DrTrav

V64 måndag 08/07

8 Juli 2019 - 14:01

Det är V64 tävlingar ifrån Rättvik ikväll och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V64-1 på nummer 1 Villiam som avslutade fjolåret med seger i Grand Prix de l'U.E.T. på Vincennes. Nu handlar det om årsdebut men det är ett litet fält med endast fyra motståndare och Timo Nurmos hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen och felfri här så tror jag på tidig ledning och väl där så blir han svårslagen men han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om han skulle bli av med ledningen.

Den andra spiken kommer i V64-2 på nummer 7 Hankypanky Peyton som ännu är obesegrad efter fem starter hittills. Hon kördes till ledningen omgående från spår 6 bakom bilen i årsdebuten senast och vann sedan i ohotad stil från den positionen. Här har hon fått ett spår ytterligare ett hack ut men med visad startsnabbhet så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen skickar henne till ledningen på nytt och skulle så bli fallet så blir hon mycket svårslagen här men hon är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

Kvällens tredje spik kommer i V64-6 på nummer 10 Kalashnikov som gjorde comeback efter en tids frånvaro på Hagmyren senast. Han avslutade då bra via 13 tempo sista 800 meterna men fick inte tag i den ledande Lolee Trizzofrock utan han fick nöja sig med andraplatsen. Han är inte att lita på men felfri här så är han stark och om Nicklas Westerholm som kör hästen kan servera honom en bra löpning så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 1 Villiam
V64-2 7 Hankypanky Peyton
V64-3 4,6,7,8
V64-4 Alla
V64-5 Alla
V64-6 10 Kalashnikov

624 rader x 1 = 624 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 3,6
DD2: 10 Kalashnikov

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Henning Mårthans Minne - Femåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Villiam som avslutade fjolåret med seger i Grand Prix de l'U.E.T. på Vincennes. Nu handlar det om årsdebut men det är ett litet fält med endast fyra motståndare och Timo Nurmos hästar brukar sällan behöva lopp i kroppen och felfri här så tror jag på tidig ledning och väl där så blir han svårslagen men han är bra nog att vinna loppet från andra positioner också om han skulle bli av med ledningen, vid gardering kan 4 Viscarda Jet som spurtade bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Mellby Free senast vara tänkbar om min spik skulle ha en sämre dag eller galoppera.

Min Vinnare: 1 Villiam
Spets efter 500m: 1 Villiam
Skrällen: 3 Output Pressure
Ranking: A 1 B 4,3,2,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Hankypanky Peyton som ännu är obesegrad efter fem starter hittills. Hon kördes till ledningen omgående från spår 6 bakom bilen i årsdebuten senast och vann sedan i ohotad stil från den positionen. Här har hon fått ett spår ytterligare ett hack ut men med visad startsnabbhet så tror jag att Jorma Kontio som kör hästen skickar henne till ledningen på nytt och skulle så bli fallet så blir hon mycket svårslagen här men hon är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas, vid gardering kan 3 Intake som har varit ute mot tufft motstånd och kvalade in till finalen av Drottning Silvias Pokal vara tänkbar här om Jörgen S Eriksson kan servera henne en bra löpning, 1 Digital Class har ett bra utgångsläge och kan få en fin resa på innerspår och med en lucka till slut så kan hon utmana om en framskjuten placering men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Hankypanky Peyton
Spets efter 500m: 7 Hankypanky Peyton
Skrällen: 3 Intake
Ranking: A 7 B 3,1,4,11 C 6,2,5,10,8,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Avena Jet var ute i Treåringseliten för Ston på Solvalla senast. Hon kördes till ledningen och höll starkt till andraplatsen bakom vinnande Sashay My Way den gången. Här har hon sämsta spåret men om Thorsten Tietz som kör hästen nu kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 7 Admiral As är ännu obesegrad efter fyra tidigare starter. Han fick en bra löpning i andra par utvändigt innan attacken sattes in senast och då kopplade han ett säkert grepp på motståndet via 11,8 sista 700 meterna och om Ulf Ohlsson kan servera honom en bra löpning så kan han vara långt framme på nytt, 4 Fire Of Noa höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Admiral As senast. Han är kvick iväg och om Nicklas Westerholm som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här, 6 Dontloosememate gjorde bort sig med galopp i starten av finalen av E3 som vanns av Aetos Kronos senast. Han är under fortsatt utveckling och om Erik Adielsson som får chansen nu istället för Jim Oscarsson kan hitta en bra position så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 8 Avena Jet
Spets efter 500m: 4 Fire Of Noa
Skrällen: 8 Avena Jet
Ranking: A 8,7 B 4,6 C 5,3,2,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat alla tretton hästarna, 1 Lill Brisa har vunnit 4 av 9 starter hittills och hon gjorde det bra i comebacken senast när hon efter tidig ledning gick undan till en klar seger. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare den här gången och om Claes Eskilsson som kör hästen kan hålla upp ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Gnistas Filur var ute över lång distans senast och kunde inte stå emot Rappnor den sista biten utan han fick nöja sig med andraplatsen då. Kort distans nu är nog ingen fördel men med en offensiv Jörgen Westholm i sulkyn här så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här, 5 Lykkje Tora har bra fart i sig och hon gjorde en bra upphämtning efter galopp senast och felfri här så kan hon utmana om en framskjuten placering, 7 Klack Nova har ännu ingen seger på 31 tidigare starter. Hon kördes fram utvändigt om ledaren med dryga varvet kvar senast och höll rätt bra till tredjeplatsen bakom vinnande Hulte Sofia som ledde loppet från start till mål och om Oskar J Andersson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan här så kan det vara läge för den första vinsten.

Min Vinnare: 1 Lill Brisa
Spets efter 500m: 1 Lill Brisa
Skrällen: 7 Klack Nova
Ranking: A 1,9 B 5,7,3,4,11,15,6 C 2,8,13,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 3 Liam Dana kommer från en mycket bra insats när han travade i dödens hela loppet och plockade ner den ledande Ronzon Face via 11,2 sista varvet då. Han är kvick iväg och jag tror att Jörgen Westholm har ledningen i sikte här och om han skulle komma till spets så tror jag han kör i den positionen så länge lampan lyser, 6 Victory Topline inledde karriären med sex raka segrar men därefter har det gått lite tyngre och han återkommer nu efter en tids frånvaro. Han har jobbat på rejält en längre tid och känns som han ska inför comebacken meddelar man från stallet som tror på en bra insats direkt och slipper han göra alltför mycket grovjobb så kan han vara långt framme här, 10 O.M.Dont Cry fick en perfekt start och nådde vinnarhålet senast och där satt hon sedan fast med sparade krafter bakom vinnande Mama America. Med en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 Lukas Zaz satt långt ner i kön men avslutade stark och nådde tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Wreckless M.M. senast och om Riksrd N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en härlig speed som biter bra till slut och kan då göra sig gällande här.

Min Vinnare: 3 Liam Dana
Spets efter 500m: 3 Liam Dana
Skrällen: 11 Desideria De Soze
Ranking: A 3,6 B 10,7,11,4,2 C 8,9,1,5,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 10 Kalashnikov som gjorde comeback efter en tids frånvaro på Hagmyren senast. Han avslutade då bra via 13 tempo sista 800 meterna men fick inte tag i den ledande Lolee Trizzofrock utan han fick nöja sig med andraplatsen. Han är inte att lita på men felfri här så är han stark och om Nicklas Westerholm som kör hästen kan servera honom en bra löpning så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 7 Iron Creek som är obesegrad på svensk mark från ledningen vara tänkbar så om Thorsten Tietz kan pricka starten från springspåret här så kan det bli spets på nytt och om så skulle bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Honey Bunny kommer med två raka andraplatser i raden. Från ett bra utgångsläge här så kan hon få en bra löpning och kan bli farlig med en lucka till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Kalashnikov
Spets efter 500m: 7 Iron Creek
Skrällen: 1 Honey Bunny
Ranking: A 10 B 7,1,6,4,8,2 C 11,3,5,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  St Louis - Colorado
Ishockey - NHL - X2
1.67
02:15  Jets - Patriots
Amfotboll - NFL - LeVeon Bell TD
1.72
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
18:55  Atletico Madrid - Leverkusen
Fotboll - Champions League - BLGM Nej
1.89
19:00  Skellefteå - Luleå
Ishockey - SHL - Över 4.5
2.13
21:00  Galatasaray - Real Madrid
Fotboll - Champions League - Mål före 26:00
1.83
21:00  Tottenham - Crvena Zvezda
Fotboll - Champions League - Tot u 2,5 mål
1.80
21:00  Tottenham - Röda Stjärnan
Fotboll - Champions League - RS över 7,5 skott
2.10
04:35  LA Clippers - LA Lakers
Basket - NBA - 2
1.71
21:00  Lille - Valencia
Fotboll - Champions League - Mål i båda hl
1.84
21:00  Slavia Prag - Barcelona
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1,5
2.21
  Rekatochklart Poolspel
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 27 okt
Insats: 900 kr - TravTipster

Livestreaming