DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 fredag 20/09

20 September 2019 - 10:25

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Kalmar med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-5 på nummer 7 Mellby Free som är ett av landets bästa ston. Hon har endast varit sämre än trea vid ett tillfälle vilket var näst senast i sto-EM när hon inte orkade efter att ha fått trava i dödens. Senast var hon tillbaka i vinnarcirkeln när hon fick bestämma i ledningen och gick undan till en klar seger från den positionen. Hon står för klassen i det här gänget och trots ett spår lite långt ut så tror jag ingen bråkar när Björn Goop skickar henne framåt och då borde hon bli släppt till ledningen och i spets så är det mycket bra chans till ny seger. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 Alla
V64-2 3,7
V64-3 4,5,9,12
V64-4 7,10
V64-5 7 Mellby Free
V64-6 1,2,8,10,13,14

480 rader x 1 = 480 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 7 Mellby Free
DD2: 1,2,8,10,13,14

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla fem hästarna, 5 Rajesh Face gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och galopperade då i ett tidigt skede men han gjorde en bra upphämtning efter det. Felfri nu i detta lilla fältet så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Chianti gör nu första starten sedan han slutade femma i ett försök till Sweden Cup under Elitloppshelgen i slutet av maj. Formen är svårbedömd men jag tror att han hittar till ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan han få styra och ställa som han vill i den positionen och kan då rinna undan till en seger, 2 Montdore blandar och ger i sina prestationer men han tål att göra en del grovjobb om det skulle behövas och kan utmana om en framskjuten placering här, 6 Monark Newmen avslutade starkt som trea bakom Food Money och He's A Diffacolt näst senast. Gången efter det så var han ute i ett lopp över tre varv utan att visa något extra men det är möjligt att distansen var för lång då. Nu är det medeldistans igen och om han får spara speeden fram till upploppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Rajesh Face
Spets efter 500m: 3 Chianti
Skrällen: 1 Västerboonthenews
Ranking: A 5,3 B 2,6,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Montélopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Enclave höll bra från dödens till andraplatsen bakom vinnande Taiga Woodland senast. Han har gjort det bra med Sofia Adolfsson på ryggen i disciplinen tidigare och från ett trevligt läge här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt här, 7 Ussara Mail var näst senast med i ett V75-lopp. Hon kördes då till ledningen efter 350 meter men hon fick stryk på linjen mot en vasst spurtande Evoque då och fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så var hon ute i ett montélopp på Färjestad men där var hon väldigt blek och packade ihop helt från tredje invändigt. Hon är kvick ut så jag tror att hon laddas mot ledningen här och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen nu så kan hon rinna undan till en seger, vid ytterligare gardering kan 5 Natosi Goj som är jämn och säker vara tänkbar om Jenny Brunzell som sitter upp på hästen kan servera honom en fin löpning men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Enclave
Spets efter 500m: 7 Ussara Mail
Skrällen: 9 Assumetoberich
Ranking: A 3,7 B 5,9 C 1,6,2,4,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Yankee Boy fastnade med en del sparade krafter efter att ha släppt ifrån sig ledningen i ett tidigt skede näst senast. Gången efter det så fick han utstå hård press i ledningen och stumnade och slutade oplacerad. Nu blir det ingen ledning men om Kim Eriksson kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 4 Jesper Trot fick aldrig fritt och hade mycket krafter kvar senast. Han är vass med ett lopp på rulle som när han vann i Vaggeryd i juni då han fick en ryggresa till 300 meter kvar av loppet. Spår fyra i volten är ingen fördel men om han kan kliva iväg i rätt gångart och kan få ett lopp på rulle och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 5 Image Rapida vann ett breddlopp i Visby näst senast och senast så blev han störd till galopp. Nu förstärker Björn Goop i sulkyn och han är stark och tål att gå en repa ute i spåren om det skulle behövas och kan då vara långt framme här, 12 Niras Bumblebee har ingen vidare rad men är van vid att stöta på tufft motstånd och med lite klaff här så kan det räcka långt nu.

Min Vinnare: 9 Yankee Boy
Spets efter 500m: 3 Global Workaholic
Skrällen: 1 Magna Carta
Ranking: A 9,4 B 5,12,10,1,2,3,6,11 C 8,7,13
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Vischio Holz gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och gick då på från tredje utvändigt med 900 meter kvar av loppet och nådde ledningen med halvvarvet kvar av loppet och gick sedan undan till seger från den positionen. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och den långa distansen är passande och han kan bli svår att stå emot den sista biten och ska räknas tidigt här, 7 Zefiro Dei Cedri var med i samma lopp som tipsettan senast. Han fick då trava en stor del av loppet i dödens och knäckte ledaren men hade inget att sätta emot när Vischio Holz kom farandes i tredjespår utan han fick nöja sig med tredjepriset. Nu står han 20 meter bättre till och om Joakim Lövgren kan servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme här, vid ytterligare gardering kan 11 Flash Hammering som inte riktigt har fått till det på sistone vara tänkbar. Han är bättre än raden och om det klaffar med positionerna här så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Vischio Holz
Spets efter 500m: 4 Valter L.P.C.
Skrällen: 11 Flash Hammering
Ranking: A 10,7 B 11,12,4,5,3,2 C 9,6,8,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Vilhelm Johanssons Minne 2019 - 4-5 åriga ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Mellby Free som är ett av landets bästa ston. Hon har endast varit sämre än trea vid ett tillfälle vilket var näst senast i sto-EM när hon inte orkade efter att ha fått trava i dödens. Senast var hon tillbaka i vinnarcirkeln när hon fick bestämma i ledningen och gick undan till en klar seger från den positionen. Hon står för klassen i det här gänget och trots ett spår lite långt ut så tror jag ingen bråkar när Björn Goop skickar henne framåt och då borde hon bli släppt till ledningen och i spets så är det mycket bra chans till ny seger. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 2 Global Upper Style som gjorde en bra insats bakom vinnande Shadow Gar senast vara tänkbar. Kan Peter Untersteiner servera henne en fin resa i den främre träffen så kan hon vara långt framme här fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Mellby Free
Spets efter 500m: 7 Mellby Free
Skrällen: 2 Global Upper Style
Ranking: A 7 B 2,1,4,12 C 8,10,3,5,6,9,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Stoserien Final 2019 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Maharanee Star galopperade bort en framskjuten placering i ett V75 lopp på Jägersro senast. Hon är inte att lita på men om hon skulle hålla ordning på benen nu så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering, 8 Evoque tog karriärens första seger i det loppet som tipsettan galopperade bort sig i senast. Hon fick då en perfekt resa i vinnarhålet och tog sig förbi Ussara Mail med knapp marginal den sista biten. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten och hon ska räknas tidigt här, 10 Darshana har bara en seger på 27 starter hittills men hon är härdad i tuffa gäng och löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en ny seger, 1 In The Air Tonight svarade för en stark prestation senast när hon blev tvåa bakom vinnande Zlatan Knick. Kan hon komma iväg bra i volten här så kan det bli tidig ledning och om så skulle bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 2 Maharanee Star
Spets efter 500m: 1 In The Air Tonight
Skrällen: 14 Waffle Cone
Ranking: A 2,8 B 10,1,13,14 C 11,3,12,9,5,6,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Shaktar Donetsk - Basel
Fotboll - Europa League - 1
1.89
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  Vegas - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.86
14:00  Beijing Guoan - Hebei
Fotboll - Super League - 1 asian hcp -1,5
1.88
16:00  Sandvikens IF - Team TG FF
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM + Ö 2,5
1.83
19:00  Malmö - Örebro
Fotboll - Allsvenskan  - 1 asian hcp-1.5
1.81
19:00  Jönköping Södra - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1
1.98
19:00  Halmstad - Öster
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
2.00
19:00  Djurgården - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
2.00
21:00  Atalanta - PSG
Fotboll - Champions League - 2
2.00
19:00  Elfsborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.96
21:00  Leipzig - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Atletico går vidare
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:00  Powerplay Tips Tisdag 11/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12 Augusti
Insats: 1152 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 720 kr - DrTrav
21:25  DD Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming