V64 Tips Åby 3/6

Publicerad på 3 Jun 2021 - 08:14

DrTrav

DrTrav

3 Jun 2021 - 08:14

Det blev låg utdelning i tisdags på V64 vilket innebär att det är jackpot på Åbytravet på torsdag och det ser ut som en rolig omgång spelmässigt och Åby är alltid roligt med sina extra spår över upploppet. Jag spelar endast med en spik i omgången och den hittar vi i den avslutande avdelningen. Jag spikar 10 Dortmund som borde vara nära toppformen och trivs med förutsättningarna och när Marc Baek Nilsson kommer med endast en häst till Åbytravet lär hästen vara väl förberedd. Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Åby Torsdag 3/6
V64-1 4.8
V64-2 2.3.6.11.12.15
V64-3 3.5.6.7.11
V64-4 2.3.6.8.9.10
V64-5 2.6
V64-6 10 Dortmund

720 rader x 1 kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Åby Torsdag 3/6
DD-1 2.6
DD-2 10 Dortmund

2 rader x 125 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m Auto
8 Fromming är en riktigt bra häst för klassen som har vunnit hälften av sina sex starter sedan han kom till Sverige. Det är en häst som verkar fungera över alla distanser men den korta distansen är nog än så länge hans främsta distans. Han kan öppna riktigt fort från start och trots ett åttonde-spår borde det vara en bra chans att hitta till ledningen och från den positionen säljer han sig dyrt, och samtliga tre segrar är tagna från ledningen. Jag tror inte att någon är intresserad av att svara någon ledning med tanke på att det finns open stretch att använda sig av och då är såklart mycket vunnet. Det skulle kunna vara en spik att inleda omgången med men jag vill ändå dubbla systemet med en häst som håller bra form för dagen och trivs över distansen.

4 Milos Ganador har lyft sig extra på barfotabalans och var otroligt fin vid när han skrällde till 38 gånger pengarna för tre starter sedan när man testade att rycka skorna för första gången. och han följde upp det med en stark fjärdeplats efter en tuff resa mot bra motstånd. Senast gjorde han bort sig med galopp innan bilen släppte vingarna men formen lär alltjämt vara intakt och farten finns definitivt för att vara med och slåss om segern här.

Jag nöjer mig med två hästar på systemet men det är ett öppet lopp och streckar man vidare håller 5 Major Tallmagde bra form för dagen och 1 Romantico gick ett snabbt slutvarv senast.

Min Vinnare: 8 Fromming
Spets efter 500m : 8 Fromming
Skrällen: 4 Milos Ganador
Rankingen A: 8.4 B:5.1.3.2.11.10.6.7.9

V64-2 2140m Volt
3 Mr Montechristo har tagit fina kliv under året och har höjt sig markant sen man ryckte skorna och han vann på ett övertygande sätt senast. Håkan E Johansson borde ha en bra chans att köra sig till ledningen och även om det är några mer meriterade hästar på tillägg kan han mycket väl rinna undan från ledningen om man håller ett jämnt och bra tempo där framme.

15 Bastian är hästen i gänget här men har samtidigt långt fram med ett tillägg på 40 meter och insatsen senast var kanske inte den bästa. Han kan väldigt mycket i grund och botten och om han presterar på topp borde han vara med på fotot trots sitt svåra utgångsläge.

6 Floyside Am har mött tuffare hästar än så här på slutet och det ser ut som ett överkomligt motstånd på pappret nu. Johan Untersteiner provar säkert framåt från start för att köra ikapp hästarna på startvolten och med tanke på att han känns hårdare än hästarna där framme kan han mycket väl vinna den tunga vägen.

11 Our Girl visade form senast och kunde forcera sig till ledning med 500 meter kvar till mål i ett billigare gäng och vann på en bra tid för sammanhanget. Hon har fått ett springspår nu och borde komma iväg hyggligt från start och med rätt draghjälp under vägen blir hon farlig på sin speed

Jag betalar även för 2 Magic Sea samt 12 Vasco Da Gama

Min Vinnare: 3 Mr Montechristo
Spets efter 500m: 3 Mr Montechristo
Skrällen: 11 Our Girl
Rankingen A: 3.15.6 B:11.2.12.7.5.1.13.10 C: 4.14.8.9

V64-3 2140m Auto
11 Zacapa U.S var fin i vintras vid tre raka segrar och det är en mycket talangfull fyraåring som inte har inte visat samma form därefter. Senaste starten lägger jag ingen större vikt vid eftersom han var ute i ett Breeders Crown-försök och mötte bra hästar för kullen som exempelvis Mr Mah Can och Halo Am och stod i 121 gånger pengarna den starten. Nu går han ner rejält i klass och även om den riktiga formen inte har varit där på slutet så vet jag hästens kapacitet och löper han upp till sitt kunnande kan han mycket väl svepa det här fältet. Han får chanstipset i ett svårlöst lopp.

7 Tycoon Broline ger såväl ägare, tränare och spelare gråa hårstrån eftersom det är en häst som kapacitetsmässigt har en otroligt stor potential. Men han har otroligt svårt att hålla ihop aktionen i ett helt lopp och har fått kvala två gånger om nu. Han skötte sig i kvalet och om han skulle trava hela vägen skulle han mycket väl kunna vinna ett sånt här lopp med flera längder. I Karriärens fjorton tävlingslopp har han galopperat vid tio tillfällen och i de fyra loppen han har gått felfritt har det slutat med tre segrar och en andraplats.

3 Mojito Day har Fredrik Persson höga tankar om och han har sett fin ut på barfotabalans i de två senaste starterna. Det är en rejäl häst som känns oöm för positioner och han brukar gå ett rejält slutvarv. Läget är bra och han kommer ha en fin positionen in på slutrundan och han kan visa sig starkast här.

5 Dixie Brick kan öppna fort från start och är troligen den som spetsar initialt och han kommer att få en bra resa här. Om Tycoon Conway Hall sköter sig och kommer fram tidigt känns det troligt att man släpper ledningen för att utnyttja open stretch till slut men om han skulle göra bort sig från start provar man säkert i ledningen..

6 Blerta Cool fick ett tufft lopp senast men höll bra som trea. Hon har fått två lopp i kroppen på svensk mark nu och har säkert gått framåt ytterligare med de loppen. Hon möter några tuffa hingstar och valacker nu och det är svårt att säga hur långt hon räcker, men med rätt resa ska hon inte nonchaleras.

Min Vinnare: 11 Zacapa U.S
Spets efter 500m: 5 Dixie Brick / Tycoon Conway Hall
Skrällen: 5 Dixie Brick
Rankingen A:11.7.3 B: 5.6.9.8.2.C:12.4.10.1

V64-4 2640m Volt
2 Versace Broline är en fyraåring som har visat ett högt kunnande och han vann i fin stil för två starter sedan. Nu är det debut över lång distans, men det borde hästen hantera väl och skulle Joakim Lövgren få köra fram och överta ledningen i loppet blir han väldigt svårslagen.
Jag hoppas dock att han får göra lite jobb utvändigt och han har inte haft aktionen med sig alla gånger.

10 Pre Calculated får istället mitt tips i loppet. Det är en urstark herre som trivs över distansen och som har tävlat mot tufft motstånd och har samlat på sig hårdhet. Läget är såklart inte det bästa och han kommer förmodligen få göra mycket eget jobb på vägen, men han har hårdheten för att klara av det och jag håller det än så länge som en bättre häst än Versace Broline.

8 Akela Play känns väldigt intressant för mig till den här starten. Hästen verkar närmar sig toppformen nu och med ett springspår tror jag att Anders Svandstedt är snabbast fram av hästarna på tillägg för att få överta ledningen. Jag hoppas att Anders testar att köra i ledningen trots den dryga distansen men oavsett känns han superintressant och kommer att få chansen via open stretch

3 Stenson vinner inga lopp men gör det bra och var en snackis inom V86 senast och fick till slut en del förtroende av spelarna. Dagen spolierades av en galopp den gången men med tanke på allt surr senast kan han vara farlig att glömma bort.

6 Jimmy Arthur vann lopp på ett rejält vis över lång distans så sent som i måndags. Vi får se hur han har tagit det loppet och med så pass täta starter är såklart svårt att säga hur det kommer falla ut.

Jag betalar även för 9 Forever Shadow som gjorde en bra årsdebut och som mötte rätt så tuffa hästar under fjolåret. Han behöver förmodligen ytterligare något lopp i kroppen innan formen är på plats men med lite flyt med positioner skulle han kunna räcka.

Jag nämner 1 Grimm Majyc som är ensam på den främre volten och som besitter en hel del fart, men han galopperar mer eller mindre varje start och jag har ingen större förhoppning att han ska hålla ihop aktionen hela vägen över den dryga distansen., Jag står över på min kupong.

Min Vinnare: 10 Pre Calculated
Spets efter 500m: 8 Akela Play
Skrällen: 8 Akela Play
Rankingen A: 10.2.8 B: 3.6.9 C: 1.11.7.4.5

V64-5 2140m Auto
2 Romero är utan tvekan hästen med högst segerchans i loppet och han kommer hit från en seger i ett enklare gäng men har innan dess stött på stentuffa hästar inom V75 och gjort det klart bra. Det ser ut som att det är bra chans till ytterligare en seger i raden nu.

 1 Unico Broline öppnar Snabbare från start men jag tror att Lugauers häst har så pass mycket respekt med sig att man får överta ledningen och väl i den positionen blir han mycket svårslagen och är helt klart en tänkbar spik i omgången. Han har dock dummat sig med galopp tidigare och jag litar inte fullt ut på hästen och senast galopperade han kort från start.

Jag kan inte spela utan 6 M.T Oscar som hoppade bort en V75-seger kort innan mål i januari och som har mött tuffa gäng hela året. Det är en häst som tål att göra jobbet på egen hand och är under utveckling och jag tror inte att vi har sett någon botten i den här hästen på långa vägar. En bra dag är jag inte främmande för att han skulle kunna vinna den tunga vägen och skulle Romero ha en sämre dag eller göra bort sig från start, tror jag att M.T Oscar är vinnaren.

1 Unico Broline har aldrig känts bättre säger man från stallet och från ett bra läge kommer han få en passande resa nu, även om han inte vinner allt för ofta.

7 Rally Gunnar har galopperat i tre raka starter men det är en häst som vann på V75 i fjol och för den som letar skräll kan det vara ett roligt streck till låg spelprocent.

Min Vinnare: 2 Romero
Spets efter 500m: 2 Romero
Skrällen: 7 Rally Gunnar
Rankingen A:2.6 B:1.9.7.3.10.4.8.5

V64-6 2640m Auto
10 Dortmund har tävlat mot kulltoppen i Danmark och det är en riktigt stark häst som tål att göra mycket jobb på egen hand och det här ser ut som ett motstånd som han hävdar sig mycket väl emot. Senast var han ute i ett Stayerlopp under samma tävlingsdag som Copenhagen Cup och även om jag hade förväntat mig en något bättre insats gjorde han det helt ok som sexa i ett lopp där hästarna på den främre volten gjorde det väldigt svårt för tilläggshästarna att ta något på en snabb bana. Dortmund vann på svenska V75 under fjolåret och nu har han fått ett par lopp i kroppen efter vila och borde han vara redo för en riktigt bra insats. Motståndet är enklare än senast och om Dortmund löper upp till sitt kunnande ska det här vara en bra segerchans och jag avslutar omgången med en spik.

Motbud
5 Enjoy The Game är en dansk gäst som håller fin form för dagen. Senaste starten är bara att glömma när han hamnade fel på det i ett lopp på Charlottenlund, men formen har varit bra i år och distansen är en fördel. Han är normalt sett med långt fram nu från ett bra utgångsläge.

3 Arvid S.H har tävlat i knivskarp konkurrens och är van att möta tuffa hästar och det känns som ett mer överkomligt motstånd nu. Läget är bra och distansen trivs han över och han är en allvarlig utmanare till min spik.

9 Thriller N.P har kunnandet för att vinna men har inte startat på över ett år och är inte helt att lita på. Svårbedömd.

1 Townshend Broline var ute i samma lopp som Dortmund senast och slutade oplacerad och var betydligt mindre betrodd än Dortmund av spelarna. Näst senast hängde han på bra bakom Coin Perdu som tvåa och med en bra resa på innerspåret nu borde han kunna vara med en bit fram.

Min Vinnare: 10 Dortmund
Spets efter 500m: 3 Arvid S.H/4 Eldorado Mearas/5 Enjoy The Game.
Skrällen: 5 Enjoy The Game
Rankingen A: 10 B:5.3.1.9.11.4.2.7.8 C:12.6

Lycka till 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto