V64 måndag 05/08

Publicerad på 5 Aug 2019 - 12:16

DrTrav

DrTrav

5 Aug 2019 - 12:16

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

I ett svårlöst lopp i V64-2 så spikar jag nummer 4 Baton Westwood som fick bestämma i ledningen och gick undan till en säker seger för tre starter sedan. Efter det har det blivit två raka galopper men han gjorde en bra upphämtning och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Terri Hörsta senast. Felfri här så tror jag att han kör till spets omgående och skulle han få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här.

V64-1 2,3,8
V64-2 4 Baton Westwood
V64-3 6,8,9
V64-4 1,11
V64-5 2,4,5
V64-6 Alla

594 rader x 1 = 594 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 2,4,5
DD2: 7 Elsa C.B.

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Wir Ideal gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fick då göra en del grovjobb och stumnade men med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Nu har han fått ett iskallt läge men om det löser sig med positionerna och Björn Goop kan servera hästen en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden här. Inga ändringar är planerade utan vanlig vagn och skor runt om meddelar man från stall Goop, 3 Mago gjorde bort sig med galopp kort efter start senast men var duktig vid vinsten över tre varv i Lindesberg gången innan det. Här tror jag att Carl Johan Jepson har siktet inställt på ledningen och om han skulle hitta till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 2 Rob Dyrdek gjorde en godkänd avslutning till fjärdeplatsen bakom en överlägsen Jackson Avery för en vecka sedan. Här har han ett bra utgångsläge och kan få en fin löpning i den främre träffen och löser det sig med positionerna så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 8 Wir Ideal
Spets efter 500m: 3 Mago
Skrällen: 6 Lord L.S.
Ranking: A 8,3 B 2,6,5,9 C 4,7,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Bequine Amatörtränarserie - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Baton Westwood som fick bestämma i ledningen och gick undan till en säker seger för tre starter sedan. Efter det har det blivit två raka galopper men han gjorde en bra upphämtning och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Terri Hörsta senast. Felfri här så tror jag att han kör till spets omgående och skulle han få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här, vid gardering kan 12 Glimra Guld som har en missvisande programrad då hon har varit ute mot betydligt hårdare motstånd än det här vara tänkbar. Nu går hon ner rejält i klass och om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon bli farlig över upploppet, 1 Dream Of Meadows kommer från en seger och med en bra löpning på innerspår här så kan hon vara långt framme på nytt men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Baton Westwood
Spets efter 500m: 4 Baton Westwood
Skrällen: 5 Beartime
Ranking: A 4 B 12,1,5,7,8,10,14,6,15 C 2,3,9,11,13
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Brottarn gjorde en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Mr Crazed senast. Med en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan han bli farlig över upploppet och är intressant till en låg procent på spelet, 6 Enriko Ha har inlett karriären lovande och har tagit tre segrar på fyra starter. Här har han springspår och om Björn Goop som kör hästen kan få en bra start så tror jag det kan bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Oh Lord galopperade i ledningen senast men gången innan det så svarade han för en stark insats när han höll bra till tredjeplatsen bakom vinnande Fille Am efter att ha fått trava i dödens. Här är det ett lite chansartat läge men om det skulle lösa sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 9 Brottarn
Spets efter 500m: 6 Enriko Ha
Skrällen: 9 Brottarn
Ranking: A 9,6,8 B 1,2,5,3 C 10,7,11,4,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Vapour Trail tog hand om ledningen senast men släppte efter ett halvvarv och gick sedan ut med 250 meter kvar av loppet och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Imola Boko. Här tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen kan hålla upp ledningen och sedan så kan man välja att köra i spets eller släppa men oavsett så ska hon räknas tidigt här från ett trevligt utgångsläge, 11 Imola Boko besegrade tipsettan senast när han fick ta över ledningen efter 700 meter och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Gången innan det så blev det ett galoppmisslyckande när man testade barfota runt om. Trots ett sämre läge nu än senast så kan han bli farlig om Björn Goop som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet och kan servera honom en bra löpning här, vid ytterligare gardering kan 6 Ace To Play som kommer med en färsk seger i bagaget vara tänkbar. Han drog då på i ledningen på en tung bana och han trivs bra i den främre träffen så om Isac Lindberg kan ge honom ett fint lopp så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Vapour Trail
Spets efter 500m: 1 Vapour Trail
Skrällen: 9 Fly Even Higher
Ranking: A 1,11 B 6,5,9,3,8 C 2,7,10,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Wellino Avenue har kommit tillbaka starkt efter en lång frånvaro. Han inledde året i bästa stil med två raka segrar innan han senast fick se sig besegrad av Perfect Dynamite och fick nöja sig med andraplatsen. Här tror jag på tidig ledning och från spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Triomphe Ferm startade så sent som i fredags där det blev en andraplats bakom vinnande Smokey Herman. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet här så kan han duga en bit mot det här gänget, 5 Urchin avslutade vasst via 12,8 sista 700 meterna vid vinsten näst senast. Kan han få spara speeden fram till upploppet nu så kan han bli farlig den sista biten och kan då sluta långt framme här.

Min Vinnare: 4 Wellino Avenue
Spets efter 500m: 4 Wellino Avenue
Skrällen: 6 Joe Martini
Ranking: A 4 B 2,5,11,6,3 C 1,9,10,8,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna, 7 Elsa C.B. fungerade inte senast och blivit behandlad efter den starten men har nu tränat bra och känns fräsch och fin meddelar man från stallet. Hon brukar gå bäst i spets och det är ingen nackdel om hon hittar dit från springspåret här men även om det inte skulle bli spets här så borde hon kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och kan då bli att räkna med över upploppet, 2 Majors Corona kommer med två raka tredjeplatser och hon kan öppna rätt så vettigt och om Conny Gustafsson kan få en bra start ur volten här så är det inte omöjligt att det kan bli ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Indra’s Secret är väldigt galoppbenägen men skötte sig senast och vann då mot ett billigt motstånd i sin comeback. Felfri här så kan hon få ett bra lopp och kan då vara långt framme, 11 Tindra Star är inte att lita på men om hon kan hålla ordning på benen nu så kan hon bli farlig den sista biten om Magnus Jakobsson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i och kan bli fint framdragen under slutvarvet och då fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 7 Elsa C.B.
Spets efter 500m: 2 Majors Corona
Skrällen: 7 Elsa C.B.
Ranking: A 7 B 2,1,11,4,8,5,3,9 C 10,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto