så kan det bli tidig ledning och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Eventuellt blir det barfota runt om för första gången nu, 1 Racine P.Hill gör även hon årsdebut men från ett bra utgångsläge här så kan det vara läge för karriärens första seger och hon ska räknas tidigt här. Det blir barfota bak och vanlig vagn samt ett open eye-huvudlag meddelar Jörgen Westholm, 9 Photo har springspår på tilläggsvolten här så om Torbjörn Jansson som kör hästen kan få en bra start så kanske han kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan då blanda sig i segerstriden här, 12 Papidoux har fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro och han fick ett tungt lopp i dödens senast. Med den genomköraren i kroppen så kan han vara förbättrad här fast det är ett chansartat utgångsläge nu men om det klaffar med positionerna och blir ett uppskruvat tempo där framme så biter hans vassa slutspurt bra över upploppet.

Min Vinnare: 2 Oh Lord
Spets efter 500m: 2 Oh Lord
Skrällen: 15 B.B.S.Canyankee
Ranking: A 2,1 B 9,12,15,10,7,5,4,3 C 6,11,8,14,13
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
E3 Bonus - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Avena Jet inledde med två raka segrar men har efter det blivit tvåa en gång och senast så fastnade hon med sparade krafter och slutade trea bakom vinnande Bear My Name. Hon är snabb från början och skulle hon hitta till ledningen smärtfritt så är mycket vunnet och hon kan leda loppet länge. Jänkarvagn för första gången meddelar Thorsten Tietz och det kan vara mycket intressant, 1 Global Amazone gick bra på Solvalla som tvåa bakom vinnande No Limit Queen senast och från ett bra utgångsläge här så kan hon få en fin resa resa och kan då blanda sig i segerstriden här. Det blir troligen skor runt om och en vanlig vagn meddelar man från stallet, 2 Sunettan Palema har börjat karriären med två vinster på lika många starter där båda segrarna är tagna från dödens. Här är det första gången bakom bilen och hon riskerar att återigen få göra grovjobbet utvändigt ledaren men kan bli att räkna med på nytt.

Min Vinnare: 5 Avena Jet
Spets efter 500m: 5 Avena Jet
Skrällen: 3 Ies Elisabeth
Ranking: A 5,1 B 2,4,3 C 6,7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Orvar Mollyn som ståtar med tre raka segrar. Med endast två motståndare på startvolten här så tror jag att Dagfinn Aarum som kör hästen håller upp ledningen och i den positionen så tror jag han blir svår att plocka ner för övriga ekipage. Han har fyra segrar på sju försök han travat i spets och han har även tre segrar på sex tidigare starter på Romme, vid gardering kan 5 Rasmus Karma som var ute över lång distans senast och plockade då ner sitt motstånd via 27,2 sista 2000 meterna vara tänkbar här om det blir bra tempo på tillställningen då han är väldigt stark men får ses främst som ett platsbud här, 11 Höstbo Eelis övertygade vid vinsten för tre starter sedan men i de två efterföljande starterna så har han gått i mål med sparade krafter men om Robert Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan han duga en bit mot det här gänget men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 1 Orvar Mollyn
Spets efter 500m: 1 Orvar Mollyn
Skrällen: 5 Rasmus Karma
Ranking: A 1 B 5,11,13,7,9,2,12 C 14,4,10,15,3,8,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Global Thunder har gjort bort sig med galopp i två raka starter men felfri nu så kan han få en bra löpning och skulle Anders Eriksson som kör hästen få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten och ska räknas tidigt här, 2 Mellby Fantom gjorde det bra vid vinsten från ledningen för tre starter sedan och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta till ledningen på nytt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Moveslikejagger vann fem lopp i fjol på elva starter. Efter en galopp i årsdebuten näst senast så slog han till med att spurta ner sitt motstånd senast och om Dag Sveinung Dalen som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 4 Global Thunder
Spets efter 500m: 2 Mellby Fantom
Skrällen: 4 Global Thunder
Ranking: A 4,2 B 10,7,3,1 C 9,6,5,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Tobin Kronos Stoserie, Final - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Undazzled Eyes fick ett tuff lopp i dödens senast utvändigt om Fruska Am och blev stum den sista biten. Hon känns bra i träningen meddelar man från stallet och från ett bra utgångsläge här så tror jag att Jörgen Westholm har ledningen i sikte och om hon skulle komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen för det är en position hon ännu är obesegrad i efter två gånger hon travat i ledningen. Det blir troligen barfota fram och en jänkarvagn, 3 Bear Victory har galopperat i två av de tre senaste starterna och är inte att lita på men hon skötte sig näst senast och då spurtade hon till lätt vinst från andra ytter och felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 9 Fruska Am som gjorde ett bra lopp från ledningen senast vara tänkbar men hon åkte dit mot en smygkörd Dame Dream och fick nöja sig med andraplatsen. Här hon bra startryggar och om Kristian Lindberg som kör hästen kan slinka igenom bra från bakspåret här så kan hon bli farlig över upploppet men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Undazzled Eyes
Spets efter 500m: 2 Undazzled Eyes
Skrällen: 4 True Vision
Ranking: A 2,3 B 9,7,8,4,10 C 6,11,5,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Knifetown Lover som har haft en fin vinter och återkommer nu efter en träningsperiod. Han är ingen blixt från start men jag tror att Nicklas Westerholm kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och sedan ser jag ingen som ska trycka upp tempot och då får han nog bestämma en del och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så tror jag han blir svårslagen här. Han trivs över lång distans och har besegrat tuffare motstånd än det här tidigare och jag tror på en bra chans direkt i comebacken här, vid gardering kan 5 Thought Hanover som var ute i ett kval till kungapokalen senast som vanns av Campo Bahia vara tänkbar. Han var chanslös då men nu är han tillbaka i sin ordinarie klass och om Kevin Oscarsson kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här, 11 U.Bergs Svante har gjort det bra i flera lopp i år men om Torbjörn Jansson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan så fäller han många hästar till slut men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Knifetown Lover
Spets efter 500m: 4 Knifetown Lover
Skrällen: 5 Thought Hanover
Ranking: A 4 B 5,11,10,6,3,2,9 C 1,12,8,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto