DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 måndag 09/09

9 September 2019 - 13:27

Det är V64 tävlingar ifrån Färjestad ikväll med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 2 Assault som verkligen har hittat rätt i montédisciplinen vilket 11 vinster på 18 starter under sadel visar. Det har inte blivit någon seger sedan han vann från ledningen i mitten på maj men formen är ändå god med två raka andraplatser. Det är inte säkert att det blir någon ledning här men med duktiga Sofia Adolfsson på ryggen här så tror jag han får en fin löpning i den främre träffen och visar sig vara starkast den sista biten.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 8 Emmylou som kommer med fin form. Hon har varit ute i klart tuffare gäng än det här då hon har tävlat frekvent på V75. På Axevalla näst senast så spurtade hon vasst när hon fick fritt via 10,3 sista 800 meterna fram till seger. Senast så hade hon en kort galopp och tappade viktig position men avslutningen var bra till andraplatsen bakom vinnande Bear Bahareh. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start för en halsinfektion men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan gå med i en bra rygg under slutvarvet så tror jag att hon blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 4,5,7,10,12
V64-2 1,2,6,7,8,11
V64-3 2 Assault
V64-4 3,7,9,10,11
V64-5 1,3,4,10
V64-6 8 Emmylou

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1,3,4,10
DD2: 8 Emmylou

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Septembermästaren, Försök 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 A Deal Is A Deal gjorde det bra vid vinsten näst senast efter en fin resa. Gången efter det så var han ute i ett långlopp på Bjerke över tre varv och galopperade då dubbelt men gick starkt i upphämtningen och nådde femteplatsen bakom vinnande Troja Face. Felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden på nytt om Erik Berglöf kan servera honom en bra löpning, 5 Odds Indicator hade två raka segrar innan han senast slutade oplacerad i ett lite tuffare gäng efter en invändig resa. Kan Björn Goop hitta en fin position här så kan han bli att räkna med igen, 4 Min Bråten är inte att lita på men felfri nu så är han kvick iväg och då kan det bli tidig ledning för Oskar J Anderssons styrning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 10 Veritas Grif hade varit struken för brunst i slutet av juli innan hon återkom senast och kan vara klart förbättrad med ett lopp i kroppen nu. Carl Johan Jepson upp för första gången nu är intressant.

Min Vinnare: 7 A Deal Is A Deal
Spets efter 500m: 4 Min Bråten
Skrällen: 10 Veritas Grif
Ranking: A 7,5 B 4,10,12,3,1,2 C 6,11,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Septembermästaren, Försök 2 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 11 Global Skipper har ryckt upp sig på sistone och har nu jobbat ihop till en seger. Här är utgångsläget inte det bästa men om Jonas Moberg som kör hästen kan komma igenom rätt så vettigt så kan han komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 6 Wir Ideal är klar favorit på strecken men han har inte rosat marknaden och har blivit oplacerad i samtliga tre starter i år. Han galopperade bort sig när man ryckte alla skorna senast så det blir någon form av skobalans nu meddelar man från stallet. Felfri nu så borde Björn Goop kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och kan då duga en bit mot det här gänget, 2 Alvena Vagaboy avslutade starkt fram till seger för tre starter sedan. Här tror jag att Mikael J Andersson har ledningen i sikte och skulle han få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka till en ny seger, 8 Lotus Gil kommer från en seger i ett P21 lopp. Kan Erik Lindegren servera honom en bra löpning så kan han bli farlig över upploppet och är då intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 11 Global Skipper
Spets efter 500m: 2 Alvena Vagaboy
Skrällen: 8 Lotus Gil
Ranking: A 11,6 B 2,8,7,1 C 3,5,9,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Montélopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Assault som verkligen har hittat rätt i montédisciplinen vilket 11 vinster på 18 starter under sadel visar. Det har inte blivit någon seger sedan han vann från ledningen i mitten på maj men formen är ändå god med två raka andraplatser. Det är inte säkert att det blir någon ledning här men med duktiga Sofia Adolfsson på ryggen nu så tror jag han får en fin löpning i den främre träffen och visar sig vara starkast den sista biten. Norskt huvudlag och barfota fram, säger Daniel Wikberg som tränar, vid gardering kan 7 Flashing Boko som kommer från en seger men han är inte att lita på vara tänkbar. Felfri nu så är han mycket snabb iväg så det kan bli tidig ledning här och skulle Christina A Hande som rider hästen här få bestämma en del i ledningen så kan han det räcka en bit mot det här gänget, 1 Ussara Mail gjorde ett bra lopp på V75 senast och fick endast se sig besegrad av Evoque. Han vann ett montélopp på Halmstad i somras efter en perfekt resa och med en bra löpning här så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Assault
Spets efter 500m: 7 Flashing Boko
Skrällen: 9 Macho Look
Ranking: A 2 B 7,1,8,9,3,10 C 4,5,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
El Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Neslands Trine har inte vunnit på länge nu men om Henrik Kublik som kör hästen kan nå ledningen efter en bit så kan det vara läge för en ny seger om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Mine Lotta tröttnade senast och utgick så den starten kan vi glömma men hon vann ett lopp i Arvika för tre starter sedan med samma kusk som nu. Kan hon komma iväg rätt så vettigt från springspåret så borde hon kunna slinka ner i en hygglig position och kan då duga en bit mot det här gänget, 11 Thess Prinsessa vann enkelt efter en löpning i dödens för tre starter sedan och om Haakon Ydersbond som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Valborg har ingen vidare rad men om Björn Goop som får chansen bakom hästen nu kan få fart på henne så kan hon ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 3 Neslands Trine
Spets efter 500m: 3 Neslands Trine
Skrällen: 11 Thess Prinsessa
Ranking: A 3,7 B 11,10,9,13,5 C 6,4,1,12,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Uttagningslopp Amatör-SM över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Global Viscount har levererat vassa avslutningar i de två senaste starterna utan att räcka ända fram till seger. Han kan öppna rätt så hyggligt men det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen men skulle han lyckas med det så är mycket vunnet. Det kan lösa sig bra från vinnarhålet med en eventuell lucka till slut också eller om Niclas Benzon kan hitta ut i andraspår om det inte skulle bli spets, 3 Iglesias Boshoeve har varit ute mot tufft motstånd men har gjort bort sig med två raka galopper vilket oroar men kunnande finns och i ett felfritt lopp här så kan han blanda sig i segerstriden, 4 Mimmi Dynamite gjorde det bra vid vinsten näst senast. Kan Jan-Erik Lundkvist som kör hästen servera henne en fin löpning i den främre träffen här så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 10 Space Star gick en bra avslutning från andra utvändigt fram till seger i den näst senaste starten. Med en bra rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Global Viscount
Spets efter 500m: 1 Global Viscount
Skrällen: 10 Space Star
Ranking: A 1,3 B 4,10,2,6 C 5,9,11,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Emmylou som kommer med fin form. Hon har varit ute i klart tuffare gäng än det här då hon har tävlat frekvent på V75. På Axevalla näst senast så spurtade hon vasst när hon fick fritt via 10,3 sista 800 meterna fram till seger. Senast så hade hon en kort galopp och tappade viktig position men avslutningen var bra till andraplatsen bakom vinnande Bear Bahareh. Hon har efter det varit struken inför en tilltänkt start för en halsinfektion men om Carl Johan Jepson som kör hästen kan gå med i en bra rygg under slutvarvet så tror jag att hon blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 9 Gun Palema som inte riktigt har fått till det på sistone vara tänkbar om Mikael J Andersson kan servera henne en bra löpning. Hon har visat gott kunnande tidigare och med lite klaff nu så kan hon vara långt framme här, 7 Stardust Melody kommer från en fjärdeplats i ett V75 lopp som vanns av Callmesally senast. Kan Björn Goop ge henne en fin resa så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Emmylou
Spets efter 500m: 1 Arc En Ciel
Skrällen: 6 Lady Palema
Ranking: A 8 B 9,7,6,10,1,4 C 5,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.91
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
21:00  Tottenham - Everton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:00  Degerfors - Umeå
Fotboll - Superettan - 1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
22:00  Barcelona - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -2
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 6/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming