DrTrav

V64 måndag 07/10

7 Oktober 2019 - 14:03

Det är V64 tävlingar ifrån Mantorp ikväll med Jackpot och här följer min analys av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 5 Elrond som har gjort sex starter för Timo Nurmos. Han inledde med tre raka segrar innan han har fått nöja sig med två tredjeplatser och en andraplats i de efterföljande loppen. Senast så satt han i tredje utvändigt innan han satte in attacken med 700 meter kvar av loppet och via en bra avslutning så var han inte långt ifrån segern men han fick inte tag i vinnande Tiger Journey. Han kan öppna rätt så bra så med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från den positionen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

V64-1 3,4,5,6
V64-2 1,3,6
V64-3 1,4,6
V64-4 4,7,8,10,11
V64-5 2,3,10
V64-6 5 Elrond

540 rader x 1 = 540 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 10 Admiral As
DD2: 2,4,5,7,10

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Mr Magnifique serverades en invändig resa innan han kom ut ett spår och fick chansen sent och gick i mål med sparade krafter som fyra bakom vinnande NoLimitJimMit. Han har ännu ingen seger i år men här tror jag att Johan Untersteiner provar mot ledningen och skulle han ta sig till spets utan någon större strid så är mycket vunnet men skulle det istället vankas svar invändigt så blir det tuffare att vinna loppet, 4 Hickomisschampagne kördes till ledningen i ett tidigt skede och gick undan till en säker seger från den positionen näst senast. Gången efter det så gjorde hon bort sig med en startgalopp men felfri nu så kanske Mikael Å Linderoth kan svara ut tipsettan i starten och då kan det vara hon som sitter i spets och om hon skulle få bestämma en del i ledningen så kan hon rinna undan till en ny seger, 3 Olga Utca är inte så snabb den första biten men är stark till slut och från ett trevligt utgångsläge här så borde hon kunna hitta en hygglig position och kan då göra sig gällande över upploppet, 5 Mellby Eye Catcher agerar lite ojämnt fast hon är härdad mot hårt motstånd så om Anders Källberg som kör hästen kan servera henne en fin löpning så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Mr Magnifique
Spets efter 500m: 6 Mr Magnifique
Skrällen: 5 Mellby Eye Catcher
Ranking: A 6,4 B 3,5,12,7,2 C 11,9,8,1,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Xet Diablo har inlett karriären lovande med två segrar på fyra starter. Han avgjorde på ett bra vis vid vinsten senast men har även visat en del osäkra tendenser då han har galopperat två gånger fast då har det handlat om voltstart och nu är det autostart så felfri nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och ska räknas tidigt här, 6 Carolina Reaper har ännu ingen seger men hon är kvick ut och om Adrian Kolgjini kan hitta till ledningen och få bestämma en del där framme så kan det vara läge för den första vinsten, 1 Patch Wibb har varit ifrån ett par månader och blir troligen över från start men om det löser sig med en lucka till slut eller om Johan Untersteiner kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål så kan han vara segermogen direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 3 Xet Diablo
Spets efter 500m: 6 Carolina Reaper
Skrällen: 5 Brandy Flame
Ranking: A 3,6,1 B 5,8 C 7,4,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Final Dream var ute i ett Bronsdivisionsförsök på Solänget senast. Han satt då i tredje utvändigt innan han gick på med 850 meter kvar av loppet och höll sedan starkt via 12 tempo sista varvet fram till fjärdeplatsen bakom vinnande From The Mine. Han är snabb den första biten och här tror jag att Linda Sedström som kör hästen kan hitta till ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Everton spetsade och ledde sedan loppet runt om senast och skulle han lyckas svara ut tipsettan i startögonblicket så kan han trava i ledningen även här fast jag är inte så säker på att han lyckas med det men oavsett så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Southwind Hydro har varit ute mot tufft motstånd och går ner i klass här. Han följde med okej från femte utvändigt till femteplatsen i ett lopp som vanns av Vainqueur R.P. senast. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin smygare på innerspår och skulle en lucka uppenbara sig så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 6 Final Dream
Spets efter 500m: 6 Final Dream
Skrällen: 1 Southwind Hydro
Ranking: A 6 B 4,1,10,8,7,3 C 2,9,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp Ston - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 I Am Rapida har ingen vidare rad men hon är bättre än så och hon kan öppna rätt så vettigt så här tror jag att hon kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Absurd kommer med en färsk seger i raden. Kan Kenneth Haugstad som kör den här gången hitta ner i ett vettigt slagläge och kan servera henne en fin löpning så kan hon bli farlig över upploppet, 11 Velegance återkom efter en träningsperiod senast och galopperade då till en början men gick efter det starkt via 12 tempo sista 1900 meterna och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Ivana Boko. Här har hon ett risigt utgångsläge men med en vettig rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, 8 Zingy Kronos kördes till ledningen efter ett halvvarv senast och hon fick sedan bestämma och gick undan till en knapp seger i en knepig stil vilket renderade i startförbud. Svårt utgångsläge här men om det löser sig med positionerna så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 I Am Rapida
Spets efter 500m: 4 I Am Rapida
Skrällen: 10 Maharanee Star
Ranking: A 4,7 B 11,8,10 C 3,2,1,9,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Sikta Mot Stjärnorna, Final - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Admiral As följde senast med i rygg från fjärde utvändigt med 650 meter kvar och satte sedan in slutstöten över upploppet och avgjorde till seger via 10,8 sista 800 meterna. Han har vunnit sex av sju starter hittills och den enda förlusten kom näst senast när han galopperade som slagen i ett lopp som vanns av Power. Nu har han bakspår men om Ulf Ohlsson kan få bra draghjälp och hjälp med tempot där framme så fäller han många hästar till slut, 3 Zola Key vann överlägset näst senast efter att ha nått spets efter ett halvvarv. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen har ledningen i sikte och om han skulle få bestämma en del i täten så kan han ta en ny seger, 2 Guzz Mearas vann ett billigt lopp näst senast och gången efter det så hade han ett risigt utgångsläge i ett uttagningslopp till Kriteriet. Då kördes han fram i dödens efter 1100 meter och höll sedan godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Marvellous Tooma. Han har inte visat någon större startsnabbhet men jag tror att Johan Untersteiner synar dödens i ett tidigt skede och skulle han trycka upp tempot utvändigt så kan det gynna tipsettan i slutändan.

Min Vinnare: 10 Admiral As
Spets efter 500m: 3 Zola Key
Skrällen: 6 Lover Bac
Ranking: A 10 B 3,2,6,7,1 C 4,8,9,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Elrond som har gjort sex starter för Timo Nurmos. Han inledde med tre raka segrar innan han har fått nöja sig med två tredjeplatser och en andraplats i de efterföljande loppen. Senast så satt han i tredje utvändigt innan han satte in attacken med 700 meter kvar av loppet och via en bra avslutning så var han inte långt ifrån segern men han fick inte tag i vinnande Tiger Journey. Han kan öppna rätt så bra så med en offensiv Jorma Kontio i vagnen så tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från den positionen fast han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 10 Fredric Palema som tävlade barfota runt om för första gången i karriären senast vara tänkbar. Då kördes han till ledningen efter ett halvvarv och sedan ryckte han undan till en säker seger över upploppet. Kan Mikael J Andersson som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet nu så kan han duga en bit även här, 7 Cool McQueen har gjort det bra under en längre tid och har verkligen jobbat ihop till en seger men från det här spåret finns det risk att han hamnar på vingel men om Johan Untersteiner kan hitta en hygglig position så kan han vara långt framme igen fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Elrond
Spets efter 500m: 5 Elrond
Skrällen: 2 Snobben C.D.
Ranking: A 5 B 10,7,2,4 C 9,8,6,1,3,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:45  Lopp 5: Tabasco C.D.
Trav - Solvalla - Vinnare
3.65
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93

Livestreaming