DrTrav

V64 måndag 23/09

23 September 2019 - 13:46

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Mantorp med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 9 Lucifer Lane som tog årets första seger senast. Han blixtrade då till ledningen från längst ut på vingen och fick sedan dämpa farten där framme och gick undan till en säker seger via 09,5 sista 800 meterna. Nu har han bakspår över kort distans men det är flera startsnabba hästar med i loppet så jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen och om Johan A Nilsson kan komma igenom rätt så vettigt och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet här så tror jag att han blir svår att stå emot den sista biten.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 12 Argbiggan som kördes till ledningen i ett tidigt skede näst senast och fick bestämma där framme och höll sedan undan till seger före en bra avslutande Majors Corona. Gången efter det så var hon ute i ett V86 lopp på Åby och kördes då fram i dödens med varvet kvar och knäckte ledaren men kunde inte stå emot en vasst spurtande Carlos Stephanie utan fick nöja sig med andraplatsen då. Nu har hon ett dåligt utgångsläge men hon är stark och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren så om det inte blir för mycket positionsbekymmer här så tror jag hon visar sig vara starkast över upploppet.

V64-1 1,3,6,9,11
V64-2 4,7,8
V64-3 9 Lucifer Lane
V64-4 2,3,4,5,10
V64-5 12 Argbiggan
V64-6 Alla

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 12 Argbiggan
DD2: 1,3,8,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Ufo Del Rio satt i fjärde utvändigt senast innan han gick på med 600 meter kvar av loppet och via 11,5 sista varvet så nådde han tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Bossy Alley som vi såg vinna på V75 så sent som i lördags. Kan Petter Karlsson som sitter upp bakom hästen hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten och han ska räknas tidigt här, 3 Indian Front har inte startat på en dryg månad men hon kan lägga iväg bra från start och skulle hon nå ledningen i ett tidigt skede så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Första gången med Björn Goop i vagnen är intressant, 1 Solkattens Chiron har fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han fullföljde starkt till andraplatsen men var utan chans mot vinnande Valnes Ior senast. Innerspåret är inte det bästa men om han kan hitta ut i god tid före mål så kan han bli att räkna med över upploppet, 6 Ricke har bra fart och kan öppna fort fast det är inte säkert att han kommer till spets här men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet, 11 Vikens Fingerprint kommer nu ut i första starten efter två månaders frånvaro. Hon har visat gott kunnande tidigare och skulle det lösa sig med positionerna och bli bra tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 9 Ufo Del Rio
Spets efter 500m: 3 Indian Front
Skrällen: 5 Claude Debussy
Ranking: A 9 B 3,1,6,11,5,4 C 2,7,10,8,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Click Bait har på de senaste åtta starterna varit etta eller tvåa i mål. Han hängde på bra till andraplatsen bakom Power senast och två gånger innan det var det Ecurie D. som var före i mål. För fyra starter sedan plockade han ner Acciaio på linjen efter en invändig löpning. Nu hoppar Jorma Kontio upp i vagnen för första gången och i ett litet fält här med endast sju motståndare så ska han räknas tidigt, 8 Zola Key är härdad mot tufft motstånd och fullföljde bra till tredjeplatsen bakom vinnande Aetos Kronos i den korta E3 finalen senast. Kan Carl Johan Jepson servera honom en fin resa här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Botox är orutinerad och har endast gjort tre starter tidigare. Efter en fjärdeplats i debuten så har han nu plockat två raka segrar och om han kan kliva iväg i rätt gångart från fjärdespåret i volten här så tror jag det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Click Bait
Spets efter 500m: 4 Botox
Skrällen: 6 Goethe Am
Ranking: A 7,8,4 B 6,1,5 C 3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 9 Lucifer Lane som tog årets första seger senast. Han blixtrade då till ledningen från längst ut på vingen och fick sedan dämpa farten där framme och gick undan till en säker seger via 09,5 sista 800 meterna. Nu har han bakspår över kort distans men det är flera startsnabba hästar med i loppet så jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen och om Johan A Nilsson kan komma igenom rätt så vettigt och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet här så tror jag att han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 6 Target Kronos som tog sin första seger i den nya regin för Hanna Lähdekorpi senast vara tänkbar om Stefan Persson som kör hästen nu kan servera honom ett bra lopp, 1 Let's Dance D.E. är mycket snabb till en början och kommer från en seger men även nummer 3 M.T.Insider är snabb ut så det kan bli en rejäl körning där framme vilket jag tror kommer att gynna min spik i slutändan.

Min Vinnare: 9 Lucifer Lane
Spets efter 500m: 3 M.T.Insider
Skrällen: 7 Whisky Akema
Ranking: A 9 B 6,1,3,7,5,8 C 4,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Mister Lee var duktig vid vinsten från ledningen näst senast. Gången efter det så satt han sist utvändigt och tappade stilen och galopperade bort sig med knappa halvvarvet kvar till mål. Här tror jag att Björn Goop har siktet inställt på ledningen och om han kan nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här, 4 Inspector Gadget är inte helt att lita på men han skötte sig senast och då blev det också seger. Felfri nu så kan han bli farlig den sista biten om han får spara speeden fram till upploppet, 3 Goodwill Pellini är ännu utan seger efter åtta tidigare starter. Hon var inte så stort slagen som tvåa i ett lopp som vanns av Global World News senast. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan det vara läge för den första segern, 10 Go Around gjorde bort sig med en tidig galopp senast. Kan han hålla ordning på benen här och om Jorma Kontio kan få bra draghjälp under slutvarvet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet. 1 Bravo Revansch drar en del streck men han har inte vunnit sedan början på maj och körs dessutom av Kenneth Haugstad som inte har vunnit ett lopp han kört sedan mitten på juli och jag tror inte ekipaget räcker till vinst mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Mister Lee
Spets efter 500m: 5 Mister Lee
Skrällen: 10 Go Around
Ranking: A 5,4 B 3,10,2,1,7,12,6,9 C 8,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Argbiggan som kördes till ledningen i ett tidigt skede näst senast och fick bestämma där framme och höll sedan undan till seger före en bra avslutande Majors Corona. Gången efter det så var hon ute i ett V86 lopp på Åby och kördes då fram i dödens med varvet kvar och knäckte ledaren men kunde inte stå emot en vasst spurtande Carlos Stephanie utan fick nöja sig med andraplatsen då. Nu har hon ett dåligt utgångsläge men hon är stark och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren så om det inte blir för mycket positionsbekymmer här så tror jag hon visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 1 Easy Creation som kan öppna raskt bakom bilen och kan få ett bra lopp i ledningen här vara tänkbar om Björn Goop som kör hästen skulle få trolla bort en del av loppet i spets, 5 Anna S.H. var ute i ett tufft V75 lopp på Jägersro under Derbyhelgen senast. Där fick hon trava en stor del av loppet utvändigt ledaren och höll godkänt till femteplatsen bakom vinnande Evoque. Kan Carl Johan Jepson servera henne en fin löpning här så kan hon vara långt framme på nytt men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Argbiggan
Spets efter 500m: 1 Easy Creation
Skrällen: 7 Mellby Eye Catcher
Ranking: A 12 B 1,5,7,3,6,4 C 10,11,8,9,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla åtta hästarna, 8 Atik D.L. har gjort tre tidigare starter i ny regi för Magnus Dahlén. I den senaste starten kom den första segern på svensk mark när han avgjorde från utvändigt ledaren. Med tre invändiga strykningar har han helt plötsligt fått ett vettigt läge och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Domino Brick avgjorde mycket lätt till seger näst senast. Här har han ett fint spår och lyckas Rickard Svanstedt hålla upp ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Manuzio Hanover vann tidigare i somras två lopp med Carl Johan Jepson i sulkyn som kör även ikväll. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten och kan vara långt framme här, 3 Spotlight Brodde gjorde det bra när han vann från spets för fyra starter sedan och var sedan positiv som tvåa i de två efterföljande starterna. Från ett fint läge här så sitter han bra till omgående och kan göra sig gällande på nytt.

Min Vinnare: 8 Atik D.L.
Spets efter 500m: 1 Domino Brick
Skrällen: 3 Spotlight Brodde
Ranking: A 8 B 1,9,3,4,11 C 10,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
  Rekatochklart Speltips Odds
16:30  Ararat Yerevan - Urartu
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
1.98
21:15  Lopp 9: Will I Am
Trav - Färjestad - Plats
2.00
18:00  Dortmund - Bayern München
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
2.95
20:30  Werder Bremen - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.80
20:30  Union Berlin - Mainz
Fotboll - Bundesliga - Över 2,5 mål
1.80
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
  Rekatochklart Poolspel
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 560 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 25/5
Insats: 180 kr - DrTrav
18:30  Europatipset Tips Tisdag 26 maj
Insats: 512 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla 30/5 - Tidiga Tankar
Insats: 500 kr - TravTipster

Livestreaming