V64 måndag 10/06

Publicerad på 10 Jun 2019 - 10:54

DrTrav

DrTrav

10 Jun 2019 - 10:54

Det är V64 tävlingar ifrån Färjestad ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-4 på nummer 6 Global Withdrawl som var ute i ett Margareta lopp senast och avslutade då fint via 09 tempo sista 800 meterna fram till femteplatsen bakom vinnande Jaguar Dream. Han har tagit de flesta av sina segrar från ledningen men det är ett litet fält med endast sex motståndare och de 20 meters tillägg han har här tror jag han äter upp tidigt och ska då ha bra chans att ta en ny seger här. (struken ny spik / se nedan )

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 2 Fast And Quick som avslutade klart bra till andraplatsen bakom vinnande Au Pair Girl efter ett lopp i fjärde utvändigt senast och hon visade då att att formen sitter där den ska. Här finns det vissa möjligheter att Örjan Kihlström som kör hästen kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet men det är inte säkert att det blir någon ledning utan får hon istället gå med i ryggar så har hon en härlig speed som biter bra till slut och då tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 4,6,7
V64-2 1,2,4,7,8,9,12
V64-3 2,4,6,10
V64-4 7 Convivial Church
V64-5 1,2,6,7,8,10,11
V64-6 2 Fast And Quick

588 rader x 1 = 588 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 6,10
DD2: 2 Fast And Quick

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Policy Of Truth gjorde årsdebut i Meadow Roads lopp på Solvalla i mitten på maj och avslutade då bra till tredjeplatsen bakom vinnande Nadal Broline. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och han kan öppna rätt bra vid laddning och skulle han hitta till ledningen i ett tidigt skede så kan han bli svårfångad för han har vunnit 6 av de 7 gånger han har travat i den positionen tidigare, 7 Fossens Bonus har inte fått det att stämma i år men här är det ett litet fält och om Magnus Jakobsson som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka långt här, 4 Caid Griff gör första starten sedan november ifjol och kan behöva loppet men han duger normalt vis bra i klassen och trots avsaknaden av lopp i kroppen så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 6 Policy Of Truth
Spets efter 500m: 6 Policy Of Truth
Skrällen: 3 Going For Gold Zaz
Ranking: A 6,7,4 C 3,5,2 C 1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Lärlings-/Ungdomslopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar, 8 Jubel har visat god form på sistone med en seger och en andraplats. Här är utgångsläget trist men om Rebecca Arnerlöf som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Kom Leia kommer närmast från ett kvallopp efter att ha gjort bort sig med galopp vid tre raka lopp. Felfri här och bra ryggar att gå i så kan hon duga en bit mot det här gänget, 4 Just East vann direkt i comebacken efter en tids frånvaro senast och från ett bra spår här så sitter han bra till direkt och kan bli att räkna med igen, 7 Paradox gick en rejäl sista bortre långsida och tog över ledningen med halvvarvet kvar och avgjorde säkert via 13,5 sista 800 meterna på en regntung bana senast. Här föreligger det en viss vingelrisk men om det klaffar med positionerna så kan det bli en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 8 Jubel
Spets efter 500m: 5 Classic Joy
Skrällen: 2 Hugo Brew
Ranking: A 8,9 B 4,7,12,1,2 C 5,10,11,3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Award Kronos har inlett sin tävlingskarriär med två segrar på lika många starter. Vid vinsten i debuten så plockade hon ner sitt motstånd från dödens och gången efter det så blev det ledningen med 1450 meter kvar av loppet och när hon kommit till spets så gick hon undan till en lätt seger. Nu är motståndet tuffare och ett knepigt fjärdespår i volten kan ställa till det men om hon klarar av det orosmomentet så kan hon bli att räkna med på nytt, 6 Diana Zet vann sin hittills enda start och med det loppet i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och om Carl Johan Jepson som kör hästen kan få en bra start från springspåret här så kan hon få en fin löpning och kan då blanda sig i segerstriden igen, 2 Global Anytime gav ett väldigt positivt intryck vid segern senast och om Mattias Djuse kan hitta fina ryggar att gå i under slutrundan så fäller hon många hästar till slut och kan då ta andra raka vinsten, 10 Mellby Hawaii har årsdebuten avklarad nu och kan ha gått framåt med det loppet i sig och med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 4 Award Kronos
Spets efter 500m: 3 Aurora Palema
Skrällen: 7 Secret Snap
Ranking: A 4 B 6,2,10,3,5,7 C 8,9,11,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Global Withdrawl som var ute i ett Margareta lopp senast och avslutade då fint via 09 tempo sista 800 meterna fram till femteplatsen bakom vinnande Jaguar Dream. Han har tagit de flesta av sina segrar från ledningen men det är ett litet fält med endast sex motståndare och de 20 meters tillägg han har här tror jag han äter upp tidigt och ska då ha bra chans att ta en ny seger här, (struken nu) 7 Convival Church  var duktig som trea i finalen av Drottning Silvias Pokal på Åby som Activated vann och spikas i detta lilla fält. 2 Ready To Roll kommer med formen på topp vilket tre raka segrar visar men nu hårdnar motståndet en del och även om han står 20 meter bättre till än min spik här så tror jag att han får svårt att hålla undan utan får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Convivial Church
Spets efter 500m: 3 Miss Golden Wine
Skrällen: 3 Miss Golden wine
Ranking: A 7 B 2,1,3,5,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Svensk Travsports Unghästserie - Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 10 Hundredprocent Up var rejäl vid segern näst senast och gången efter det så gjorde hon en stark upphämtning efter galopp och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande S.G.'S Atalanta och felfri här så kan hon bli farlig över upploppet om Claes Eskilsson som kör hästen kan servera henne en bra löpning, 6 Ti Amo Face gör första starten sedan september ifjol och kan behöva loppet men om Erik Adielsson som kör henne nu kan hitta bra ryggar att gå i under slutvarvet så kan det räcka en bit här, 8 Loser On Loser går ner i klass jämfört med vad hon har mött på sistone fast från femtespåret i volten här är det en klar galopprisk men om hon skulle klara av det momentet så duger hon bra mot det här gänget, 1 Charing Cross kan öppna rätt så vettigt och är loppets spetsfavorit här och om Per Nilsson som kör hästen skulle få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka till vinst.

Min Vinnare: 10 Hundredprocent Up
Spets efter 500m: 1 Charing Cross
Skrällen: 1 Charing Cross
Ranking: A 10,6 B 8,1,11,7,2 C 9,3,5,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 2 Fast And Quick som avslutade klart bra till andraplatsen bakom vinnande Au Pair Girl efter ett lopp i fjärde utvändigt senast och hon visade då att att formen sitter där den ska. Här finns det vissa möjligheter att Örjan Kihlström som kör hästen kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet men det är inte säkert att det blir någon ledning utan får hon istället gå med i ryggar så har hon en härlig speed som biter bra till slut och då tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 11 Mira Hörsta som agerar en aning ojämnt men hon serverades en fin löpning senast och spurtade då till seger och om Erlend Rennesvik som kör hästen kan bli fint framdragen och det blir ett överpaceat lopp så fäller hon många hästar till slut, 5 Hot Chocolate hamnade snett på det senast men om får gå med i fina ryggar här så har hon en bra spurt fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Fast And Quick
Spets efter 500m: 2 Fast And Quick
Skrällen: 5 Hot Chocolate
Ranking: A 2 B 11,5,1,12,7,3,6,8 C 4,10,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto