V64 fredag 27/09

Publicerad på 27 Sep 2019 - 14:28

DrTrav

DrTrav

27 Sep 2019 - 14:28

Det är Kallblodsfest ikväll när V64 tävlingarna avgörs på Bergsåker då samtliga sex avdelningar är Kallblodslopp.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 4 Nordsjö Odin som var mycket bra vid vinsten i det norska Derbyt senast. Han fick då trava i tredjespår sista 1600 meterna även om det var nära galopp kort före mål. Han har tidigare under sommaren även vunnit det svenska Derbyt och felfri här i detta lilla fältet så tror jag han blir svårslagen.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 12 Delsbofaks som har startat 12 gånger tidigare i år och är ännu utan seger men han var mycket tapper näst senast. Han fick då göra mycket av grovjobbet i dödens och knäckte ledaren men kunde inte stå emot Lukas Rauen som tog sig förbi med knapp marginal. Senast galopperade han strax efter start som hårt betrodd på inom V75 spelet. Nu har han ett risigt utgångsläge men det är lång distans så felfri nu och om Emilia Leo kan hitta en vettig position och kan bli fint framdragen under slutvarvet så tror jag det kan vara läge för årets första seger.

V64-1 3,5,7,10,11
V64-2 Alla
V64-3 4 Nordsjö Odin
V64-4 3,7,8
V64-5 2,3,4,5,7,10
V64-6 12 Delsbofaks

630 rader x 1 = 630 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,4,5,7,10
DD2: 12 Delsbofaks

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Torpa Pål kommer fån en överlägsen spetsvinst. Gången innan det så gick han en bra avslutning från kön fram till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Spikfaks. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 5 Gullkongen kommer med mycket fin form och vann senast enkelt efter att ha nått ledningen i ett tidigt skede. Han visade senast att han kan öppna bra så om Claes Stolt som kör hästen kan nå ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så kan det räcka långt här, 7 Perflex har visat gott kunnande och gick rätt bra efter galopp senast. Här kan det bli dödens efter en bit men han är bra nog att han kan vinna loppet även med en tyngre löpning om det skulle behövas, 3 Svärting A.C. har bara vunnit en gång hittills. Nu ska han ut i sin andra start för Per Linderoth. Regidebuten skedde i ett V75-lopp som vanns av Don Viking och då galopperade han bort sig fast skulle han gå felfritt nu så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 10 Torpa Pål
Spets efter 500m: 5 Gullkongen
Skrällen: 3 Svärting A.C.
Ranking: A 10,5 B 7,3,11,8,4,6 C 9,12,2
bet365.com/olp/open-account?affiliate=365_042195">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat alla sju hästarna, 2 Buska Blyg har övertygat rejält på slutet och ståtar nu med två raka segrar. Han svarade för en strålande prestation när han fullständigt krossade sitt motstånd vid vinsten näst senast och sänkte det svenska rekordet med flera sekunder. Han är inte helt att lita på men felfri här så kan han bli svår att stå emot över upploppet och han ska räknas tidigt här, 7 Kalmar är en av landets bättre treåringar och förutom galoppen i Svenskt Kallblodskriterium näst senast där det blev en fjärdeplats har han varit på plats varje gång. Fyra segrar har det blivit och vid vinsten i den senaste starten kördes han fram i dödens med varvet kvar av loppet och plockade ner sitt motstånd från den positionen. Nu har han dubbla tillägg att hämta in jämfört med hästen på startvolten och det är inte helt lätt fast det är ett litet fält med endast sex motståndare så han kan bli farlig den sista biten, 3 Järvsö Tord inledde karriären med fyra raka segrar och kvalade sedan in till Kriteriet men där fick han trava utvändigt ledaren och gjorde bort sig med galopp i sista sväng. Felfri nu så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 2 Buska Blyg
Spets efter 500m: 1 Mustang
Skrällen: 1 Mustang
Ranking: A 2 B 7,3,5,1 C 4,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp - Kallblod över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Nordsjö Odin som var mycket bra vid vinsten i det norska Derbyt senast. Han fick då trava i tredjespår sista 1600 meterna även om det var nära galopp kort före mål. Han har tidigare under sommaren även vunnit det svenska Derbyt och felfri här i detta lilla fältet så tror jag han blir svårslagen. Det blir bike och barfota runt om som senast meddelar man från stallet, vid gardering kan 5 Möller Tor som var positiv senast i Derbyt fast han satt fast lite för länge vara tänkbar om Jan Roar Mjölneröd som kör hästen kan servera honom en fin löpning men han får ses främst som ett platsbud, 6 B.W.Rune följde med i rygg på min spik senast och fullföljde bra till andraplatsen bakom denne då. Med en fin resa här så kan han duga en bit här också men jag håller Nordsjö Odin som ett strå vassare.

Min Vinnare: 4 Nordsjö Odin
Spets efter 500m: 4 Nordsjö Odin
Skrällen: 5 Möller Tor
Ranking: A 4 B 5,6 C 2,3,1
bet365.com/olp/open-account?affiliate=365_042195">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Femåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Grislefaksen G.L. tillhörde eliten i fjol men han har varit skadad och därför inte startat på länge. Han har tränat fint meddelar man från stallet och här tror jag att Jan Roar Mjölneröd som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Stumne Fyr var duktig vid vinsten på Rättvik näst senast när han plockade ner sitt motstånd via 23,4 sista varvet. Senast så gjorde han bort sig med galopp men om han kan hålla ordning på benen den här gången så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 8 Philip Ess har hög kapacitet och vann det svenska Derbyt förra året. Nu ska han ut i årets första start och han tränat bra men är inte på något vis vässad till den här starten så man ligger lite lågt från stallet men han kan vinna loppet på sin höga grundkapacitet. Det blir troligen skor runt om och bike meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 3 Grislefaksen G.L.
Spets efter 500m: 3 Grislefaksen G.L.
Skrällen: 6 Lome Diamant
Ranking: A 3 B 7,8,2,6,4 C 1,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Sleipners Nordiska Kamp - Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Pydin var ute i Svenskt Mästerskap senast och drog då på i ledningen men stumnade sista biten och fick nöja sig med en sjätteplats bakom vinnande Björs Frej. Innan det var han duktig med flera bra prestationer och om Ove A Lindqvist som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han bli att räkna med över upploppet, 2 Lukas Rauen har mest startat från tillägg på sistone men har nu ett vettigt läge och med endast en motståndare på startvolten så tror jag det kan bli tidig ledning och från den positionen så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Intressant med Emilia Leo i sulkyn för första gången nu, 5 Joriini är en spännande häst från Finland. Senast så var han ute mot tufft motstånd och drog då tåget i tredjespår under slutvarvet och höll godkänt till femteplatsen. Kan Hannu Hietanen som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han duga en bit mot det här gänget, 7 Tangen Haap var duktig under våren med segern i Elitkampen på Solvalla som höjdpunkt. Nu återkommer han efter en tids frånvaro och Björn Karlsson låter mycket nöjd och löser det sig med positionerna här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 3 Pydin
Spets efter 500m: 2 Lukas Rauen
Skrällen: 10 Granetta
Ranking: A 3,2 B 5,7,4,10 C 9,8,1,6,11
bet365.com/olp/open-account?affiliate=365_042195">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 12 Delsbofaks som har startat 12 gånger tidigare i år och är ännu utan seger men han var mycket tapper näst senast. Han fick då göra mycket av grovjobbet i dödens och knäckte ledaren men kunde inte stå emot Lukas Rauen som tog sig förbi med knapp marginal. Senast galopperade han strax efter start som hårt betrodd på inom V75 spelet. Nu har han ett risigt utgångsläge men det är lång distans så felfri nu och om Emilia Leo kan hitta en vettig position och kan bli fint framdragen under slutvarvet så tror jag det kan vara läge för årets första seger, vid gardering kan 3 Bokli Rapp N.O. som gör en intressant debut i ny regi för Daniel Redén vara tänkbar. Från ett trevligt läge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget, 1 Norrlands Scott kommer från en knapp seger och kan få en fin resa här men det är tuffare motstånd nu. Ulf Ohlsson upp istället för John Östman får ses som ett plus men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Delsbofaks
Spets efter 500m: 5 U:R.Faxe
Skrällen: 11 Demex
Ranking: A 12 B 3,1,5,10,11,4 C 2,7,6,9,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto