DrTrav

V64 fredag 26/04

26 April 2019 - 11:54

Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-1 på nummer 7 Mellby Collector som nu gör första starten sedan Elitloppshelgen ifjol men han rapporteras träna bra. Han är van vid betydligt tuffare motstånd än det här och när det nu är debut i ny regi för Markus Pihlström här så tror jag han blir svårstoppad i detta lilla fält om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning.

V64-1 7 Mellby Collector
V64-2 1,3,4,5,6,7
V64-3 3,9,12
V64-4 2,4,6,7
V64-5 3,4,6
V64-6 2,9

432 rader x 1 = 432 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3,4,6
DD2: 2,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 7 Mellby Collector som nu gör första starten sedan Elitloppshelgen men han rapporteras träna bra. Han är van vid betydligt tuffare motstånd än det här och när det nu är debut i ny regi för Markus Pihlström här så tror jag han blir svårstoppad i detta lilla fält om Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning, vid gardering kan 8 Ebony Boko som gick bra som tvåa bakom vinnande Milliondollarrhyme näst senast och det följdes upp med en fjärdeplats i ett lopp som Minnestads El Paso tog hem vara tänkbar här om Oskar J Andersson kan ge honom en fin resa och då kan det räcka en bit här även om han brukar vara som allra vassast med tätkänning, 3 R.K.Rapida har galopperat bort sig i årets båda starter men felfri nu så tror jag att Tomas Pettersson som kör hästen sitter i spets och skulle hon få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan hon leda loppet länge men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Mellby Collector
Spets efter 500m: 3 R.K.Rapida
Skrällen: 3 R.K.Rapida
Ranking: A 7 B 8,3,4,9,6 C 1,2,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Wången Cup - Stolopp - Lärlingslopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 4 Lady Rubenstein har gjort en start för Oscar Berglund tidigare och fick då en tung resa men var slagen tidigt och var inte kurant för dagen. Hon har tränat bra och då hon är kvick ut så tror jag att Mats E Djuse sänder mot ledningen och skulle hon komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Det blir barfota runt om samt bike och ett goggles huvudlag meddelar man från stallet, 1 East Doris vek ner sig från ledningen i årsdebuten senast men med lopp i kroppen nu så kan hon vara vassare den här gången och om det löser sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden här, 7 Beam Me Up Scotty har tagit sina segrar i enkla gäng. Här är utgångsläget inte det bästa men om kusken kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet. Det blir barfota runt om och eventuellt jänkarvagn meddelar Svante Båth, 6 Min Vilja var duktig när hon vann efter att ha kört sig till spets efter 300 meter för fyra starter sedan. Efter den vinsten har hon galopperat bort sig två gånger och suttit fast i ett Margareta lopp som S.G.Maleficent vann. Nu återkommer hon efter en tävlingspaus så formen kan vara ett frågetecken men om Emil Eriksson som kör hästen kan servera henne en fin resa så kan hon duga redan i comebacken här.

Min Vinnare: 4 Lady Rubenstein
Spets efter 500m: 4 Lady Rubenstein
Skrällen: 5 Lisa S.E.
Ranking: A 4,1 B 7,6,5,3 C 2,8,10,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Gossip’s Lord har haft mycket problem i vinter så han har inte kunnat starta på men i årsdebuten var han bra och kämpade hela vägen in i mål och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Valle E.W. då. Han har varit osäker i voltstart tidigare men från det här läget tror jag att han kan ta sig iväg felfritt och med de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 3 Winnertakesitall gjorde bort sig med en startgalopp senast men han har varit ute mot tuffare motstånd än detta och går ner i klass här och felfri nu så tror jag att Ulf Ohlsson är offensiv och sänder mot ledningen då det endast är en häst på startvolten och skulle ledningen nås utan någon större strid så kan han bli svår att plocka ner, 12 Jeppas Sputnik återkommer efter vila och kan behöva loppet men om det blir bra tempo på tillställningen så har han fart att utmana om en framskjuten placering och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 9 Gossip’s Lord
Spets efter 500m: 3 Winnertakesitall
Skrällen: 12 Jeppas Sputnik
Ranking: A 9,3,12 B 6,13,7 C 10,4,11,2,8,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Zulu Lynet gjorde det bra för fyra starter sedan på Färjestad när han kördes till spets efter ett halvvarv och vann sedan från den positionen. Senast galopperade han bort sig och har blivit behandlad efteråt. Han har visat sig vara kvick ut bakom bilen och borde kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och ska räknas tidigt här, 2 Månremus har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad till den här starten. Han är startsnabb och från det här läget tror jag att Gunnar Melander kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Torpa Pål radade upp vinsterna i fjol fast han visade inget extra i årsdebuten senast men det kan ha varit så att han behövde loppet då och med en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden, 7 Järvsöjerka har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara vassare den här gången och det är intressant att Magnus A Djuse får chansen i vagnen nu.

Min Vinnare: 6 Zulu Lynet
Spets efter 500m: 2 Månremus
Skrällen: 8 Klack Nova
Ranking: A 6,2 B 4,7,8,10,9,12,11 C 1,3,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Anders Kilströms Minne, Försök 2 (av 10) - Norrlands Grand Prix, Försök - Fyraåringslopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Jaguar Dream är härdad i tuffa gäng och i årsdebuten senast så avslutade han bra via 10 tempo sista 800 meterna till tredjeplatsen bakom vinnande Evaluate. I detta lilla fält så tror jag att Claes Sjöström söker sig framåt i ett tidigt skede och kan då bli släppt till ledningen och skulle så bli fallet är mycket vunnet även om den långa distansen knappast är en fördel men oavsett så ska han räknas tidigt här, 4 Frenchnorwegian Id gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Hill Street senast och från det här läget så kan han bli att räkna med över den långa distansen här då han är mer stark än snabb, 3 Cesar F.C. är kvick ut och jag tror att han tar ledningen initialt men då det är debut över lång distans så tror jag att man nöjer sig med en ryggresa och släpper om tipsettan kommer tidigt och kan då bli farlig från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 6 Jaguar Dream
Spets efter 500m: 6 Jaguar Dream
Skrällen: 5 Soul Tan
Ranking: A 6 B 4,3,7,5,2 C 1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Enge Barack har fyra vinster på elva lopp och gör nu comeback efter en tids frånvaro. Från ett bra utgångsläge här så sitter Mattias Djuse som kör hästen bra till direkt och kan blanda sig i segerstriden om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet, 9 Framante kommer från en spetsseger och om Linda Sedström kan komma igenom bra från bakspåret och kan bli fint framdragen under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 10 Hampus Boy som levererade en bra spurt till andraplatsen bakom vinnande Above All Gin senast vara tänkbar om det blir överpace på loppet men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Enge Barack
Spets efter 500m: 1 Creator Scoop
Skrällen: 9 Framante
Ranking: A 2,9 B 10,1,3,8,6,5,7,4 C 11,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming