V64 måndag 30/09

Publicerad på 30 Sep 2019 - 16:18

DrTrav

DrTrav

30 Sep 2019 - 16:18

Kvällens V64 tävlingar avgörs i Halmstad och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V64-6 på nummer 8 Staro McMillan som var ute i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Han kördes då till ledningen efter 650 meter men tyvärr blev han alldeles för het över den dryga distansen och slutade till slut fyra så det blev ingen finalplats. Här har han ett dåligt läge men jag tror att Steen Juul sänder framåt mot dödens i ett tidigt skede för att reglera fältet från den positionen och då tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet.

V64-1 1,2,4,8,9
V64-2 1,2,9,11
V64-3 1,5,9
V64-4 3,6,7,8,9
V64-5 2,4
V64-6 8 Staro McMillan

600 rader x 1 = 600 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

Dagens Dubbel
DD1: 1,5,8,10
DD2: 8 Staro McMillan

4 rader x 50 kr = 200 kr ( för att få upp oddset så spelar jag med fyra andra hästar i DD-1 än de som är med på V64 spelet )

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V64-1
Vi inleder V64 med ett Treåringslopp - Euro Classic Trot Next Year över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Kick the Dust Ås är en lovande treåring som har gjort det bra så här långt och har vunnit hälften av sina åtta tidigare starter. Senast segrade han på ett bra vis från dubbla tillägg efter att ha fått en fin resa som tvåa i andraspår så avgjorde han klart till slut efter att ha tagit över ledningen i sista sväng. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 8 Global Annuity kördes till ledningen i ett tidigt skede och fick bestämma där framme men fick trots det se sig besegrad av Dominic Wibb och fick då nöja sig med andraplatsen senast. Här har han ett dåligt läge men om Peter Untersteiner kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här, 4 Global Action har gjort det bra på sistone utan att få sätta nosen först. Senast så var han ute i ett uttagningslopp till Kriteriet och gick bra som fyra bakom vinnande Upset Face där. Här har han ett bättre läge och nu kanske Joakim Lövgren kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 2 Kick The Dust Ås
Spets efter 500m: 4 Global Action
Skrällen: 1 Upper Face
Ranking: A 2 B 8,4,1,9 C 3,5,6,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Global Wireless har visat fin form den senaste tiden. Hon öppnade snabbt och tog hand om ledningen och gick sedan undan till en säker seger från den positionen senast. Kan Peter Untersteiner som kör hästen hålla upp ledningen så kan hon bli svår att plocka ner från den positionen om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Googla In fick en tuff inledning senast innan hon kom fram i dödens och stumnade rejält till slut. Med rygg på en startsnabb häst här så borde hon kunna komma igenom rätt så vettigt och kan hon få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut, 2 Bring Me Happy är härdad mot hårt motstånd. Senast så fick hon trava i dödens och det blev för tufft och gången innan det så fastnade hon med sparade krafter i ett uttagningslopp till Derbystoet. Nu har hon ett bra spår så om Stefan Persson kan servera henne en fin löpning så kan hon blanda sig i segerstriden här, 11 Crazymonsterheart gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Xanthis Delicious senast. Här har hon fått ett uselt läge men med bra draghjälp och ett uppskruvat tempo på tillställningen under slutvarvet så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Global Wireless
Spets efter 500m: 1 Global Wireless
Skrällen: 11 Crazymonsterheart
Ranking: A 1 B 9,2,11,5,12,10 C 8,3,6,4,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-3
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Van Gils har startat tre gånger tidigare i år och senast blev det en helt överlägsen seger. Motståndet var inte det tuffaste den gången men intrycket var fint och om Christoffer Eriksson kan hålla upp ledningen här eller hitta ut i andraspår omgående så kan det räcka långt här, 9 Xanthis De Roi gick klart godkänt från kön senast även om han slutade oplacerad i en snabb avslutning. Innan det så hade han gjort flertalet bra prestationer utan att få sätta nosen först. Med en bra rygg att gå i under slutrundan så har han en vass avslutning och fäller många hästar till slut, 3 Sergie Phefirst gjorde det bra vid vinsten från ledningen för fyra starter sedan. Efter det har han inte visat något extra men från ett fint utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Van Gils
Spets efter 500m: 1 Van Gils
Skrällen: 3 Sergie Phefirst
Ranking: A 1,9 B 3,15,5,13,10,8,4 C 12,14,11,2,7,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-4
Ett Fyraåringslopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Carozzo avgjorde på ett bra vis till seger efter att ha fått en fin resa i andra utvändigt innan han satte in attacken med 350 meter kvar senast. Kan Christoffer Eriksson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Orbital Ås räckte inte till i ett uttagningslopp till Derbystoet senast. Hon har efter det varit struken för hosta och hon är en aning svårbedömd men om hon är i bra ordning så möter hon enklare motstånd än senast och från det här läget så kanske hon köra sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet, 9 Mellby Guard var med i samma lopp som tipsettan senast och avslutade då godkänt från femte ytter till fjärdeplatsen. Kan Peter Untersteiner hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här.

Min Vinnare: 7 Carozzo
Spets efter 500m: 3 Orbital Ås
Skrällen: 3 Orbital Ås
Ranking: A 7,3 B 9,6,8,12,11,10 C 2,4,5,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V64-5
HallandsMästaren över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Rajesh Face tog senast en efterlängtad seger efter att han nått ledningen efter ett drygt halvvarv och vinsten blev rätt överlägsen. Det var inte så många hästar med i loppet men intrycket var mycket bra och skulle Adrian Kolgjini som kör hästen hitta till ledningen smärtfritt så kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Cash Crowe är ett toppsto som bara har förlorat felfri vid ett tillfälle tidigare i karriären. Senast gjorde hon årsdebut efter ett långt uppehåll på Charlottenlund och vann i övertygande stil. Med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare den här gången och från ett trevligt utgångsläge här så ska hon räknas tidigt, vid ytterligare gardering kan 5 Generaal Bianco som blev tvåa bakom Slide So Easy senast vara tänkbar. Med ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en vass avslutning och kan då duga en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Rajesh Face
Spets efter 500m: 4 Rajesh Face
Skrällen: 8 Wild Love
Ranking: A 4,2 B 5,8,1,10,3,7 C 6,9,12,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V64-6
Vi avslutar V64 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 7 över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Staro McMillan som var ute i ett uttagningslopp till Derbyt senast. Han kördes då till ledningen efter 650 meter men tyvärr blev han alldeles för het över den dryga distansen och slutade till slut fyra så det blev ingen finalplats. Här har han ett dåligt läge men jag tror att Steen Juul sänder framåt mot dödens i ett tidigt skede för att reglera fältet från den positionen och då tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 1 Taiga Woodland som trivs i ledningen vara tänkbar. Han har tagit samtliga sina segrar från spets så om Henna Halme som kör hästen skulle få bestämma en del i ledningen så kan det räcka en bit här men han känns vassare över kort distans, 4 Terminator Face har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Kan Adrian Kolgjini servera honom en fin resa i den främre träffen här så kan han utmana om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Staro McMillan
Spets efter 500m: 1 Taiga Woodland
Skrällen: 6 Sandsjöns Enzo
Ranking: A 8 B 1,4,6,2,7,9,12 C 3,5,10,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto