V64 måndag 20/08

Publicerad på 20 Aug 2018 - 15:19

DrTrav

DrTrav

20 Aug 2018 - 15:19

Kvällens V64 tävlingar avgörs på Färjestad med Jackpot och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-2 på nummer 2 T.B.'S Tröllgutt som jag tror vinner från ledningen och min andra spik kommer i V64-5 på nummer 3 Starforlife Palema som inte vann något lopp ifjol men har i sina senaste två starter tävlat utan skor på hovarna och det har resulterat i två säkra vinster och här tror jag att Mikael J Andersson är angelägen om att nå ledningen och om han kommer till spets utan att ödsla för mycket kraft så tror jag han blir mycket svårslagen här.

V64-1 Alla
V64-2 2 T.B.'S Tröllgutt
V64-3 3,5,6,7,9
V64-4 1,2,3,6
V64-5 3 Starforlife Palema
V64-6 1,2,9,10,11

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 3 Starforlife Palema
DD2: 11 Ottens Dibaba
1 rad x 200 kr

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla sex hästarna, 5 Stepping Spaceboy är härdad mot tufft motstånd på V75 och har mött tuffa hästar på slutet och senast så avslutade han godkänt på open stretchen i Silverdivisionsfinalen som vanns av Globalsatisfaction och har mycket bättre form men vad raden visar och i det här sammanhanget så ska han räknas tidigt, 4 Broadway Appolo är spetsfavoriten här och om Johan Untersteiner kan få fuska bort en del av loppet i ledningen så är mycket vunnet här. Det blir barfota runt om samt jänkarvagn och ett norskt huvudlag meddelar man från stallet, 6 Hickothepooh brukar gå bra när han gästar Sverige och han måste tas på allvar även denna gång även om sådana här lopp tenderar att bli att alla radar upp sig på innerspår och det blir ett lusigt tempo där framme eftersom det är så lite hästar med i loppet, 1 Tobacco var mycket duktig från dödens senast bakom vinnande Sugar Daddy och den korta distansen nu är ingen nackdel och med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Det blir barfota fram samt jänkarvagn och ett norskt huvudlag meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 5 Stepping Spaceboy
Spets efter 500m: 4 Broadway Appolo
Skrällen: 1 Tobacco
Ranking: A 5,4 B 6,1,2 C 3
Spela på loppet hos LeoVegas

V64-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 T.B.'S Tröllgutt som var duktig senast han var i Sverige när han höll starkt från dödens till andraplatsen bakom vinnande Tekno Teddy den gången och här har han läge för tidig ledning då det endast är två hästar på startvolten och jag tror att han leder det här loppet runt om, vid gardering kan 10 Trippson Ö.K. vara tänkbar men han har inte fått till det fullt ut på sistone men har också mött ganska tuffa hästar och om Cato Andersen kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så kan det bli en framskjuten placering här, 7 Lex Odin var duktig vid vinsten på Hagmyren i början av juli men har efter det startat två gånger utan någon vidare framgång så formen nu kan vara ett litet frågetecken och jag tror inte han kan plocka ner min spik om han får göra mycket av grovjobbet ute i spåren under slutvarvet.

Min Vinnare: 2 T.B.'S Tröllgutt
Spets efter 500m: 2 T.B.'S Tröllgutt
Skrällen: 9 Kong Henry
Ranking: A 2 B 10,7,3,1,4,9 C 11,5,6
1500 kr startbonus hos LeoVegas

V64-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Jeppas Sputnik vann enkelt från ledningen näst senast och gången efter det så höll han bra till tredjeplatsen bakom vinnande Fernando Vixi och från ledningen här så kan Kaj Widell som kör hästen spåra det här loppet runt om, 5 Scorzone tog två segrar i enklare omgivningar innan han senast var tvåa bakom vinnande Pinto Bob och om Veijo Heiskanen kan hitta ner i ett vettigt slagläge nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 9 Inspector var trea i debuten efter en tung löpning men vann mycket lätt med sparade krafter senast och trots bakspåret här så kan han duga i det här sammanhanget, 6 Dream Cash kommer från en seger men det var för två månader sedan och han har gått 1.16/1600 meter i banjobb inför detta och var fin då och han ska lättas lite i balansen till denna start som är bilstartsdebut. Det blir skor runt om samt en vanlig sulky meddelar man från stall Jörgen Westholm, 7 Adolf S.H. höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Night Brodde senast och om det löser sig men positionerna här så kan han vara långt framme här. Det blir barfota bak samt en vanlig vagn rapporterar man från stallet.

Min Vinnare: 3 Jeppas Sputnik
Spets efter 500m: 3 Jeppas Sputnik
Skrällen: 7 Adolf S.H.
Ranking: A 3,5 B 9,6,7,11,4,1 C 2,8,12,10
Spela på loppet hos LeoVegas

V64-4
Ett Lärlingslopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Shakira Broline gick bra via 14,2 sista 1900 meterna efter en galopp senast och om hon kan hålla upp ledningen här så är mycket vunnet men det är långt ifrån säkert men oavsett så kan det lösa sig bra för Peter Zadels styrning här och hon ska räknas tidigt. Det blir barfota fram och en vanlig vagn precis som senast meddelar man från stallet, 2 Elsa C.B. höll farten godkänt fram till tredjeplatsen bakom vinnande Princess Teemer senast och från ett fint utgångsläge nu så kan hon vara intressant här, 3 Hall Of Fame Zon har ett bra startspår nu och till en låg procent på spelet kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad i nuläget, 6 Lorina Orange svarade för ett klart godkänt lopp senast men har ännu inte vunnit ett lopp men hon är gynnad av den långa distansen nu och med de rätta ryggarna under slutvarvet så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 1 Shakira Broline
Spets efter 500m: 1 Shakira Broline
Skrällen: 3 Hall Of Fame Zon
Ranking; A 1 B 2,3,6,8,4 C 5,7,10,9,12
1500 kr startbonus hos LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Starforlife Palema som inte vann något lopp ifjol men har i sina senaste två starter tävlat utan skor på hovarna och det har resulterat i två säkra vinster och här tror jag att Mikael J Andersson är angelägen om att nå ledningen och om han kommer till spets utan att ödsla för mycket kraft så tror jag han blir mycket svårslagen här, vid gardering kan 4 Piper Pagadi som vann mot ett billigt gäng näst senast vara tänkbar men jag tror inte han kan plocka ner min spik här och får ses främst som ett platsbud här. Det blir barfota runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 3 Starforlife Palema
Spets efter 500m: 3 Starforlife Palema
Skrällen: 4 Piper Pagadi
Ranking: A 3 B 4,9,7,6 C 5,10,2,1,11
Spela på loppet hos LeoVegas

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Charlock Alma kommer med två raka galoppmisslyckanden i raden men har tidigare gått bra tider och om Peter Ådefors kan komma igenom bra från bakspåret här så kan hon bli farlig den sista biten, 11 Ottens Dibaba är startsnabb och vinner sina flesta lopp från ledningen och jag tror att Magnus Jakobsson är offensiv här och styr på när farten har bedarrat där framme och då kan hon utmana om en framskjuten placering här även om det skulle bli dödens en del av loppet, 9 Dreamy Queen är en norsk gäst som kommer med mycket bra form och med de rätta ryggarna under slutvarvet så kan hon dyka upp i segerstriden här. Eventuellt barfota runt om och bike den här gången kan vara intressant, 1 Wordfeud har ännu inte vunnit i år och blir troligen över från start och är då lite utlämnad här men om det löser sig så har hon en fin spurt som biter bra till slut, 2 Hip Hurray Boko avslutade klart bra fram till tredjeplatsen bakom vinnande Crossfire Simoni senast och sitter bra på det i andraspår direkt och kan duga mot det här motståndet.

Min Vinnare: 10 Charlock Alma
Spets efter 500m: 3 Ellipsis Am
Skrällen: 10 Charlock Alma
Ranking: A 10,11 B 9,1,2,3,8 C 12,4,6,7,5
1500 kr startbonus hos LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto