V64 måndag 29/07

Publicerad på 29 Jul 2019 - 16:05

DrTrav

DrTrav

29 Jul 2019 - 16:05

Det är V64 tävlingar ifrån Färjestad i kväll och här följer min analys av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V64-5 på nummer 9 Jackson Avery som har tagit sex segrar och två andrapris på sina åtta starter i karriären. Här han han bakspår men om det inte strular för mycket med positionerna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet om Erlend Rennesvik som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet.

Min andra spik kommer i V64-6 på nummer 12 Bravivivicimo som svarade för en stark avslutning via 12 tempo sista 700 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Timotejs Godis i ett V75 lopp på Årjäng senast. Nu kliver hon ner i klass och om Kristian Lindberg som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i så tror jag hon blir blir farlig med en liknande avslutning som senast.

V64-1 Alla
V64-2 2,4,6,11
V64-3 Alla
V64-4 4,5
V64-5 9 Jackson Avery
V64-6 12 Bravivivicimo

560 rader x 1 = 560 kr ( spelar utdelning endast på 6 rätt )

Dagens Dubbel
DD1: 9 Jackson Avery
DD2: 12 Bravivivicimo

1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat alla sju hästarna, 6 Hill Street var inte som bäst senast och rådde inte på Attraversiamo från dödens då. I ett litet fält här med endast sex motståndare här så tror jag han kan få en fin löpning och han ska räknas tidigt här, 4 Victor A.U. har gjort två starter i Svante Båths regi med en fjärdeplats som bästa resultat. Han är kvick den första biten och om Ulf Ohlsson som kör hästen kan hitta till spets utan någon större strid så kan han bli svårfångad, 1 Aron Palema har ett lopp i kroppen efter lång vila men var struken senast och det är inte heller säkert att han kan utnyttja innerspåret men om det löser sig med positionerna så kan han duga en bit här, 7 Mr Lindy höll farten godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Ural i Silverdivisionen i Axevalla senast. Här har han fått sämsta läget men om Jorma Kontio kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig den sista biten och kan då vara långt framme.

Min Vinnare: 6 Hill Street
Spets efter 500m: 4 Victor A.U.
Skrällen: 3 Mystery Love
Ranking: A 6,4 B 1,7,5 C 3,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Ungdoms- och Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Thunder Rick kommer med två raka andraplatser i raden. Han höll farten godkänt invändigt senast och gången före det höll han bra från ledningen som tvåa bakom vinnande Vicini Axang. Här tror jag att Linda Sedström som kör hästen har ledningen i sikte och om så skulle bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Global Unesco har galopperat mycket tidigare men ståtar nu med två raka segrar. Han såg stark ut senast när han avgjorde från dödens och felfri här så kan han bli svår att stå emot om Per Nilsson som kör hästen kan bli fint framdragen under slutvarvet. Det blir helstängt huvudlag samt vanlig vagn och skor runt om som senast, säger Berne Gustafsson, 2 Monark Amok höll starkt till andraplatsen bakom vinnande Sergie Phefirst från dödens näst senast. Här kan han få en bra löpning i den främre träffen och kan då vara med i segerstriden, 6 Matteo Manassero får Henna Halme i sulkyn den här gången och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 4 Thunder Rick
Spets efter 500m: 4 Thunder Rick
Skrällen: 6 Matteo Manassero
Ranking: A 4,11 B 2,6,1,3,10 C 5,12,9,7,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 2 Judit Doc orkade inte utvändigt ledaren senast fast gången före det gjorde hon det bra när hon vann från ledningen. Från ett bra utgångsläge här så kan hon hon få en fin resa i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 9 Enjoy's Top Gun vann ett billigt lopp senast från dödens. Här kan han få en bra smygare och med en trevlig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 8 Bravo Revansch startade så sent som i måndags och fick då bestämma i ledningen och borde kunnat lite bättre. Här är spåret dåligt och eventuellt blir det skor denna gång vilket skulle vara ett minus men om det klaffar men löpningsförloppet så kan han utmana om en framskjuten placering, 3 Troja Face var mycket bra när han avgjorde till seger senast. Här gör han debut på svensk mark och här sitter Åsbjörn Tengsareid som kör hästen bra till i den främre träffen omgående och om han slipper att göra alltför mycket grovjobb så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 2 Judit Doc
Spets efter 500m: 1 A Deal Is A Deal
Skrällen: 9 Enjoy's Top Gun
Ranking: A 2,9 B 8,3,4,5,1 C 10,6,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Sommarstayern - Fördel Ston över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 5 J.J. har gjort bra prestationer en längre tid och har hon vunnit tre av årets sju starter. Hon är väldigt stark och hon räds inte att göra en del grovjobb här och om Carlos Söderström som kör hästen kan servera hästen en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Chapter N.Deo gjorde en stark prestation när hon travade i dödens senast och plockade ner sitt motstånd via 13,3 sista 800 meterna. Den långa distansen ska inte vara några konstigheter även om hon kanske inte ska gå i dödens denna gång men med en offensiv Carl Johan Jepson i sulkyn här så tror jag att hon kan köra sig till spets efter en bit och skulle hon komma till ledningen i ett tidigt skede är mycket vunnet här. Hon är inte beroende av ledningen utan kan bli farlig med ett lopp i ryggar med om det inte skulle bli spets, vid ytterligare gardering kan 8 Athos Race som galopperade bort sig senast vara tänkbar här om Åke Lindblom som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan.

Min Vinnare: 5 J.J.
Spets efter 500m: 4 Chapter N.Deo
Skrällen: 9 Darco
Ranking: A 5,4 B 8,2,9,7 C 1,3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Jackson Avery som har tagit sex segrar och två andrapris på sina åtta starter i karriären. Här han han bakspår men om det inte strular för mycket med positionerna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet om Erlend Rennesvik som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet, vid gardering kan 6 Rob Dyrdek vara tänkbar men det finns risk att han hamnar på vingel från det här utgångsläget då hästen inte är så snabb men om det skulle lösa sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget, 7 Irish Cream Zon kan vara loppets tidiga ledare om Carl Johan Jepson prickar starten och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Jackson Avery
Spets efter 500m: 7 Irish Cream Zon
Skrällen: 6 Rob Dyrdek
Ranking: A 9 B 6,7,12,4 C 1,2,11,10,8,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Bravivivicimo som svarade för en stark avslutning via 12 tempo sista 700 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Timotejs Godis i ett V75 lopp på Årjäng senast. Nu kliver hon ner i klass och om Kristian Lindberg som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i så tror jag hon blir blir farlig med en liknande avslutning som senast, vid gardering kan 1 Symphonie Teemer som vann från ledningen senast vara tänkbar här om Emilia Leo kan hålla upp ledningen och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge, 13 Vichy Grif var blek från ledningen senast och slutade oplacerad. Hon kan avsluta vasst om hon kan få ett bra lopp på rulle men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Bravivivicimo
Spets efter 500m: 1 Symphonie Teemer
Skrällen: 15 Butterfly Ima
Ranking: A 12 B 1,13,8,4,7,15,10,9,5,11 C 3,14,2,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto