DrTrav

V64 måndag 24/06

24 Juni 2019 - 14:10

Det är V64 tävlingar ifrån Halmstad ikväll med DubbelJackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-1 på nummer 9 Betting Gangster som gjorde årsdebut för två veckor sedan. Han vann då på toppfina 10,4 över sprinterdistans och med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu vassare insats här och med bra ryggar att gå i under slutvarvet här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet och dessutom förstärker Björn Goop i vagnen nu.

Min andra spik kommer i V64-5 på nummer 8 Aleppo Pine som var ute på Solvalla i början på maj senast. Hon galopperade då bort sina möjligheter med 450 meter kvar av loppet men gången innan det så gick hon en godkänd avslutning via 10,2 sista 800 meterna och nådde fjärdeplatsen i ett lopp där Vivacious Allie var först i mål. Här har hon ett tufft utgångsläge men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass avslutning och då tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Örjan Kihlström i sulkyn nu jämfört med Kenneth Haugstad är dessutom en kraftig kuskförstärkning.

V64-1 9 Betting Gangster
V64-2 3,4,8
V64-3 2,3,4,8,9
V64-4 2,4,5,9
V64-5 8 Aleppo Pine
V64-6 Alla

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 8 Aleppo Pine
DD2: 11 Taiga Woodland

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Fyraåringslopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 9 Betting Gangster som gjorde årsdebut för två veckor sedan. Han vann då på toppfina 10,4 över sprinterdistans och med det loppet i kroppen nu så tror jag på en ännu vassare insats här och med bra ryggar att gå i under slutvarvet här så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet och dessutom förstärker Björn Goop i vagnen nu, vid gardering kan 6 Hill Street som har inlett med två raka spetssegrar i sin nya regi vara tänkbar här om Örjan Kihlström som kör hästen kan få bestämma en del i spets, 2 Terminator Face återkommer efter ett par månaders frånvaro och kan behöva loppet men från ett bra utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kanske kan lifta med till en plats.

Min Vinnare: 9 Betting Gangster
Spets efter 500m: 6 Hill Street
Skrällen: 2 Terminator Face
Ranking: A 9 B 6,2,5 C 1,3,4,7,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Fast Moving Cash har varit ute i tuffa gäng på slutet. I den senaste starten så var det finalen av Diamantstoet på Solvalla och då travade hon i dödens men stumnade och fick nöja sig med en sjundeplats bakom vinnande A'Nana De Bohem. Gången innan det så blev det seger efter en rejäl avslutning via 11 tempo sista 800 meterna från kön. Hon är som allra bäst med rygglopp då hon har en vass spurt och från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och ska räknas tidigt här, 8 Flash Am är härdad i hårda lopp under treårssäsongen då hon sprang in mycket pengar. Hon tog första årssegern i senaste starten efter en fin smygresa och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 4 No Matter var med i båda E3 finalerna ifjol där hon vann den korta från ledningen. Hon har inte riktigt fått till det i år men formen är klart bättre än raden och med spetsläge här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir jänkarvagn samt barfota runt om nu meddelar Svante Båth.

Min Vinnare: 3 Fast Moving Cash
Spets efter 500m: 4 No Matter
Skrällen: 5 Miss Duffy
Ranking: A 3 B 8,4,5,2,6,9 C 1,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Zeta Wise As är en speedig Maharajah avkomma som var mycket duktig vid vinsten i uttagningsloppet till Drottning Silvias Pokal för tre starter sedan. Hon tog då hand om ledningen men släppte efter 400 meter för att sedan spurta till vinst via open stretchen. Med lite tempo på tillställningen så sänker hon många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 2 Felicity Shagwell har gjort tre starter efter skadeuppehåll. I årsdebuten höll hon till andraplatsen från ledningen och i finalen av Drottning Silvias Pokal näst senast så drogs hon bakåt eftersom hon hamnade bakom en trött häst. Senast så blev det galopp i ledningen men felfri nu så tror jag på tidig ledning på nytt och om hon skulle få bestämma en del där framme så kan det räcka långt här, 3 Fast And Quick var senast ute över 2640 meter och där fick hon trava i dödens så hon ledsnade den sista biten och slutade oplacerad. Får hon ett lopp i ryggar så kan hon avsluta loppet vasst och kan då vara långt framme här. Den här gången blir det jänkarvagn, vilket hon inte haft i de två senaste loppen.

Min Vinnare: 9 Zeta Wise As
Spets efter 500m: 2 Felicity Shagwell
Skrällen: 4 Ti Punch Broline
Ranking: A 9,2 B 3,8,4 C 5,7,1,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Dallas As spurtade till seger senast och om Carl Johan Jepson som ersätter Robert Bergh i sulkyn nu kan hitta till ledningen i ett tidigt skede här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Zeeland Kronos var seg senast och har blivit lite behandlad efteråt och nu har man lättat lite på träningen och hon känns fin meddelar Peter Untersteiner. Från ett bra utgångsläge här så kan hon få en fin resa och ska räknas tidigt, 9 Darshana kan få en fin smygare här och med de rätta ryggarna under slutrundan här så kan hon bli farlig om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 4 Wahtoshi höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Modern Love näst senast. Här sitter Jörgen Sjunnesson som kör hästen bra till omgående och till en låg procent på spelet så kan hon vara intressant här.

Min Vinnare: 2 Dallas As
Spets efter 500m: 2 Dallas As
Skrällen: 4 Wahtoshi
Ranking: A 2 B 5,9,4,1,7 C 3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
StoSprintern - Uttagningslopp över 1609 meter och jag har spikat nummer 8 Aleppo Pine som var ute på Solvalla i början på maj senast. Hon galopperade då bort sina möjligheter med 450 meter kvar av loppet men gången innan det så gick hon en godkänd avslutning via 10,2 sista 800 meterna och nådde fjärdeplatsen i ett lopp där Vivacious Allie var först i mål. Här har hon ett tufft utgångsläge men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass avslutning och då tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Örjan Kihlström i sulkyn nu jämfört med Kenneth Haugstad är dessutom en kraftig kuskförstärkning, vid gardering kan 9 Fanny Chenal som var hårt spelad senast vara tänkbar men det räckte bara till en femteplats i ett lopp där Flash Am var först i mål. Gången innan det så gjorde hon det bra som trea i Fyraåringseliten Ston under Elitloppshelgen på Solvalla bakom en överlägsen Zalie Gar och om Björn Goop kan servera henne en fin löpning så kan hon bli farlig över upploppet, 6 Adi Gallia spurtade bra från fjärde par utvändigt och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Flash Am senast. Hon kan öppna rätt så vettigt så om Nicklas Westerholm kan hitta en hygglig position så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Aleppo Pine
Spets efter 500m: 1 Bay View
Skrällen: 7 Mahjong
Ranking: A 8 B 9,6,1,7,2,10 C 3,4,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med Brizy's Lärlingsserie över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 11 Taiga Woodland har gjort tre starter i Laura Myllymaas regi. Han vann direkt från ledningen på ett bra vis så bakspåret nu är ingen fördel men jag tror att Dante Kolgjini är offensiv och sänder framåt när tempot har bedarrat där framme och skulle så bli fallet så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Golden Indra har gjort bra insatser hela året. Senaste starterna har visserligen varit i enklare omgivning på Vaggeryd och Årjäng. I näst senaste starten så vann hon trots en tidig galopp och gången efter det så höll hon till tredjeplatsen bakom vinnande Elsa C.B. efter att ha tryckt sig till ledningen med 1400 meter kvar av loppet. Från ett fint utgångsläge här sitter hon bra till omgående och hon ska räknas tidigt här, 7 Rodick Broline vann ett billigt lopp senast men om Markus Niklasson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka till en framskjuten placering på nytt, 4 Staro Junique höll farten godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Olga Utca från ledningen senast. Efter det så skulle han ha startat i Kalmar i början på juni men han blev struken då efter att ha orsakat omstart. Från ett bra spår här så kanske Klas Olsson som kör hästen kan hitta till ledningen och skulle så bli fallet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 11 Taiga Woodland
Spets efter 500m: 4 Staro Junique
Skrällen: 2 Golden Indra
Ranking: A 11 B 2,7,4,10,6,5 C 8,1,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
16:45  Lopp 5: Tabasco C.D.
Trav - Solvalla - Vinnare
3.65
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
18:00  Lyngby - FC Köpenhamn
Fotboll - Superligan - 2
1.70
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93

Livestreaming