DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 11/2

11 Februari 2021 - 09:01

V64 på tisdag utspelar sig på Åbytravet och det är en hel del danska gäster på plats som ska bli intressanta att följa. Värt att tänka på är att det finns Open Strech att använda sig av över upploppet.

Jag spelar med en spik i omgången, 7 Gravity Pacei den avslutande och sjätte avdelningen. Tycker sett till streckprocenten är detta en spik jag måste gå på när omgången ser ut som den gör även om det finns en del bakomliggande osäkerhet hos individen men nämner mer om det i texten.

V64 Torsdag Åby 11/2
V64-1 3,4,6
V64-2 2,3,5,6,9
V64-3 4,9
V64-4 1,3,4,5,6,9,10
V64-5 1,3,6
V64-6 7 Gravity Pace

630 rader x 1kr = 630kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Åby 11/2
DD-1 1,3,6,7
DD-2 7 Gravity Pace

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
6 Ivory Di Quattro står för klassen i gänget och denna sexåring gynnas av det lilla startfältet. I den senaste starten övertog man ledningen tidigt och man kunde sen enkelt hålla undan till segern över tre varv. Ivory Di Quattro har styrkan som sitt främsta vapen och tål att göra mycket grovjobb själv under loppen. På förhand ska detta vara en bra segerchans och det är den givna förstahästen i loppet.

Men vill även betala för 4 Fabio De Pervenche & 3 Infinitus på systemet då streckprocenten är tilltalande.

4 Fabio De Pervenche har gjort det bra på svensk mark och tränaren fick se resultat i den senaste starten då det blev seger efter en starkt prestation. Conrad Lugauer som både tränar och kör har en stark häst som skulle med kunna vara med och utmana om segern ikväll.

3 Infinitus gjorde årsdebut i den senaste starten, och stod då för en bra insats när man trots stora delar av loppet utvändigt om ledaren ändå höll bra till tredjeplatsen. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad en hel del till ikväll. Infinitus trivs under den aktuella årstiden och skor på hovarna är heller inget problem, 10 av karriärens 13 segrar är tagna med skor på hovarna. Skräll.

Min Vinnare: 6 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m:
Skrällen: 3 Infinitus
Rankingen: A: b6 B 4,3,8,5,1 C 7,2

V64-2 2140m volt
5 Ego Sisu är lite ojämn i sina prestationer men detta är en sjuåring som i sina bästa stunder duger gott för klassen. Han kommer med en färsk seger i bagaget inför dagens start, då tog man hand om ledningen direkt och sen höll man den positionen loppet igenom. Han är kvick från start och skulle man kunna hålla ut favoriten 6 Barbaro As från start kan man mycket väl vara först framme och få överta ledningen i ett andra skede. Lever Ego Sisu upp till sitt kunnande ikväll är man en tidig segerkandidat. Förstahäst för mig även om det är givet att gardera.

6 Barbaro As är en fyraåring som inlett sin tävlingskarriär lovande, han har två segrar och två andraplatser på sina sex starter. Ikväll möter man överkomligt motstånd och är ett tidigt segerbud. Men med scenariot i bilden att 5 Ego Sisu håller ut 6 Barbaro As från start gör att detta känns som en favorit i fara, eller kanske mer en favorit som känns given att gardera när man är streckad på 62%.

2 Mango Tango är kvick från start och i den senaste starten valde man rygg på ledare och hängde med okej till en andraplats. Ikväll lär man ta hand om ledningen initialt, men man kommer mest troligt släppa den positionen och inta positionen rygg på ledaren när någon av de två ovannämnda kommer fram och ställer frågan. Skräll.

Min Vinnare: 5 Ego Sisu
Spets efter 500m: 5 Ego Sisu / 6 Barbaro As
Skrällen: 2 Mango Tango
Rankingen: A: 5,6 B 2,3,9,12,1,8,7,13 C 10,15,4,11,14

V64-3 2140m volt
4 Pre Calculated kommer till dagens start med formen på topp, och samma form verkar hela stallet som tränaren Ola Karlsson huserar över ha. Denna fyraåring gjorde det bra i senaste starten när man gick i mål som tvåa efter ett bra slutvarv. På de tre senaste starterna har man en seger och två andraplatser som facit. Rent tidsmässigt står sig denna fyraåring sig väldigt bra i dagens sammanhang. Ikväll har är man garanterad ett fint lopp och skulle det bara klaffa någorlunda med lucka under vägen kommer Pre Calculated ha en vass pollett kvar till när det ska avgöras. Förstahäst i min bok.

9 Son Hugo Pellini gjorde årsdebut i den senaste starten och stod direkt för en positiv insats och blev tvåa efter en vass avslutning. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare och att man står ensam på springspår gör inte att segerchanserna minskar direkt. Jag är inne på att om kusken och tränaren Peter Untersteiner prickar starten, vilket han är mästerlig på så kommer man kunna sitta i ledningen efter en bit och då är man hästen att slå för övriga.

Låser loppet på de två ovannämnda, men ska man ha ytterligare ett streck är 8 Vision Face tidig. Han kommer med en färsk seger i bagaget och visade senast att styrkan är det inget fel på. Han travade utvändigt om ledaren sista 1200m och kunde enkelt avgöra till seger via 1,12 sista 800m.

Min Vinnare: 4 Pre Calculated
Spets efter 500m: 9 Son Hugo Pellini
Skrällen:
Rankingen: A: 4,9 B 8,5,6,7,3 C 1,2

V64-4 2140m auto
3 Bearicecream gjorde fick göra en del grovjobb själv näst senast, men höll bra som tvåa bakom en smygkörd konkurrent. I den senaste starten tog man direkt hand om ledningen och kunde sen hålla den positionen loppet igenom och sätta nosen först över mållinjen. Bearicecream håller bra form för dagen och från ett bra utgångsläge finns det en del valmöjligheter för kusken Anders Svanstedt. Oavsett taktik kommer man få ett bra lopp och Bearicecream är min förstahäst.

4 Happy Celebration var ur på V75 i den senaste starten, räckte inte till då. Men detta sexåriga sto möter nu enklare motstånd och har kapacitet som duger bra för klassen. Ikväll är det årsdebut och formen är såklart ett frågetecken men skulle Happy Celebration leva upp till sin förmåga ikväll är man med och göra upp om segern här.

5 Veritas Grif är ej sjuåring som presterar aningen ojämnt. Hon har höga toppar och presterar man på topp ikväll är motståndet inget som skrämmer. I den senaste starten var man ute i monté och var helt överlägsen på banan, och fick med sig en seger hem. Nu är man tillbaka och startar för sulky, förhoppningsvis har den senaste starten medfört en nytändning för Veritas Grif. Tidigt streck på min kupong.

Skrällen är 6 Doyouknow, i den senaste starten var det årsdebut och hon såg ut att behöva det loppet i kroppen för att hitta formen. Till dagens start lär man vara förbättrad på många plan och rent kapacitetsmässigt är man med och utmanar de bästa i dagens startlista. Hittar bara tränaren och kusk André Eklundh ett fint utgångsläge från start, så är Doyouknow just nu mycket streckvärd till sina 2%. Skräll.

Min Vinnare: 3 Bearicecream
Spets efter 500m: 3 Bearicecream / 5 Veritas Grif
Skrällen: 6 Doyouknow
Rankingen: A: 3,4,5 B 6,1,9,10,12 C 7,11,2,8

V64-5 1640m auto
3 Zlatan Knick är en kapabel sexåring som nu fått några lopp i kroppen. I den senaste starten var man trea från ledningen. Ikväll möter man enklare motstånd jämfört med senast och från ett bra utgångsläge bör segerchansen vara hög. Hittar man till ledningen här och sen får bestämma tempot lite kommer man vara svår för konkurrenterna att plocka ner. Tränaren och kusk Christoffer Erikssons siktar troligen mot tuffare utmaningar framöver om man får byta ut en nolla mot en etta i resultatraden. Förstahäst.

6 Symphonic Lincoln år inlett år 2021 på bästa vis, han kommer med två raka segrar med sig i bagaget och håller toppform för dagen. Han är vass på speed och skulle gynnas om det blir tempo på loppet. Hälften av karriärens segrar är tagna på Åbytravet och med rätt resa här kan det blir tredje raka. Men som favorit på V64 spelet känns det givet att gardera honom.

1 Quite Special gör ikväll en spännande debut för nya tränaren Hanna Lähdekorpi. Han har inte startat sedan i september, men det är en häst med bra kapacitet för klassen. Ikväll har man dessutom fått ett perfekt utgångsläge. Även om formen är ett frågetecken så har denna sjuåring gjort det bra på svensk mark tidigare mot betydligt tuffare motstånd. Givet streck.

Vill man ha ytterligare ett streck är 7 Rally Gunnar på väg mot formen nu med några lopp i kroppen. Han besitter hög grundkapacitet och skulle kunna blanda sig i segerstriden med rätt lopp. Ikväll sitter Linda Sedström upp i vagnen igen, senast hon körde blev det seger för Rally Gunnar.

Min Vinnare: 3 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 3 Zlatan Knick
Skrällen: 1 Quite Special
Rankingen: A: 3,6,1 B 7,9,5,10 C 2,8,4

V64-6 2140m auto
Här hittar vi kvällens enda spik, 7 Gravity Pace. Detta är en femåring som haft svårt med att hålla en jämnhet, enligt tränaren Christian Drottmar beror detta på att Gravity Pace inte förstått vad det handlar om ännu. Då kanske många tycker det är en chansning att spika honom ikväll. Ja på sätt och vis är det så men det handlar också att ta hänsyn till streckprocent och hur omgången ser ut i övrigt. Så istället för att spika någon av favoriterna som är streckade på över 60% så väljer jag istället att ta ställning för en häst som är streckad på 19% och som jag tror vinner relativt enkelt om han lever upp till sin fulla förmåga. Skickliga kusken Stefan Persson känner hästen väl och ikväll åker dessutom den amerikanska vagnen på vilket kan få Gravity Pace att tända till lite extra. Gravity Pace har högst kapacitet i startfältet och jag spikar.

Motbud
8 Ericano kommer med en överlägsen seger i den senaste starten som var årsdebuten. Nu har man fått ett tufft utgångsläge men kunnande finns för att vara med långt framme även här i kvällens start. Ett givet streck för den som garderar loppet.

4 Atlas Font är ojämn och formen är är ett frågetecken. Men vaknar denna femåring på rätt sida och håller sig till rätt gångart hela loppet så ska man inte nonchaleras vid bredare gardering.

9 Domino Brick är en superskräll som endast är streckad på 1% i skrivande stund. Ikväll har man ett fint smygläge och skulle min spik ha en sämre dag kan detta vara en rolig skräll att betala för om man istället väljer andra spikar på V64.

Min Vinnare: 7 Gravity Pace
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Domino Brick
Rankingen: A: 7 B 8,4,9,6,2,1,11 C 10,5,3,12

Lycka till
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming