DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 måndag 12/08

12 Augusti 2019 - 13:42

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-4 på nummer 4 Lotusathena som svarade för en mycket vass insats senast när hon körde sig till ledningen efter 250 meter och drog i jämnt tempo och gick undan till en överlägsen seger över upploppet. Här tror jag att Oskar J Andersson som kör hästen har ledningen i siktet på nytt och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så tror jag hon blir svårfångad från den positionen.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 3 Mr Crazed som vann på ett bra vis i senaste start för en månad sedan. Efter det så har han varit struken för en sårskada men om Anders Svanstedt som kör hästen kan få en bra start så tror jag han kan hitta ner i ett vettigt slagläge och med en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 2,3,5,6
V64-2 1,2,8,10,11
V64-3 3,7,9
V64-4 4 Lotusathena
V64-5 3 Mr Crazed
V64-6 Alla

540 rader x 1 = 540 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3 Mr Crazed
DD2: 4,5

2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Zenzero Jet satt i fjärde utvändigt innan han satte in attacken med 600 meter kvar av loppet och avslutade mycket vasst fram till seger för tre starter sedan. Han har inte fått till det efter det men från ett bra spår här så sitter han bra till omgående och han ska räknas tidigt här, 6 Thai Explosive var senast ute i ett försök och finallopp på Jarlsberg. I försöket så blev det en andraplats från vinnarhålet men sedan så galopperade han bort en framskjuten placering i finalen. Han är kvick iväg så jag tror att Erlend Rennesvik har siktet inställt på ledningen här och om han skulle få bestämma en del i spets här så kan det räcka till vinst, 3 Macabeo höll godkänt till andraplatsen bakom vinnande Trilly Of Nando efter en rätt tung löpning senast. Här kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan bli farlig över upploppet, 5 Fly Even Higher fullföljde okej till tredjeplatsen bakom vinnande Simb Triumph efter en invändig resa senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu bättre den här gången och kan vara långt framme här.

Min Vinnare: 2 Zenzero Jet
Spets efter 500m: 6 Thai Explosive
Skrällen: 1 J.S.Alpha
Ranking: A 2,6 B 3,5,1,7,9,4 C 11,8,10,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Ivania gav sig från ledningen i sin debut fast gången efter det så blev det en enkel seger från just ledningen och med spetsläge här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Kantens Rose kommer med en färsk seger i bagaget efter en bra avslutning. Här har hon ett jobbigt utgångsläge men om det löser sig med positionerna och Magnus Jakobsson som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 10 Tipsy Face inledde lovande i sin nya regi med två raka segrar men har efter det presterat lite sämre och har även varit struken för hosta inför en tilltänkt start på Jägersro. Nu är det ett tråkigt utgångsläge men om det blir bra tempo på tillställningen och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 2 Ivania
Spets efter 500m: 2 Ivania
Skrällen: 10 Tipsy Face
Ranking: A 2,11 B 10,8,1,3,9 C 4,5,6,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Ricke fick inte chansen senast och fastnade med sparade krafter efter att kusken släppt ifrån sig ledningen och starten före var han riktigt bra som fyra i stenhårt gäng. Den senaste segern togs med Markus Hamberg som kör även ikväll i sulkyn och från ett bra spår här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt här, 9 Credicicone gjorde årsdebut näst senast när han avslutade vasst fram till seger. Gången efter det så gjorde han bort sig med galopp på Jarlsberg. Han har nu blivit behandlad i framknäna efteråt och har gått 17 tempo full väg i jobb och känns stark och fin meddelar Frode Hamre. Nu är det voltstart och bakspår och det är lite chansartat över kort distans men om det klaffar med positionerna här så kan han bli farlig den sista biten, 7 Total Recall tog sin första seger i sin nya regi för Karin Hall senast efter att ha fått en bra löpning i andra utvändigt. Han har öppnat rätt så bra från springspår tidigare så jag tror Carl Johan Jepson som kör hästen har goda möjligheter att köra sig till ledningen i ett tidigt skede här och om så skulle bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen.

Min Vinnare: 3 Ricke
Spets efter 500m: 7 Total Recall
Skrällen: 11 Papidoux
Ranking: A 3,9,7 B 11,12,2,5 C 6,1,4,10,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Lotusathena som svarade för en mycket vass insats senast när hon körde sig till ledningen efter 250 meter och drog i jämnt tempo och gick undan till en överlägsen seger över upploppet. Här tror jag att Oskar J Andersson som kör hästen har ledningen i siktet på nytt och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så tror jag hon blir svårfångad från den positionen, vid gardering kan 11 Souzy som tappade travet och galopperade bort sina möjligheter på upploppet senast vara tänkbar. Felfri den här gången så kan hon utmana om en framskjuten placering om det blir överpace på loppet, 1 Effin Dibs gjorde det bra vid vinsten på Arvika näst senast och kan få en fin smygare på innerspår här och med en lucka till slut så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Lotusathena
Spets efter 500m: 4 Lotusathena
Skrällen: 1 Effin Dibs
Ranking: A 4 B 11,1,7,9,12,14,10,2,13,6 C 3,15,5,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Mr Crazed som vann på ett bra vis i senaste start för en månad sedan. Efter det så har han varit struken för en sårskada men om Anders Svanstedt som kör hästen kan få en bra start så tror jag han kan hitta ner i ett vettigt slagläge och med en fin löpning i den främre träffen här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 7 Humble Hill som har visat prov på hög kapacitet vara tänkbar men han är inte att lita på och han kan lika gärna vara borta direkt fast om han skulle sköta sig så siktar man troligen på ledningen och skulle han komma till spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå utstå alltför hård press under vägen, 9 Garrett Mix har galopperat på slutet och formen är av den anledningen aningen svårbedömd nu men om han skulle hålla ordning på benen så kan han bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Mr Crazed
Spets efter 500m: 7 Humble Hill
Skrällen: 9 Garrett Mix
Ranking: A 3 B 7,9,10,11,6 C 2,1,8,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna, 4 Fighting Bax återkommer efter en liten paus på två månader. Han brukar gå rätt bra efter uppehåll och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få en fin resa i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering direkt i återkomsten här, 5 Flash Håleryd avgjorde knappt men säkert via 12 tempo sista 800 meterna näst senast. Det följde han upp med att bli femma i Silverdivisionen på Axevalla bakom vinnande Ural och med en fin löpning här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 7 Peder Mykla släpptes till ledningen av Only One Winner men åkte dit på en kort speed mot denne senast och fick nöja sig med andraplatsen. Här har han ett spår långt ut men om Dagfinn Aarum som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit mot det här gänget. Eventuellt ska hästen utrustas med goggles den här gången, 1 Only One Winner är kvick den första biten och kan ta hand om ledningen initialt men även om det inte blir spets så kan det lösa sig bra med en lucka till slut.

Min Vinnare: 4 Fighting Bax
Spets efter 500m: 1 Only One Winner
Skrällen: 9 Whisky Akema
Ranking: A 4,5 B 7,1,9,6 C 10,3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:30  Norwich - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.37
16:00  Man United - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.75
16:00  Leicester - Crystal Palace
Fotboll - Premier League - Lei ö 15,5 skott
2.37
17:00  Mikkel Michelsen
Speedway - EM - Vinnare
13.00
17:15  Juventus - Torino
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
2.06
17:27  Lopp 8: Ies Juvel
Trav - Halmstad - Plats
2.00
17:30  Brage - Halmstad
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.95
18:30  Wolves - Arsenal
Fotboll - Premier League - Ars ö10,5 frisparkar
1.61
20:00  Leverkusen - Bayern M
Fotboll - Tyska cupen - 2 asian hcp -1,5
1.82
21:00  Chelsea - Watford
Fotboll - Premier League  - 1 och under 3.5
2.15
21:45  Lazio - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.90
22:00  Granada - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
13:00  Burnley - Sheffield U
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.87
14:00  Athletic Bilbao - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,0
1.74
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.78
14:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.10
14:30  AIK - Falkenbergs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.95
15:15  Newcastle - West Ham
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
2.00
17:30  Liverpool - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp -1.5
1.88
20:00  Southampton - Man City
Fotboll - Premier League - Över 3,5 mål
2.50
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 -1.5 mål
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.15
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Stryktipset Tips 4/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 4 juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 4/7 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad Lördag 4/7
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 5/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 5 Juli
Insats: 1152 kr - USandeback

Livestreaming