DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V64 Tips Åby 5/8

5 Augusti 2021 - 09:56

Torsdagens V64 utspelar sig på Åbytravet och jag tycker det är öppna lopp på förhand och omgången ser intressant ut. Jag spelar med två spikar i omgången, 1 Dream Sensation i V64-1 samt 7 Zack Wind i V64-4 och jag tror att båda leder från start till mål.

Nedan följer min lösning på omgången.

V64 Åby Torsdag 5/8
V64-1 1 Dream Sensation
V64-2 1.5.7.12.13
V64-3 1.3.5.7.8.9.10.11
V64-4 7 Zack Wind
V64-5 4.5.6.7.9.10
V64-6 2.3.4

720 rader x 1 kr = 720kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Åby Torsdag 5/8
DD-1 4.5.6.7.9.10
DD-2 4 Jane Hall

6 rader x 40 kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m Volt
Omgången inleds med ett lopp för orutinerade treåringar och jag väljer att inleda omgången med en spik.
1 Dream Sensation var ute så sent som i söndags inom GS75 och gjorde en riktigt bra insats som tvåa efter en rejäl avslutning och han gick hela vägen in i mål. Han kunde dock inte hota ledande Michelot som var i mycket fint skick för dagen och vann kontrollerat.
Motståndet känns lättare nu och med ett perfekt startspår tror jag att Robert Berghs lyckas hålla upp ledningen och har en toppchans att leda från start till mål. Han ser ut att få bära ett väldigt stort favoritskap och det tar emot att spika en orutinerad treåring som dessutom återgår till att tävla med skor nu, men den tuffaste utmanaren kommer från en sämre insats och min känsla är att Bergh får styra och ställa i ledningen och rinner undan.

Motbud
6 Lincoln Abe Boko vann på ett rejält sätt vid segern 7/6 men var väldigt blek i starten efter och han har fått pusta ut och ladda om i en dryg månad nu.
Han har fått ett passande läge med ett springspår och Björn Goop kommer förmodligen att ladda iväg vad som går från början, men jag tror inte att han lyckas ta sig förbi Dream Sensation och får söka sig ner i ryggen på honom istället. Det finns open stretch att använda sig av på Åby och om han agerar förbättrat nu, finns kunnandet för att utmana. Han har tidigare tävlat med barfota bak men nu är det anmält med skor.

3 Godfather är efter Bold Eagle och han har visat fina fartresurser men är samtidigt osäker och det blir svårt att ladda iväg från början. Han galopperade från spår tre i volten senast. Intrycket efter galoppen var dock väldigt bra och han gick 1.13.6 i 1900 meter, vilket är mycket snabbt för sammanhanget. Vid ett felfritt lopp är det en utmanare och skulle det bli lite tempo på loppet så har han visat att han kan avsluta riktigt fort.

Dessa tre ovan sig en aning men om man letar en skräll så nämner jag Bo Westergaards 5 Gala Bella som har varit på pallen vid fyra av karriärens fem starter. Hon är såklart lite svår att sätta in i loppet nu och det är alltid tufft för ston att möta hingstar och valacker.

Min Vinnare: 1 Dream Sensation
Spets efter 500m: 1 Dream Sensation
Skrällen: 3 Godfather
Rankingen A:1 B:6.3 C:5.7.10.9.2.8.4

V64-2 2140m Auto
Den andra avdelningen är en öppen historia och även om jag tycker att två hästar höjer sig en aning på kapacitet så har dom samtidigt svåra utgångslägen och det skulle kunna hända något här.

13 Horizon Du Gers känns formstark för dagen och var rejäl vid andraplatsen näst senast efter ett tufft lopp utvändigt om ledaren. Senast var han ute i bra V75-lopp men var inte som bäst i stilen då. Han såg dock ut att ha mycket kvar när han kom farandes ute i spåren innan han gick över i en galopp och formen tror jag inte det är något fel på. Han tål att göra jobb under vägen och kommer förmodligen att gå en stark slutrunda även den här gången, och det är lättare emot nu.

12 Joker Of Steel är segervan och har vunnit 9 av karriärens 17 starter. Han såg otroligt smidig och fin ut vid segern 8/6 men det var inte samma tryck i starten efter och han har fått återhämta sig i några veckor nu. Det är bra träningsrapporter och normalt borde han räcka långt här, trots utgångsläget.

Spetsstriden är oviss och såväl 2 T.J, 4 Victory Highness samt 7 Olympic Tile kan öppna fort från start och det skulle kunna bli bra fart på loppet.
Jag är dock inne på att 5 Woudstra öppnar fortast från start och spetsar initialt. Jag vet dock att man inte tycker att hästen tar i som bäst utan ryggar och tidigare har man släppt ledningen. Det här är en häst som jag verkligen gillar och jag tycker att han förtjänar fler segrar på kontot. Han har varit ute på alldeles för djupt vatten i de senaste starterna och möter mer överkomligt motstånd nu. Skulle André Eklund hitta till ledningen för att sedan släppa över till någon annan, tror jag att han blir livsfarlig via open stretch och han är riktigt vass på speed korta sträckor.

7 Olympic Tile är efter Muscle Hill och har visat kunnande i Norge. Han har ännu inte vunnit i sin nya regi på fem försök men tidsmässigt står han sig väl och om Goop är offensiv från start, skulle han kunna få överta ledningen och från den positionen ska han räknas.

1 Pomeroy riskerar att bli över från start men det är en häst som är bättre än raden och han vann på 1.13.6 på Kalmartravet i maj. Han har varit ute bra lopp på slutet. Skulle det lösa sig från innerspåret blir han att han räkna med här.

Min Vinnare: 13 Horizon Du Gers
Spets efter 500m: 5 Woudstra/7 Olympic Tile
Skrällen: 5 Woudstra
Rankingen: A:13.12.5 B:7.1.4.11.2 C: 6.8.10.3.9

V64-3 2640m Auto
5 Flirting Diamond ska vara favorit i loppet och kommer han till ledningen utan att det kostar för mycket så är såklart mycket vunnet. Han var inte som bäst senast och det visade sig att han hade en halsinfektion och frågan är i vilket skick han är i för dagen? Han var otroligt fin under våren och om han är i den författningen är det en bra chans att vinna loppet. Han är ingen raket från start men kan öppna medel och över lång distans på åby tror jag att han får överta ledningen efter en bit och då är det hästen att besegra.

8 Bransbys Jukebox är en stark och rejäl häst och gav ett formbesked vid segern senast. Distansen är inga problem och han tål att göra jobbet utvändigt om hästar, vilket han förmodligen kommer få göra nu. Om Flirting Diamond inte är där formmässigt, kan han vinna den tunga vägen.

10 Yuvaraj gör debut över lång distans och känslan är att det borde passa alldeles utmärkt. Det är en häst som har varit ute i V75-finaler under året och samlat på sig hårdhet mot betydligt tuffare hästar än vad han ställs mot nu. Nu väljer man att testa barfota runt om för andra gången i karriären. Det fungerade inte fullt ut förra gången men normalt sätt är det såklart en intressant ändring.

7 Bugsy har blivit nedstruken ett spår nu och det känns klart intressant. Han är ojämnt startsnabb men har öppnat riktigt fort vid flera tillfällen i Danmark och jag tror att Ken Ecce laddar vad som går för att hitta till tät initialt. Jag blir inte förvånad om man testar att köra i ledningen om man kommer dit men det mest troliga är att man överlåter ledningen till Flirting Diamond och med en passande resa på innerspåret kan han bli farlig på speed till slut.

9 Mellby Ironman är toppstammad och besitter ett högt kunnande men har inte fått det att fungera fullt ut. Han har haft problem att hålla sig i trav på slutet och var inte som bäst efter paus senast. Räknas på grundkapacitet trots allt.

11 Iwan Boko är en häst som kommer mer och mer och han vann på ett otroligt rejält sätt senast när han plockade ner Joe Frazier Boko från dödens. Han satt fast med allt sparat senast bakom hästar senast och formen är det inget fel på. Kommer han igenom vettigt från sitt bakspår är han inte borta här.

1 Key To Happen har varit rejäl i Norge på slutet även om det inte har blivit någon seger på ett bra tag. Han kan få en passande resa och

Björn Goop har även 3 Shapes till start som jag tycker agerade förbättrat efter paus senast. Med ett lopp i kroppen och lättning i balansen är han inte helt avsågad nu om det klaffar.

1 Key To Happen har varit rejäl i Norge på slutet även om det inte har blivit någon seger på ett bra tag. Han kan få en passande resa och får sista platsen på kupongen.

Min Vinnare: 5 Flirting Diamond
Spets efter 500m: 5 Flirting Diamond / 7 Bugsy
Skrällen: 7 Bugsy
Rankingen A: 5.8.10 B:7.9.11..3.1 C: 12.4.2

V64-4 1640m Auto
7 Zack Wind blir min andra spik i omgången. Han inledde med två raka segrar i fin stil på svensk mark och senaste ställdes han inför ett riktigt tufft prov och orkade inte riktigt hela vägen från ledningen och fick se sig besegrad av bland annat Oxidizer. Nu är motståndet klart lättare igen och jag är inne på att han tar sig förbi startsnabba 6 Spinal Tap A.T från start och sittet i ledningen omgående.
Från ledningen får övriga vara mycket bra om de ska kunna besegra honom och även om han inte skulle kunna ta sig förbi Spinal Tap A.T från start så skulle han kunna söka sig ner i ryggen på honom och vinna via open stretch. Bra chans oavsett.

Motbud
6 Spinal Tap A.T kan öppna fort från start och kommer att få en passande resa. Senaste starten är bara att glömma när han mötte alldeles för tuffa hästar och blev dragen bak i fältet och man körde aldrig något på hästen till slut. Han vann från ledningen näst senast i ett enklare gäng och Peter Zadel lär göra ett försök att leda från start till mål.

5 Ola Islet börjar närma sig formen med några lopp i kroppen nu och gick en bra tid över distansen näst senast. Han vinner inte så ofta men med en passande resa kan han utmana.

8 Deborah S.H är en intressant treårig talang som än så länge aldrig har varit utanför pallen. Spår åtta bakom bilen är ett svårt utgångsläge och hon har bara tävlat med voltstart tidigare och det är såklart ett frågetecken för hur hon hanterar det. Hon möter dessutom äldre hästar och hingstar och valacker och normalt sätt bör det vara en övermäktig uppgift. Det blir barfota runt om för första gången i karriären och skulle det klaffa med positioner är hon åtminstone med en bit fram.

10 Blerta Cool har visat bra fart och skulle gynnas om det blir ett högt tempo på loppet men normalt sätt tror jag det blir för långt fram.


Min Vinnare: 7 Zack Wind
Spets efter 500m: 7 Zack Wind / 6 Spinal Tap A:T
Skrällen: 8 Deborah S.H
Rankingen: A:7 B: 6.5.8.10.1.3.2 C: 9.11.4

V64-5 2140m Auto
6 Grandfather Bill har visat vid flera tillfällen att han fungerar som bäst när han får trava på innerspåret och Johan Untersteiner lär göra ett allvarligt försök för att hitta till ledningen. Om han lyckas med det så brukar Grandfather Bill gå riktigt bra i spets och då är chanserna goda. Han har dock Tony Afrika med Adrian Kolgjini invändigt och Bo Westergaard med 7 Prapai R utvändigt och att det blir någon ledning är inte givet i min bok, och då är han sårbar.

10 Reddington är inte att lita på men är riktigt bra de dagar han fungerar fullt ut. Han tål att gå en rejäl slutrunda och om det skulle bli hård körning där framme kan han visa sig starkast över upploppet.

5 Bear Hope står på tur för en seger och känslan är att formen är nära max nu. Efter att ha suttit fast med gott om krafter över mål i två raka starter fick han tillslut fritt över upploppet senast med 200 kvar och avslutningen var klart bra som fyra i ett tufft V75-lopp. Det är enklare emot nu och från ett bra utgångsläge kan det vara dags för en seger.

7 Prapai R har kanske inte varit som bäst i Danmark på slutet men det här är en häst som jag verkligen gillar och när han har haft form så har han svarat för några ruggiga insatser på dansk mark. Han kan öppna fort från start och det är inte helt otänkbart att han kan hitta till ledningen här ifrån och då blir han inte lätt att tas med om han har vaknat på rätt sida. Skräll.

4 Tony Afrika har inte fått det att stämma på slutet men han kan öppna fort från start och vid ett felfritt lopp borde han kunna få en bra position och han är inte borta.

9 Arvid S.H sköt till riktigt fort när luckan kom senast. Han har varit struken därefter men om han är i ordning kan han vinna med överpace.

Min Vinnare: 6 Grandfather Bill
Spets efter 500m: 4 Tony Afrika / 6 Grandfather Bill / 7 Prapai R
Skrällen: 7 Prapai R
Rankingen A: 6.10.5 B:7.4.9 C:12.11.3.1.2.8

V64-6 1640m Auto
Chansen till seger för 2 Hazyshadeofwinter ökade ytterligare när Flemming Jenssen strök startsnabba 5 Taste of Diamond och det mesta talar för att André Eklund kan köra sig till tät omgående. Hon var ute i ett försök till stochampionatet senast utan att räcka till men nu återgår hon till ett mer överkomligt motstånd igen och från ledningen är det förmodligen en bra chans att rinna undan till en seger.

4 Jane Of Hall kommer på besök från Danmark och det här är loppets bästa häst. Det är lite utav vinna eller försvinna med henne och hon har bara missat segern vid ett tillfälle när hon har varit felfri, och hon vann hela tio lopp under fjolåret. Hon har galopperat vid fyra av de sex senaste starterna men om hon får travet att flyta är hon bra nog att vinna den tunga vägen och jag tycker hon känns klart mer intressant rent spelmässigt och jag spikar inom DD-spelet.

3 Chumani har inte startat på tio månader och är svårbedömd inför den här starten. Jag hade först tänkt att lämna henne utanför systemet men när Taste Of Diamonds ströks fick hon tillslut plats på kupongen. Hon imponerade stort vid två raka segrar under hösten och skulle det bli ett hårt tempo där framme med Hazyshadesofwinter i ledningen och Jane Hall utvändigt så skulle hon kunna få ett passande lopp bakom dessa.

För den som letar skräll nämner jag 6 Elle Titation som är bättre än raden och är fartfylld, men det krävs maxklaff för att kunna utmana.

Min Vinnare: 4 Jane Of Hall
Spets efter 500m: 2 Hazyshadesofwinter
Skrällen: 6 Elle Titation
Rankingen A: 4.2 B:3.6.12.8.9 C: 10.1.7.11

Lycka till med spelet 
Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

100% upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 2500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

1000 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

300% upp till 750 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 1500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Växjö - Skellefteå AIK
Ishockey - SHL - 2 (ink. OT)
2.00
19:00  Tingsryd - Almtuna
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - Över 5,5 mål
1.75
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
20:45  Nottingham - Barnsley
Fotboll - The Championship - 1
1.75
20:45  Birmingham - Peterborough
Fotboll - Championship - Under 2,5 mål
1.80
20:00  Mali - Ekvatorialguinea
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1
1.75
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - DrTravs Unika
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:10  V86 - Bergmans succétåg (unik)
Insats: 350 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 25/1
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Bollnäs 25/1
Insats: 756 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Tisdag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Bollnäs 25/1
Insats: 300 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Aliassime - Medvedev
Tennis - Australian Open - Över 32,5
1.78

Livestreaming