V64 måndag 03/06

Publicerad på 3 Jun 2019 - 15:50

DrTrav

DrTrav

3 Jun 2019 - 15:50

Det är V64 tävlingar ifrån Halmstad ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V64-2 på nummer 4 Zlatan Knick som satt i ledningen efter 200 meter senast och höll sedan ett bra tempo och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Istanbul Boko då. Här tror jag att Dante Kolgjini som kör hästen har ledningen i sikte på nytt och om han skulle hitta till spets smärtfritt så tror jag kan han blir svårfångad här.

V64-1 1,3,6
V64-2 4 Zlatan Knick
V64-3 Alla
V64-4 2,8,9
V64-5 2,3,7,9
V64-6 3,7

576 rader x 1 = 576 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 7 Extreme
DD2: 3,7

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Zeeland Kronos har en femteplats som bäst på årets tre starter fast han har varit ute i tuffa gäng under året. Här är det ett litet fält och kort distans men om Peter Untersteiner kan servera honom en bra löpning så kan han bli att räkna med över upploppet, 1 Quick Vald satt fast näst senast och följde upp med en enkel vinst från ledningen. Här tror jag att Christoffer Eriksson som kör hästen kan hålla upp ledningen och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka hela vägen till en ny seger, 3 Romero har verkligen visat gott kunnande och senast blev det seger i ett Breeders' Crown efter att han tagit hand om ledningen i ett tidigt skede. Nu tror jag att det är upptaget i spets men han är bra nog att blanda sig i segerstriden även om han skulle få göra en del grovjobb i dödens.

Min Vinnare: 6 Zeeland Kronos
Spets efter 500m: 1 Quick Vald
Skrällen: 4 Paladin
Ranking: A 6,1,3 B 5,4,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Uttagningslopp Summer Meeting Talents 2019 över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Zlatan Knick som satt i ledningen efter 200 meter senast och höll sedan ett bra tempo och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Istanbul Boko då. Här tror jag att Dante Kolgjini som kör hästen har ledningen i sikte på nytt och om han skulle hitta till spets smärtfritt så tror jag kan han blir svårfångad här, vid gardering kan 6 Nelli Mindy som har gjort två starter i år och skött sig fint vara tänkbar. Senast blev det seger och om Marc Elias som kör hästen kan servera honom en fin resa så kan det räcka långt här, 7 Tango Real är kvick iväg från start men jag tror inte att han kan ta sig förbi min spik i startögonblicket fast skulle han göra det så är det inte omöjligt att man släpper då han kan agera lite hetsigt.

Min Vinnare: 4 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 4 Zlatan Knick
Skrällen: 7 Tango Real
Ranking: A 4 B 6,7,8 C 3,5,1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 1 Dizzy River blir troligen över från start här men det är ett litet fält och om Johan Untersteiner kan hitta loss från innerspåret eller backa sig ut så har han en vass avslutning som biter bra till slut och ska räknas tidigt här, 8 Felix V.M. fastnade i en trött rygg senast och gick i mål med sparade krafter då. Med bättre ryggar under slutrundan den här gången så fäller han många hästar till slut och är då intressant till en låg procent på spelet, 3 Whisky Akema gav upp lite väl tidigt från ledningen i senaste starten och fick nöja sig med en tredjeplats där Wollafur var starkast till slut. Här är det spetsläge på nytt och det är annars en position han trivs bra i och om Claes Svensson som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka en bit här, 4 Explosive Merlot var godkänd senast från dödens där Toddler vann från ledningen. Han är stark och rejäl och kan mycket väl vinna detta lopp från utvändigt ledaren om det skulle behövas.

Min Vinnare: 1 Dizzy River
Spets efter 500m: 3 Whisky Akema
Skrällen: 8 Felix V.M.
Ranking: A 1,8 B 3,4,7,5 C 2,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Nationals lopp - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Mahjong var väldigt fin senast när hon gick i tredjespår fram till dödens och avgjorde sedan från den positionen. Här sitter hon bra till i andraspår direkt och med en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 2 Sobel Jasmine räckte inte till i ett Margareta lopp som Staro Miami vann senast. Nu går hon ner rejält i klass och här tror jag att Peter Untersteiner kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle hon få bestämma en del i spets så kan hon rinna undan till seger. Hon har tagit samtliga sina tidigare segrar från ledningen så det är en position hon trivs bra i, 8 Victoria Lane har hittat nya växlar sedan hon kom till Joakim Lövgrens träning. Här står hon illa till från start men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en bra speed och kan bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 9 Mahjong
Spets efter 500m: 2 Sobel Jasmine
Skrällen: 10 Greta Silas
Ranking: A 9,2,8 B 10,5,6,1,4 C 3,7,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Euro Classic Trot Next Year - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Extreme är startsnabb och är obesegrad från ledningen de gånger han har gästat Sverige tidigare. Här räknar jag med full fart från start av Steen Juul och skulle han komma till spets är mycket vunnet och han kan bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 2 Guzz Mearas är en talangfull travare som har gjort tre starter i karriären vilket har resulterat i två segrar och en andraplats. Han avslutade bra via 11,5 sista 800 meterna från kön fram till andraplatsen bakom vinnande Global Action senast. Här sitter han bra till direkt och kan då blanda sig i segerstriden igen, 9 Redneck Woodland kommer med två raka segrar och han var duktig senast när plockade ner sitt motstånd från dödens. Med bra ryggar under slutrundan så fäller han många hästar till slut och kan då vara långt framme här, 3 Nice And Quick har också gjort det bra hittills och senast så blev det en andraplats i ett lopp som Typhoon Face var överlägsen i. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att Stefan Söderkvist kan ge honom en bra löpning och då kan det bli en framskjuten placering.

Min Vinnare: 7 Extreme
Spets efter 500m: 7 Extreme
Skrällen: 3 Nice And Quick
Ranking: A 7 B 2,9,3 C 1,6,8,4,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Alpha Peak har varit borta länge då han hade gjort dåliga insatser i loppen och inte varit helt bra i sina luftvägar. Nu har han fått ett tufft jobb i måndags och kändes okej då meddelar man från stallet. Han har gått bra direkt efter vila tidigare och om Steen Juul kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden direkt här. Eventuellt blir det barfota runt om nu, 3 Captain Simcoe är inte att lita på men var mycket fin att skåda när han vann ett sprinterlopp från spets senast. Här tror jag att Christoffer Eriksson som kör hästen kan nå ledningen på nytt och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 8 Aquamarin som har härdats mot tuffare motstånd än det här vara tänkbar. Här kan han vara långt framme om Thomas Uhrberg som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutrundan men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Alpha Peak
Spets efter 500m: 3 Captain Simcoe
Skrällen: 10 Rally Esset
Ranking: A 7,3 B 8,9,10,2,4,5,11 C 6,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto