V64 Tips Åby 12/8

Publicerad på 12 Aug 2021 - 12:14

DrTrav

DrTrav

12 Aug 2021 - 12:14

Denna Torsdagskväll hämtar vi V64 omgången från Åby. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet. Omgången kryddas dessutom av en jackpot på 4,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar, 5 Dali Pagadi i den tredje avdelningen och 10 Hurricane Silas i den femte avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 12/8
v64-1 4,5,6,9
v64-2 1,2,4,9,11
v64-3 5 Dali Pagadi
v64-4 2,3,4,5,6,8,11
v64-5 10 Hurricane Silas
v64-6 3,4,6,11

560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 12/8
DD-1 10 Hurricane Silas
DD-2 3,4,6,11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
5 Nashy Håleryd kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Då avgjorde han på ett rejält sätt över längre distans. Detta är en Ready Cash avkomma som visats sig besitta fin inställning och har segrat i fyra av sina sex felfria lopp i karriären. Hon är dock ingen blixt från start och har tagit ett antal galopper precis i startögonblicket under sin karriär. Kommer man bara iväg från start så tål han att göra en hel del jobb själv och är ett givet segerbud i loppet. Körs av Stefan Persson för första gången vilket är intressant.

4 Platinum Tile visade startsnabbhet i voltstart senast, då spetsade man på V75 från spår tre. Hon kastade dock in handduken i sista sväng den gången och var knappast på topp för dagen. Detta är ett fyraårigt sto som visat betydligt bättre kunnande än hon gjorde senast. Vid segern för tre starter sedan vann hon och var helt överlägsen, då avslutades sista 1000m på 13,3. Ska räknas tidigt från ett bra utgångsläge ikväll. Är återigen anmäld barfota runt och det va även så hon gick vid den senaste segern.

Nämner även 6 Nothinglike Malena som har kapacitet för att vara med i den främre träffen. Formen är dock svårbedömd då hon inte startat sedan i mars. Men Nothinglike Malena har visat sig trivas bra med kusken Kaj Widell och har två segrar på fyra starter med honom. Man är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet.

Min Vinnare: 5 Nashy Håleryd
Spets efter 500m: 6 Nothinglike Malena
Skrällen: 4 Platinum Tile
Ranking: A 5 B 6,4,9,3,10,11 C 2,1,7,8,12

V64-2 2140m auto
4 Imperias Juliette kommer till kvällens start med tre raka segrar på kontot. Detta är ett femårigt sto efter Love You som endast gjort fyra starter i livet. Men som ni förstår har tre av dessa starter slutat med seger. Hon kördes offensivt senast och satt i ledningen efter en bit trots sitt tillägg, väl därifrån vann hon sen mycket enkelt. Imperias Juliette står fortfarande kvar i låg klass och har en passande uppgift framför sig ikväll. DEssutom har hon ett gynnsamt utgångsläge. Given förstahäst.

Nämner även 1 Braddock som vann i Tingsryd senast efter att blivit serverad ett passande lopp i rygg på ledaren, han sköt till bra när luckan uppenbarade sig. Då gick man barfota runt om för första gången i livet vilket slog väl ut. Det blir samma balans ikväll och från bricka ett bakom bilen bör man kunna få en fin resa på nytt. Fäller många över upploppet.

Skrällen är 11 Jula The Bank som stod för en positiv debut när han vann via open stretch för tre starter sedan. I den senaste starten blev det galopp, men det var en galopp som inte ska läggas på hästens kontot. Formen är fortsatt bra och skulle det klaffa med positionerna längs vägen här är detta en skräll man inte ska nonchaleras vid gardering.

Kioskvältaren i loppet är 9 Kong Amok. Detta är en fyraåring som blir kraftigt bortglömd i skuggan av Robert Berghs favorit. Visst, favoriten kommer med tre raka segrar i bagaget. Men segrarna är tagna mot beskedligt motstånd. Kong Amok besitter fart nog för att med rätt resa inte ses som helt bortglömd. Han kommer med ett färskt formbesked i ryggen till kvällens start. Från bricka nio kommer man även sitta bra på det direkt. Kim Eriksson förstärker dessutom vagnen vilket känns intressant. Till 2% är detta ett jackpot streck jag vill ha med.

Min Vinnare: 4 Imperias Juliette
Spets efter 500m: 4 Imperias Juliette
Skrällen: 11 Jula The Bank / 9 Kong Amok
Ranking: A 4 B 1,11,9,2,10,8 C 5,6,7,3

V64-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 5 Dali Pagadi. Han har nu gjort två starter för tränaren Peter Arnqvist och det har resulterat i en seger och en andraplats. För två starter sedan vann man enkelt och i den senaste starten gjorde man det bra som tvåa under Stochampionatshelgen, då fick man trava på sista varvet ute i spåren men höll starkt hela vägen in i mål. Blev endast slagen av Oxidizer som var hästen man drog fram. Formen är bra och från ett bra utgångsläge är man den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer man bli svårslagen. Anmäld barfota runt om igen för andra gången i livet nu. Spik.

Motbud
14 Zaira del Ronco visade toppform i den senaste starten när hon avgjorde på linjen efter att gjort jobbet utvändigt om ledaren sista halvvarvet. Brukar trivas som allra bäst i där framme men har visat att hon presterade starkt bakifrån också. Utgångsläget sätter dock ner chansen.

10 Key West Snapper var ute och testade monté för första gången i den senaste starten, men presterade inte nämnvärt då. Detta är en häst med bra grundkapacitet och skulle han nu få en nytändning när det återigen blir lopp i sulky ska han inte nonchaleras. Key West Snapper trivs med kusken Carl Johan Jepson och de har tillsammans segrat i två av de sex lopp de kamperat ihop. En skräll.

Min Vinnare: 5 Dali Pagadi
Spets efter 500m: 5 Dali Pagadie
Skrällen: 10 Key West Snapper
Ranking: A 5 B 14,10,6,4,12,3,9 C 7,1,13,15,2,11,8

V64-4 2140m volt
6 Icardi Am gjorde debut för Johan Untersteiner i den senaste starten, och debuten genomfördes på bästa sätt. Man fick bestämma i ledningen och gick ohotad undan till seger via 13,5 sista 700m. Detta handlar om en Muscle Hill avkomma som inte är helt fläckfri i aktionen vilket har lett till några galopper i karriären. Ikväll innehåller loppet flera orutinerade hästar men Icardi Am ska ses med bra segerchans om han håller sig till rätt gångart hela loppet.

5 Ian Wright är en treåring som borde haft flera framskjutna placeringar på kontot, men istället har Ian Wright slarvat bort det och galopperade i sista sväng. För två starter sedan galopperade han bort en seger på Mantorp och i den senaste starten blev det återigen galopp i sista sväng, denna gången bakom lovande Luca Vialli Boko. Som ni förstår är resultatraden inte i paritet med kunnande och kapacitet. Lyckas tränaren och kusken Andre Eklundh som nu är väl medveten om hästens akilleshäl få honom att trava hela loppet kanske han även ikväll kan få en välförtjänt seger. Till endast 4% är detta ett givet drag i omgången.

8 Hawker Typhoon var ute mot Icardi Am i den senaste starten och kunde inte gå i närkamp den gången men ikväll står Thomas Uhrbergs treåring 20 meter bättre till gentemot tipsettan vilket är intressant. Hawker Typhoon är fortsatt orutinerad, men visade fin fart för två starter sedan i en snabb avslutning. Givet streck i en öppen avdelning.

Nämner även 4 Grant Hall som gjorde några starter för Åke Svanstedt som tvååring, men har ännu inte fått till det på tävlingsbanan. Tränas av skickliga Robert Bergh och kommer till kvällens start med ett lopp i kroppen.

Min Vinnare: 6 Icardi Am
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Ian Wright
Ranking: A 6,5,8 B 4,11,3,2 C 1,5,7,10,12,9

V64-5 2640m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 10 Hurricane Silas. Detta är en sexåring som trivs över längre distans. Hade tre raka segrar och en andra plats över längre distans innan man i den senaste starten var ute i lite större lopp och gjorde det okej. Ikväll möter man betydligt enklare och när inte streckprocenten heller sticker iväg så känns det som en sund spik att ta ställning för i denna jackpotomgång. Över utslagsgivande distans ska han ha goda möjligheter att runda samtliga spik.

Motbud
6 Give Me Five F.R. kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start, det var ett rörigt lopp där flera betrodda försvann i ett tidigt skede och Give Me Five F.R. kördes offensivt direkt. Formen är bra, han har tre segrar på de fyra senaste starterna. Ikväll står man bättre inne i loppet än senast och det är återigen Carl Johan Jepson som sitter i vagnen, vilket är ett plus. Man står ensam på springspår och är den troliga ledaren från start. Det är även återigen anmält barfota runt om, vilket han fungerade utmärkt på senast. Givet streck vid gardering.

Nämner även 4 Unacerveza Broline som har införskaffat sig hårdhet genom att testat på V75 i år och kommit till kvällens start med en färsk seger i bagaget. Senast avgjorde han enkelt. Ska inte nonchaleras vid gardering ikväll även om spåret är snävt.

Min Vinnare: 10 Hurricane Silas.
Spets efter 500m: 6 Give Me Five F.R.
Skrällen: 4 Unacerveza Broline
Ranking: A 10 B 6,4,8,2,3 C 7,1,5,9

V64-6 1640m auto
3 Becker Grif är en segermaskin som staplat segrarna på hög i sin karriär. åtta segrar har det blivit på sina 14 starter. Han kommer även med tre raka segrar på kontot till kvällens start. Han är både snabb och stark och är inte beroende av något speciellt lopp för att vinna. Det troliga är att man inte tar ledningen av egen kraft ikväll utan kommer få göra jobbet utvändigt eller trycka sig till ledningen efter en bit. Men oavsett ska segerchansen vara bra även om såklart det senare scenariot är mer gynnsamt för hästen. Förstahäst.

4 Roc Star Joli har hittat formen på slutet och kommer till kvällens start med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Har dock varit struken efter senast vilket gör formen något svårbedömd. Men har tränaren André Eklundh lyckats bibehålla formen på Roc Star Joli är han inte oäven ikväll. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet initialt.

Plockar även med 6 Alert Vendil som vann ett liknande lopp från dödens i den senaste starten. Står bra inne i loppet ikväll och kommer med formen på topp. Peter Ingves körde hästen för första gången senast och får förnyat förtroende ikväll. Peter lär köra ut med en skön känsla efter senaste starten. Streckas.

Min Vinnare: 3 Becker Grif
Spets efter 500m: 4 Roc Star Joli
Skrällen: 4 Roc Star Joli
Ranking: A 3 B 4,6,11,5,7,1,10,2 C 12,8,9

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto