DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 fredag 30/08

30 Augusti 2019 - 13:04

Det är V64 tävlingar ifrån Bollnäs ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 11 Granetta som som är härdad mot hårt motstånd. I lördags så var hon ute mot hingstarna i SM där det blev en femteplats bakom vinnande Björs Frej efter en invändig löpning. Nu är det enbart ston emot och trots dryga tillägg att hämta in här så tror jag hon har bra chans att runda sitt motstånd och ta en seger då hon har en tung avslutning och blir då svår att stå emot den sista biten.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 10 Djokovic som har startat fyra gånger hittills och har vunnit tre av dessa. Den gången han inte vann så gjorde han bort sig med galopp. I debuten så plockade han ner sitt motstånd från dödens och i de två senaste loppen så har det blivit säkra vinster från ledningen. Nu har han fått bakspår men om Mattias Djuse är offensiv så tål han att gå en repa ute i spåren om det skulle behövas och jag tror han visar sig vara starkast över upploppet.

V64-1 4,7,9
V64-2 Alla
V64-3 11 Granetta
V64-4 1,3
V64-5 3,5,6,7,8,9,10,11
V64-6 10 Djokovic

576 rader x 1 = 576 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 5,11
DD2: 10 Djokovic

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Quarcia övertygade vid segern från ledningen senast och skulle Kim Moberg som kör hästen lyckas ta sig till spets även denna gången så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage men det är inte säkert att det blir spets då nummer 3 Selma Töll som har spåret innanför är mycket snabb den första biten fast Quarcia är inte beroende av spets för att vinna det här loppet även om det underlättar, 9 Vine Vision var ute i Klass I försöket på Örebro som vanns av Burning Man senast där han fastnade med en del sparade krafter. Kan Emilia Leo som kör hästen servera honom en bra löpning här så kan han utmana om en framskjuten placering, 7 Desefinado gjorde ett starkt lopp som tvåa bakom Dexter Brick efter att ha travat i dödens sista varvet senast. Kan Kajsa Frick slinka ner i en vettig position så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Quarcia
Spets efter 500m: 4 Quarcia
Skrällen: 5 Findus M.
Ranking: A 4 B 9,7,5,3,10,8 C 1,11,6,2,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 11 Louise är inte att lita på men kommer med fin form nu och avgjorde till en knapp seger i den senaste starten. Vid karriärens första seger senast så var det Jorma Kontio som höll i tömmarna och den kusken får chansen bakom henne även här och om hon kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Beware gick en bra avslutning till andraplatsen bakom Son Of Quarcio senast. Från ett trevligt utgångsläge nu så sitter hon bra till omgående och hon ska räknas tidigt här, 8 Mon's Sirocco tog två raka segrar efter att ha kört sig till spets innan hon senast galopperade bort sina möjligheter i ett tidigt skede. Här har hon ett tråkigt läge men felfri nu så tror jag att Mats E Djuse sänder framåt mot ledningen och skulle hon nå spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Zofin Thobo kommer från en färsk seger i ett breddlopp. Kan Jennifer Tillman som kör hästen hitta en bra position så kan hon duga även mot det här gänget.

Min Vinnare: 11 Louise
Spets efter 500m: 8 Mon's Sirocco
Skrällen: 5 Fanny Leader
Ranking: A 11,2 B 8,6,12,5,7,10 C 1,3,9,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett kallblodslopp - Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Granetta som är härdad mot hårt motstånd. I lördags så var hon ute mot hingstarna i SM där det blev en femteplats bakom vinnande Björs Frej efter en invändig löpning. Nu är det enbart ston emot och trots dryga tillägg att hämta in här så tror jag hon har bra chans att runda sitt motstånd och ta en seger då hon har en tung avslutning och blir då svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Teknodiva som kommer med fin form vara tänkbar. Nu står hon på startvolten och kan få en fin löpning i den främre träffen och kan vara långt framme här, 5 Jo Sefin har haft bra form en längre tid och hon höll tappert från ledningen till andraplatsen bakom vinnande Karlängs Linda senast. Med endast fyra hästar på startvolten så tror jag att Ingvar Nyberg är på offensiven och söker sig framåt mot spets i ett tidigt skede och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att nå ledningen så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 11 Granetta
Spets efter 500m: 5 Jo Sefin
Skrällen: 6 Klack Nova
Ranking: A 11 B 3,5,10,6,9 C 7,8,2,1,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Anders Kilströms Minne, Försök 9 - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Aiming To Win kommer med två raka spetsvinster. Kan Ulf Ohlsson trycka sig till ledningen in i första sväng så kan han bli svårfångad från den positionen om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Dexter Brick har kört sig till spets med varvet kvar vid två raka segrar på slutet. Han är ingen blixt från start så innerspåret bakom bilen här kan ställa till det men det är ett litet fält så om Mattias Djuse som kör hästen kan hitta loss i god tid före mål så kan det bli en ny seger här, vid ytterligare gardering kan 4 Barry Wadd som var mycket duktig vid vinsten i senaste starten när han gick på med 800 meter kvar av loppet och tuggade ner den ledande Master Blaster via 11 tempo sista 800 meterna vara tänkbar. Han kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Aiming To Win
Spets efter 500m: 3 Aiming To Win
Skrällen: 4 Barry Wadd
Ranking: A 3,1 B 4,2,5,7 C 8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 5 Pyrmo vann säkert från ledningen senast och med endast en häst på startvolten här så tror jag att Ulf Ohlsson sänder framåt mot spets och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan han rinna undan till en ny seger från den positionen, 11 Lukas Rauen kommer med fin form. Han gjorde det bra när han vann ett V75 lopp på Hagmyren näst senast och gången efter det så var han återigen ute på V75 och fick då inte tag i den ledande Zitor från dödens utan han fick nöja sig med andrapriset bakom denne. Nu har han bakspår på tilläggsvolten men om Magnus A Djuse som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 10 U.R.Faxe har även han bakspår på tilläggsvolten här och det är lite chansartat men han är vass om han få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet, 7 Helle Spik fick inte tag i Ruskeli Scott utan fick nöja sig med andraplatsen efter att ha travat utvändigt om denne på Orkal näst senast. Från springspåret här så kan det bli en bra start och löser det sig med positionerna så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 5 Pyrmo
Spets efter 500m: 5 Pyrmo
Skrällen: 7 Helle Spik
Ranking: A 5,11 B 10,7,6,3,8,9 C 1,2,12,13,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Anders Kilströms Minne, Försök 10 - Treåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Djokovic som har startat fyra gånger hittills och har vunnit tre av dessa. Den gången han inte vann så gjorde han bort sig med galopp. I debuten så plockade han ner sitt motstånd från dödens och i de två senaste loppen så har det blivit säkra vinster från ledningen. Nu har han fått bakspår men om Mattias Djuse är offensiv så tål han att gå en repa ute i spåren om det skulle behövas och jag tror han visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 6 United Broline som spetsade senast men var tidigt slagen tidigt då efter att ha fått en del press vara tänkbar om Ulf Ohlsson skulle nå ledningen från springspåret och få strypa tempot där framme, 7 Patricks Princess kommer med tre vinster på fyra starter och hon kan öppna rätt bra och borde kunna slinka ner i ett vettigt slagläge men jag håller min spik som ett strå vassare så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Djokovic
Spets efter 500m: 6 United Broline
Skrällen: 11 Bad Manner
Ranking: A 10 B 6,7,11 C 5,8,1,9,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
16:00  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - Lei ö 15,5 skott
2.37
17:00  Mikkel Michelsen
Speedway - EM - Vinnare
13.00
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
17:27  Lopp 8: Ies Juvel
Trav - Halmstad - Plats
2.00
17:30  Brage - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.95
18:30  Wolves - Arsenal
Fotboll - Premier League - Ars ö10,5 frisparkar
1.61
20:00  Leverkusen - Bayern M
Fotboll - Tyska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.82
21:00  Chelsea - Watford
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.15
21:45  Lazio - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips 4/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 4/7 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming