DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Romme 20/10

19 Oktober 2020 - 22:19

På tisdagskvällen är det V64-tävlingar från Romme. Min lösning på omgången finner ni nedan. 

Jag spelar med två spikar som jag tror har bra chans att leda från start till mål.

V64-tips Romme 20/10

v64-1 1.2.5.7.8.10
v64-2 1.2.5.6.10.12
v64-3 3 Break Through
v64-4 3.6.7.10
v64-5 1.5.6.7.8
v64-4 2 In Line Tooma

720rader x 1kr = 720kr

DD-tips Romme Tisdag

DD-1: 1.7.8
DD-2 2 In Line Tooma

3 rader x 80kr = 240kr

V64-1 2140m Auto
Vi inleder v64-omgången med ett lopp för treåriga ston där jag håller 7 Global Black Money som den främsta segerkandidaten. Hästen har redan visat hög kapacitet och har varit på pallen i samtliga starter. Hästen är snabb ut kommer kunna hitta en bra position omgående och har styrkan att kunna vinna även med tufft upplägg och man bör ha gått fram ytterligare med det senaste loppet i kroppen där hon avslutade snabbt som tvåa med fulla linor över mållinjen. Med hjälp av den vinklade vingen på Romme kan man kanske t.om. nå spets här men hästen kan vinna på flera sätt.

Den troliga ledaren i loppet är maharaja-avkomman 1 Peachonthebeach som tog karriärens andra seger senast från just den positionen och når man dit igen så leder man detta lopp länge även om jag tror det kan bli tufft att stå emot under slutrundan men får man bestämma där framme i lugnt tempo så kan man rinna undan. Blir man av med ledningen så får man en bra position i rygg på 7 och kanske kan vinna den vägen med lucka.

Högst Potential i loppet tror jag att en annan Maharajah-avkomma har. E3-finalisten 10 Jes Angel var lite utav ett skrik i sin senaste v64-start men var då en besvikelse och kastade in handduken tidigt från spets. Har gjort idel starka insatser innan dess mot tufft motstånd utan att ha fått sätta nosen först. Jag räknar med att senaste insatsen var en tillfällighet när man startar nu igen och blir farlig att nonchalera under slutrundan.

Loppets skräll kan 8 Blossom Kronos vara. Det är en häst under utveckling som är oöm för positioner och med lite tempo på loppet fäller man många med sin spurt och första segern kan vara ett faktum. Spåret är såklart ett minus men blir nog lite bortglömd (5% i skrivande stund) i ett lopp med flera intressanta hästar.

Min Vinnare: 7 Global Black Money
Spets efter 500m: 1 Peachonthebeach
Min Skräll: 8 Blossom Kronos
Rankingen: A:7.10.1. B: 8.5.2.11.6.3 C: 4.9.12

V64-2640m Auto
2 Bicc’s Avalon är en häst med hög kapacitet för detta lopp men som inte löpt upp till sin kapacitet i sina senaste starter. Hästen har nu får pausat och träna på lite och man rapporterar från stallet att hästen känns bra i träning men att formen är lite svårbedömd. Hästen är Stark och gynnad av den långa distansen och här han man läge på spets och löper man upp till normal kapacitet så han man bra chans att leda från Start till mål. Det är dock inget jag vågar gå på och det är möjligt att det saknas lite form innan man bara vinner ett sånt här lopp. Motstånd saknas inte.

12 Love No Pain är en annan häst som gynnas av den långa distansen och kommer dessutom från seger med formen på topp då man avgjorde säkert efter en vass avslutning senast. Jag tror man har bra chans att göra om den prestationen här och man tål att gå ute i spåren under slutrundan. Man känns dock lite ojämn men är härdad i tuffa gäng och visar min sitt kunnande har man bra chans att runa allt här. Man är anmäld med skor just nu men gör man några ändringar på balansen blir man ännu mer intressant här.

Även 6 Valle E.W besitter hög kapacitet för ett sådant här lopp. Hästen var trea på v75 för två starter sen bakom Rutger B.L och Golden Boy Sisu. Man har lite problem med aktionen emellanåt men man har vunnit på distansen tidigare och håller man bara hästen i trav så blir den att räkna med här.

En riktig Rysare här kan 10 S.G.S Atalanta vara. Man har varit ute i billiga gäng på slutet och gjort det bra och det är en häst som tidigare har varit ute i rätt så hyggliga gäng. Man har nu fått två lopp i kroppen och det känns som formen är där nu. Man behöver såklart flyt med positioner och ryggar under loppet men jag är inte främmande för att man kan skrälla till här.

Min Vinnare: 12 Love No Pain
Spets efter 500m: 2. Bicc’s Avalon
Min Skräll: 10. S.G.S Atalanta
Rankingen: A:10.2.6 B:5.1.10.7.9.4 C:3.8.11

V64-3 2140m Auto.
I avd 3 hittar vi min första spik i omgången. 3 Break Through är en häst med hög kapacitet som har dummat sig med galopp i sina två senaste starter. Hästen känns dock inte speciellt osäker i grunden och jag sätter dom galopperna på otur/tillfällighetskontot. Man har ställt sig i trav båda gångerna och har gått bra efter galopperna. Man gör även lite ändringar i balansen här och kommer köra med ett helstängt huvudlag och jag tror att det kommer att falla väl ut. Hästen gör sina bästa lopp i ledningen och man är snabb ut och jag tror att man leder detta lopp från start till mål.

1 Juvelens Miss F tror jag är värsta motståndet här men man är missgynnad av innerspåret här och det är risk att man blir över i en invändig position här. Skulle man hitta ut från innerspåret blir man att räkna med då man alltid går hela vägen in i mål men jag tror inte man rår på min spik här.

Vill man ändå gardera får man inte glömma 6 Paris By Cash som besitter fin fart. Hästen har dock inte startat på ett tag och varit struken så det finns frågetecken för formen här. Man har gjort ett bra banjobb och man tror på en bra insats från stallet men flaggar för att det kanske är lite långt mellan starterna nu.

Min Vinnare: 3 Break Through
Spets efter 500m: 3 Break Through
Min skräll: 6 Paris By Cash
Rankingen: A:3 B: 1.2.4.6.11.7.9.8 C:5.10.12

V64-4 2140m Volt
I Skrivande stund är 7 Dark Roadster stor favorit (70%) jag tror dock att det kommer sjunka en del då det är långt ifrån något klartecken från stallet och spännande motstånd finns. Hästen är dessutom lite osäker i voltstart och man meddelar att man även har problem med hovarna och att man kommer att köra med skor runt om här. Man byter även till vanlig vagn för att bli lite mer stabil i Volten. Formen är dock bra och det var meningen att man skulle starta på v75 i Gävle men man fick inte plats i loppet och därför startar man här istället. Men med alla dessa frågetecken så väljer jag att gå emot även om det förmodligen är bra chans ändå, då man sett väldigt fin ut på slutet. Kommer man iväg i volten lär man dessutom sitta hyggligt på det direkt.

3 Bunch Of Buddies är ett spännande motbud här som gick ett starkt slutvarv senast. Man är inte så van vid voltstart så det är ett litet frågetecken men det känns som att man bör hantera det väl och kommer man iväg i Volten så sitter man tidigt i spets och då kan den bli svår att tugga ner för favoriten. Man radar inte upp segrar men är ofta med där framme och med 20m försprång på favoriten så känns det väldigt intressant.

6 Father Of Sun har startat sporadiskt men besitter en hög kapacitet. Man har problem med allergier och därför trivs hästen bättre under höst och vinter. Han har gått ett fint ban-jobb och man tror på en bra insats direkt. Det saknas förmodligen lite form då hästen inte har startat på ett tag men ska absolut inte nonchaleras här. Att hästen trivs bättre när det är lite kallare syns tydligt på statistiken då man tog fyra segrar och två andraplatser under September-Februari förra året på nio starter. Pass Upp.

Min vinnare:3 Bunch of Buddies
spets efter 500m: 3 Bunch of Buddies
Min Skräll: 7 Father of Sun
Rankingen: A:3.7.6 B: 10.11.15.12.1.2.8 C: 9.13.4.5.14

V64-5 2140m Volt
Ett lurigt kallblodslopp där jag håller 7 Bokli Rapp som bästa hästen. Hästen är snabb ut och borde hitta en bra position och man kan nog även nå spets härifrån. Bra nog att vinna från utvändigt ledaren också om 1 Aas Balder skulle hålla upp ledningen men inget jag litar på att den gör och man galopperar dessutom till och från.

1 Aas Balder gör det bra hela tiden och får nu gå över sin favoritdistans igen. Man är snabb från start och kommer hitta en bra position här med antingen spets eller rygg ledare och Skulle Bokli Rapp göra bort sig ligger vägen öppen för seger.

8 Månremus kommer från två raka segrar och har formen på topp. Senast vann man via open stretch i tuff konkurrens och loppet innan dess vann man på säkert sätt via spåren mot ett billigare gäng. Spår 8 är såklart inte bra men hittar man bara ner någonstans så kan man segerdefilera här igen.

Min Vinnare: 7 Bokli Rapp
Spets efter 500m: 7 Bokli Rapp
Min Skräll: 1 Aas Balder
Rankingen: A: 7.8. B:1.4.5.3.6.2. C:10.9.11.12

V64-6 1640m Auto
Vi avslutar omgången med ett lopp över 1640m där jag tror att spetsstriden blir avgörande och här hittar vi min andra spik i omgången. Det saknas inte motstånd här men 2 In Line Tooma är kusligt startsnabb och jag tror inte att någon tar en längd på ekipaget här. Det blir full laddning mot spets och där gör man också sina bästa lopp. Samtliga vinster i karriären har tagits från spets och man är gynnad av den korta distansen och man får nu U.Ohlsson i vagnen och han har vunnit med In Line Tooma förr.

Värst emot är 3 Whelk som kan öppna och har matchats i tuffa gäng. Man tål att göra en hel del jobb själv men jag tror inte att man plockar ner min spik utvändigt över den korta distansen. Man har vunnit över distansen förr men känslan är att man är bättre över medeldistans och lång distans.


Vid hårt tempo kan 4 In Love Boko bli ett hot för min spik. Man gick okej i ett v75-lopp sist utan att riktigt få chansen i loppet. Man förlorade på målfoto mot min spik 29/6 och är säkert med långt framme men det måste stämma på vägen för att man ska kunna spurta ner 2 In Line Tooma.

10 Ottens Dibaba kommer in i matchen vid hårt tempo där framme då den har en fin speed att tillgå men bara ett skrällbud här.

Jag tar ställning här och spikar alltså 2 In Line Tooma.

Min Vinnare: 2 In Line Tooma
spets efter 500m: 2 In Line Tooma
Min skräll: 10 Ottens Dibaba
Rankingen: A:2:3.4. B: 10.1.7.8.6.12.9 C:11.5

Lycka till med spelet ikväll 

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming