V64 måndag 15/04

Publicerad på 15 Apr 2019 - 15:30

DrTrav

DrTrav

15 Apr 2019 - 15:30

Det är V64 tävlingar ifrån Mantorp i kväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 7 Zourane Kronos som har inlett karriären lovande med fem vinster på sex starter och ett tredjepris och vid hittills enda förlusten så avslutade hon sylvasst och gick med full fart genom mål. Här tror jag att Jorma Kontio som kör hästen är ute efter ledningen och om hon skulle hitta till spets smärtfritt så blir hon mycket svårslagen här.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 9 Victoria Lane som har tänt till rejält sedan hon kom till Joakim Lövgren och kommer nu med två raka segrar. Vid vinsten i senaste starten så flög hon fram till en enkel seger via 09,5 sista 800 meterna från tredje utvändigt och om Joakim Lövgren kan hitta bra ryggar under slutrundan så blir hon svår att stå emot över upploppet med en liknande avslutning som senast.

V64-1 7 Zourane Kronos
V64-2 1,6
V64-3 2,3,4,5,6,8,9
V64-4 Alla
V64-5 9 Victoria Lane
V64-6 3,6,9

588 rader x 1 = 588 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 9 Victoria Lane
DD2: 3,6,9
3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med Simb Chaplins Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Zourane Kronos som har inlett karriären lovande med fem vinster på sex starter och ett tredjepris och vid hittills enda förlusten avslutade hon sylvasst och gick med full fart genom mål. Här tror jag att Jorma Kontio som kör hästen är ute efter ledningen och om hon skulle hitta till spets smärtfritt så blir hon mycket svårslagen här men hon är bra nog att vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas, vid gardering kan 10 Wahtoshi som var duktig vid vinsten näst senast vara tänkbar här fast det är ett klart minus med bakspår nu då hon är startsnabb men om det skulle häxa för min spik och bli bra tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut, 2 Omay Southwind har ett fint läge bakom bilen och kan få en bra löpning här men jag tror inte hon kan stå emot min spik och får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Zourane Kronos
Spets efter 500m: 7 Zourane Kronos
Skrällen: 10 Wahtoshi
Ranking: A 7 B 10,2,9,3,1,8,11 C 5,6,4
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Minnestads Dubais lopp - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Deede Star inledde karriären med tre raka segrar innan han åkte på första förlusten senast. Nu har han inte startat på ett par månader fast här tror jag att Jorma Kontio har ledningen i sikte och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svårslagen här, 1 Rapide Yoda har ett fint utgångsläge här för han vann från spets för tre starter sedan. Senast avslutade han godkänt som tvåa bakom vinnande Livi Lady och om Johan Untersteiner kan ge hästen en bra löpning i vinnarhålet så kan han blanda sig i segerstriden här med en lucka till slut, vid ytterligare gardering kan 7 Bearbucket som är väldigt osäker men skulle han sköta sig så är han kapabel att vara långt framme här.

Min Vinnare: 6 Deede Star
Spets efter 500m: 6 Deede Star
Skrällen: 8 Dark Speed
Ranking: A 6,1 B 7,8,5 C 2,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Flocki d'Aurcy's lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 6 Explosive Merlot har inte vunnit på länge men han har styrkan som sitt främsta vapen och Robert Bergh kommer nog sätta upp tempot om det börjar gå för sakta där framme. Han är van vid tuffa gäng och ska räknas tidigt här trots avsaknad av lopp i kroppen, 2 Mr Lindy är kvick ut och är loppets spetsfavorit här och om Jorma Kontio som kör hästen skulle nå ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Mack Dragan har fått två lopp i kroppen nu och vid andraplatsen senast så kördes han till spets efter ett halvvarv men blev nerplockad av en för dagen bra Gento som blev för svår den sista biten. Han är kvick ut och Ulf Ohlsson som kör hästen skulle kunna nå ledningen efter en bit här men det är långt ifrån säkert fast oavsett så kan han få en bra löpning och kan utmana om en framskjuten placering här, 3 Felix V.M. kan också lägga iväg bra från start. Nu har han inte startat på ett par månader men är säkert väl förberedd och att Kaj Widell får chansen i sulkyn nu får ses som ett plus.

Min Vinnare: 6 Explosive Merlot
Spets efter 500m: 2 Mr Lindy
Skrällen: 8 Whisky Akema
Ranking: A 6,2,5 B 3,4,8,9 C 7,1
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Express Bourbons Stolopp - Spårtrappa över 2640 meter och jag har streckat alla fjorton hästarna, 13 Laurenti återkom senast efter lång frånvaro och då var hon seg på sista bortre långsidan och galopperade bort sig som slagen men med den genomköraren i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och med bra ryggar under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten och ska räknas tidigt här, 5 Othello Marke kommer från en andraplats från ledningen senast. Hon är kvick iväg så jag tror att Christel Berntsson som kör hästen har spets i sikte här och om hon skulle få bestämma lite som hon vill där framme så kan hon leda loppet länge och kan då bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 10 Candy Crush tog senast sin första vinst när hon trots en resa i dödens kunde kämpa sig först sista biten. Nu är det längre distans men om Mikael J Andersson som kör hästen kan servera henne en bra löpning så kan det räcka långt här, 6 Nika har galopperat i de två senaste loppen men om hon skulle hålla ordning på benen här så har hon en vass avslutning och kan bli att räkna med här.

Min Vinnare: 13 Laurenti
Spets efter 500m: 5 Othello Marke
Skrällen: 11 I Scream Ice Cream
Ranking: A 13,5 B 10,6,7,4,9,3 C 11,12,8,14,1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Oasis Bi's lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 9 Victoria Lane som har tänt till rejält sedan hon kom till Joakim
Lövgren och kommer nu med två raka segrar. Vid vinsten i senaste starten så flög hon fram till en enkel seger via 09,5 sista 800 meterna från tredje utvändigt och om Joakim Lövgren kan hitta bra ryggar under slutrundan så blir hon svår att stå emot över upploppet med en liknande avslutning som senast. Det blir helstängt huvudlag med hål i samt en vanlig vagn och barfota fram precis som senast meddelar Joakim Lövgren, vid gardering kan 1 Arras Cando som kan öppna rätt bra och kan få en fin resa i antingen spets eller vinnarhålet här vara tänkbar. Han gör visserligen årsdebut nu fast Svante Båth brukar ha vältränat och skulle han få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka långt här, 4 Forza Rapida vann senast efter att ha kört sig till spets trots en tuff öppning. Här tror jag att Hans Crebas laddar vad som går för att komma till ledningen igen och då kan det bli en bra tempo på tillställningen vilket i slutändan skulle vara gynnsamt för min spik

Min Vinnare: 9 Victoria Lane
Spets efter 500m: 1 Arras Cando
Skrällen: 3 J.H.Respons
Ranking: A 9 B 1,4,3,2,5,10,6 C 8,11,7,12
bet365/23/">Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Royal Fighters lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Sete galopperade bort sig i ett tuffare lopp senast och gången innan det höll han bra som tvåa bakom Electrical Storm från ledningen. Han är mycket kvick iväg och felfri nu så är han loppets spetsfavorit och om Oskar J Andersson som kör hästen skulle få bestämma lite som han vill där framme så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 6 Dream Night Palema hade två raka segrar innan uppehållet och har visat upp en härlig kämpaglöd vid dessa segrarna. Han kan öppna rätt bra och om Mikael J Andersson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan han göra sig gällande direkt i comebacken här, 9 Temple Of Dreams kommer med två raka galoppmisslyckanden i raden men felfri nu så kan vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad om Ulf Eriksson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet och det blir bra tempo på loppet.

Min Vinnare: 3 Sete
Spets efter 500m: 3 Sete
Skrällen: 9 Temple Of Dreams
Ranking: A 3 B 6,9,4,2,10,7 C 12,5,1,8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto