V64 måndag 27/05

Publicerad på 27 Maj 2019 - 15:27

DrTrav

DrTrav

27 Maj 2019 - 15:27

Elitloppshelgen är över för i år men vi har V64 tävlingar ifrån Lindesberg i kväll med Kusk-Vm. Här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V64-3 på nummer 9 Kövras So Far som besitter bra styrka och duger i klassen på rikstoton. Senast kom han aldrig riktigt in i loppet från spår 15 i ett spårtrappa lopp inom V75 spelet som Sanda Love vann. Här tror jag att Yannick Gingras som kör hästen sänder framåt mot dödens när tempot har bedarrat där framme i ledningen och då tror jag han är starkast över upploppet.

Min andra spik kommer i V64-4 på nummer 4 Albert G. som kommer med tre vinster på de fem senaste starterna. Han är kvick iväg och trivs bra i ledningen där han är obesegrad på svensk mark då de tre tidigare gångerna han travat i ledningen har slutat med segrar. Här tror jag att Michael Nimczyk som kör hästen kör till ledningen in i första sväng och från spets så tror jag att han blir svårslagen här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

V64-1 1,2,3,5,7,9
V64-2 1,2,3,4,11
V64-3 9 Kövras So Far
V64-4 4 Albert G.
V64-5 1,2,6,9,11
V64-6 1,4,5,10

600 rader x 1 = 600 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 1 Leo Leo
DD2: 1,4,5,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med World Driving Championship - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Ilaria Sidney fick bestämma i ledningen och vann ett lopp över tre varv i Gävle näst senast. Gången efter det så slutade det med dubbla galopper men felfri nu så kan hon bli farlig om inte innerspåret ställer till bekymmer, 2 Jobie Storm har mött tufft motstånd på sistone utan att få med sig någon seger och går nu ner en del i klass och om Ulf Ohlsson som hoppar upp i vagnen nu kan servera hästen en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här, 3 Alexia är kvick iväg och jag tror att Franck Nivard som kör hästen har siktet inställt på ledningen här och om hon skulle komma till spets smärtfritt så kan hon bli svårfångad från den positionen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Gloria B.J. gör första starten sedan november men är kapabel i grunden och kan duga en bit mot det här gänget direkt i comebacken här om Yannick Gingras som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet och det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 1 Ilaria Sidney
Spets efter 500m: 3 Alexia
Skrällen: 3 Alexia
Ranking: A 1,2,3 B 9,5,7,6,8,4,10 C 11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
World Driving Championship över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Herman Laday har fått ett lopp i sig efter vila och höll då farten godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som Cheva Gertorp vann. Han avslutade fjolåret med seger och från ett bra utgångsläge nu så kan Ulf Ohlsson som kör hästen ge honom en bra löpning och då kan det räcka en bit här, 4 Odds Indicator gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och galopperade då bort sig i ett tidigt skede. Innan det så hade han gjort flera bra lopp och med en fin resa här så kan det vara läge för karriärens första vinst, 1 Quickly S.W. vann enkelt från spets näst senast och gången efter det så spurtade hon klart bra till andraplatsen bakom vinnande Young Spirit. Efter det så har hon varit struken inför en tilltänkt start men om det löser sig från innerspåret här så kan hon vara långt framme på nytt, 11 Saphir D'Inverne vann ett billigt lopp senast men om det blir bra tempo på tillställningen och om Yannick Gingras som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet så kan han vara intressant till en låg procent på spelet, 2 Enjoy's Top Gun har gjort en start i ny regi efter vila och då slutade det med galopp. Felfri nu så sitter Mika Forss som kör hästen bra till direkt och kan göra sig gällande här.

Min Vinnare: 3 Herman Laday
Spets efter 500m: 5 Bear Lassie
Skrällen: 11 Saphir D'Inverne
Ranking: A 3,4 B 1,11,2,6,5,8,7,10 C 9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Kövras So Far som besitter bra styrka och duger i klassen på rikstoton. Senast kom han aldrig riktigt in i loppet från spår 15 i ett spårtrappa lopp inom V75 spelet som Sanda Love vann. Här tror jag att Yannick Gingras som kör hästen sänder framåt mot dödens när tempot har bedarrat där framme i ledningen och då tror jag han är starkast över upploppet, vid gardering kan 3 Track Angle som galopperade bort en framskjuten placering senast vara tänkbar. Nu hoppar Anders Eriksson upp i sulkyn för första gången och om han kan hitta bra ryggar och få spara speeden fram till upploppet så kan han avsluta vasst men jag håller min spik som ett strå vassare, 4 Montana Crown är kvick iväg och kan nå ledningen initialt och om André Eklundh som kör hästen skulle få bestämma en del i spets så kan det räcka långt här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Kövras So Far
Spets efter 500m: 4 Montana Crown
Skrällen: 4 Montana Crown
Ranking: A 9 B 3,4,11,8,10 C 6,2,1,5,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
World Driving Championship över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Albert G. som kommer med tre vinster på de fem senaste starterna. Han är kvick iväg och trivs bra i ledningen där han är obesegrad på svensk mark då de tre tidigare gångerna han travat i ledningen har slutat med segrar. Här tror jag att Michael Nimczyk som kör hästen kör till ledningen in i första sväng och från spets så tror jag att han blir svårslagen här. Det blir helstängt huvudlag med hål i samt en vanlig vagn och barfota runt om meddelar Juhani Partanen som tränar, vid gardering kan 12 Showtimejackflower som inte var slagen när han slog på en galopp 200 meter från mål senast vara tänkbar här om Eirik Höitomt som kör hästen kan bli fint framdragen under slutrundan och kan se till att hålla hästen i rätt gångart hela vägen till mål, 2 Zenone R.L. var duktig vid seger på Solvalla näst senast och gör nu debut i ny regi. Här sitter han bra till direkt och om Todd McCarthy som kör hästen kan få spara speeden fram till upploppet så kan han vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Albert G.
Spets efter 500m: 4 Albert G.
Skrällen: 12 Showtimejackflower
Ranking: A 4 B 12,2,8,1,3,9,5 C 7,10,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
World Driving Championship över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Leo Leo har tidigare öppnat bra från innerspår och borde kunna nå spets eller vinnarhålet här och han ska räknas tidigt här, 11 Deede Star är en mycket talangfull travare som inledde tävlandet med tre raka segrar. Han galopperade i comebacken senast och det kan vara ett litet frågetecken gällande dagsformen fast nu inleder han från ett spår i andra ledet och felfri nu så kan han bli farlig här om det klaffar med löpningsförloppet, 9 Jaguar Tooma har segrat i två av fyra starter i år och är stark och rejäl och om Mika Forss som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka långt här, 2 Dream Cash svarade för en stark upphämtning efter galopp till andraplatsen bakom vinnande Mex Hörsta senast. Han kan öppna bra och skulle kunna nå ledningen efter en bit men det är inte säkert att det blir spets här fast han är bra nog att vinna loppet från dödens om det skulle behövas.

Min Vinnare: 1 Leo Leo
Spets efter 500m: 1 Leo Leo
Skrällen: 6 Thirsty For More
Ranking: A 1 B 11,9,2,6,3,5,7,10 C 4,8,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Elway Am har varit borta ett tag men har gott kunnande fast det är ingen snabbstartare men om det skulle lösa sig med positionerna så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt, 10 Hungarian Hotwax höll farten godkänt från dödens till tredjeplatsen bakom vinnande Herrera Boko över aktuell distans senast och om Kaj Widell som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan han bli att räkna med på nytt, 5 S:T Raphael Decoy kommer från seger i Norge där han avgjorde säkert efter en fin resa. Han har tidigare vunnit på svensk mark och om Eirik Höitomt som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, Han är gynnad av lång distans och eventuellt jänkarvagn kan vara intressant nu, 4 Il Mio Hooligan kommer med tre raka tredjeplatser i raden. Senast så fastnade han med sparade krafter men om Claes Eskilsson som kör hästen kan hitta bra ryggar under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 1 Elway Am
Spets efter 500m: 7 New Dawn
Skrällen: 4 Il Mio Hooligan
Ranking: A 1,10 B 5,4,7,2,6,9 C 8,11,12,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto